PANFILI, Gianfranco
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.190
EU - Europa 5.410
AS - Asia 746
AF - Africa 316
SA - Sud America 23
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 17
OC - Oceania 7
Totale 12.709
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.146
IE - Irlanda 1.709
IT - Italia 1.215
UA - Ucraina 534
FI - Finlandia 419
SE - Svezia 400
DE - Germania 364
CN - Cina 328
CI - Costa d'Avorio 308
AT - Austria 301
SG - Singapore 231
GB - Regno Unito 178
FR - Francia 120
IN - India 57
BE - Belgio 45
CA - Canada 38
RU - Federazione Russa 30
TR - Turchia 27
IR - Iran 20
NL - Olanda 20
JP - Giappone 18
EU - Europa 16
LT - Lituania 12
PL - Polonia 11
IL - Israele 10
PH - Filippine 9
CL - Cile 7
CZ - Repubblica Ceca 7
HK - Hong Kong 7
MX - Messico 6
MY - Malesia 6
PT - Portogallo 6
VN - Vietnam 6
AR - Argentina 5
CH - Svizzera 5
KG - Kirghizistan 5
NZ - Nuova Zelanda 5
RO - Romania 5
BR - Brasile 4
EC - Ecuador 4
EG - Egitto 4
ES - Italia 4
HR - Croazia 4
DK - Danimarca 3
GR - Grecia 3
HU - Ungheria 3
LV - Lettonia 3
AU - Australia 2
BD - Bangladesh 2
ID - Indonesia 2
KW - Kuwait 2
LK - Sri Lanka 2
MA - Marocco 2
MD - Moldavia 2
PE - Perù 2
SA - Arabia Saudita 2
SI - Slovenia 2
SY - Repubblica araba siriana 2
UZ - Uzbekistan 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BG - Bulgaria 1
CO - Colombia 1
CY - Cipro 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
IS - Islanda 1
KE - Kenya 1
KR - Corea 1
NO - Norvegia 1
PK - Pakistan 1
PS - Palestinian Territory 1
RS - Serbia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
Totale 12.709
Città #
Dublin 1.709
Chandler 1.356
Jacksonville 1.277
Wilmington 348
Abidjan 308
Vienna 299
Helsinki 270
San Mateo 223
Dearborn 212
Rome 198
Ann Arbor 176
Princeton 164
Woodbridge 156
Boardman 154
Singapore 145
Ashburn 125
Houston 103
Molise 88
New York 86
Beijing 79
Milan 58
Brussels 42
Dallas 38
Los Angeles 37
Redwood City 36
Florence 34
Leawood 30
Mountain View 30
Nanjing 25
Napoli 22
Falls Church 21
Augusta 20
Jinan 20
Norwalk 19
Shenyang 19
Toronto 19
Turin 18
Auburn Hills 16
Falkenstein 14
Monmouth Junction 14
Campobasso 13
London 13
Nanchang 13
Munich 12
Padova 12
Ardabil 11
Bari 11
Gaziantep 11
Hebei 11
Naples 11
Ottawa 11
Hefei 10
Palermo 10
San Giovanni Rotondo 10
Torino 10
Haikou 9
Mumbai 9
Nembro 9
Fairfield 8
Guangzhou 8
Hangzhou 8
Kunming 8
Ningbo 8
Pescara 8
San Francisco 8
Sperone 8
Tianjin 8
Bergamo 7
Frankfurt am Main 7
Fuzhou 7
Lanciano 7
Seattle 7
Taizhou 7
Zhengzhou 7
Altamura 6
Bologna 6
Cosenza 6
Ferrara 6
Perugia 6
Redmond 6
Brno 5
Changsha 5
Mazzano Romano 5
Parma 5
Rende 5
Rockville 5
Salerno 5
Stella Cilento 5
Stockholm 5
Virgilio 5
Amsterdam 4
Ankara 4
Bangalore 4
Bellante 4
Borås 4
Cagliari 4
Cambridge 4
Casamassima 4
Caserta 4
Chengdu 4
Totale 8.451
Nome #
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 162
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] 153
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 135
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide" 134
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 129
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 127
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 121
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 120
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 119
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 119
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 118
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 115
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 109
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 106
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 106
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 105
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 105
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 104
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 102
Limits and potentials of African red palm oils purchased from European ethnic food stores 102
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 102
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 101
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 100
Determinazione degli amminoacidi liberi nei formaggi freschi e stagionati mediante HPAEC-PAD 98
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 98
Production of functional Ricotta Cheese 97
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 97
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 97
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 96
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 96
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 95
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 93
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 93
Stabilization of sourdough starter by spray drying technique: New breadmaking perspective 93
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 92
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 90
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 90
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 90
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 90
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 89
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 88
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 88
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 88
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 87
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 87
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 87
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 86
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 85
Food Safety: microbial and chemical acceptability 85
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 85
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 85
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi 84
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 84
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili 84
Role of Lipids in the Induction of Biosynthesis of Harmful Secondary Metabolites: Effect of Different By-Products of Lipoperoxidation on the Aflatoxin Biosynthesis 83
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 83
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs 82
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 82
Standardizzazione di un metodo rapido e innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 80
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti 80
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 80
Individuazione di opportune modalità di trattamento termico del latte di bufala destinato alla preparazione di mozzarella di bufala campana 80
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 79
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 79
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 79
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 79
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 79
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari 78
EFFECT OF ANTIOXIDANTS AND FREE-RADICAL SCAVENGERS ON AFLATOXIN PRODUCTION INVIVO 77
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION 77
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 77
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine 77
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 77
Sviluppo di alimenti funzionali mediante l’utilizzo di sfarinati d’orzo arricchiti in beta-glucani 77
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 76
Lipoperoxidation and aflatoxin biosynthesis by Aspergillus parasiticus and Aspergillus falvus 75
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 75
Standardizzazione di un metodo rapido ed innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 75
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 75
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 75
Societá botanica italiana 80° congresso sociale: Effetto di different1 trattamenti detossificanti i semi di girasole (“helianthus annuus” L. Var.Uniflor 70) sulla produzione di aflatossine 75
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy 75
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 74
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 74
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy 74
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 74
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 73
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 72
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods 72
Characterization of lactose-hydrolised milks by using variours process and product indicators 71
HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR THE SIMULTANEOUS DETERMINATION OF TOCOPHEROLS, CAROTENES, AND RETINOL AND ITS GEOMETRIC ISOMERS IN ITALIAN CHEESES 70
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline 70
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 70
Qualità alimentare: limiti microbiologici e chimici di accettabilità 70
Methods for the evaluation of innovative drying techniques of “pasta filata” cheeses 70
Furosine: an appropriate marker to assess the royal jelly freshness 70
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 70
EFFECT OF HALOMETHANES ON AFLATOXIN INDUCTION IN CULTURES OF ASPERGILLUS-PARASITICUS 69
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura 69
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 69
Totale 8.958
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.333 0 0 0 48 190 138 344 90 198 87 49 189
2020/20211.722 22 166 14 245 249 166 191 44 205 22 338 60
2021/20221.051 69 207 24 47 81 97 26 106 192 79 51 72
2022/20234.683 486 188 154 392 318 388 11 261 2.145 146 93 101
2023/2024869 260 90 45 38 34 136 25 74 7 44 16 100
2024/2025857 355 152 336 14 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 12.866