PANFILI, Gianfranco
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.279
EU - Europa 5.867
AS - Asia 1.265
AF - Africa 323
SA - Sud America 207
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 17
OC - Oceania 8
Totale 13.966
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.229
IE - Irlanda 1.710
IT - Italia 1.264
SG - Singapore 625
UA - Ucraina 536
FI - Finlandia 424
SE - Svezia 400
CN - Cina 378
RU - Federazione Russa 378
DE - Germania 375
CI - Costa d'Avorio 308
AT - Austria 306
GB - Regno Unito 184
BR - Brasile 176
FR - Francia 121
IN - India 59
HK - Hong Kong 57
BE - Belgio 46
CA - Canada 40
TR - Turchia 33
NL - Olanda 31
IR - Iran 20
JP - Giappone 20
EU - Europa 16
LT - Lituania 12
PL - Polonia 12
GR - Grecia 11
IL - Israele 10
MX - Messico 10
PH - Filippine 9
AR - Argentina 8
CL - Cile 7
CZ - Repubblica Ceca 7
CH - Svizzera 6
MY - Malesia 6
PT - Portogallo 6
RO - Romania 6
VN - Vietnam 6
BD - Bangladesh 5
EC - Ecuador 5
EG - Egitto 5
KG - Kirghizistan 5
NZ - Nuova Zelanda 5
DK - Danimarca 4
ES - Italia 4
HR - Croazia 4
MA - Marocco 4
PK - Pakistan 4
VE - Venezuela 4
AU - Australia 3
HU - Ungheria 3
ID - Indonesia 3
LV - Lettonia 3
PE - Perù 3
SI - Slovenia 3
UZ - Uzbekistan 3
AZ - Azerbaigian 2
BG - Bulgaria 2
CO - Colombia 2
IQ - Iraq 2
KE - Kenya 2
KW - Kuwait 2
LK - Sri Lanka 2
MD - Moldavia 2
NO - Norvegia 2
RS - Serbia 2
SA - Arabia Saudita 2
SY - Repubblica araba siriana 2
ZA - Sudafrica 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AL - Albania 1
CY - Cipro 1
DZ - Algeria 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
IS - Islanda 1
JO - Giordania 1
KR - Corea 1
LB - Libano 1
PS - Palestinian Territory 1
PY - Paraguay 1
QA - Qatar 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
UY - Uruguay 1
Totale 13.966
Città #
Dublin 1.710
Chandler 1.356
Jacksonville 1.277
Wilmington 348
Abidjan 308
Vienna 301
Helsinki 275
San Mateo 223
Singapore 218
Dearborn 212
Rome 205
Ann Arbor 176
Princeton 164
Woodbridge 156
Boardman 155
Ashburn 143
Houston 103
Molise 88
New York 86
Beijing 80
Milan 61
Hong Kong 53
Brussels 43
Los Angeles 40
Dallas 38
Redwood City 36
Florence 34
Leawood 30
Mountain View 30
Nanjing 25
Napoli 22
Falls Church 21
Toronto 21
Augusta 20
Jinan 20
Norwalk 19
Shenyang 19
Turin 18
São Paulo 17
Auburn Hills 16
London 16
Campobasso 15
Falkenstein 15
Monmouth Junction 14
Munich 14
Nanchang 13
Padova 12
Palermo 12
Ardabil 11
Bari 11
Council Bluffs 11
Gaziantep 11
Guangzhou 11
Hebei 11
Naples 11
Ottawa 11
The Dalles 11
Athens 10
Bologna 10
Hefei 10
Moscow 10
Rio de Janeiro 10
San Giovanni Rotondo 10
Torino 10
Haikou 9
Kunming 9
Mumbai 9
Nembro 9
Tianjin 9
Amsterdam 8
Fairfield 8
Hangzhou 8
Ningbo 8
Nuremberg 8
Parma 8
Pescara 8
San Francisco 8
Sperone 8
Zhengzhou 8
Bergamo 7
Frankfurt am Main 7
Fuzhou 7
Lanciano 7
Seattle 7
Taizhou 7
Altamura 6
Belo Horizonte 6
Caserta 6
Cosenza 6
Ferrara 6
Jiaxing 6
Perugia 6
Redmond 6
Shanghai 6
Brno 5
Changsha 5
Mazzano Romano 5
Rende 5
Rockville 5
Salerno 5
Totale 8.698
Nome #
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 168
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] 161
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide" 145
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 144
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 140
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 140
Limits and potentials of African red palm oils purchased from European ethnic food stores 137
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 135
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 135
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 127
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 126
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. 125
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 125
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 124
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 119
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 118
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 115
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 115
Effect of pH on malolactic fermentation in southern Italian wines 113
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 112
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 112
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 111
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 111
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 111
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 110
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 109
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 108
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 106
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 104
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 104
Stabilization of sourdough starter by spray drying technique: New breadmaking perspective 103
Determinazione degli amminoacidi liberi nei formaggi freschi e stagionati mediante HPAEC-PAD 102
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 102
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 102
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 102
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 102
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 101
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 100
Production of functional Ricotta Cheese 99
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 99
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 98
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 98
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 98
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 97
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 96
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 96
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 94
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 93
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili 93
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 92
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 92
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 91
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 91
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 90
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 90
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 90
Food Safety: microbial and chemical acceptability 89
Estimation of color of durum wheat. Comparison of WSB, HPLC, and reflectance colorimeter measurements 88
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 88
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 88
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION 87
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi 87
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 87
Role of Lipids in the Induction of Biosynthesis of Harmful Secondary Metabolites: Effect of Different By-Products of Lipoperoxidation on the Aflatoxin Biosynthesis 87
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 87
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 86
Individuazione di opportune modalità di trattamento termico del latte di bufala destinato alla preparazione di mozzarella di bufala campana 86
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 85
Micronde e qualità microbiologica e chimica degli alimenti 85
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 85
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs 84
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 84
Standardizzazione di un metodo rapido e innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 83
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 82
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 82
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari 82
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 82
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 81
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 81
Effect of Pretreatments and Drying Process on Health-Promoting Components of Goji Berries 81
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine 80
Constituents of nutritional relevance in fermented milk products commercialised in Italy 80
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 79
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 79
Lipoperoxidation and aflatoxin biosynthesis by Aspergillus parasiticus and Aspergillus falvus 79
Sviluppo di alimenti funzionali mediante l’utilizzo di sfarinati d’orzo arricchiti in beta-glucani 79
EFFECT OF ANTIOXIDANTS AND FREE-RADICAL SCAVENGERS ON AFLATOXIN PRODUCTION INVIVO 78
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 78
Standardizzazione di un metodo rapido ed innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 78
Societá botanica italiana 80° congresso sociale: Effetto di different1 trattamenti detossificanti i semi di girasole (“helianthus annuus” L. Var.Uniflor 70) sulla produzione di aflatossine 78
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 77
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy 77
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods 76
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 76
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 76
Evolution of carotenoid content, antioxidant activity and volatiles compounds in dried mango fruits (mangifera indica l.) 76
HIGH-PERFORMANCE LIQUID-CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR THE SIMULTANEOUS DETERMINATION OF TOCOPHEROLS, CAROTENES, AND RETINOL AND ITS GEOMETRIC ISOMERS IN ITALIAN CHEESES 75
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline 75
Methods for the evaluation of innovative drying techniques of “pasta filata” cheeses 75
Characterization of lactose-hydrolised milks by using variours process and product indicators 74
Totale 9.803
Categoria #
all - tutte 69.568
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 69.568


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020238 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 49 189
2020/20211.722 22 166 14 245 249 166 191 44 205 22 338 60
2021/20221.051 69 207 24 47 81 97 26 106 192 79 51 72
2022/20234.683 486 188 154 392 318 388 11 261 2.145 146 93 101
2023/2024869 260 90 45 38 34 136 25 74 7 44 16 100
2024/20252.121 355 152 336 79 463 85 148 237 207 54 5 0
Totale 14.130