CINQUANTA, Luciano
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.833
EU - Europa 3.054
AS - Asia 276
SA - Sud America 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
AF - Africa 7
OC - Oceania 5
Totale 7.194
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.806
IE - Irlanda 1.077
IT - Italia 547
UA - Ucraina 342
FI - Finlandia 235
DE - Germania 208
SE - Svezia 200
AT - Austria 191
CN - Cina 140
GB - Regno Unito 116
FR - Francia 69
IN - India 52
TR - Turchia 24
BE - Belgio 19
IR - Iran 18
CA - Canada 17
RU - Federazione Russa 13
MX - Messico 10
SG - Singapore 10
NL - Olanda 8
EU - Europa 7
BD - Bangladesh 5
CO - Colombia 5
ES - Italia 5
GH - Ghana 5
JP - Giappone 5
CZ - Repubblica Ceca 4
GR - Grecia 4
VN - Vietnam 4
BR - Brasile 3
CH - Svizzera 3
IL - Israele 3
NZ - Nuova Zelanda 3
PL - Polonia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AU - Australia 2
HK - Hong Kong 2
ID - Indonesia 2
MY - Malesia 2
NO - Norvegia 2
RO - Romania 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
IQ - Iraq 1
KR - Corea 1
KW - Kuwait 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
PE - Perù 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SC - Seychelles 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
Totale 7.194
Città #
Dublin 1.077
Chandler 904
Jacksonville 852
Wilmington 236
Vienna 190
San Mateo 137
Helsinki 133
Ann Arbor 128
Dearborn 108
Princeton 106
Woodbridge 103
Rome 79
Houston 77
Molise 66
Boardman 65
Ashburn 42
New York 34
Beijing 31
Milan 21
Brussels 17
Los Angeles 17
Napoli 15
Auburn Hills 13
Jinan 12
Mountain View 12
Salerno 12
Kunming 10
Nanjing 10
Redwood City 9
Turin 9
Verona 9
Augusta 8
Hefei 8
Norwalk 8
Shenyang 8
Falls Church 7
Leawood 7
Ottawa 7
Torino 7
Besiktas 6
Hebei 6
Seattle 6
Stella Cilento 6
Bari 5
Busto Arsizio 5
Changsha 5
Haikou 5
Treia 5
Ankara 4
Ardabil 4
Brno 4
Cattolica 4
Centro 4
Cosenza 4
Falkenstein 4
Kayseri 4
Lanciano 4
Mexico City 4
Munich 4
Nanchang 4
San Francisco 4
Albano Sant'Alessandro 3
Amsterdam 3
Angri 3
Bologna 3
Borås 3
Brescia 3
Foggia 3
Guangzhou 3
London 3
Madrid 3
Marcianise 3
Massa 3
Monmouth Junction 3
Mumbai 3
New Orleans 3
Padova 3
Palermo 3
Paris 3
Parma 3
Pisa 3
Rimini 3
Rockville 3
Shanghai 3
São Paulo 3
Taizhou 3
Tappahannock 3
Thessaloníki 3
Tianjin 3
Tokyo 3
Acate 2
Altamura 2
Aversa 2
Bangalore 2
Barletta 2
Celâl 2
Chaoyang 2
Chengdu 2
Chennai 2
Città di Castello 2
Totale 4.802
Nome #
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 167
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 121
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 120
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 112
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 111
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 108
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 99
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 97
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 96
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module 96
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 96
A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes 91
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 90
Production of functional Ricotta Cheese 89
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production 88
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 88
The importance of wine attributes for purchase decisions: a study of Italian consumers' perception 87
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 86
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module 83
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 83
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 82
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia). 81
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 81
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 81
Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry 80
Volatile Compounds in Red Wines Processed on an Industrial Scale by Short Pre-fermentative Cold Maceration 79
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 79
The effects of pretreatments on the drying kinetics of grapes and on the quality of raisins 78
Polyphenols, methylxanthines, fatty acids and minerals in cocoa beans and cocoa products 78
EFFETTO DELLA TEMPERATURA SULLA QUALITÀ DI MELANZANE ESSICCATE MEDIANTE MICROONDE. 77
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 77
Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. 75
Squid (Sepia officinalis) stored in active packaging: chemical and microbiological changes 75
Tecniche di conservazione dell'avocado: combinazione di film polimerici e materiali adsorbenti 74
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 74
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 73
Tomato peel drying and carotenoids stability of the extracts 72
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 71
Evolution of phenolic compounds virgin olive oil during storage 71
Effect on Orange Juice of Batch Pasteurization in an Improved Pilot-Scale Microwave Oven 71
Mineral essential elements for nutrition in different chocolate products 71
Shelf-life prediction in minimally processed potatoes 70
Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise 70
Thermal field in MW processing of foods. 69
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 68
Performance of Tintilia grapevine (Vitis Vinifera L.) under summer pruning treatments. 67
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologica 67
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 66
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage 66
Conservazione di lattuga Ninjia (lactuca sativa L.) in atmosfera modificata. 66
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale 65
Gli acidi grassi liberi inibitori della fermentazione malolattica dei vini. Nota I 65
Effetto dell’invecchiamento sul colore del vino “Tintilia” 65
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes with a Biosensor System 65
Frigoconservazione dei frutti di fico (Ficus Carica L.) in film semipermeabili. 62
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying 62
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 62
Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage 61
Effects of an innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples 61
The effects of pre-fermentation cold maceration on the composition of Aglianico wine 61
The effect of pretreatments on the drying of different seedless grapes 61
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino. 61
Drying processes for quality tomatoes. 60
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 60
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes. 60
Active packaging of fish products 60
Effects of microwave and hot-air drying methods on colour, beta-carotene and radical scavenging activity of apricots 59
A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life 59
Effects of drying temperatures on physico-chemical properties of dried and rehydrated chestnuts (Castanea sativa) 58
Drying of plums 58
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivars 58
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne. 57
Prove di essiccazione di prugne con trattamenti innovativi. 57
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata) 57
Effect of a novel process an the reological properties of a typical sounth- Italy product: “Castagne del Prete” 57
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 57
I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante 56
Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium). 55
Influence of mode stirrer and air renewal on controlled microwave drying of sliced zucchini 55
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying 54
Effect of a novel physical pretreatment process on the drying kinetics of seedless grapes 54
The quality of orange juice 53
Effetti di pre-trattamenti fisici sulla qualità di prugne essiccate 53
Coating chocolate: characterization and stability prevision. 53
Prove di conservazione di gamberetti freschi 53
Heating uniformity investigation in microwave batch processing of water and oil. 52
Effetti di pretrattamenti nel processo di congelamento dei piccoli frutti 52
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods 52
Effectiveness of microwave pasteurization on model liquid solution 51
Modelling convective and microwave drying of potato slices. 50
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti. 50
Molluscs shelf-life extension 49
Effects of microwave pasteurization on orange juice quality. 49
Oli extravergine d'oliva: un indice di predizione della stabilita' alla conservazione. 48
Nuove applicazioni di riscaldamento a microonde nei processi alimentari 48
Prove di taglio su seppie durante la conservazione in imballaggi attivi 47
Oxidative stability of virgin olive oils 46
Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage. 43
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 1. Modelling the kinetics of drying 43
Phenolic compounds in different olive varieties 42
Totale 6.993
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201921 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7 14
2019/2020890 9 13 121 31 119 69 207 46 116 31 10 118
2020/20211.021 14 113 19 142 136 115 120 2 119 15 175 51
2021/2022552 36 129 9 32 30 36 23 72 84 30 24 47
2022/20232.971 291 128 120 221 202 244 10 187 1.374 77 56 61
2023/2024426 131 48 34 22 35 73 31 24 4 22 2 0
Totale 7.284