SORRENTINO, Elena
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 8.828
NA - Nord America 8.579
AS - Asia 1.052
SA - Sud America 56
AF - Africa 53
OC - Oceania 23
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 21
Totale 18.612
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.515
IT - Italia 2.364
IE - Irlanda 2.346
UA - Ucraina 702
FI - Finlandia 602
SE - Svezia 566
DE - Germania 495
CN - Cina 482
AT - Austria 475
FR - Francia 428
PL - Polonia 287
GB - Regno Unito 263
IN - India 165
IR - Iran 75
BE - Belgio 66
RU - Federazione Russa 56
KR - Corea 47
TR - Turchia 37
CA - Canada 35
VN - Vietnam 34
CZ - Repubblica Ceca 29
ID - Indonesia 29
BR - Brasile 28
ES - Italia 26
SG - Singapore 26
TH - Thailandia 26
NL - Olanda 24
EU - Europa 21
RO - Romania 20
IL - Israele 19
MY - Malesia 19
AU - Australia 18
MX - Messico 18
PH - Filippine 18
DZ - Algeria 17
TW - Taiwan 17
GR - Grecia 14
PK - Pakistan 13
HK - Hong Kong 12
CH - Svizzera 11
EG - Egitto 11
AR - Argentina 9
CL - Cile 9
DK - Danimarca 8
JP - Giappone 8
MA - Marocco 8
RS - Serbia 8
BG - Bulgaria 7
PT - Portogallo 7
NO - Norvegia 6
PE - Perù 6
NZ - Nuova Zelanda 5
DO - Repubblica Dominicana 4
HU - Ungheria 4
LT - Lituania 4
TN - Tunisia 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
BD - Bangladesh 3
EC - Ecuador 3
KG - Kirghizistan 3
LY - Libia 3
NG - Nigeria 3
ZA - Sudafrica 3
CR - Costa Rica 2
CU - Cuba 2
CY - Cipro 2
GE - Georgia 2
IQ - Iraq 2
JO - Giordania 2
KH - Cambogia 2
MD - Moldavia 2
NP - Nepal 2
SA - Arabia Saudita 2
SI - Slovenia 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
AG - Antigua e Barbuda 1
AL - Albania 1
BW - Botswana 1
BZ - Belize 1
CO - Colombia 1
EE - Estonia 1
HR - Croazia 1
KZ - Kazakistan 1
LK - Sri Lanka 1
PR - Porto Rico 1
SC - Seychelles 1
SD - Sudan 1
SM - San Marino 1
SZ - Regno dello Swaziland 1
Totale 18.612
Città #
Dublin 2.344
Chandler 1.747
Jacksonville 1.732
Wilmington 528
Vienna 469
Rome 425
Helsinki 399
Ann Arbor 322
San Mateo 310
Woodbridge 293
Warsaw 275
Ashburn 273
Houston 227
Princeton 220
Dearborn 172
Boardman 164
New York 160
Molise 152
Beijing 136
Redwood City 70
Napoli 62
Brussels 59
Milan 57
Campobasso 51
Bari 47
Naples 46
Jinan 44
Mountain View 43
Los Angeles 37
Nanjing 37
Pescara 34
Leawood 29
Augusta 28
Morcone 27
Shenyang 27
San Giovanni Rotondo 25
Fairfield 24
Norwalk 23
Dong Ket 22
Falls Church 22
Cambridge 21
Ardabil 20
Seattle 20
Auburn Hills 19
Kunming 19
Brno 18
Cassino 18
Florence 18
Hefei 17
Ningbo 17
Parma 17
Palermo 16
Munich 15
Ban Kamphaeng Saen 14
Bolzano 14
Hebei 14
Nanchang 14
Changsha 13
Monmouth Junction 13
Tianjin 13
Falkenstein 12
Guangzhou 12
Lanzhou 12
Padova 12
Pune 12
Torino 12
Chieti 11
Hangzhou 11
L'aquila 11
Latina 11
Turin 11
Zhengzhou 11
Bitetto 10
Hong Kong 10
Ottawa 10
Shahid 10
Taipei 10
Toronto 10
Haikou 9
Lanciano 9
Mugnano di Napoli 9
Reggio Calabria 9
Rockville 9
Taiyuan 9
Taizhou 9
Tappahannock 9
Treia 9
Verona 9
Dallas 8
London 8
Sezze 8
Ameno 7
Athens 7
Bangalore 7
Bologna 7
Catania 7
Chennai 7
Gangnam-gu 7
Guwahati 7
Lappeenranta 7
Totale 11.867
Nome #
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from different environments: A preliminary study 825
Presence of lactic acid bacteria in wines from Southern Italy 256
Attività fitasica espressa da batteri lattici e lieviti durante la fermentazione di impasti di grano tenero: uno studio 31P NMR 246
Effects of natural compounds on food-related microorganisms 209
Homology-based modeling of Universal Stress Protein from Listeria innocua up-regulated under acid stress conditions 209
Valutazione della shelf-life di tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) conservato in differenti modalità 197
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures 177
Antimicrobial activity of phenolic compounds 168
Caratterizzazione microbiologica di un formaggio della tradizione irpina: il pecorino carmasciano 145
Caciocavallo podolico e innovazione di filiera - primi risultati sul formaggio 139
Microbiological quality in pizza production 138
Use of chitosan, ultrasound and modified atmosphere packaging to extend the shelf-life of fresh black truffle (Tuber aestivum Vitt.) 135
Recrudescenza della Brucellosi Bovina in Molise 126
Presenza di lattobacilli in vini rossi tradizionali dell’Italia meridionale 125
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 125
Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia 124
Latte crudo tra mito e realtà 122
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages 121
Risposta di Listeria innocua ATCC 33090 agli eventi di stress determinati da Lactobacillus plantarum RTB 121
Detection of different microenvironments and Lactobacillus sakei biotypes in Ventricina, a traditional fermented sausage from central Italy 115
Survival of commercial probiotic strains in dark chocolate with high cocoa and phenols content during the storage and in a static in vitro digestion model 114
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) 113
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 112
Homology modelling per la predizione della struttura di una universal stress protein (usp) in Listeria innocua 112
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics 112
Use of chitosan for the quality preservation of fresh sea bass fillets (Dicentrarchus labrax) 110
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures. Profilo aromatico della Mozzarella: confronto fra colture naturali e selezionate 110
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 109
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 108
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche 106
Antimicrobial effect of Malpighia punicifolia and extension of water buffalo steak shelf-life 104
Raw milk from vending machine: effects of boiling, microwave treatment and refrigeration on microbiological quality 102
Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity 101
Caratteristiche microbiologiche del Pane di Montecalvo Irpino 101
Growth of Lactobacillus GG and Lactobacillus paracasei F19 in presence of prebiotics 100
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 100
The importance of lactic acid bacteria for phytate degradation during cereal dough fermentation 99
Uso di probiotici come additivi nell’alimentazione della spigola (Dicentrarchus labrax): primi risultati sperimentali 99
Evoluzione delle comunità microbiche durante il processo di produzione di birra artigianale. 99
Pre-cultivation with selected prebiotics enhances the survival and the stress response of Lactobacillus rhamnosus strains in simulated gastrointestinal transit 99
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough 98
Rapporti di interazione tra microrganismi di interesse tecnologico isolati da soppressata molisana 98
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: Effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) 98
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 97
Protein expression of Listeria innocua in presence of different vegetal extracts 97
Influence of ripening conditions on Scamorza cheese quality 97
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium 97
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 96
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 96
Antimicrobial activity of gallic acid against food-related Pseudomonas strains and its use as biocontrol tool to improve the shelf life of fresh black truffles 96
Survey of lactic acid bacteria isolated during the advanced stages of the ripening of Parmigiano Reggiano cheese 95
Lactobacillus plantarum 29 inhibits Penicillium spp. involved in the spoilage of black truffles (Tuber aestivum) 94
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 94
Studio del microbiota del Tuber aestivum 93
Latte di asina: un substrato ideale per la preparazione di bevande probiotiche 91
Valutazione dell’influenza delle condizioni di stagionatura sui parametri di qualità di formaggi a pasta filata semistagionati 91
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé 90
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise 90
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 90
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 90
Production of functional Ricotta Cheese 89
Lactobacillus rhamnosus as additive for maize and sorghum ensiling 89
In Vitro Assessment of Bio-Functional Properties from Lactiplantibacillus plantarum Strains 89
Risk of Salmonella transmission via cryopreserved semen in turkey flocks 88
- Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania. – 88
Extract of Malpighia punicifolia as preservative agent in fresh buffalo steaks 88
Sviluppo e applicazione di nuove tecnologie di conservazione per tartufi 88
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 88
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 88
Probiotic Potentiality from Versatile Lactiplantibacillus plantarum Strains as Resource to Enhance Freshwater Fish Health 88
Studio della capacità di ceppi di Lactobacillus plantarum di ridurre la concentrazione dell' ocratossina A in "Malvasia delle Lipari" 86
Attività antifungina espressa da batteri lattici isolati da impasti acidi 86
Inhibition of food-related microorganisms by Lactobacillus plantarum 86
Predisposizione di supporti immunoadsorbenti innovativi per lo sviluppo di un test per diagnosi rapida di tubercolosi bovina 86
Use of strain Hanseniaspora guilliermondii BF1 for winemaking process of white grapes Vitis vinifera cv Fiano 86
Bile salt and acid tolerance of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 85
Valutazione della shelf-life di impasti acidi conservati in differenti condizioni 85
Selezione di lieviti per la produzione di birra da Triticum dicoccum 85
Atti del Convegno ALTRIFORMAGGI - Autenticità, Legislazione, TRadizione e Innovazione per la valorizzazione delle produzioni casearie 84
Effetto di batteri lattici sulle caratteristiche qualitative di impasti ottenuti con farine di frumento, quinoa e kamut 84
Bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from natural whey cultures utilized as starter in water-buffalo Mozzarella cheese manufacture 84
Behaviour of Lactobacillus rhamnosus strains in ass's milk 83
INFLUENCE OF DIFFERENT PRODUCTION TECHNOLOGIES ON SHELF-LIFE OF UNRIPENED PASTA FILATA CHEESES OBTAINED FROM PASTEURIZED MILK 82
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 82
Sensibilità di Streptococcus thermophilus a batteriofagi di origine casearia 82
Biodiversita’ microbica in impasti acidi molisani 82
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 81
Hygiene and health parameters of donkey’s milk 81
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines 80
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana 80
Shelf life of fresh sausages stored under modified atmospheres 79
Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage 79
Attività proteolitica espressa da lieviti e batteri lattici in impasti acidi 79
Experimental study on optimizing cheese drying and ripening process. 79
Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract 78
Reemerging Bovine Brucellosis and Concomitant Onset of COVID-19 Pandemic Suggest Including Economic Health in the One Health Approach 78
Uso di probiotici come additivi nell’alimentazione di spigole 77
Alla scoperta del pane 77
Evaluation microbiological and technological features of commercial baker’s yeasts 77
Preliminary Evaluation of the Safety and Probiotic Potential of Akkermansia muciniphila DSM 22959 in Comparison with Lactobacillus rhamnosus GG 77
Totale 11.154
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201959 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 25 34
2019/20202.443 63 58 290 84 257 139 443 153 359 189 96 312
2020/20212.790 46 351 70 356 468 244 332 48 272 46 432 125
2021/20221.804 115 323 71 82 134 204 78 160 256 139 114 128
2022/20236.395 687 262 207 563 389 585 32 324 2.884 199 105 158
2023/20241.674 349 222 91 98 116 301 172 175 37 100 13 0
Totale 18.868