CINQUANTA, Luciano

CINQUANTA, Luciano  

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A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying 1-gen-2003 Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S.
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods 1-gen-2007 G., Cuccurullo; G., Sorrentino; Cinquanta, Luciano
A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life 1-gen-2006 Cuccurullo, G.; Sorrentino, G; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M.
Active packaging of fish products 1-gen-2004 Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M.
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 1-gen-2005 Lamberti, N.; Ardia, L.; Cinquanta, Luciano; Albanese, D.; DI MATTEO, M.
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 1-gen-2013 Cinquanta, Luciano; D., Albanese; Fratianni, Alessandra; LA FIANZA, Giovanna; M., DI MATTEO
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 1-gen-2003 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 1-gen-2000 Albanese, D.; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; Naddeo, C.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 1-gen-2015 Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Colavita, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 1-gen-2015 Fratianni, A; Niro, S; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 1-gen-2015 Niro, S; Fratianni, A; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 1-gen-2020 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. 1-gen-1999 DE GIORGI, A; DE MARTINO, E; Palmieri, L; DI MATTEO, M; Cinquanta, Luciano; Donsi', G.
Coating chocolate: characterization and stability prevision. 1-gen-2004 DI MATTEO, M.; Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; DEL VAGLIO, M.
Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise 1-gen-1996 M., Esti; Cinquanta, Luciano; A., Carrone; M. C., Trivisonno; E., La Notte; G., Gambacorta
I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante 1-gen-2003 Esti, M; Moneta, E; Sinesio, F; Cinquanta, Luciano
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti. 1-gen-1998 DI MATTEO, M; Cinquanta, Luciano; Albanese, D; Rotundo, A; Capogrossi, A.
Conservazione di lattuga Ninjia (lactuca sativa L.) in atmosfera modificata. 1-gen-1998 DI MATTEO, M.; Ciambelli, P; Cinquanta, Luciano; Palo, M.
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 1-gen-2013 Fratianni, Alessandra; Albanese, D; Mignogna, R; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Di Matteo, M.
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 1-gen-2010 Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Panfili, G.