FANELLI, Rosa Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.530
NA - Nord America 3.691
AS - Asia 824
SA - Sud America 190
AF - Africa 132
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 7
OC - Oceania 6
Totale 9.380
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.631
RU - Federazione Russa 1.556
IT - Italia 1.157
IE - Irlanda 741
SG - Singapore 382
UA - Ucraina 235
FI - Finlandia 186
CN - Cina 157
BR - Brasile 152
DE - Germania 149
SE - Svezia 136
GB - Regno Unito 122
CI - Costa d'Avorio 96
VN - Vietnam 60
FR - Francia 55
IN - India 52
CH - Svizzera 42
HK - Hong Kong 40
CA - Canada 34
ES - Italia 24
JP - Giappone 24
BE - Belgio 22
PL - Polonia 19
ZA - Sudafrica 19
BD - Bangladesh 17
MX - Messico 17
NL - Olanda 14
LT - Lituania 13
IQ - Iraq 12
IR - Iran 12
TR - Turchia 11
AR - Argentina 9
CZ - Repubblica Ceca 8
IL - Israele 8
MT - Malta 7
PT - Portogallo 7
CO - Colombia 6
VE - Venezuela 6
EC - Ecuador 5
EU - Europa 5
GR - Grecia 5
ID - Indonesia 5
NP - Nepal 5
AL - Albania 4
AT - Austria 4
AU - Australia 4
BB - Barbados 4
MA - Marocco 4
PH - Filippine 4
RO - Romania 4
BH - Bahrain 3
CL - Cile 3
DK - Danimarca 3
EE - Estonia 3
HU - Ungheria 3
JO - Giordania 3
KE - Kenya 3
SA - Arabia Saudita 3
UY - Uruguay 3
UZ - Uzbekistan 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AZ - Azerbaigian 2
BO - Bolivia 2
BY - Bielorussia 2
DZ - Algeria 2
ET - Etiopia 2
KG - Kirghizistan 2
KR - Corea 2
KZ - Kazakistan 2
LU - Lussemburgo 2
LV - Lettonia 2
PA - Panama 2
PE - Perù 2
PK - Pakistan 2
TH - Thailandia 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BG - Bulgaria 1
BW - Botswana 1
CY - Cipro 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EG - Egitto 1
GA - Gabon 1
GE - Georgia 1
HN - Honduras 1
KH - Cambogia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LK - Sri Lanka 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PF - Polinesia Francese 1
PY - Paraguay 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SN - Senegal 1
SR - Suriname 1
SV - El Salvador 1
Totale 9.377
Città #
Dublin 736
Chandler 543
Jacksonville 516
Dallas 499
Moscow 475
Ashburn 234
Singapore 224
Rome 143
Helsinki 134
Wilmington 120
Molise 114
Ann Arbor 108
Abidjan 96
San Mateo 87
Beijing 82
Woodbridge 80
Milan 78
Princeton 72
Los Angeles 70
New York 51
Houston 43
Hong Kong 39
Lecce 38
The Dalles 36
Pescara 27
São Paulo 27
Redwood City 25
Boardman 23
Brussels 22
Palermo 20
Tokyo 20
Lausanne 18
Council Bluffs 17
Warsaw 17
Brescia 16
Dong Ket 16
Florence 16
London 16
Bari 15
Brooklyn 15
Columbus 15
Ho Chi Minh City 14
Montesilvano 14
Pune 12
Augusta 11
Collegno 11
Montreal 11
San Francisco 11
Santa Clara 11
Toronto 11
Johannesburg 10
Mountain View 10
Padova 10
Poplar 10
Norwalk 9
Stockholm 9
Usmate Velate 9
Vitória 9
Catania 8
Chicago 8
Frankfurt am Main 8
Phoenix 8
Bern 7
Chennai 7
Hanoi 7
Jesolo 7
Leawood 7
Melita 7
Monmouth Junction 7
Mumbai 7
Napoli 7
Ardabil 6
Bernareggio 6
Bologna 6
Boston 6
Denver 6
Dhaka 6
Genoa 6
Madrid 6
Manchester 6
Mexico City 6
Seattle 6
Torino 6
Atlanta 5
Auburn Hills 5
Baghdad 5
Bozen 5
Brasília 5
Campobasso 5
Casoria 5
Città Sant'Angelo 5
Edinburgh 5
Falkenstein 5
Haiphong 5
Parma 5
Perugia 5
Salvador 5
Terni 5
Turin 5
Vilnius 5
Totale 5.377
Nome #
Alcune riflessioni sul ruolo della donna in agricoltura 626
"Similarità e convergenza dei consumi alimentari in Italia. Un'analisi a livello regionale (1973-1997) 263
THE CONTRIBUTION OF THE AGRI-FOOD SECTOR TO SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN ITALY 244
L'indagine sugli stili alimentari 235
Domestic food waste, gap in times of crisis 212
Assessing the efficiency of the Italian aquaculture firms 209
Annual food waste per capita as influenced by geographical variations 186
How to implement new educational campaign against food waste: An analysis of best practices in European Countries 177
A agricultura familiar na Itàlia 174
Customer Satisfaction with Farmhouse Facilities and Its Implications for the Promotion of Agritourism Resources in Italian Municipalities 160
Customer perceptions of Japanese foods in Italy 154
Examining the relationship between the price, the characteristics and the visitor evaluation of attributes of Italian farmhouses with an educational farm 149
A new classification of European Union regions: A decision support tool for policymakers 144
Drivers of consumer behaviour and green food attributes 139
I consumi idrici 136
The impact of new technologies on competitiveness and productivity of rural SMEs: A Cross-Country exploration survey 135
Changes in the Food-Related Behaviour of Italian Consumers during the COVID-19 Pandemic 135
L'industria alimentare 134
Il bio-distretto: un modello virtuoso di sviluppo per le aree rurali 133
La riduzione dello spreco alimentare nella fase del consumo domestico 130
Agricoltura e spazio rurale 130
Barriers to adopting new technologies within rural small and medium enterprises (SMEs) 130
Gli scambi di prodotti agroalimentari ITALIA-BRIC negli anni della crisi 128
Differences and analogies in the environmental aspects among agricultural sectors of the European Union countries 128
Exploring similarities/dissimilarities in the agricultural system among Mediterranean European Union Regions 126
La certificazione etica: un nuovo impegno per le imprese agroalimentari 122
Il sistema economico-produttivo molisano: un'analisi dell'evoluzione alla luce dei dati del censimento del 2000 120
Have beer markets in European Union countries converged? 120
La programmazione agricola nel Molise 118
Le analisi quantitative per uno studio dei sistemi agroalimentari territoriali 118
Bridging the Gender Gap in the Agricultural Sector: Evidence from European Union Countries 118
Risultati di un'indagine conoscitiva sul comparto apistico molisano 117
Specializzazione o diversificazione produttiva? Un'applicazione dell'analisi multivariata 116
L'individuazione di fasce altimetriche territoriali e di marginalità socio-economica a livello dei comuni molisani 115
La presenza delle donne nel settore europeo della ricerca scientifica e tecnologica 114
Agritourism farms: a great way to promote local products 113
Le strategie per il miglioramento della competitività del sistema agroalimentare molisano 111
Similarità e convergenza dei consumi alimentari in Europa 109
Rural Small and Medium Enterprises Development in Molise (Italy) 109
Le strategie della qualità 108
Quali funzioni per quanti e quali contesti agricoli territoriali “omogenei”? 105
Utilizzazione di tecniche statistiche per analisi territoriali agricole 105
Un’applicazione dell’analisi multivariata e della convergenza non parametrica all’industria birraria italiana 104
The spatial agglomeration of Italian agritourism farms 102
La distribuzione dei prodotti agricoli 101
La programmazione agricola nel Molise 100
La melanzana 100
La similarità dei flussi di commercio agro-alimentare tra Italia e Francia 98
Strumenti e politiche per la valorizzazione dei prodotti tipici 98
Le specializzazioni agricole vegetali delle regioni meridionali. Un'applicazione dell'analisi multivariata 97
The (un)sustainability of the land use practices and agricultural production in EU countries 97
Food waste in the phase of domestic consumption: the causes and the preventive actions 95
La meccanizzazione aziendale, il conteterzismo agricolo, l'innovazione 93
Using Causal Maps to Analyse the Major Root Causes of Household Food Waste: Results of a Survey among People from Central and Southern Italy 93
The ‘Similarity’ of Agri-Food Trade Flows between the EU-28 and the Asia-50 93
Gli attributi di qualità, le caratteristiche del processo produttivo e il comportamento d'acquisto 92
La "similarità" territoriale dei comuni molisani 91
Il livello di informazione dei consumatori sulla qualità e sulla sanità dei beni agro-alimentari delle filiere corte 90
L'individuazione di tipologie omogenee di aziende agricole e di imprese di trasformazione. Un'applicazione dell'analisi delle corrispondenze multiple 90
Colmare il gender gap nel settore agricolo 89
Le risorse della montagna per lo sviluppo sostenibile 88
Risorse agro-pastorali 87
La gestione della qualità a livello d'impresa 86
Il broccoletto di rapa 86
The spatial and temporal variability of the effects of agricultural practices on the environment 86
Assessing the convergence of farming systems towards a reduction of greenhouse gas emissions in European Union Countries 84
Integrazione e diversificazione nell'agricoltura multifunzionale. Il caso del Molise 84
La filiera olivicolo-olearia in Molise 83
Una lettura territoriale della multifunzionalità dei sistemi agricolo-produttivi, rurali e ambientali italiani" 81
Molise 80
La fava 80
The interactions between the structure of the food supply and the impact of livestock production on the environment. A multivariate analysis for understanding the differences and the analogies across European Union countries 80
Un futuro possibile per la montagna italiana 78
Barriers and Drivers Underpinning Newcomers in Agriculture: Evidence from Italian Census Data 76
Internationalization and Innovation Challenges in the Contest of Sustainable Development. The Case of Italian Regions 76
Seeking Gastronomic, Healthy, and Social Experiences in Tuscan Agritourism Facilities 65
Italian Consumers’ Perceptions and Understanding of the Concepts of Food Sustainability, Authenticity and Food Fraud/Risk 47
Identifying new social enterprise models in the Italian municipalities 47
“Mapping Out” Sustainable Social Farming Paths in Italian Municipalities 34
Totale 9.606
Categoria #
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Totale 41.034


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021554 0 0 0 0 0 44 114 47 99 32 175 43
2021/2022541 24 79 10 50 42 44 26 48 101 45 34 38
2022/20232.052 219 101 81 150 107 162 31 155 920 57 35 34
2023/2024565 77 95 50 13 52 115 40 23 21 21 17 41
2024/20251.213 132 55 188 15 215 30 19 59 118 41 167 174
2025/20262.823 165 387 241 305 1.130 595 0 0 0 0 0 0
Totale 9.606