PANFILI, Gianfranco

PANFILI, Gianfranco  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 1-gen-2002 Fratianni, Alessandra; Caboni, Mf; Irano, M; Panfili, Gianfranco
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 1-gen-2004 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Gandolfi, I; Besia, G; Moscone, D; Micheli, L; Palleschi, G.
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION 1-gen-1989 Fanelli, C; Fabbri, Aa; Panfili, Gianfranco; Castoria, Raffaello; Deluca, C; Passi, S.
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 1-gen-2003 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Moscone, D; Micheli, L; Palleschi, G.
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 1-gen-2012 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Mignogna, R; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 1-gen-2023 Letizia, Francesco; Fratianni, Alessandra; Cofelice, Martina; Testa, Bruno; Albanese, Gianluca; Di Martino, Catello; Panfili, Gianfranco; Lopez, Francesco; Iorizzo, Massimo
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 1-gen-1996 Acquistucci, R; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 1-gen-2003 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili 1-gen-1992 Bruschi, L.; Manzi, P.; Panfili, Gianfranco; Quattrucci, E.
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide" 1-gen-2013 Acquistucci, R; D'Egidio, Mg; Panfili, Gianfranco; Redaelli, R.
Atti dell' 11° Convegno AISTEC I CEREALI per un sistema agroalimentare di qualità 1-gen-2018 Acquistucci, R.; Blandino, M.; Carcea, M.; D'Egidio, M. G.; Marconi, E.; Marti, A.; Pagani, M. A.; Panfili, G.; Pinnavaia, G:g:; Redaelli, R.
Attività antiossidante di semole di frumento 1-gen-2009 Siconolfi, T; DI CRISCIO, T; Fratianni, A; Panfili, Gianfranco
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 1-gen-2010 Merendino, N; Daquino, M; Manzi, L; Molinari, R; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Papeschi, C; Tomassi, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 1-gen-2015 Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Colavita, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 1-gen-2015 Fratianni, A; Niro, S; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 1-gen-2015 Niro, S; Fratianni, A; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 1-gen-2019 Melini, Valentina; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Acquistucci, Rita
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 1-gen-2020 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 1-gen-2012 Fratianni, Alessandra; Di Criscio, T; Mignogna, R; Panfili, Gianfranco
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 1-gen-2015 Fratianni, A; Panfili, Gianfranco; Cubadda, R.