FRATIANNI, Alessandra
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.831
EU - Europa 3.685
AS - Asia 842
AF - Africa 252
SA - Sud America 173
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
OC - Oceania 6
Totale 8.802
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.787
IE - Irlanda 991
IT - Italia 879
SG - Singapore 384
UA - Ucraina 305
RU - Federazione Russa 262
CN - Cina 256
CI - Costa d'Avorio 243
FI - Finlandia 241
AT - Austria 240
DE - Germania 227
SE - Svezia 227
BR - Brasile 152
GB - Regno Unito 115
FR - Francia 82
IN - India 48
HK - Hong Kong 41
CA - Canada 35
BE - Belgio 34
IR - Iran 26
TR - Turchia 25
NL - Olanda 23
JP - Giappone 19
EU - Europa 12
MX - Messico 9
PH - Filippine 9
GR - Grecia 8
CZ - Repubblica Ceca 6
IL - Israele 6
PL - Polonia 6
RO - Romania 6
CO - Colombia 5
EC - Ecuador 5
LT - Lituania 5
EG - Egitto 4
HR - Croazia 4
MY - Malesia 4
AR - Argentina 3
AU - Australia 3
CH - Svizzera 3
CL - Cile 3
ES - Italia 3
HU - Ungheria 3
LV - Lettonia 3
NZ - Nuova Zelanda 3
VN - Vietnam 3
AZ - Azerbaigian 2
BD - Bangladesh 2
DK - Danimarca 2
ID - Indonesia 2
IQ - Iraq 2
KG - Kirghizistan 2
MA - Marocco 2
MD - Moldavia 2
NO - Norvegia 2
PE - Perù 2
PK - Pakistan 2
RS - Serbia 2
SI - Slovenia 2
TW - Taiwan 2
VE - Venezuela 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
JO - Giordania 1
KE - Kenya 1
KW - Kuwait 1
LB - Libano 1
PT - Portogallo 1
QA - Qatar 1
SA - Arabia Saudita 1
TH - Thailandia 1
UY - Uruguay 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 8.802
Città #
Dublin 991
Chandler 843
Jacksonville 725
Abidjan 243
Vienna 237
Wilmington 204
Helsinki 159
Singapore 151
Dearborn 131
San Mateo 129
Ann Arbor 127
Woodbridge 117
Rome 113
Boardman 99
Ashburn 95
Princeton 94
Houston 66
Beijing 57
Molise 57
Milan 41
New York 40
Hong Kong 39
Brussels 32
Los Angeles 27
Dallas 25
Mountain View 23
Toronto 20
Redwood City 19
Turin 19
Leawood 18
Nanjing 18
Munich 17
Campobasso 16
Florence 16
Norwalk 14
Augusta 13
London 13
Shenyang 13
Bari 12
Falls Church 12
São Paulo 12
Auburn Hills 11
Napoli 11
Padova 11
Hefei 10
Nanchang 10
Rio de Janeiro 10
Salerno 10
Falkenstein 9
Guangzhou 9
Jinan 9
Parma 9
Torino 9
Amsterdam 8
Ardabil 8
Athens 8
Moscow 8
San Giovanni Rotondo 8
Shanghai 8
Sperone 8
Fairfield 7
Lanciano 7
Palermo 7
Seattle 7
The Dalles 7
Tianjin 7
Altamura 6
Belo Horizonte 6
Besiktas 6
Bologna 6
Cosenza 6
Council Bluffs 6
Ferrara 6
Hebei 6
Kayseri 6
Kunming 6
Mexico City 6
Monmouth Junction 6
Mumbai 6
Nuremberg 6
Ottawa 6
Perugia 6
Redmond 6
Ankara 5
Brno 5
Campinas 5
Frankfurt am Main 5
Pescara 5
Rende 5
San Francisco 5
Scarperia 5
Stella Cilento 5
Treia 5
Zhengzhou 5
Bangalore 4
Bellante 4
Brasília 4
Casamassima 4
Caserta 4
Changsha 4
Totale 5.494
Nome #
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 191
Caffè crudo, decaffeinato e torrefatto: qualità microbiologica.- 180
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 168
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 144
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 140
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 140
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 135
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 132
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 127
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 126
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 124
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 119
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 118
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 115
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 115
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 112
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 111
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 110
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 110
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 109
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 108
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 108
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 106
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 102
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 102
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 102
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 102
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 100
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 100
Production of functional Ricotta Cheese 99
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 99
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 98
Valutazione qualitativa di ovoprodotti impiegati nella preparazione di prodotti a base di cereali 98
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 97
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 96
Effect of laser irradiation on the proliferative activity of Phaseolus vulgaris seedlings 95
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 94
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 92
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 91
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 91
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 90
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 90
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 90
Food Safety: microbial and chemical acceptability 89
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 88
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 88
Estimation of color of durum wheat. Comparison of WSB, HPLC, and reflectance colorimeter measurements 87
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 87
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 87
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 86
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 85
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 85
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 84
Saccharomyces cerevisae mitochondria can synthesise FMN and FAD from externally added riboflavin and export them to the extramitochondrial phase 83
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 82
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 82
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 82
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 81
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 81
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine 80
Effect of Pretreatments and Drying Process on Health-Promoting Components of Goji Berries 80
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 79
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 78
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 77
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 76
Technological use of donkey milk in cheesemaking 76
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 76
Evolution of carotenoid content, antioxidant activity and volatiles compounds in dried mango fruits (mangifera indica l.) 76
Methods for the evaluation of innovative drying techniques of “pasta filata” cheeses 75
Food safety: microbial and chemicals acceptability 74
Contenuti in Ocratossina A in paste di diversa provenienza 74
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale 73
Contenuto vitaminico in cereali minori gluten free 73
Attività antiossidante di semole di frumento 72
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura 72
Valutazione di componenti bioattive e vitaminiche nel corso della produzione di paste all'uovo 70
Produzione di paste funzionali addizionate di germe di grano e del relativo panello disoleato mediante CO2 supercritica 68
Evoluzione del contenuto di tococromanoli e carotenoidi nel corso di processi tecnologici di trasformazione dei cereali 68
Evaluation of colour in whole wheat semolina samples. Comparison between reflectance measurements and carotenoid content determined by different procedures 68
Innovative Caciocavallo cheeses made from a mixture of cow milk with ewe or goat milk 66
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latti di diversa origine 66
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 66
Contenuto di antiossidanti lipidici nel frumento duro in funzione di diversi fattori agronomici e ambientali 64
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 62
Produzione di formaggi a pasta filata a partire da latte di diversa origine 61
Free amminoacids in “pasta filata” cheeses made from milk of different origin 60
Free amino acids in “pasta filata” cheeses made from milk of different origin 59
Influence of Drought Stress on Physiological Responses and Bioactive Compounds in Chicory (Cichorium intybus L.): Opportunity for a Sustainable Agriculture 58
Influenza dei processi di produzione e dello sviluppo microbico sul grado di isomerizzazione del retinolo nel latte e derivat 58
Innovazione di prodotto per la realizzazione di caciocavalli a partire da latti misti 56
Screening del contenuto in beta-glucani e tococromanoli in varietà di orzo 55
Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage. 51
Evoluzione dei contenuti vitaminici durante la conservazione di paste all’uovo 50
Increase of membrane permeability of mitochondria isolated from water stress adapted potato cells 50
Development of functional pasta enriched with green leafy vegetables: impact on liposoluble compounds, nutritional, technological and sensorial quality 50
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses 49
Produzione di ingredienti funzionali a base d’orzo 49
Indoor air quality levels in schools: Role of student activities and no activities 43
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoproditti ad alimenti confezionati con uova 42
Application of Lactiplantibacillus plantarum LP95 as a Functional Starter Culture in Fermented Tofu Production 32
Totale 8.865
Categoria #
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Totale 41.957


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020213 0 0 0 0 0 0 0 0 0 49 45 119
2020/20211.012 16 101 19 132 139 107 107 19 122 6 202 42
2021/2022655 37 119 22 26 61 52 24 67 126 48 30 43
2022/20232.770 267 134 91 271 194 235 5 146 1.219 88 58 62
2023/2024584 156 55 31 36 32 79 21 51 6 32 11 74
2024/20251.518 285 97 233 67 331 55 135 159 130 26 0 0
Totale 8.929