PANFILI, Gianfranco
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.230
EU - Europa 5.795
AS - Asia 871
AF - Africa 317
SA - Sud America 65
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 17
OC - Oceania 8
Totale 13.303
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.184
IE - Irlanda 1.710
IT - Italia 1.236
UA - Ucraina 534
FI - Finlandia 420
SE - Svezia 400
RU - Federazione Russa 374
CN - Cina 368
DE - Germania 366
SG - Singapore 311
CI - Costa d'Avorio 308
AT - Austria 301
GB - Regno Unito 181
FR - Francia 120
IN - India 57
BE - Belgio 45
BR - Brasile 42
CA - Canada 39
TR - Turchia 28
NL - Olanda 26
IR - Iran 20
JP - Giappone 18
EU - Europa 16
LT - Lituania 12
PL - Polonia 12
IL - Israele 10
PH - Filippine 9
CL - Cile 7
CZ - Repubblica Ceca 7
HK - Hong Kong 7
MX - Messico 7
AR - Argentina 6
CH - Svizzera 6
MY - Malesia 6
PT - Portogallo 6
RO - Romania 6
VN - Vietnam 6
EC - Ecuador 5
KG - Kirghizistan 5
NZ - Nuova Zelanda 5
BD - Bangladesh 4
DK - Danimarca 4
EG - Egitto 4
ES - Italia 4
HR - Croazia 4
AU - Australia 3
GR - Grecia 3
HU - Ungheria 3
ID - Indonesia 3
LV - Lettonia 3
MA - Marocco 3
PE - Perù 3
SI - Slovenia 3
BG - Bulgaria 2
KW - Kuwait 2
LK - Sri Lanka 2
MD - Moldavia 2
NO - Norvegia 2
SA - Arabia Saudita 2
SY - Repubblica araba siriana 2
UZ - Uzbekistan 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
CO - Colombia 1
CY - Cipro 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
IQ - Iraq 1
IS - Islanda 1
KE - Kenya 1
KR - Corea 1
PK - Pakistan 1
PS - Palestinian Territory 1
PY - Paraguay 1
RS - Serbia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
Totale 13.303
Città #
Dublin 1.710
Chandler 1.356
Jacksonville 1.277
Wilmington 348
Abidjan 308
Vienna 299
Helsinki 271
San Mateo 223
Dearborn 212
Rome 205
Singapore 189
Ann Arbor 176
Princeton 164
Woodbridge 156
Boardman 155
Ashburn 142
Houston 103
Molise 88
New York 86
Beijing 80
Milan 58
Brussels 42
Dallas 38
Los Angeles 38
Redwood City 36
Florence 34
Leawood 30
Mountain View 30
Nanjing 25
Napoli 22
Falls Church 21
Augusta 20
Jinan 20
Toronto 20
Norwalk 19
Shenyang 19
Turin 18
Auburn Hills 16
Campobasso 15
London 15
Falkenstein 14
Monmouth Junction 14
Munich 14
Nanchang 13
Padova 12
Palermo 12
Ardabil 11
Bari 11
Gaziantep 11
Guangzhou 11
Hebei 11
Naples 11
Ottawa 11
Hefei 10
Moscow 10
San Giovanni Rotondo 10
Torino 10
Haikou 9
Kunming 9
Mumbai 9
Nembro 9
Tianjin 9
Fairfield 8
Hangzhou 8
Ningbo 8
Pescara 8
San Francisco 8
Sperone 8
Zhengzhou 8
Amsterdam 7
Bergamo 7
Frankfurt am Main 7
Fuzhou 7
Lanciano 7
Seattle 7
Taizhou 7
Altamura 6
Bologna 6
Caserta 6
Cosenza 6
Ferrara 6
Perugia 6
Redmond 6
Brno 5
Changsha 5
Jiaxing 5
Mazzano Romano 5
Parma 5
Rende 5
Rockville 5
Salerno 5
Stella Cilento 5
Stockholm 5
São Paulo 5
Virgilio 5
Ankara 4
Bangalore 4
Bellante 4
Borås 4
Cagliari 4
Totale 8.552
Nome #
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 164
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] 157
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide" 138
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 137
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 135
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 133
Limits and potentials of African red palm oils purchased from European ethnic food stores 130
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 124
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 124
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 123
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 122
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 122
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 120
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 114
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 111
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 111
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 108
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 107
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 106
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 106
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 105
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 104
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 103
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 102
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 102
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 101
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 101
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 101
Determinazione degli amminoacidi liberi nei formaggi freschi e stagionati mediante HPAEC-PAD 100
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 100
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 100
Production of functional Ricotta Cheese 98
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 97
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 97
Stabilization of sourdough starter by spray drying technique: New breadmaking perspective 97
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 97
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 96
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 96
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 96
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 96
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 94
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 94
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 94
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 91
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 91
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 91
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 90
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 89
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili 89
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 88
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 88
Food Safety: microbial and chemical acceptability 87
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 87
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 86
Role of Lipids in the Induction of Biosynthesis of Harmful Secondary Metabolites: Effect of Different By-Products of Lipoperoxidation on the Aflatoxin Biosynthesis 86
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 86
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi 85
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 85
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 85
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION 84
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 84
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs 83
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 83
Individuazione di opportune modalità di trattamento termico del latte di bufala destinato alla preparazione di mozzarella di bufala campana 83
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 83
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 83
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti 82
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 82
Standardizzazione di un metodo rapido e innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 81
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 81
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 81
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 81
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 81
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 80
Estimation of color of durum wheat. Comparison of WSB, HPLC, and reflectance colorimeter measurements 80
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 80
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari 79
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 79
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine 78
Sviluppo di alimenti funzionali mediante l’utilizzo di sfarinati d’orzo arricchiti in beta-glucani 78
EFFECT OF ANTIOXIDANTS AND FREE-RADICAL SCAVENGERS ON AFLATOXIN PRODUCTION INVIVO 77
Lipoperoxidation and aflatoxin biosynthesis by Aspergillus parasiticus and Aspergillus falvus 77
Standardizzazione di un metodo rapido ed innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 77
Societá botanica italiana 80° congresso sociale: Effetto di different1 trattamenti detossificanti i semi di girasole (“helianthus annuus” L. Var.Uniflor 70) sulla produzione di aflatossine 77
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 76
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 76
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 76
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy 76
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy 76
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 75
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 74
HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR THE SIMULTANEOUS DETERMINATION OF TOCOPHEROLS, CAROTENES, AND RETINOL AND ITS GEOMETRIC ISOMERS IN ITALIAN CHEESES 72
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods 72
Characterization of lactose-hydrolised milks by using variours process and product indicators 72
Methods for the evaluation of innovative drying techniques of “pasta filata” cheeses 72
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 72
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline 71
Qualità alimentare: limiti microbiologici e chimici di accettabilità 71
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura 71
Furosine: an appropriate marker to assess the royal jelly freshness 71
Totale 9.354
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Totale 61.409


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.095 0 0 0 0 0 138 344 90 198 87 49 189
2020/20211.722 22 166 14 245 249 166 191 44 205 22 338 60
2021/20221.051 69 207 24 47 81 97 26 106 192 79 51 72
2022/20234.683 486 188 154 392 318 388 11 261 2.145 146 93 101
2023/2024869 260 90 45 38 34 136 25 74 7 44 16 100
2024/20251.452 355 152 336 79 463 67 0 0 0 0 0 0
Totale 13.461