SORRENTINO, Elena
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 8.924
NA - Nord America 8.668
AS - Asia 1.202
AF - Africa 382
SA - Sud America 62
OC - Oceania 23
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 21
Totale 19.282
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.602
IT - Italia 2.436
IE - Irlanda 2.348
UA - Ucraina 702
FI - Finlandia 602
SE - Svezia 566
DE - Germania 500
CN - Cina 488
AT - Austria 475
FR - Francia 430
CI - Costa d'Avorio 324
PL - Polonia 287
GB - Regno Unito 263
IN - India 169
SG - Singapore 140
IR - Iran 79
BE - Belgio 66
RU - Federazione Russa 60
KR - Corea 54
TR - Turchia 39
VN - Vietnam 38
CA - Canada 37
CZ - Repubblica Ceca 37
BR - Brasile 30
ID - Indonesia 29
TH - Thailandia 29
ES - Italia 26
NL - Olanda 24
RO - Romania 23
DZ - Algeria 22
EU - Europa 21
PH - Filippine 20
IL - Israele 19
MY - Malesia 19
AU - Australia 18
MX - Messico 18
TW - Taiwan 17
HK - Hong Kong 15
GR - Grecia 14
PK - Pakistan 14
CL - Cile 13
CH - Svizzera 11
EG - Egitto 11
AR - Argentina 9
DK - Danimarca 8
JP - Giappone 8
MA - Marocco 8
RS - Serbia 8
BG - Bulgaria 7
PT - Portogallo 7
NO - Norvegia 6
PE - Perù 6
NZ - Nuova Zelanda 5
DO - Repubblica Dominicana 4
HU - Ungheria 4
LT - Lituania 4
TN - Tunisia 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
BD - Bangladesh 3
EC - Ecuador 3
KG - Kirghizistan 3
LY - Libia 3
NG - Nigeria 3
ZA - Sudafrica 3
CR - Costa Rica 2
CU - Cuba 2
CY - Cipro 2
GE - Georgia 2
IQ - Iraq 2
JO - Giordania 2
KH - Cambogia 2
MD - Moldavia 2
NP - Nepal 2
SA - Arabia Saudita 2
SI - Slovenia 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
AG - Antigua e Barbuda 1
AL - Albania 1
BW - Botswana 1
BZ - Belize 1
CO - Colombia 1
EE - Estonia 1
HR - Croazia 1
KZ - Kazakistan 1
LK - Sri Lanka 1
PR - Porto Rico 1
SC - Seychelles 1
SD - Sudan 1
SM - San Marino 1
SZ - Regno dello Swaziland 1
Totale 19.282
Città #
Dublin 2.346
Chandler 1.747
Jacksonville 1.732
Wilmington 528
Vienna 469
Rome 439
Helsinki 399
Abidjan 324
Ann Arbor 322
San Mateo 310
Woodbridge 293
Ashburn 282
Warsaw 275
Boardman 227
Houston 227
Princeton 220
Dearborn 172
New York 160
Molise 152
Beijing 136
Redwood City 70
Singapore 70
Napoli 62
Brussels 59
Milan 59
Campobasso 52
Naples 51
Bari 47
Jinan 44
Mountain View 43
Los Angeles 37
Nanjing 37
Pescara 34
Leawood 29
Augusta 28
Morcone 27
Shenyang 27
San Giovanni Rotondo 25
Brno 24
Fairfield 24
Norwalk 23
Dong Ket 22
Falls Church 22
Cambridge 21
Florence 21
Ardabil 20
Seattle 20
Auburn Hills 19
Kunming 19
Parma 19
Cassino 18
Munich 18
Hefei 17
Ningbo 17
Turin 17
Palermo 16
Ban Kamphaeng Saen 14
Bolzano 14
Hebei 14
Nanchang 14
Changsha 13
Monmouth Junction 13
Padova 13
Tianjin 13
Falkenstein 12
Guangzhou 12
Lanzhou 12
Pune 12
Torino 12
Chieti 11
Hangzhou 11
Hong Kong 11
L'aquila 11
Latina 11
Zhengzhou 11
Bitetto 10
Ottawa 10
Shahid 10
Taipei 10
Toronto 10
Chennai 9
Haikou 9
Lanciano 9
Mugnano di Napoli 9
Reggio Calabria 9
Rockville 9
Seoul 9
Taiyuan 9
Taizhou 9
Tappahannock 9
Treia 9
Verona 9
Baranello 8
Dallas 8
London 8
Santiago 8
Sezze 8
Ameno 7
Athens 7
Bangalore 7
Totale 12.371
Nome #
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from different environments: A preliminary study 882
Presence of lactic acid bacteria in wines from Southern Italy 258
Attività fitasica espressa da batteri lattici e lieviti durante la fermentazione di impasti di grano tenero: uno studio 31P NMR 256
Effects of natural compounds on food-related microorganisms 215
Homology-based modeling of Universal Stress Protein from Listeria innocua up-regulated under acid stress conditions 212
Valutazione della shelf-life di tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) conservato in differenti modalità 205
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures 186
Antimicrobial activity of phenolic compounds 173
Caciocavallo podolico e innovazione di filiera - primi risultati sul formaggio 150
Caratterizzazione microbiologica di un formaggio della tradizione irpina: il pecorino carmasciano 149
Microbiological quality in pizza production 140
Use of chitosan, ultrasound and modified atmosphere packaging to extend the shelf-life of fresh black truffle (Tuber aestivum Vitt.) 140
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 131
Recrudescenza della Brucellosi Bovina in Molise 128
Presenza di lattobacilli in vini rossi tradizionali dell’Italia meridionale 127
Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia 126
Latte crudo tra mito e realtà 125
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages 124
Risposta di Listeria innocua ATCC 33090 agli eventi di stress determinati da Lactobacillus plantarum RTB 123
Homology modelling per la predizione della struttura di una universal stress protein (usp) in Listeria innocua 118
Survival of commercial probiotic strains in dark chocolate with high cocoa and phenols content during the storage and in a static in vitro digestion model 118
Detection of different microenvironments and Lactobacillus sakei biotypes in Ventricina, a traditional fermented sausage from central Italy 117
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 116
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) 115
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics 114
Use of chitosan for the quality preservation of fresh sea bass fillets (Dicentrarchus labrax) 113
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures. Profilo aromatico della Mozzarella: confronto fra colture naturali e selezionate 112
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 111
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 110
Antimicrobial effect of Malpighia punicifolia and extension of water buffalo steak shelf-life 109
La soppressata molisana: caratteristiche microbiologiche e tecnologiche 108
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 106
Evoluzione delle comunità microbiche durante il processo di produzione di birra artigianale. 105
Raw milk from vending machine: effects of boiling, microwave treatment and refrigeration on microbiological quality 105
Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity 104
Caratteristiche microbiologiche del Pane di Montecalvo Irpino 104
Uso di probiotici come additivi nell’alimentazione della spigola (Dicentrarchus labrax): primi risultati sperimentali 103
Growth of Lactobacillus GG and Lactobacillus paracasei F19 in presence of prebiotics 103
Pre-cultivation with selected prebiotics enhances the survival and the stress response of Lactobacillus rhamnosus strains in simulated gastrointestinal transit 103
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough 101
The importance of lactic acid bacteria for phytate degradation during cereal dough fermentation 101
Rapporti di interazione tra microrganismi di interesse tecnologico isolati da soppressata molisana 101
Influence of ripening conditions on Scamorza cheese quality 101
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: Effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) 101
Protein expression of Listeria innocua in presence of different vegetal extracts 100
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 100
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium 100
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 99
Antimicrobial activity of gallic acid against food-related Pseudomonas strains and its use as biocontrol tool to improve the shelf life of fresh black truffles 99
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 98
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 98
Survey of lactic acid bacteria isolated during the advanced stages of the ripening of Parmigiano Reggiano cheese 97
Lactobacillus plantarum 29 inhibits Penicillium spp. involved in the spoilage of black truffles (Tuber aestivum) 96
Studio del microbiota del Tuber aestivum 96
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 95
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise 94
In Vitro Assessment of Bio-Functional Properties from Lactiplantibacillus plantarum Strains 94
Evaluation par bioluminescence de la qualité microbiologique du lait pasteurisé 93
Latte di asina: un substrato ideale per la preparazione di bevande probiotiche 93
Valutazione dell’influenza delle condizioni di stagionatura sui parametri di qualità di formaggi a pasta filata semistagionati 93
- Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania. – 93
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 93
Lactobacillus rhamnosus as additive for maize and sorghum ensiling 93
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 92
Use of strain Hanseniaspora guilliermondii BF1 for winemaking process of white grapes Vitis vinifera cv Fiano 92
Risk of Salmonella transmission via cryopreserved semen in turkey flocks 91
Production of functional Ricotta Cheese 91
Extract of Malpighia punicifolia as preservative agent in fresh buffalo steaks 91
Probiotic Potentiality from Versatile Lactiplantibacillus plantarum Strains as Resource to Enhance Freshwater Fish Health 91
Attività antifungina espressa da batteri lattici isolati da impasti acidi 90
Predisposizione di supporti immunoadsorbenti innovativi per lo sviluppo di un test per diagnosi rapida di tubercolosi bovina 90
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 90
Behaviour of Lactobacillus rhamnosus strains in ass's milk 89
Inhibition of food-related microorganisms by Lactobacillus plantarum 89
Sviluppo e applicazione di nuove tecnologie di conservazione per tartufi 89
Bile salt and acid tolerance of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 88
Studio della capacità di ceppi di Lactobacillus plantarum di ridurre la concentrazione dell' ocratossina A in "Malvasia delle Lipari" 88
Selezione di lieviti per la produzione di birra da Triticum dicoccum 88
Atti del Convegno ALTRIFORMAGGI - Autenticità, Legislazione, TRadizione e Innovazione per la valorizzazione delle produzioni casearie 88
Valutazione della shelf-life di impasti acidi conservati in differenti condizioni 87
Effetto di batteri lattici sulle caratteristiche qualitative di impasti ottenuti con farine di frumento, quinoa e kamut 87
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 86
Valutazione dell’attività antimicrobica di luppolo indigeno per la produzione di birra artigianale 85
Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage 85
Bacteriocins produced by lactic acid bacteria isolated from natural whey cultures utilized as starter in water-buffalo Mozzarella cheese manufacture 85
Biodiversita’ microbica in impasti acidi molisani 85
INFLUENCE OF DIFFERENT PRODUCTION TECHNOLOGIES ON SHELF-LIFE OF UNRIPENED PASTA FILATA CHEESES OBTAINED FROM PASTEURIZED MILK 84
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 83
Sensibilità di Streptococcus thermophilus a batteriofagi di origine casearia 83
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines 83
Hygiene and health parameters of donkey’s milk 83
Shelf life of fresh sausages stored under modified atmospheres 82
Attività proteolitica espressa da lieviti e batteri lattici in impasti acidi 82
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana 82
Preliminary Evaluation of the Safety and Probiotic Potential of Akkermansia muciniphila DSM 22959 in Comparison with Lactobacillus rhamnosus GG 82
Potential application of Apilactobacillus kunkeei for human use: Evaluation of probiotic and functional properties 82
Reemerging Bovine Brucellosis and Concomitant Onset of COVID-19 Pandemic Suggest Including Economic Health in the One Health Approach 81
Approcci biotecnologici per la conservazione di carni bufaline 80
Experimental study on optimizing cheese drying and ripening process. 80
Evaluation microbiological and technological features of commercial baker’s yeasts 80
Totale 11.557
Categoria #
all - tutte 72.142
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 72.142


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.443 63 58 290 84 257 139 443 153 359 189 96 312
2020/20212.790 46 351 70 356 468 244 332 48 272 46 432 125
2021/20221.804 115 323 71 82 134 204 78 160 256 139 114 128
2022/20236.395 687 262 207 563 389 585 32 324 2.884 199 105 158
2023/20241.964 349 222 91 98 116 301 172 175 37 100 73 230
2024/2025380 380 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 19.538