FRATIANNI, Alessandra
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.604
EU - Europa 3.237
AS - Asia 342
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
SA - Sud America 13
OC - Oceania 4
AF - Africa 3
Totale 7.216
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.582
IE - Irlanda 988
IT - Italia 789
UA - Ucraina 302
AT - Austria 235
FI - Finlandia 231
SE - Svezia 225
DE - Germania 203
CN - Cina 202
GB - Regno Unito 98
FR - Francia 82
IN - India 44
BE - Belgio 27
IR - Iran 23
TR - Turchia 23
JP - Giappone 19
CA - Canada 16
RU - Federazione Russa 15
NL - Olanda 13
EU - Europa 12
MX - Messico 6
PH - Filippine 6
IL - Israele 5
RO - Romania 5
CO - Colombia 4
CZ - Repubblica Ceca 4
HK - Hong Kong 4
SG - Singapore 4
CL - Cile 3
EC - Ecuador 3
ES - Italia 3
HR - Croazia 3
MY - Malesia 3
AU - Australia 2
BR - Brasile 2
CH - Svizzera 2
EG - Egitto 2
HU - Ungheria 2
MD - Moldavia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PL - Polonia 2
TW - Taiwan 2
VN - Vietnam 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AR - Argentina 1
DK - Danimarca 1
GH - Ghana 1
ID - Indonesia 1
KW - Kuwait 1
LT - Lituania 1
NO - Norvegia 1
PK - Pakistan 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SA - Arabia Saudita 1
SI - Slovenia 1
TH - Thailandia 1
Totale 7.216
Città #
Dublin 988
Chandler 843
Jacksonville 725
Vienna 234
Wilmington 204
Helsinki 150
Dearborn 131
San Mateo 129
Ann Arbor 127
Woodbridge 117
Rome 101
Princeton 94
Boardman 73
Houston 66
Ashburn 65
Molise 57
Beijing 53
New York 40
Milan 34
Brussels 25
Mountain View 23
Redwood City 19
Leawood 18
Nanjing 18
Turin 18
Florence 16
Los Angeles 14
Norwalk 14
Augusta 13
Shenyang 13
Falls Church 12
Auburn Hills 11
Napoli 11
Padova 11
Bari 10
Hefei 10
Nanchang 10
Salerno 10
Jinan 9
Torino 9
Ardabil 8
Campobasso 8
San Giovanni Rotondo 8
Toronto 8
Fairfield 7
Guangzhou 7
Lanciano 7
Munich 7
Seattle 7
Altamura 6
Besiktas 6
Cosenza 6
Falkenstein 6
Ferrara 6
Hebei 6
Kayseri 6
London 6
Monmouth Junction 6
Mumbai 6
Palermo 6
Perugia 6
Redmond 6
Tianjin 6
Ankara 5
Kunming 5
Mexico City 5
Rende 5
San Francisco 5
Scarperia 5
Stella Cilento 5
Treia 5
Zhengzhou 5
Bangalore 4
Bellante 4
Brno 4
Casamassima 4
Changsha 4
Chengdu 4
Fuzhou 4
Haikou 4
Hangzhou 4
Lanzhou 4
Mola Di Bari 4
Naples 4
Parma 4
Pescara 4
Pierrefonds 4
Sellano 4
Udine 4
Ambato 3
Amsterdam 3
Antea 3
Borgia 3
Borås 3
Busto Arsizio 3
Cambridge 3
Cassino 3
Maranello 3
Piemonte 3
Pozzolengo 3
Totale 4.822
Nome #
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 167
Caffè crudo, decaffeinato e torrefatto: qualità microbiologica.- 154
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 152
Produzione di alimenti funzionali a base ricotta 125
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 121
Stabilizzazione del germe di frumento mediante estrazione con CO2 supercritica: evoluzione dei parametri chimico-nutrizionali nel corso della conservazione. 120
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 114
Produzione di gelato funzionale “simbiotico” mediante utilizzo di inulina e microrganismi potenzialmente probiotici 112
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 108
Evolution of free amino acids during ripening of Caciocavallo cheeses made with different milks 108
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 101
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 99
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 98
Utilizzo di microrganismi probiotici e di inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale 97
Gluten-Free Alternative Grains: Nutritional Evaluation and Bioactive Compounds 97
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses 96
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 96
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 94
Valutazione qualitativa di ovoprodotti impiegati nella preparazione di prodotti a base di cereali 90
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 90
Production of functional Ricotta Cheese 89
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 89
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process 88
Determination of Lutein from Fruit and Vegetables Through an Alkaline Hydrolysis Extraction Method and HPLC Analysis 88
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 86
Valutazione delle diverse forme di luteina in campioni cerealicoli 85
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 85
Patulin degradation by the biocontrol yeast Sporobolomyces sp. Is an inducible process 85
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 82
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 82
Influence of microorganisms on retinol isomerization in milk 81
Effect of a physical pre-treatment and drying on carotenoids of goji berries ( Lycium barbarum L.) 81
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 81
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 80
Food Safety: microbial and chemical acceptability 80
Dissection of antioxidant activity of durum wheat (Triticum durum Desf.) grains as evaluated by the new LOX/RNO method 80
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 80
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments 79
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 78
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization. 77
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating 77
Evoluzione di tococromanoli nel corso dei processi tecnologici dei cereali 76
Effect of laser irradiation on the proliferative activity of Phaseolus vulgaris seedlings 75
Tocopherol and tocotrienol analysis as a tool to discriminate different fat ingredients in bakery products 75
Valutazione della riduzione di ocratossina A dai vini rossi mediante utilizzo di coadiuvanti tecnologici 74
Use of supercritical CO2 extraction for the valorization of wheat germ 73
Saccharomyces cerevisae mitochondria can synthesise FMN and FAD from externally added riboflavin and export them to the extramitochondrial phase 72
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. 71
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 71
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 70
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 70
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 69
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 69
Improved normal-phase high-performance liquid chromatography procedure for the determination of carotenoids in cereals 68
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 68
Valutazione del contenuto in composti bioattivi in prodotti da forno in commercio 68
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 67
Technological use of donkey milk in cheesemaking 67
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams 66
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 66
Normal phase high-performance liquid chromatography method for the determination of tocopherols and tocotrienols in cereals 66
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale 65
Methods for the evaluation of innovative drying techniques of “pasta filata” cheeses 65
Produzione di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani e tococromanoli mediante perlatura 65
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 64
Valutazione di antiossidanti e di attività antiossidante in matrici cerealicole 64
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine 63
Valutazione di componenti bioattive e vitaminiche nel corso della produzione di paste all'uovo 62
Evaluation of colour in whole wheat semolina samples. Comparison between reflectance measurements and carotenoid content determined by different procedures 62
Food safety: microbial and chemicals acceptability 61
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latti di diversa origine 60
Produzione di paste funzionali addizionate di germe di grano e del relativo panello disoleato mediante CO2 supercritica 60
Evoluzione del contenuto di tococromanoli e carotenoidi nel corso di processi tecnologici di trasformazione dei cereali 60
Loss or Gain of Lipophilic Bioactive Compounds in Vegetables after Domestic Cooking? Effect of Steaming and Boiling 60
Attività antiossidante di semole di frumento 59
Contenuti in Ocratossina A in paste di diversa provenienza 59
Extraction of wheat germ oil by supercritical CO2: Oil and defatted cake characterization 57
Innovative Caciocavallo cheeses made from a mixture of cow milk with ewe or goat milk 54
Contenuto vitaminico in cereali minori gluten free 54
Free amminoacids in “pasta filata” cheeses made from milk of different origin 53
Effect of Pretreatments and Drying Process on Health-Promoting Components of Goji Berries 53
Produzione di formaggi a pasta filata a partire da latte di diversa origine 52
Innovazione di prodotto per la realizzazione di caciocavalli a partire da latti misti 52
Contenuto di antiossidanti lipidici nel frumento duro in funzione di diversi fattori agronomici e ambientali 52
Influenza dei processi di produzione e dello sviluppo microbico sul grado di isomerizzazione del retinolo nel latte e derivat 51
Free amino acids in “pasta filata” cheeses made from milk of different origin 49
Evolution of carotenoid content, antioxidant activity and volatiles compounds in dried mango fruits (mangifera indica l.) 49
Estimation of color of durum wheat. Comparison of WSB, HPLC, and reflectance colorimeter measurements 48
Screening del contenuto in beta-glucani e tococromanoli in varietà di orzo 47
Evoluzione dei contenuti vitaminici durante la conservazione di paste all’uovo 46
Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage. 43
Influence of Drought Stress on Physiological Responses and Bioactive Compounds in Chicory (Cichorium intybus L.): Opportunity for a Sustainable Agriculture 41
Produzione di ingredienti funzionali a base d’orzo 41
Increase of membrane permeability of mitochondria isolated from water stress adapted potato cells 40
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoproditti ad alimenti confezionati con uova 36
Indoor air quality levels in schools: Role of student activities and no activities 34
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses 32
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 28
Development of functional pasta enriched with green leafy vegetables: impact on liposoluble compounds, nutritional, technological and sensorial quality 14
Evaluation of the Content of Minerals, B-Group Vitamins, Tocols, and Carotenoids in Raw and In-House Cooked Wild Edible Plants 2
Totale 7.330
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Totale 27.051


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201933 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 28
2019/2020976 15 4 109 35 105 93 226 64 112 49 45 119
2020/20211.012 16 101 19 132 139 107 107 19 122 6 202 42
2021/2022655 37 119 22 26 61 52 24 67 126 48 30 43
2022/20232.770 267 134 91 271 194 235 5 146 1.219 88 58 62
2023/2024504 156 55 31 36 32 79 21 51 6 32 5 0
Totale 7.331