FANELLI, Rosa Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.714
NA - Nord America 3.716
AS - Asia 847
SA - Sud America 198
AF - Africa 134
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
OC - Oceania 6
Totale 9.622
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.653
RU - Federazione Russa 1.733
IT - Italia 1.158
IE - Irlanda 741
SG - Singapore 388
UA - Ucraina 235
FI - Finlandia 186
BR - Brasile 157
CN - Cina 157
DE - Germania 150
SE - Svezia 137
GB - Regno Unito 123
CI - Costa d'Avorio 96
VN - Vietnam 60
FR - Francia 55
IN - India 55
CH - Svizzera 42
HK - Hong Kong 40
CA - Canada 35
ES - Italia 24
JP - Giappone 24
BE - Belgio 22
IQ - Iraq 20
PL - Polonia 20
ZA - Sudafrica 20
MX - Messico 18
BD - Bangladesh 17
IR - Iran 14
NL - Olanda 14
LT - Lituania 13
TR - Turchia 12
AR - Argentina 9
CZ - Repubblica Ceca 8
IL - Israele 8
MT - Malta 7
PT - Portogallo 7
CO - Colombia 6
VE - Venezuela 6
CL - Cile 5
EC - Ecuador 5
EU - Europa 5
GR - Grecia 5
ID - Indonesia 5
NP - Nepal 5
RO - Romania 5
AL - Albania 4
AT - Austria 4
AU - Australia 4
BB - Barbados 4
JO - Giordania 4
MA - Marocco 4
PH - Filippine 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
BH - Bahrain 3
DK - Danimarca 3
DZ - Algeria 3
EE - Estonia 3
HU - Ungheria 3
KE - Kenya 3
PK - Pakistan 3
SA - Arabia Saudita 3
UY - Uruguay 3
UZ - Uzbekistan 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AZ - Azerbaigian 2
BO - Bolivia 2
BY - Bielorussia 2
ET - Etiopia 2
KG - Kirghizistan 2
KR - Corea 2
KZ - Kazakistan 2
LU - Lussemburgo 2
LV - Lettonia 2
PA - Panama 2
PE - Perù 2
PY - Paraguay 2
TH - Thailandia 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BG - Bulgaria 1
BW - Botswana 1
CY - Cipro 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EG - Egitto 1
GA - Gabon 1
GD - Grenada 1
GE - Georgia 1
HN - Honduras 1
KH - Cambogia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LK - Sri Lanka 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PF - Polinesia Francese 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SN - Senegal 1
Totale 9.617
Città #
Dublin 736
Moscow 549
Chandler 543
Jacksonville 516
Dallas 499
Ashburn 241
Singapore 229
Rome 143
Helsinki 134
Wilmington 120
Molise 114
Ann Arbor 108
Abidjan 96
San Mateo 87
Beijing 82
Woodbridge 80
Milan 78
Princeton 72
Los Angeles 70
New York 52
Houston 44
Hong Kong 39
Lecce 38
The Dalles 36
São Paulo 28
Pescara 27
Redwood City 25
Boardman 23
Brussels 22
Palermo 20
Tokyo 20
Lausanne 18
Warsaw 18
Council Bluffs 17
London 17
Brescia 16
Brooklyn 16
Dong Ket 16
Florence 16
Bari 15
Columbus 15
Ho Chi Minh City 14
Montesilvano 14
Pune 12
Augusta 11
Collegno 11
Montreal 11
San Francisco 11
Santa Clara 11
Toronto 11
Johannesburg 10
Mountain View 10
Padova 10
Poplar 10
Norwalk 9
Stockholm 9
Usmate Velate 9
Vitória 9
Catania 8
Chicago 8
Frankfurt am Main 8
Mumbai 8
Phoenix 8
Bern 7
Chennai 7
Hanoi 7
Jesolo 7
Leawood 7
Melita 7
Monmouth Junction 7
Napoli 7
Ardabil 6
Baghdad 6
Bernareggio 6
Bologna 6
Boston 6
Denver 6
Dhaka 6
Genoa 6
Madrid 6
Manchester 6
Mexico City 6
San Jose 6
Seattle 6
Torino 6
Ankara 5
Atlanta 5
Auburn Hills 5
Bozen 5
Brasília 5
Campobasso 5
Casoria 5
Città Sant'Angelo 5
Edinburgh 5
Falkenstein 5
Haiphong 5
Orem 5
Parma 5
Perugia 5
Salvador 5
Totale 5.472
Nome #
Alcune riflessioni sul ruolo della donna in agricoltura 633
"Similarità e convergenza dei consumi alimentari in Italia. Un'analisi a livello regionale (1973-1997) 267
THE CONTRIBUTION OF THE AGRI-FOOD SECTOR TO SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN ITALY 250
L'indagine sugli stili alimentari 242
Domestic food waste, gap in times of crisis 216
Assessing the efficiency of the Italian aquaculture firms 212
Annual food waste per capita as influenced by geographical variations 188
How to implement new educational campaign against food waste: An analysis of best practices in European Countries 181
A agricultura familiar na Itàlia 177
Customer Satisfaction with Farmhouse Facilities and Its Implications for the Promotion of Agritourism Resources in Italian Municipalities 162
Customer perceptions of Japanese foods in Italy 157
Examining the relationship between the price, the characteristics and the visitor evaluation of attributes of Italian farmhouses with an educational farm 153
A new classification of European Union regions: A decision support tool for policymakers 147
Drivers of consumer behaviour and green food attributes 144
I consumi idrici 141
L'industria alimentare 137
The impact of new technologies on competitiveness and productivity of rural SMEs: A Cross-Country exploration survey 137
Changes in the Food-Related Behaviour of Italian Consumers during the COVID-19 Pandemic 137
Agricoltura e spazio rurale 135
Il bio-distretto: un modello virtuoso di sviluppo per le aree rurali 135
La riduzione dello spreco alimentare nella fase del consumo domestico 133
Differences and analogies in the environmental aspects among agricultural sectors of the European Union countries 133
Barriers to adopting new technologies within rural small and medium enterprises (SMEs) 133
Gli scambi di prodotti agroalimentari ITALIA-BRIC negli anni della crisi 132
Exploring similarities/dissimilarities in the agricultural system among Mediterranean European Union Regions 130
La certificazione etica: un nuovo impegno per le imprese agroalimentari 123
Have beer markets in European Union countries converged? 123
Il sistema economico-produttivo molisano: un'analisi dell'evoluzione alla luce dei dati del censimento del 2000 122
Risultati di un'indagine conoscitiva sul comparto apistico molisano 121
Le analisi quantitative per uno studio dei sistemi agroalimentari territoriali 121
Bridging the Gender Gap in the Agricultural Sector: Evidence from European Union Countries 121
Specializzazione o diversificazione produttiva? Un'applicazione dell'analisi multivariata 120
La programmazione agricola nel Molise 119
L'individuazione di fasce altimetriche territoriali e di marginalità socio-economica a livello dei comuni molisani 119
La presenza delle donne nel settore europeo della ricerca scientifica e tecnologica 118
Agritourism farms: a great way to promote local products 117
Le strategie per il miglioramento della competitività del sistema agroalimentare molisano 114
Similarità e convergenza dei consumi alimentari in Europa 113
Le strategie della qualità 113
Rural Small and Medium Enterprises Development in Molise (Italy) 112
Quali funzioni per quanti e quali contesti agricoli territoriali “omogenei”? 110
Utilizzazione di tecniche statistiche per analisi territoriali agricole 109
The spatial agglomeration of Italian agritourism farms 108
Un’applicazione dell’analisi multivariata e della convergenza non parametrica all’industria birraria italiana 107
La distribuzione dei prodotti agricoli 104
La programmazione agricola nel Molise 102
La melanzana 102
La similarità dei flussi di commercio agro-alimentare tra Italia e Francia 100
Strumenti e politiche per la valorizzazione dei prodotti tipici 100
Le specializzazioni agricole vegetali delle regioni meridionali. Un'applicazione dell'analisi multivariata 99
Food waste in the phase of domestic consumption: the causes and the preventive actions 97
The (un)sustainability of the land use practices and agricultural production in EU countries 97
Gli attributi di qualità, le caratteristiche del processo produttivo e il comportamento d'acquisto 95
Using Causal Maps to Analyse the Major Root Causes of Household Food Waste: Results of a Survey among People from Central and Southern Italy 95
The ‘Similarity’ of Agri-Food Trade Flows between the EU-28 and the Asia-50 95
La "similarità" territoriale dei comuni molisani 94
La meccanizzazione aziendale, il conteterzismo agricolo, l'innovazione 94
Il livello di informazione dei consumatori sulla qualità e sulla sanità dei beni agro-alimentari delle filiere corte 93
Colmare il gender gap nel settore agricolo 92
L'individuazione di tipologie omogenee di aziende agricole e di imprese di trasformazione. Un'applicazione dell'analisi delle corrispondenze multiple 91
Risorse agro-pastorali 91
Il broccoletto di rapa 90
Le risorse della montagna per lo sviluppo sostenibile 90
Integrazione e diversificazione nell'agricoltura multifunzionale. Il caso del Molise 89
La gestione della qualità a livello d'impresa 87
The spatial and temporal variability of the effects of agricultural practices on the environment 87
Assessing the convergence of farming systems towards a reduction of greenhouse gas emissions in European Union Countries 86
La filiera olivicolo-olearia in Molise 85
Un futuro possibile per la montagna italiana 84
The interactions between the structure of the food supply and the impact of livestock production on the environment. A multivariate analysis for understanding the differences and the analogies across European Union countries 83
Una lettura territoriale della multifunzionalità dei sistemi agricolo-produttivi, rurali e ambientali italiani" 82
La fava 82
Internationalization and Innovation Challenges in the Contest of Sustainable Development. The Case of Italian Regions 81
Molise 81
Barriers and Drivers Underpinning Newcomers in Agriculture: Evidence from Italian Census Data 80
Seeking Gastronomic, Healthy, and Social Experiences in Tuscan Agritourism Facilities 66
Italian Consumers’ Perceptions and Understanding of the Concepts of Food Sustainability, Authenticity and Food Fraud/Risk 49
Identifying new social enterprise models in the Italian municipalities 47
“Mapping Out” Sustainable Social Farming Paths in Italian Municipalities 36
Totale 9.848
Categoria #
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Totale 41.621


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021554 0 0 0 0 0 44 114 47 99 32 175 43
2021/2022541 24 79 10 50 42 44 26 48 101 45 34 38
2022/20232.052 219 101 81 150 107 162 31 155 920 57 35 34
2023/2024565 77 95 50 13 52 115 40 23 21 21 17 41
2024/20251.213 132 55 188 15 215 30 19 59 118 41 167 174
2025/20263.065 165 387 241 305 1.130 837 0 0 0 0 0 0
Totale 9.848