FRATIANNI, Alessandra

FRATIANNI, Alessandra  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 1-gen-2013 Cinquanta, Luciano; D., Albanese; Fratianni, Alessandra; LA FIANZA, Giovanna; M., DI MATTEO
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione 1-gen-2003 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Attività antiossidante di semole di frumento 1-gen-2009 Siconolfi, T; DI CRISCIO, T; Fratianni, A; Panfili, Gianfranco
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats 1-gen-2010 Merendino, N; Daquino, M; Manzi, L; Molinari, R; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Papeschi, C; Tomassi, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 1-gen-2015 Fratianni, A; Niro, S; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 1-gen-2015 Niro, S; Fratianni, A; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking 1-gen-2019 Melini, Valentina; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Acquistucci, Rita
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 1-gen-2020 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Caffè crudo, decaffeinato e torrefatto: qualità microbiologica.- 1-gen-2008 DI RENZO, T.; Capobianco, F.; Fratianni, A.; Capilongo, Valeria
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes 1-gen-2012 Fratianni, Alessandra; Di Criscio, T; Mignogna, R; Panfili, Gianfranco
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process 1-gen-2015 Fratianni, A; Panfili, Gianfranco; Cubadda, R.
Chemical characterization of ‘Pecorino Di Farindola’ cheese during ripening 1-gen-2021 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; D'Agostino, Annacristina; Notardonato, Ivan; Panfili, Gianfranco
Cis-trans retinol isomerisation: Influence of microorganisms during the production of pasta filata cheeses 1-gen-2022 Niro, S; Fratianni, A; Tremonte, P; Lombardi, Sj; Sorrentino, E; Manzi, P
cis-trans-retinol isomerization as a process marker in “pasta filata” cheeses 1-gen-2009 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Mignogna, R; Di Criscio, T; Di Renzo, T; Sorrentino, Elena
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 1-gen-2009 Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco
Contenuti in Ocratossina A in paste di diversa provenienza 1-gen-2009 Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco
Contenuto di antiossidanti lipidici nel frumento duro in funzione di diversi fattori agronomici e ambientali 1-gen-2009 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Giuzio, L; Flagella, Z.
Contenuto vitaminico in cereali minori gluten free 1-gen-2018 Niro, S.; Fratianni, A.; D'Agostino, A.; Panfili, G.
Contenuto vitaminico in pseudo cereali 1-gen-2011 Mignogna, R; Fratianni, Alessandra; Niro, Serena; Panfili, Gianfranco
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 1-gen-2002 Fratianni, Alessandra; Caboni, Mf; Irano, M; Panfili, Gianfranco