CINQUANTA, Luciano
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.991
EU - Europa 3.319
AS - Asia 531
AF - Africa 317
SA - Sud America 38
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
OC - Oceania 6
Totale 8.211
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.952
IE - Irlanda 1.080
IT - Italia 572
UA - Ucraina 342
CI - Costa d'Avorio 309
FI - Finlandia 241
DE - Germania 215
SE - Svezia 202
RU - Federazione Russa 195
SG - Singapore 195
AT - Austria 192
CN - Cina 187
GB - Regno Unito 127
FR - Francia 69
IN - India 52
TR - Turchia 28
CA - Canada 26
BR - Brasile 25
BE - Belgio 23
IR - Iran 18
NL - Olanda 17
MX - Messico 11
BD - Bangladesh 7
EU - Europa 7
CO - Colombia 6
LT - Lituania 6
CZ - Repubblica Ceca 5
ES - Italia 5
GH - Ghana 5
GR - Grecia 5
IL - Israele 5
JP - Giappone 5
PL - Polonia 5
VN - Vietnam 5
CH - Svizzera 4
NZ - Nuova Zelanda 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
HK - Hong Kong 3
PE - Perù 3
RO - Romania 3
TH - Thailandia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AR - Argentina 2
AU - Australia 2
AZ - Azerbaigian 2
ID - Indonesia 2
IQ - Iraq 2
LK - Sri Lanka 2
MY - Malesia 2
NO - Norvegia 2
UZ - Uzbekistan 2
AL - Albania 1
BG - Bulgaria 1
BN - Brunei Darussalam 1
BY - Bielorussia 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
DK - Danimarca 1
EC - Ecuador 1
EG - Egitto 1
GE - Georgia 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
JM - Giamaica 1
KG - Kirghizistan 1
KR - Corea 1
KW - Kuwait 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LV - Lettonia 1
NG - Nigeria 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SC - Seychelles 1
TW - Taiwan 1
Totale 8.211
Città #
Dublin 1.080
Chandler 904
Jacksonville 852
Abidjan 309
Wilmington 236
Vienna 191
Helsinki 138
San Mateo 137
Ann Arbor 128
Dearborn 108
Princeton 106
Singapore 106
Woodbridge 103
Boardman 84
Rome 84
Houston 77
Ashburn 69
Molise 66
New York 34
Beijing 33
Los Angeles 28
Dallas 25
Milan 25
Brussels 21
Napoli 15
Auburn Hills 13
Jinan 12
Mountain View 12
Salerno 12
Kunming 11
Nanjing 11
Ottawa 11
Amsterdam 10
Turin 10
London 9
Redwood City 9
Verona 9
Augusta 8
Hefei 8
Norwalk 8
Shenyang 8
Falls Church 7
Leawood 7
Moscow 7
Munich 7
Torino 7
Besiktas 6
Guangzhou 6
Hebei 6
Seattle 6
Shanghai 6
Stella Cilento 6
Toronto 6
Ankara 5
Bari 5
Busto Arsizio 5
Changsha 5
Haikou 5
Treia 5
Ardabil 4
Brno 4
Cattolica 4
Centro 4
Cosenza 4
Falkenstein 4
Frankfurt am Main 4
Kayseri 4
Lanciano 4
Mexico City 4
Nanchang 4
San Francisco 4
São Paulo 4
Taizhou 4
Albano Sant'Alessandro 3
Angri 3
Bologna 3
Borås 3
Brescia 3
Dhaka 3
Fisciano 3
Florence 3
Foggia 3
Lima 3
Madrid 3
Marcianise 3
Massa 3
Monmouth Junction 3
Monterrey 3
Mumbai 3
New Orleans 3
Padova 3
Palermo 3
Paris 3
Parma 3
Pisa 3
Rimini 3
Rockville 3
Santa Clara 3
Stockholm 3
Tappahannock 3
Totale 5.364
Nome #
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 185
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 135
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 133
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 125
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 122
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 120
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 114
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 108
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 107
A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes 107
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 106
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 104
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module 103
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 103
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 101
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 100
Production of functional Ricotta Cheese 98
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 96
The importance of wine attributes for purchase decisions: a study of Italian consumers' perception 96
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production 95
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 94
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 94
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 94
Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry 92
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods 92
Polyphenols, methylxanthines, fatty acids and minerals in cocoa beans and cocoa products 92
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module 90
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia). 89
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying 88
Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. 87
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 86
The effects of pretreatments on the drying kinetics of grapes and on the quality of raisins 85
Mineral essential elements for nutrition in different chocolate products 85
Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise 85
Volatile Compounds in Red Wines Processed on an Industrial Scale by Short Pre-fermentative Cold Maceration 84
EFFETTO DELLA TEMPERATURA SULLA QUALITÀ DI MELANZANE ESSICCATE MEDIANTE MICROONDE. 83
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 83
Tecniche di conservazione dell'avocado: combinazione di film polimerici e materiali adsorbenti 81
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 81
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 80
Conservazione di lattuga Ninjia (lactuca sativa L.) in atmosfera modificata. 80
Performance of Tintilia grapevine (Vitis Vinifera L.) under summer pruning treatments. 80
Squid (Sepia officinalis) stored in active packaging: chemical and microbiological changes 80
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 80
Evolution of phenolic compounds virgin olive oil during storage 78
Effect on Orange Juice of Batch Pasteurization in an Improved Pilot-Scale Microwave Oven 78
Tomato peel drying and carotenoids stability of the extracts 77
Shelf-life prediction in minimally processed potatoes 77
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying 76
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 76
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 75
Thermal field in MW processing of foods. 75
Active packaging of fish products 74
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage 73
A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life 73
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologica 73
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 72
Gli acidi grassi liberi inibitori della fermentazione malolattica dei vini. Nota I 72
Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage 71
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale 71
Effetto dell’invecchiamento sul colore del vino “Tintilia” 71
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes with a Biosensor System 71
Frigoconservazione dei frutti di fico (Ficus Carica L.) in film semipermeabili. 69
Effects of microwave and hot-air drying methods on colour, beta-carotene and radical scavenging activity of apricots 69
Drying of plums 69
Effects of an innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples 68
Drying processes for quality tomatoes. 67
The effects of pre-fermentation cold maceration on the composition of Aglianico wine 67
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes. 67
The effect of pretreatments on the drying of different seedless grapes 67
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino. 67
Coating chocolate: characterization and stability prevision. 65
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne. 64
Effect of a novel process an the reological properties of a typical sounth- Italy product: “Castagne del Prete” 64
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 64
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivars 64
Effects of drying temperatures on physico-chemical properties of dried and rehydrated chestnuts (Castanea sativa) 63
Prove di essiccazione di prugne con trattamenti innovativi. 63
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti. 63
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata) 63
Influence of mode stirrer and air renewal on controlled microwave drying of sliced zucchini 63
Effect of a novel physical pretreatment process on the drying kinetics of seedless grapes 62
I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante 61
Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium). 61
Prove di conservazione di gamberetti freschi 60
Effetti di pre-trattamenti fisici sulla qualità di prugne essiccate 59
The quality of orange juice 58
Heating uniformity investigation in microwave batch processing of water and oil. 58
Effectiveness of microwave pasteurization on model liquid solution 58
Effetti di pretrattamenti nel processo di congelamento dei piccoli frutti 57
Modelling convective and microwave drying of potato slices. 57
Nuove applicazioni di riscaldamento a microonde nei processi alimentari 56
Molluscs shelf-life extension 55
Oli extravergine d'oliva: un indice di predizione della stabilita' alla conservazione. 55
Effects of microwave pasteurization on orange juice quality. 54
Prove di taglio su seppie durante la conservazione in imballaggi attivi 53
Oxidative stability of virgin olive oils 51
Effects of variety and olive ripeness on nutritional quality and oxidative stability of extra virgin olive oils 49
Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage. 49
Phenolic compounds in different olive varieties 48
Totale 7.963
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020597 0 0 0 0 0 69 207 46 116 31 10 118
2020/20211.021 14 113 19 142 136 115 120 2 119 15 175 51
2021/2022552 36 129 9 32 30 36 23 72 84 30 24 47
2022/20232.971 291 128 120 221 202 244 10 187 1.374 77 56 61
2023/2024484 131 48 34 22 35 73 31 24 4 22 5 55
2024/2025959 332 80 198 54 251 44 0 0 0 0 0 0
Totale 8.301