PANFILI, Gianfranco
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.951
EU - Europa 5.279
AS - Asia 472
SA - Sud America 18
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 17
OC - Oceania 6
AF - Africa 3
Totale 11.746
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.929
IE - Irlanda 1.707
IT - Italia 1.170
UA - Ucraina 534
FI - Finlandia 413
SE - Svezia 395
DE - Germania 351
CN - Cina 302
AT - Austria 300
GB - Regno Unito 157
FR - Francia 120
IN - India 55
BE - Belgio 33
RU - Federazione Russa 29
TR - Turchia 26
NL - Olanda 19
JP - Giappone 18
IR - Iran 17
CA - Canada 16
EU - Europa 16
IL - Israele 9
PL - Polonia 8
SG - Singapore 8
CL - Cile 7
HK - Hong Kong 6
MX - Messico 6
PH - Filippine 6
PT - Portogallo 6
CH - Svizzera 5
CZ - Repubblica Ceca 5
RO - Romania 5
AR - Argentina 4
BR - Brasile 4
ES - Italia 4
MY - Malesia 4
NZ - Nuova Zelanda 4
EC - Ecuador 3
HR - Croazia 3
KG - Kirghizistan 3
VN - Vietnam 3
AU - Australia 2
DK - Danimarca 2
EG - Egitto 2
HU - Ungheria 2
ID - Indonesia 2
KW - Kuwait 2
LT - Lituania 2
MD - Moldavia 2
SA - Arabia Saudita 2
SI - Slovenia 2
SY - Repubblica araba siriana 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BG - Bulgaria 1
CY - Cipro 1
GH - Ghana 1
GR - Grecia 1
KR - Corea 1
NO - Norvegia 1
PK - Pakistan 1
PS - Palestinian Territory 1
RS - Serbia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
Totale 11.746
Città #
Dublin 1.707
Chandler 1.356
Jacksonville 1.277
Wilmington 348
Vienna 298
Helsinki 265
San Mateo 223
Dearborn 212
Rome 195
Ann Arbor 176
Princeton 164
Woodbridge 156
Boardman 125
Houston 103
Ashburn 89
Molise 88
New York 86
Beijing 75
Milan 52
Redwood City 36
Florence 34
Brussels 30
Leawood 30
Mountain View 30
Los Angeles 26
Nanjing 25
Napoli 22
Falls Church 21
Augusta 20
Jinan 20
Norwalk 19
Shenyang 19
Turin 17
Auburn Hills 16
Falkenstein 14
Monmouth Junction 14
Nanchang 13
Padova 12
Ardabil 11
Bari 11
Gaziantep 11
Hebei 11
Naples 11
Hefei 10
San Giovanni Rotondo 10
Torino 10
Haikou 9
Mumbai 9
Nembro 9
Palermo 9
Campobasso 8
Fairfield 8
Guangzhou 8
Hangzhou 8
Kunming 8
Ningbo 8
Pescara 8
San Francisco 8
Tianjin 8
Toronto 8
Fuzhou 7
Lanciano 7
Munich 7
Seattle 7
Taizhou 7
Zhengzhou 7
Altamura 6
Bergamo 6
Bologna 6
Cosenza 6
Ferrara 6
London 6
Perugia 6
Redmond 6
Changsha 5
Mazzano Romano 5
Parma 5
Rende 5
Rockville 5
Salerno 5
Stella Cilento 5
Virgilio 5
Amsterdam 4
Ankara 4
Bangalore 4
Bellante 4
Borås 4
Brno 4
Cagliari 4
Cambridge 4
Casamassima 4
Caserta 4
Chengdu 4
Den Haag 4
Lanzhou 4
Le Chable 4
Piemonte 4
San Marcellino 4
Scarperia 4
Sellano 4
Totale 7.816
Nome #
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 153
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] 147
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide" 125
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 125
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 121
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 120
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 114
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 112
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 111
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 109
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 108
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 108
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 102
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 101
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 99
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 98
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 97
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 97
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 97
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 96
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 96
Limits and potentials of African red palm oils purchased from European ethnic food stores 96
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 94
Determinazione degli amminoacidi liberi nei formaggi freschi e stagionati mediante HPAEC-PAD 93
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 90
Production of functional Ricotta Cheese 89
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 89
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 88
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 88
Stabilization of sourdough starter by spray drying technique: New breadmaking perspective 87
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 86
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 86
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 85
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 85
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 85
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 83
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 83
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 82
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 82
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 82
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 81
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 81
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 81
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 80
Food Safety: microbial and chemical acceptability 80
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 80
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 80
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 80
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 80
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 79
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili 79
Role of Lipids in the Induction of Biosynthesis of Harmful Secondary Metabolites: Effect of Different By-Products of Lipoperoxidation on the Aflatoxin Biosynthesis 78
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 78
Standardizzazione di un metodo rapido e innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 77
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi 77
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 77
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 77
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs 76
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 76
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 75
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari 75
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 74
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti 74
EFFECT OF ANTIOXIDANTS AND FREE-RADICAL SCAVENGERS ON AFLATOXIN PRODUCTION INVIVO 73
Sviluppo di alimenti funzionali mediante l’utilizzo di sfarinati d’orzo arricchiti in beta-glucani 73
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 73
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 72
Individuazione di opportune modalità di trattamento termico del latte di bufala destinato alla preparazione di mozzarella di bufala campana 72
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy 72
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 71
Standardizzazione di un metodo rapido ed innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 71
Societá botanica italiana 80° congresso sociale: Effetto di different1 trattamenti detossificanti i semi di girasole (“helianthus annuus” L. Var.Uniflor 70) sulla produzione di aflatossine 71
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 71
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 70
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 70
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION 69
Lipoperoxidation and aflatoxin biosynthesis by Aspergillus parasiticus and Aspergillus falvus 69
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 69
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy 69
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 69
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 68
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 68
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 68
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 68
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline 67
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods 67
Qualità alimentare: limiti microbiologici e chimici di accettabilità 67
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 67
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 66
HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR THE SIMULTANEOUS DETERMINATION OF TOCOPHEROLS, CAROTENES, AND RETINOL AND ITS GEOMETRIC ISOMERS IN ITALIAN CHEESES 66
Characterization of lactose-hydrolised milks by using variours process and product indicators 66
Furosine: an appropriate marker to assess the royal jelly freshness 66
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 66
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 66
EFFECT OF HALOMETHANES ON AFLATOXIN INDUCTION IN CULTURES OF ASPERGILLUS-PARASITICUS 65
Methods for the evaluation of innovative drying techniques of “pasta filata” cheeses 65
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura 65
Il grado di isomerizzazione del retinolo può rappresentare un indice di processo in prodotti lattiero-caseari? 65
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 64
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 64
Totale 8.312
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Totale 45.764


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201935 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 31
2019/20201.557 19 10 195 48 190 138 344 90 198 87 49 189
2020/20211.722 22 166 14 245 249 166 191 44 205 22 338 60
2021/20221.051 69 207 24 47 81 97 26 106 192 79 51 72
2022/20234.683 486 188 154 392 318 388 11 261 2.145 146 93 101
2023/2024762 260 90 45 38 34 136 25 74 7 44 9 0
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