FRATIANNI, Alessandra
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.806
EU - Europa 3.627
AS - Asia 605
AF - Africa 250
SA - Sud America 44
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
OC - Oceania 6
Totale 8.351
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.766
IE - Irlanda 991
IT - Italia 859
UA - Ucraina 302
RU - Federazione Russa 259
CN - Cina 247
CI - Costa d'Avorio 243
AT - Austria 236
FI - Finlandia 235
SE - Svezia 227
DE - Germania 219
SG - Singapore 203
GB - Regno Unito 114
FR - Francia 82
IN - India 46
CA - Canada 34
BE - Belgio 33
BR - Brasile 29
IR - Iran 26
TR - Turchia 24
NL - Olanda 20
JP - Giappone 19
EU - Europa 12
PH - Filippine 9
CZ - Repubblica Ceca 6
IL - Israele 6
MX - Messico 6
PL - Polonia 6
RO - Romania 6
EC - Ecuador 5
LT - Lituania 5
CO - Colombia 4
HK - Hong Kong 4
HR - Croazia 4
MY - Malesia 4
AU - Australia 3
CH - Svizzera 3
CL - Cile 3
EG - Egitto 3
ES - Italia 3
HU - Ungheria 3
LV - Lettonia 3
NZ - Nuova Zelanda 3
VN - Vietnam 3
DK - Danimarca 2
ID - Indonesia 2
KG - Kirghizistan 2
MA - Marocco 2
MD - Moldavia 2
NO - Norvegia 2
PE - Perù 2
SI - Slovenia 2
TW - Taiwan 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AR - Argentina 1
AZ - Azerbaigian 1
BD - Bangladesh 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
GR - Grecia 1
IQ - Iraq 1
KE - Kenya 1
KW - Kuwait 1
PK - Pakistan 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SA - Arabia Saudita 1
TH - Thailandia 1
Totale 8.351
Città #
Dublin 991
Chandler 843
Jacksonville 725
Abidjan 243
Vienna 235
Wilmington 204
Helsinki 153
Dearborn 131
San Mateo 129
Singapore 129
Ann Arbor 127
Woodbridge 117
Rome 113
Boardman 99
Ashburn 95
Princeton 94
Houston 66
Beijing 57
Molise 57
New York 40
Milan 39
Brussels 31
Los Angeles 27
Dallas 25
Mountain View 23
Redwood City 19
Toronto 19
Turin 19
Leawood 18
Nanjing 18
Munich 17
Campobasso 16
Florence 16
Norwalk 14
Augusta 13
Shenyang 13
Bari 12
Falls Church 12
London 12
Auburn Hills 11
Napoli 11
Padova 11
Hefei 10
Nanchang 10
Salerno 10
Guangzhou 9
Jinan 9
Torino 9
Ardabil 8
Moscow 8
San Giovanni Rotondo 8
Sperone 8
Amsterdam 7
Fairfield 7
Falkenstein 7
Lanciano 7
Palermo 7
Seattle 7
Tianjin 7
Altamura 6
Besiktas 6
Cosenza 6
Ferrara 6
Hebei 6
Kayseri 6
Kunming 6
Monmouth Junction 6
Mumbai 6
Ottawa 6
Parma 6
Perugia 6
Redmond 6
Ankara 5
Brno 5
Frankfurt am Main 5
Mexico City 5
Pescara 5
Rende 5
San Francisco 5
Scarperia 5
Shanghai 5
Stella Cilento 5
Treia 5
Zhengzhou 5
Bangalore 4
Bellante 4
Casamassima 4
Caserta 4
Changsha 4
Chengdu 4
Fuzhou 4
Haikou 4
Hangzhou 4
Lanzhou 4
Mola Di Bari 4
Naples 4
Pierrefonds 4
Sellano 4
Udine 4
Ambato 3
Totale 5.383
Nome #
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 185
Caffè crudo, decaffeinato e torrefatto: qualità microbiologica.- 174
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 164
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 137
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 135
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 133
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 125
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 124
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 122
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 122
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 114
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 111
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 111
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 107
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 106
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 106
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 105
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 104
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 103
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 102
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 101
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 101
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 100
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 100
Production of functional Ricotta Cheese 98
Valutazione qualitativa di ovoprodotti impiegati nella preparazione di prodotti a base di cereali 97
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 97
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 97
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 96
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 96
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 96
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 96
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 94
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 94
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 91
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 91
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 90
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 89
Effect of laser irradiation on the proliferative activity of Phaseolus vulgaris seedlings 87
Food Safety: microbial and chemical acceptability 87
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 87
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 86
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 86
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 85
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 85
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 83
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 83
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 83
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 82
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 81
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 81
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 81
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 81
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 80
Estimation of color of durum wheat. Comparison of WSB, HPLC, and reflectance colorimeter measurements 80
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 80
Saccharomyces cerevisae mitochondria can synthesise FMN and FAD from externally added riboflavin and export them to the extramitochondrial phase 79
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 79
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine 78
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 76
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 76
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 75
Technological use of donkey milk in cheesemaking 75
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 74
Food safety: microbial and chemicals acceptability 72
Methods for the evaluation of innovative drying techniques of “pasta filata” cheeses 72
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 72
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale 71
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura 71
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 71
Effect of Pretreatments and Drying Process on Health-Promoting Components of Goji Berries 71
Attività antiossidante di semole di frumento 70
Valutazione di componenti bioattive e vitaminiche nel corso della produzione di paste all'uovo 68
Contenuto vitaminico in cereali minori gluten free 68
Contenuti in Ocratossina A in paste di diversa provenienza 68
Produzione di paste funzionali addizionate di germe di grano e del relativo panello disoleato mediante CO2 supercritica 66
Evoluzione del contenuto di tococromanoli e carotenoidi nel corso di processi tecnologici di trasformazione dei cereali 66
Evaluation of colour in whole wheat semolina samples. Comparison between reflectance measurements and carotenoid content determined by different procedures 66
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latti di diversa origine 65
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 64
Innovative Caciocavallo cheeses made from a mixture of cow milk with ewe or goat milk 61
Contenuto di antiossidanti lipidici nel frumento duro in funzione di diversi fattori agronomici e ambientali 61
Evolution of carotenoid content, antioxidant activity and volatiles compounds in dried mango fruits (mangifera indica l.) 61
Produzione di formaggi a pasta filata a partire da latte di diversa origine 60
Free amminoacids in “pasta filata” cheeses made from milk of different origin 59
Influenza dei processi di produzione e dello sviluppo microbico sul grado di isomerizzazione del retinolo nel latte e derivat 56
Free amino acids in “pasta filata” cheeses made from milk of different origin 56
Innovazione di prodotto per la realizzazione di caciocavalli a partire da latti misti 55
Screening del contenuto in beta-glucani e tococromanoli in varietà di orzo 53
Influence of Drought Stress on Physiological Responses and Bioactive Compounds in Chicory (Cichorium intybus L.): Opportunity for a Sustainable Agriculture 51
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 49
Evoluzione dei contenuti vitaminici durante la conservazione di paste all’uovo 49
Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage. 49
Produzione di ingredienti funzionali a base d’orzo 48
Increase of membrane permeability of mitochondria isolated from water stress adapted potato cells 47
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses 45
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoproditti ad alimenti confezionati con uova 41
Indoor air quality levels in schools: Role of student activities and no activities 39
Development of functional pasta enriched with green leafy vegetables: impact on liposoluble compounds, nutritional, technological and sensorial quality 36
Application of Lactiplantibacillus plantarum LP95 as a Functional Starter Culture in Fermented Tofu Production 24
Totale 8.425
Categoria #
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Totale 37.404


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020708 0 0 0 0 0 93 226 64 112 49 45 119
2020/20211.012 16 101 19 132 139 107 107 19 122 6 202 42
2021/2022655 37 119 22 26 61 52 24 67 126 48 30 43
2022/20232.770 267 134 91 271 194 235 5 146 1.219 88 58 62
2023/2024584 156 55 31 36 32 79 21 51 6 32 11 74
2024/20251.060 285 97 233 67 331 47 0 0 0 0 0 0
Totale 8.471