PANFILI, Gianfranco
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.377
EU - Europa 5.883
AS - Asia 1.275
AF - Africa 324
SA - Sud America 214
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 17
OC - Oceania 8
Totale 14.098
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.323
IE - Irlanda 1.710
IT - Italia 1.264
SG - Singapore 631
UA - Ucraina 536
FI - Finlandia 425
SE - Svezia 401
RU - Federazione Russa 379
CN - Cina 378
DE - Germania 375
CI - Costa d'Avorio 308
AT - Austria 306
GB - Regno Unito 190
BR - Brasile 183
FR - Francia 121
IN - India 59
HK - Hong Kong 57
BE - Belgio 46
CA - Canada 43
TR - Turchia 35
NL - Olanda 32
JP - Giappone 22
IR - Iran 20
EU - Europa 16
PL - Polonia 14
LT - Lituania 13
GR - Grecia 11
MX - Messico 11
IL - Israele 10
PH - Filippine 9
AR - Argentina 8
CZ - Repubblica Ceca 8
CL - Cile 7
CH - Svizzera 6
ES - Italia 6
MY - Malesia 6
PT - Portogallo 6
RO - Romania 6
VN - Vietnam 6
BD - Bangladesh 5
EC - Ecuador 5
EG - Egitto 5
KG - Kirghizistan 5
NZ - Nuova Zelanda 5
DK - Danimarca 4
HR - Croazia 4
MA - Marocco 4
PK - Pakistan 4
VE - Venezuela 4
AU - Australia 3
HU - Ungheria 3
ID - Indonesia 3
LV - Lettonia 3
PE - Perù 3
SI - Slovenia 3
UZ - Uzbekistan 3
ZA - Sudafrica 3
AZ - Azerbaigian 2
BG - Bulgaria 2
CO - Colombia 2
IQ - Iraq 2
KE - Kenya 2
KW - Kuwait 2
LK - Sri Lanka 2
MD - Moldavia 2
NO - Norvegia 2
RS - Serbia 2
SA - Arabia Saudita 2
SY - Repubblica araba siriana 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AL - Albania 1
CY - Cipro 1
DZ - Algeria 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
IS - Islanda 1
JO - Giordania 1
KR - Corea 1
LB - Libano 1
PS - Palestinian Territory 1
PY - Paraguay 1
QA - Qatar 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
UY - Uruguay 1
Totale 14.098
Città #
Dublin 1.710
Chandler 1.356
Jacksonville 1.277
Wilmington 348
Abidjan 308
Vienna 301
Helsinki 275
Singapore 224
San Mateo 223
Dearborn 212
Rome 205
Ann Arbor 176
Princeton 164
Woodbridge 156
Boardman 155
Ashburn 145
Houston 103
New York 89
Molise 88
Beijing 80
Milan 61
Hong Kong 53
Los Angeles 46
The Dalles 46
Brussels 43
Dallas 38
Redwood City 36
Florence 34
Leawood 30
Mountain View 30
Nanjing 25
Napoli 22
Toronto 22
Falls Church 21
London 21
Augusta 20
Jinan 20
Norwalk 19
Shenyang 19
São Paulo 18
Turin 18
Auburn Hills 16
Campobasso 15
Falkenstein 15
Monmouth Junction 14
Munich 14
Nanchang 13
Padova 12
Palermo 12
San Francisco 12
Ardabil 11
Bari 11
Council Bluffs 11
Gaziantep 11
Guangzhou 11
Hebei 11
Naples 11
Ottawa 11
Athens 10
Bologna 10
Hefei 10
Moscow 10
Rio de Janeiro 10
San Giovanni Rotondo 10
Torino 10
Amsterdam 9
Haikou 9
Kunming 9
Mumbai 9
Nembro 9
Seattle 9
Tianjin 9
Fairfield 8
Hangzhou 8
Ningbo 8
Nuremberg 8
Parma 8
Pescara 8
Sperone 8
Zhengzhou 8
Bergamo 7
Frankfurt am Main 7
Fuzhou 7
Lanciano 7
Taizhou 7
Altamura 6
Ankara 6
Belo Horizonte 6
Caserta 6
Cosenza 6
Ferrara 6
Jiaxing 6
Perugia 6
Redmond 6
Shanghai 6
Stockholm 6
Tokyo 6
Warsaw 6
Brno 5
Brooklyn 5
Totale 8.768
Nome #
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 169
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] 162
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide" 146
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 145
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 141
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 140
Limits and potentials of African red palm oils purchased from European ethnic food stores 139
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 137
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 136
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 127
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 126
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 126
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 126
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 125
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 121
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 120
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 117
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 116
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 114
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 113
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 113
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 113
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 112
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 112
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 110
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 109
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 109
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 107
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 105
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 104
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 104
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 104
Stabilization of sourdough starter by spray drying technique: New breadmaking perspective 104
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 104
Determinazione degli amminoacidi liberi nei formaggi freschi e stagionati mediante HPAEC-PAD 103
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 103
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 102
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 102
Production of functional Ricotta Cheese 101
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 101
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 99
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 99
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 98
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 98
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 97
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 97
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 95
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 95
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili 94
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 93
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 93
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 93
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 92
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 91
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 91
Food Safety: microbial and chemical acceptability 90
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 90
Estimation of color of durum wheat. Comparison of WSB, HPLC, and reflectance colorimeter measurements 89
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 89
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION 88
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi 88
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 88
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 87
Role of Lipids in the Induction of Biosynthesis of Harmful Secondary Metabolites: Effect of Different By-Products of Lipoperoxidation on the Aflatoxin Biosynthesis 87
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 87
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 87
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 87
Individuazione di opportune modalità di trattamento termico del latte di bufala destinato alla preparazione di mozzarella di bufala campana 87
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti 86
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 85
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 85
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs 84
Standardizzazione di un metodo rapido e innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 84
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 83
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 83
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari 83
Effect of Pretreatments and Drying Process on Health-Promoting Components of Goji Berries 83
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 82
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 82
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 81
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy 81
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 80
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 80
Lipoperoxidation and aflatoxin biosynthesis by Aspergillus parasiticus and Aspergillus falvus 80
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine 80
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 79
Standardizzazione di un metodo rapido ed innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 79
Sviluppo di alimenti funzionali mediante l’utilizzo di sfarinati d’orzo arricchiti in beta-glucani 79
EFFECT OF ANTIOXIDANTS AND FREE-RADICAL SCAVENGERS ON AFLATOXIN PRODUCTION INVIVO 78
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 78
Societá botanica italiana 80° congresso sociale: Effetto di different1 trattamenti detossificanti i semi di girasole (“helianthus annuus” L. Var.Uniflor 70) sulla produzione di aflatossine 78
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy 78
Evolution of carotenoid content, antioxidant activity and volatiles compounds in dried mango fruits (mangifera indica l.) 78
HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR THE SIMULTANEOUS DETERMINATION OF TOCOPHEROLS, CAROTENES, AND RETINOL AND ITS GEOMETRIC ISOMERS IN ITALIAN CHEESES 77
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline 77
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods 76
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 76
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 76
Characterization of lactose-hydrolised milks by using variours process and product indicators 75
Methods for the evaluation of innovative drying techniques of “pasta filata” cheeses 75
Totale 9.898
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020238 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 49 189
2020/20211.722 22 166 14 245 249 166 191 44 205 22 338 60
2021/20221.051 69 207 24 47 81 97 26 106 192 79 51 72
2022/20234.683 486 188 154 392 318 388 11 261 2.145 146 93 101
2023/2024869 260 90 45 38 34 136 25 74 7 44 16 100
2024/20252.253 355 152 336 79 463 85 148 237 207 54 137 0
Totale 14.262