CINQUANTA, Luciano
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.393
EU - Europa 4.968
AS - Asia 1.312
AF - Africa 346
SA - Sud America 336
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
OC - Oceania 6
Totale 12.370
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.305
RU - Federazione Russa 1.672
IE - Irlanda 1.083
SG - Singapore 613
IT - Italia 602
UA - Ucraina 342
CN - Cina 331
CI - Costa d'Avorio 309
BR - Brasile 285
FI - Finlandia 249
DE - Germania 241
SE - Svezia 211
AT - Austria 193
GB - Regno Unito 168
IN - India 76
FR - Francia 71
VN - Vietnam 56
CA - Canada 53
HK - Hong Kong 46
TR - Turchia 37
PL - Polonia 27
JP - Giappone 26
MX - Messico 24
BE - Belgio 23
BD - Bangladesh 22
NL - Olanda 21
IQ - Iraq 18
IR - Iran 18
ES - Italia 15
AR - Argentina 14
GR - Grecia 13
CO - Colombia 12
ZA - Sudafrica 11
LT - Lituania 9
EC - Ecuador 8
EU - Europa 7
ID - Indonesia 7
UZ - Uzbekistan 7
CZ - Repubblica Ceca 6
SA - Arabia Saudita 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
GH - Ghana 5
IL - Israele 5
VE - Venezuela 5
CH - Svizzera 4
EG - Egitto 4
KR - Corea 4
NZ - Nuova Zelanda 4
PY - Paraguay 4
RO - Romania 4
AZ - Azerbaigian 3
BY - Bielorussia 3
CR - Costa Rica 3
DZ - Algeria 3
GE - Georgia 3
JM - Giamaica 3
MA - Marocco 3
PE - Perù 3
TH - Thailandia 3
TN - Tunisia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AO - Angola 2
AU - Australia 2
BG - Bulgaria 2
CL - Cile 2
JO - Giordania 2
KE - Kenya 2
KG - Kirghizistan 2
LB - Libano 2
LK - Sri Lanka 2
MY - Malesia 2
NO - Norvegia 2
NP - Nepal 2
PH - Filippine 2
PK - Pakistan 2
UY - Uruguay 2
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BS - Bahamas 1
DJ - Gibuti 1
DK - Danimarca 1
DM - Dominica 1
DO - Repubblica Dominicana 1
GD - Grenada 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
KW - Kuwait 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LV - Lettonia 1
NA - Namibia 1
NG - Nigeria 1
OM - Oman 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
QA - Qatar 1
RS - Serbia 1
Totale 12.367
Città #
Dublin 1.083
Chandler 904
Jacksonville 853
Dallas 809
Moscow 529
Abidjan 309
Singapore 287
Wilmington 236
Vienna 192
Ashburn 151
Helsinki 138
San Mateo 137
Ann Arbor 128
Dearborn 108
Princeton 106
Beijing 103
Woodbridge 103
Boardman 87
Rome 84
Houston 81
New York 68
Molise 66
The Dalles 65
Los Angeles 54
Hong Kong 44
Council Bluffs 34
Columbus 32
Milan 29
Munich 29
São Paulo 27
Tokyo 24
Brussels 21
Santa Clara 21
London 19
Warsaw 19
Ho Chi Minh City 17
Brooklyn 16
Napoli 15
Amsterdam 14
Auburn Hills 13
San Francisco 13
Augusta 12
Hanoi 12
Jinan 12
Mountain View 12
Salerno 12
Stockholm 12
Ankara 11
Chicago 11
Kunming 11
Nanjing 11
Ottawa 11
Seattle 11
Toronto 11
Montreal 10
Rio de Janeiro 10
Turin 10
Baghdad 9
Belo Horizonte 9
Guangzhou 9
Redwood City 9
Verona 9
Athens 8
Bari 8
Chennai 8
Hefei 8
Johannesburg 8
Mexico City 8
Norwalk 8
Phoenix 8
Poplar 8
Shanghai 8
Shenyang 8
Turku 8
Boston 7
Falls Church 7
Leawood 7
Tashkent 7
Torino 7
Besiktas 6
Dhaka 6
Guarulhos 6
Hebei 6
Orem 6
Parma 6
Stella Cilento 6
Atlanta 5
Busto Arsizio 5
Changsha 5
Curitiba 5
Frankfurt am Main 5
Haikou 5
Jakarta 5
Paris 5
Porto Alegre 5
Treia 5
Ardabil 4
Bengaluru 4
Brasília 4
Brno 4
Totale 7.531
Nome #
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 285
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 218
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 203
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 201
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 192
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 181
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 178
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 176
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 174
A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes 173
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 167
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 166
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods 164
Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise 160
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 159
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures 155
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 153
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 151
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 149
Mineral essential elements for nutrition in different chocolate products 146
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 145
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 144
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying 143
Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. 143
Conservazione di lattuga Ninjia (lactuca sativa L.) in atmosfera modificata. 141
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 140
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 140
Production of functional Ricotta Cheese 137
Coating chocolate: characterization and stability prevision. 136
Polyphenols, methylxanthines, fatty acids and minerals in cocoa beans and cocoa products 136
A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life 132
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying 130
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production 129
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti. 127
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module 126
Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry 126
Influenza delle modalità di confezionamento sulla qualità di formaggi freschi a pasta filata 123
The importance of wine attributes for purchase decisions: a study of Italian consumers' perception 123
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module 122
Active packaging of fish products 122
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage 121
Performance of Tintilia grapevine (Vitis Vinifera L.) under summer pruning treatments. 121
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia). 119
Evolution of phenolic compounds virgin olive oil during storage 116
Volatile Compounds in Red Wines Processed on an Industrial Scale by Short Pre-fermentative Cold Maceration 115
The effects of pretreatments on the drying kinetics of grapes and on the quality of raisins 115
Effect on Orange Juice of Batch Pasteurization in an Improved Pilot-Scale Microwave Oven 112
Tomato peel drying and carotenoids stability of the extracts 108
EFFETTO DELLA TEMPERATURA SULLA QUALITÀ DI MELANZANE ESSICCATE MEDIANTE MICROONDE. 107
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 107
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 105
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 105
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 104
Drying of plums 104
Squid (Sepia officinalis) stored in active packaging: chemical and microbiological changes 104
Effects of microwave and hot-air drying methods on colour, beta-carotene and radical scavenging activity of apricots 103
Tecniche di conservazione dell'avocado: combinazione di film polimerici e materiali adsorbenti 103
Gli acidi grassi liberi inibitori della fermentazione malolattica dei vini. Nota I 103
Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivars 103
Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage 100
Effects of an innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples 100
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 100
Effetto dell’invecchiamento sul colore del vino “Tintilia” 100
Thermal field in MW processing of foods. 99
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino. 98
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale 97
Shelf-life prediction in minimally processed potatoes 96
Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologica 95
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes. 95
Effect of a novel physical pretreatment process on the drying kinetics of seedless grapes 95
Effects of drying temperatures on physico-chemical properties of dried and rehydrated chestnuts (Castanea sativa) 94
Frigoconservazione dei frutti di fico (Ficus Carica L.) in film semipermeabili. 93
Molluscs shelf-life extension 93
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 91
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes with a Biosensor System 91
The quality of orange juice 89
Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium). 89
Nuove applicazioni di riscaldamento a microonde nei processi alimentari 89
Effect of a novel process an the reological properties of a typical sounth- Italy product: “Castagne del Prete” 89
Influence of mode stirrer and air renewal on controlled microwave drying of sliced zucchini 89
Drying processes for quality tomatoes. 87
Effectiveness of microwave pasteurization on model liquid solution 87
The effect of pretreatments on the drying of different seedless grapes 87
Oxidative stability of virgin olive oils 86
The effects of pre-fermentation cold maceration on the composition of Aglianico wine 86
Phenolic compounds in different olive varieties 84
Heating uniformity investigation in microwave batch processing of water and oil. 84
Effetti di pretrattamenti nel processo di congelamento dei piccoli frutti 84
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne. 84
Prove di essiccazione di prugne con trattamenti innovativi. 82
Effetti di pre-trattamenti fisici sulla qualità di prugne essiccate 81
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata) 80
Prove di conservazione di gamberetti freschi 80
Prove di taglio su seppie durante la conservazione in imballaggi attivi 79
Effects of microwave pasteurization on orange juice quality. 79
Modelling convective and microwave drying of potato slices. 78
I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante 77
Effects of variety and olive ripeness on nutritional quality and oxidative stability of extra virgin olive oils 77
Microencapsulation of Phenolic Extracts from Cocoa Shells to Enrich Chocolate Bars 76
Oli extravergine d'oliva: un indice di predizione della stabilita' alla conservazione. 74
Totale 11.905
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Totale 55.617


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021597 0 0 0 0 0 115 120 2 119 15 175 51
2021/2022552 36 129 9 32 30 36 23 72 84 30 24 47
2022/20232.971 291 128 120 221 202 244 10 187 1.374 77 56 61
2023/2024484 131 48 34 22 35 73 31 24 4 22 5 55
2024/20251.796 332 80 198 54 251 54 76 144 171 33 166 237
2025/20263.323 202 445 549 192 1.541 394 0 0 0 0 0 0
Totale 12.461