CINQUANTA, Luciano
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.552
NA - Nord America 5.433
AS - Asia 1.335
SA - Sud America 356
AF - Africa 348
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
OC - Oceania 6
Totale 13.039
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.341
RU - Federazione Russa 2.254
IE - Irlanda 1.083
SG - Singapore 615
IT - Italia 602
UA - Ucraina 342
CN - Cina 332
CI - Costa d'Avorio 309
BR - Brasile 297
FI - Finlandia 249
DE - Germania 241
SE - Svezia 211
AT - Austria 193
GB - Regno Unito 168
IN - India 80
FR - Francia 71
VN - Vietnam 60
CA - Canada 53
HK - Hong Kong 46
TR - Turchia 38
MX - Messico 27
PL - Polonia 27
JP - Giappone 26
BD - Bangladesh 23
BE - Belgio 23
IQ - Iraq 22
NL - Olanda 21
IR - Iran 18
AR - Argentina 17
ES - Italia 15
GR - Grecia 13
CO - Colombia 12
LT - Lituania 11
ZA - Sudafrica 11
EC - Ecuador 9
EU - Europa 7
ID - Indonesia 7
UZ - Uzbekistan 7
VE - Venezuela 7
CZ - Repubblica Ceca 6
PY - Paraguay 6
SA - Arabia Saudita 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
EG - Egitto 5
GH - Ghana 5
IL - Israele 5
AZ - Azerbaigian 4
CH - Svizzera 4
CR - Costa Rica 4
JO - Giordania 4
KR - Corea 4
NZ - Nuova Zelanda 4
RO - Romania 4
BY - Bielorussia 3
DZ - Algeria 3
GE - Georgia 3
JM - Giamaica 3
MA - Marocco 3
MY - Malesia 3
PE - Perù 3
PK - Pakistan 3
TH - Thailandia 3
TN - Tunisia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AO - Angola 2
AU - Australia 2
BG - Bulgaria 2
CL - Cile 2
KE - Kenya 2
KG - Kirghizistan 2
LB - Libano 2
LK - Sri Lanka 2
NO - Norvegia 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
PH - Filippine 2
UY - Uruguay 2
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BS - Bahamas 1
DJ - Gibuti 1
DK - Danimarca 1
DM - Dominica 1
DO - Repubblica Dominicana 1
ET - Etiopia 1
GD - Grenada 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
KW - Kuwait 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LV - Lettonia 1
NA - Namibia 1
NG - Nigeria 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
QA - Qatar 1
Totale 13.035
Città #
Dublin 1.083
Chandler 904
Jacksonville 853
Dallas 809
Moscow 793
Abidjan 309
Singapore 289
Wilmington 236
Vienna 192
Ashburn 160
Helsinki 138
San Mateo 137
Ann Arbor 128
Dearborn 108
Princeton 106
Beijing 103
Woodbridge 103
Boardman 88
Rome 84
Houston 81
New York 72
Molise 66
The Dalles 65
Los Angeles 57
Hong Kong 44
Council Bluffs 34
Columbus 32
Milan 29
Munich 29
São Paulo 28
Tokyo 24
Brussels 21
Santa Clara 21
Brooklyn 19
Ho Chi Minh City 19
London 19
Warsaw 19
Napoli 15
Amsterdam 14
Hanoi 14
Auburn Hills 13
San Francisco 13
Augusta 12
Chicago 12
Jinan 12
Mountain View 12
Salerno 12
Stockholm 12
Ankara 11
Baghdad 11
Kunming 11
Nanjing 11
Ottawa 11
Seattle 11
Toronto 11
Montreal 10
Rio de Janeiro 10
Turin 10
Belo Horizonte 9
Chennai 9
Guangzhou 9
Mexico City 9
Orem 9
Phoenix 9
Redwood City 9
Verona 9
Athens 8
Bari 8
Boston 8
Hefei 8
Johannesburg 8
Norwalk 8
Poplar 8
Shanghai 8
Shenyang 8
Turku 8
Falls Church 7
Leawood 7
Tashkent 7
Torino 7
Besiktas 6
Curitiba 6
Dhaka 6
Guarulhos 6
Hebei 6
Parma 6
Stella Cilento 6
Atlanta 5
Busto Arsizio 5
Campinas 5
Changsha 5
Denver 5
Frankfurt am Main 5
Haikou 5
Jakarta 5
Paris 5
Porto Alegre 5
Treia 5
Amman 4
Ardabil 4
Totale 7.835
Nome #
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 295
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 229
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 213
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 212
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 203
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 190
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 190
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 187
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 182
A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes 181
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 175
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 174
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 171
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods 171
Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise 170
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 162
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 162
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 158
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 157
Mineral essential elements for nutrition in different chocolate products 157
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 155
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 153
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying 150
Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. 149
Conservazione di lattuga Ninjia (lactuca sativa L.) in atmosfera modificata. 147
Production of functional Ricotta Cheese 146
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 145
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 145
Coating chocolate: characterization and stability prevision. 144
Polyphenols, methylxanthines, fatty acids and minerals in cocoa beans and cocoa products 141
A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life 139
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production 137
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying 135
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module 134
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti. 134
Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry 134
Active packaging of fish products 133
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module 130
Performance of Tintilia grapevine (Vitis Vinifera L.) under summer pruning treatments. 129
The importance of wine attributes for purchase decisions: a study of Italian consumers' perception 129
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 127
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage 126
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia). 123
Volatile Compounds in Red Wines Processed on an Industrial Scale by Short Pre-fermentative Cold Maceration 120
Evolution of phenolic compounds virgin olive oil during storage 118
The effects of pretreatments on the drying kinetics of grapes and on the quality of raisins 118
Effect on Orange Juice of Batch Pasteurization in an Improved Pilot-Scale Microwave Oven 117
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 113
Tomato peel drying and carotenoids stability of the extracts 113
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 113
EFFETTO DELLA TEMPERATURA SULLA QUALITÀ DI MELANZANE ESSICCATE MEDIANTE MICROONDE. 112
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 111
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 110
Drying of plums 110
Gli acidi grassi liberi inibitori della fermentazione malolattica dei vini. Nota I 110
Squid (Sepia officinalis) stored in active packaging: chemical and microbiological changes 109
Effetto dell’invecchiamento sul colore del vino “Tintilia” 109
Effects of microwave and hot-air drying methods on colour, beta-carotene and radical scavenging activity of apricots 108
Tecniche di conservazione dell'avocado: combinazione di film polimerici e materiali adsorbenti 108
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale 107
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivars 107
Effects of an innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples 105
Thermal field in MW processing of foods. 104
Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage 103
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 103
Shelf-life prediction in minimally processed potatoes 102
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino. 102
Frigoconservazione dei frutti di fico (Ficus Carica L.) in film semipermeabili. 101
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologica 101
Effect of a novel physical pretreatment process on the drying kinetics of seedless grapes 99
Effects of drying temperatures on physico-chemical properties of dried and rehydrated chestnuts (Castanea sativa) 98
Molluscs shelf-life extension 98
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes. 98
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 97
The quality of orange juice 95
Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium). 95
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes with a Biosensor System 95
Drying processes for quality tomatoes. 94
Influence of mode stirrer and air renewal on controlled microwave drying of sliced zucchini 94
Nuove applicazioni di riscaldamento a microonde nei processi alimentari 93
Effect of a novel process an the reological properties of a typical sounth- Italy product: “Castagne del Prete” 93
Oxidative stability of virgin olive oils 91
The effects of pre-fermentation cold maceration on the composition of Aglianico wine 91
Phenolic compounds in different olive varieties 90
Effectiveness of microwave pasteurization on model liquid solution 90
The effect of pretreatments on the drying of different seedless grapes 90
Heating uniformity investigation in microwave batch processing of water and oil. 88
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne. 88
Effetti di pretrattamenti nel processo di congelamento dei piccoli frutti 87
Prove di essiccazione di prugne con trattamenti innovativi. 87
Effetti di pre-trattamenti fisici sulla qualità di prugne essiccate 86
Prove di conservazione di gamberetti freschi 86
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata) 85
Effects of microwave pasteurization on orange juice quality. 85
Prove di taglio su seppie durante la conservazione in imballaggi attivi 84
I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante 82
Effects of variety and olive ripeness on nutritional quality and oxidative stability of extra virgin olive oils 82
Modelling convective and microwave drying of potato slices. 81
Microencapsulation of Phenolic Extracts from Cocoa Shells to Enrich Chocolate Bars 80
Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage. 79
Totale 12.539
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Totale 56.659


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021597 0 0 0 0 0 115 120 2 119 15 175 51
2021/2022552 36 129 9 32 30 36 23 72 84 30 24 47
2022/20232.971 291 128 120 221 202 244 10 187 1.374 77 56 61
2023/2024484 131 48 34 22 35 73 31 24 4 22 5 55
2024/20251.796 332 80 198 54 251 54 76 144 171 33 166 237
2025/20263.992 202 445 549 192 1.541 1.063 0 0 0 0 0 0
Totale 13.130