PANFILI, Gianfranco
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 8.650
NA - Nord America 8.485
AS - Asia 2.105
SA - Sud America 585
AF - Africa 377
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 17
OC - Oceania 8
Totale 20.227
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.359
RU - Federazione Russa 2.899
IE - Irlanda 1.713
IT - Italia 1.289
SG - Singapore 932
CN - Cina 628
UA - Ucraina 541
BR - Brasile 500
FI - Finlandia 431
DE - Germania 429
SE - Svezia 417
CI - Costa d'Avorio 311
AT - Austria 307
GB - Regno Unito 255
FR - Francia 131
IN - India 96
VN - Vietnam 95
CA - Canada 76
HK - Hong Kong 70
TR - Turchia 52
JP - Giappone 50
PL - Polonia 49
BE - Belgio 46
MX - Messico 39
NL - Olanda 38
AR - Argentina 34
BD - Bangladesh 28
ZA - Sudafrica 28
IR - Iran 21
ES - Italia 16
EU - Europa 16
IL - Israele 15
LT - Lituania 15
CL - Cile 13
EC - Ecuador 12
IQ - Iraq 12
GR - Grecia 11
ID - Indonesia 11
PH - Filippine 11
KR - Corea 10
CZ - Repubblica Ceca 9
EG - Egitto 9
MA - Marocco 9
PK - Pakistan 9
SA - Arabia Saudita 9
UZ - Uzbekistan 9
VE - Venezuela 9
MY - Malesia 8
KE - Kenya 7
RO - Romania 7
CH - Svizzera 6
CO - Colombia 6
DZ - Algeria 6
KG - Kirghizistan 6
PT - Portogallo 6
HR - Croazia 5
JO - Giordania 5
LV - Lettonia 5
NZ - Nuova Zelanda 5
BG - Bulgaria 4
DK - Danimarca 4
PE - Perù 4
PY - Paraguay 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
AU - Australia 3
AZ - Azerbaigian 3
HN - Honduras 3
HU - Ungheria 3
LK - Sri Lanka 3
SI - Slovenia 3
TN - Tunisia 3
AO - Angola 2
KW - Kuwait 2
LB - Libano 2
MD - Moldavia 2
NO - Norvegia 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
QA - Qatar 2
RS - Serbia 2
SY - Repubblica araba siriana 2
UY - Uruguay 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
BO - Bolivia 1
BY - Bielorussia 1
CR - Costa Rica 1
CU - Cuba 1
CY - Cipro 1
ET - Etiopia 1
GD - Grenada 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
HT - Haiti 1
IS - Islanda 1
JM - Giamaica 1
KZ - Kazakistan 1
ME - Montenegro 1
NI - Nicaragua 1
PR - Porto Rico 1
Totale 20.221
Città #
Dublin 1.712
Chandler 1.356
Jacksonville 1.280
Dallas 1.244
Moscow 915
Singapore 477
Wilmington 348
Ashburn 314
Abidjan 310
Vienna 301
Helsinki 275
Beijing 228
San Mateo 223
Dearborn 212
Rome 206
Ann Arbor 176
Princeton 164
Woodbridge 156
Boardman 155
New York 133
Houston 116
Los Angeles 108
The Dalles 97
Molise 88
Hong Kong 66
Milan 66
Munich 59
São Paulo 51
Brussels 43
Columbus 43
Warsaw 40
Redwood City 36
Santa Clara 35
Florence 34
Tokyo 34
Ho Chi Minh City 31
London 31
Leawood 30
Mountain View 30
Toronto 26
Nanjing 25
Augusta 22
Brooklyn 22
Napoli 22
Stockholm 22
Falls Church 21
Rio de Janeiro 21
Hanoi 20
Jinan 20
Norwalk 19
Orem 19
Shenyang 19
Johannesburg 18
Turin 18
Ankara 17
Denver 17
Montreal 17
San Francisco 17
Auburn Hills 16
Poplar 16
Bari 15
Campobasso 15
Council Bluffs 15
Falkenstein 15
Phoenix 15
Seattle 15
Amsterdam 14
Monmouth Junction 14
Atlanta 13
Chicago 13
Mumbai 13
Nanchang 13
Nuremberg 13
Chennai 12
Manchester 12
Padova 12
Palermo 12
Pescara 12
San Giovanni Rotondo 12
Ardabil 11
Athens 11
Belo Horizonte 11
Boston 11
Frankfurt am Main 11
Gaziantep 11
Guangzhou 11
Hebei 11
Naples 11
Ottawa 11
Bologna 10
Hefei 10
Mexico City 10
Torino 10
Haikou 9
Kunming 9
Nembro 9
Querétaro 9
Seoul 9
Tashkent 9
Tianjin 9
Totale 12.105
Nome #
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 218
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide" 207
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 204
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 203
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 201
Limits and potentials of African red palm oils purchased from European ethnic food stores 200
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] 193
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 193
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 192
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 190
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 186
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 181
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION 178
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 178
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 178
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 176
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 176
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 176
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 174
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 174
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 173
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 171
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 169
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 167
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 166
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 166
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 164
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 160
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 160
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 160
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 159
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 157
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 156
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 155
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 153
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 151
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 150
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 148
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 145
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 144
Stabilization of sourdough starter by spray drying technique: New breadmaking perspective 143
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 141
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 140
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 140
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 140
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili 139
Production of functional Ricotta Cheese 137
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 137
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 137
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 137
Evolution of carotenoid content, antioxidant activity and volatiles compounds in dried mango fruits (mangifera indica l.) 137
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 136
Effect of Pretreatments and Drying Process on Health-Promoting Components of Goji Berries 135
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 134
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 134
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 130
Determinazione degli amminoacidi liberi nei formaggi freschi e stagionati mediante HPAEC-PAD 129
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 128
Attività antiossidante di semole di frumento 126
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 126
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 126
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses 123
Evolution of Carotenoids, Sensory Profiles and Volatile Compounds in Microwave-Dried Fruits of Three Different Loquat Cultivars (Eriobotrya japonica Lindl.) 123
Contenuto vitaminico in cereali minori gluten free 122
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 120
Contenuti in Ocratossina A in paste di diversa provenienza 120
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 119
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 118
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 118
Atti dell' 11° Convegno AISTEC I CEREALI per un sistema agroalimentare di qualità 118
Estimation of color of durum wheat. Comparison of WSB, HPLC, and reflectance colorimeter measurements 115
Individuazione di opportune modalità di trattamento termico del latte di bufala destinato alla preparazione di mozzarella di bufala campana 115
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons from dust deposition in wild edible plants by GC-q/MS analysis 114
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 113
Food Safety: microbial and chemical acceptability 112
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 111
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti 110
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 110
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 109
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi 109
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods 108
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs 108
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 108
Societá botanica italiana 80° congresso sociale: Effetto di different1 trattamenti detossificanti i semi di girasole (“helianthus annuus” L. Var.Uniflor 70) sulla produzione di aflatossine 108
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 108
HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR THE SIMULTANEOUS DETERMINATION OF TOCOPHEROLS, CAROTENES, AND RETINOL AND ITS GEOMETRIC ISOMERS IN ITALIAN CHEESES 107
Role of Lipids in the Induction of Biosynthesis of Harmful Secondary Metabolites: Effect of Different By-Products of Lipoperoxidation on the Aflatoxin Biosynthesis 107
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 107
Development of functional pasta enriched with green leafy vegetables: impact on liposoluble compounds, nutritional, technological and sensorial quality 107
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline 106
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine 106
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari 106
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy 106
Influence of Drought Stress on Physiological Responses and Bioactive Compounds in Chicory (Cichorium intybus L.): Opportunity for a Sustainable Agriculture 105
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 105
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 105
Standardizzazione di un metodo rapido e innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 105
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 105
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 105
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy 105
Totale 14.110
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.026 0 0 0 0 0 166 191 44 205 22 338 60
2021/20221.051 69 207 24 47 81 97 26 106 192 79 51 72
2022/20234.683 486 188 154 392 318 388 11 261 2.145 146 93 101
2023/2024869 260 90 45 38 34 136 25 74 7 44 16 100
2024/20252.798 355 152 336 79 463 85 148 237 207 54 292 390
2025/20265.584 340 683 861 459 2.647 594 0 0 0 0 0 0
Totale 20.391