SORRENTINO, Elena
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 9.668
NA - Nord America 9.044
AS - Asia 1.640
AF - Africa 593
SA - Sud America 82
OC - Oceania 27
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 21
Totale 21.075
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.954
IT - Italia 2.584
IE - Irlanda 2.354
UA - Ucraina 703
FI - Finlandia 609
SE - Svezia 568
CI - Costa d'Avorio 527
DE - Germania 526
CN - Cina 518
AT - Austria 475
RU - Federazione Russa 475
SG - Singapore 460
FR - Francia 440
GB - Regno Unito 305
PL - Polonia 292
IN - India 182
IR - Iran 84
BE - Belgio 74
CA - Canada 55
KR - Corea 55
NL - Olanda 49
BR - Brasile 44
TR - Turchia 44
CZ - Repubblica Ceca 41
VN - Vietnam 39
TH - Thailandia 31
ID - Indonesia 29
ES - Italia 28
MY - Malesia 25
PH - Filippine 25
LT - Lituania 24
RO - Romania 24
DZ - Algeria 22
IL - Israele 22
EU - Europa 21
AU - Australia 19
MX - Messico 18
PK - Pakistan 18
HK - Hong Kong 17
TW - Taiwan 17
BG - Bulgaria 16
CL - Cile 14
GR - Grecia 14
EG - Egitto 13
CH - Svizzera 12
JP - Giappone 10
MA - Marocco 10
AR - Argentina 9
DK - Danimarca 9
NO - Norvegia 9
NZ - Nuova Zelanda 8
RS - Serbia 8
AE - Emirati Arabi Uniti 7
PE - Perù 7
PT - Portogallo 7
BD - Bangladesh 6
EC - Ecuador 6
IQ - Iraq 6
LK - Sri Lanka 6
DO - Repubblica Dominicana 5
KG - Kirghizistan 5
AZ - Azerbaigian 4
GE - Georgia 4
HU - Ungheria 4
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 4
PA - Panama 4
SA - Arabia Saudita 4
TN - Tunisia 4
ZA - Sudafrica 4
AL - Albania 3
CR - Costa Rica 3
CY - Cipro 3
JO - Giordania 3
KZ - Kazakistan 3
LY - Libia 3
NG - Nigeria 3
NP - Nepal 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
BF - Burkina Faso 2
CO - Colombia 2
CU - Cuba 2
EE - Estonia 2
IS - Islanda 2
KH - Cambogia 2
MD - Moldavia 2
SI - Slovenia 2
UZ - Uzbekistan 2
AG - Antigua e Barbuda 1
AM - Armenia 1
BW - Botswana 1
BZ - Belize 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
PR - Porto Rico 1
SC - Seychelles 1
SD - Sudan 1
SM - San Marino 1
SZ - Regno dello Swaziland 1
Totale 21.074
Città #
Dublin 2.351
Chandler 1.747
Jacksonville 1.732
Wilmington 528
Abidjan 527
Vienna 469
Rome 450
Helsinki 405
Ashburn 365
Ann Arbor 322
San Mateo 310
Woodbridge 293
Warsaw 276
Singapore 259
Boardman 227
Houston 227
Princeton 220
Dearborn 172
New York 162
Molise 152
Beijing 137
Campobasso 91
Redwood City 70
Los Angeles 69
Brussels 67
Milan 65
Napoli 62
Naples 58
Bari 53
Jinan 44
Mountain View 43
Nanjing 37
Pescara 34
Dallas 30
Leawood 29
Augusta 28
Morcone 27
Shenyang 27
Munich 26
San Giovanni Rotondo 25
Brno 24
Fairfield 24
London 24
Florence 23
Norwalk 23
Toronto 23
Dong Ket 22
Falls Church 22
Cambridge 21
Ardabil 20
Kunming 20
Parma 20
Seattle 20
Auburn Hills 19
Moscow 19
Cassino 18
Amsterdam 17
Frankfurt am Main 17
Hefei 17
Ningbo 17
Palermo 17
Turin 17
Ottawa 15
Ban Kamphaeng Saen 14
Bolzano 14
Hebei 14
Nanchang 14
Changsha 13
Falkenstein 13
Guangzhou 13
Monmouth Junction 13
Padova 13
Tianjin 13
Hong Kong 12
Lanzhou 12
Pune 12
Torino 12
Chieti 11
Hangzhou 11
L'aquila 11
Latina 11
Zhengzhou 11
Bitetto 10
Chennai 10
Seoul 10
Shahid 10
Sofia 10
Taipei 10
Taizhou 10
Catania 9
Guwahati 9
Haikou 9
Lanciano 9
Mugnano di Napoli 9
Reggio Calabria 9
Rockville 9
Taiyuan 9
Tappahannock 9
Treia 9
Verona 9
Totale 13.081
Nome #
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from different environments: A preliminary study 963
Attività fitasica espressa da batteri lattici e lieviti durante la fermentazione di impasti di grano tenero: uno studio 31P NMR 275
Presence of lactic acid bacteria in wines from Southern Italy 264
Effects of natural compounds on food-related microorganisms 227
Homology-based modeling of Universal Stress Protein from Listeria innocua up-regulated under acid stress conditions 223
Valutazione della shelf-life di tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) conservato in differenti modalità 213
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures 213
Antimicrobial activity of phenolic compounds 183
Caratterizzazione microbiologica di un formaggio della tradizione irpina: il pecorino carmasciano 169
Caciocavallo podolico e innovazione di filiera - primi risultati sul formaggio 159
Use of chitosan, ultrasound and modified atmosphere packaging to extend the shelf-life of fresh black truffle (Tuber aestivum Vitt.) 148
Microbiological quality in pizza production 144
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 137
Presenza di lattobacilli in vini rossi tradizionali dell’Italia meridionale 136
Recrudescenza della Brucellosi Bovina in Molise 134
Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia 133
Latte crudo tra mito e realtà 133
Risposta di Listeria innocua ATCC 33090 agli eventi di stress determinati da Lactobacillus plantarum RTB 131
Survival of commercial probiotic strains in dark chocolate with high cocoa and phenols content during the storage and in a static in vitro digestion model 131
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages 130
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) 129
Homology modelling per la predizione della struttura di una universal stress protein (usp) in Listeria innocua 128
Detection of different microenvironments and Lactobacillus sakei biotypes in Ventricina, a traditional fermented sausage from central Italy 127
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 127
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 122
Use of chitosan for the quality preservation of fresh sea bass fillets (Dicentrarchus labrax) 121
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 121
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 121
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche 120
Evoluzione delle comunità microbiche durante il processo di produzione di birra artigianale. 120
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics 120
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures. Profilo aromatico della Mozzarella: confronto fra colture naturali e selezionate 118
Antimicrobial effect of Malpighia punicifolia and extension of water buffalo steak shelf-life 118
Raw milk from vending machine: effects of boiling, microwave treatment and refrigeration on microbiological quality 115
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: Effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) 115
Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity 114
Caratteristiche microbiologiche del Pane di Montecalvo Irpino 114
Growth of Lactobacillus GG and Lactobacillus paracasei F19 in presence of prebiotics 114
Rapporti di interazione tra microrganismi di interesse tecnologico isolati da soppressata molisana 112
Pre-cultivation with selected prebiotics enhances the survival and the stress response of Lactobacillus rhamnosus strains in simulated gastrointestinal transit 112
Uso di probiotici come additivi nell’alimentazione della spigola (Dicentrarchus labrax): primi risultati sperimentali 110
Influence of ripening conditions on Scamorza cheese quality 110
Protein expression of Listeria innocua in presence of different vegetal extracts 109
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 109
In Vitro Assessment of Bio-Functional Properties from Lactiplantibacillus plantarum Strains 109
Antimicrobial activity of gallic acid against food-related Pseudomonas strains and its use as biocontrol tool to improve the shelf life of fresh black truffles 108
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough 107
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 107
Lactobacillus plantarum 29 inhibits Penicillium spp. involved in the spoilage of black truffles (Tuber aestivum) 107
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 106
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 106
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium 106
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 106
Survey of lactic acid bacteria isolated during the advanced stages of the ripening of Parmigiano Reggiano cheese 105
The importance of lactic acid bacteria for phytate degradation during cereal dough fermentation 105
Use of strain Hanseniaspora guilliermondii BF1 for winemaking process of white grapes Vitis vinifera cv Fiano 105
Lactobacillus rhamnosus as additive for maize and sorghum ensiling 104
Behaviour of Lactobacillus rhamnosus strains in ass's milk 103
- Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania. – 103
INFLUENCE OF DIFFERENT PRODUCTION TECHNOLOGIES ON SHELF-LIFE OF UNRIPENED PASTA FILATA CHEESES OBTAINED FROM PASTEURIZED MILK 102
Bile salt and acid tolerance of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 102
Risk of Salmonella transmission via cryopreserved semen in turkey flocks 102
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 102
Valutazione dell’attività antimicrobica di luppolo indigeno per la produzione di birra artigianale 101
Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage 101
Inhibition of food-related microorganisms by Lactobacillus plantarum 101
Studio del microbiota del Tuber aestivum 101
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise 100
Valutazione dell’influenza delle condizioni di stagionatura sui parametri di qualità di formaggi a pasta filata semistagionati 100
Extract of Malpighia punicifolia as preservative agent in fresh buffalo steaks 100
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 100
Probiotic Potentiality from Versatile Lactiplantibacillus plantarum Strains as Resource to Enhance Freshwater Fish Health 100
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé 99
Potential application of Apilactobacillus kunkeei for human use: Evaluation of probiotic and functional properties 99
Production of functional Ricotta Cheese 98
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 98
Latte di asina: un substrato ideale per la preparazione di bevande probiotiche 98
Attività antifungina espressa da batteri lattici isolati da impasti acidi 97
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 96
Atti del Convegno ALTRIFORMAGGI - Autenticità, Legislazione, TRadizione e Innovazione per la valorizzazione delle produzioni casearie 96
Sviluppo e applicazione di nuove tecnologie di conservazione per tartufi 96
Preliminary Evaluation of the Safety and Probiotic Potential of Akkermansia muciniphila DSM 22959 in Comparison with Lactobacillus rhamnosus GG 96
Studio della capacità di ceppi di Lactobacillus plantarum di ridurre la concentrazione dell' ocratossina A in "Malvasia delle Lipari" 94
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines 94
Biodiversita’ microbica in impasti acidi molisani 94
Predisposizione di supporti immunoadsorbenti innovativi per lo sviluppo di un test per diagnosi rapida di tubercolosi bovina 94
Inter-and intra-species diversity of lactic acid bacteria in apis mellifera ligustica colonies 94
Attività proteolitica espressa da lieviti e batteri lattici in impasti acidi 93
Effetto di batteri lattici sulle caratteristiche qualitative di impasti ottenuti con farine di frumento, quinoa e kamut 92
Evaluation microbiological and technological features of commercial baker’s yeasts 92
Valutazione della shelf-life di impasti acidi conservati in differenti condizioni 91
Selezione di lieviti per la produzione di birra da Triticum dicoccum 91
Shelf life of fresh sausages stored under modified atmospheres 90
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 90
Hygiene and health parameters of donkey’s milk 90
Probiotic properties and potentiality of lactiplantibacillus plantarum strains for the biological control of chalkbrood disease 90
Alla scoperta del pane 89
Approcci biotecnologici per la conservazione di carni bufaline 88
Conservazione per congelamento di Lactobacillus rhamnosus 88
Bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from natural whey cultures utilized as starter in water-buffalo Mozzarella cheese manufacture 88
Totale 12.586
Categoria #
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Totale 85.871


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.948 0 0 0 0 257 139 443 153 359 189 96 312
2020/20212.790 46 351 70 356 468 244 332 48 272 46 432 125
2021/20221.804 115 323 71 82 134 204 78 160 256 139 114 128
2022/20236.395 687 262 207 563 389 585 32 324 2.884 199 105 158
2023/20241.964 349 222 91 98 116 301 172 175 37 100 73 230
2024/20252.173 627 265 561 176 544 0 0 0 0 0 0 0
Totale 21.331