MARCONI, Emanuele
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 10.798
EU - Europa 10.756
AS - Asia 2.693
SA - Sud America 589
AF - Africa 320
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 25
OC - Oceania 23
Totale 25.204
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.614
RU - Federazione Russa 3.633
IE - Irlanda 2.175
IT - Italia 1.778
SG - Singapore 1.183
CN - Cina 754
UA - Ucraina 657
DE - Germania 504
FI - Finlandia 487
SE - Svezia 483
BR - Brasile 458
GB - Regno Unito 321
AT - Austria 259
CI - Costa d'Avorio 226
VN - Vietnam 122
IN - India 121
CA - Canada 116
FR - Francia 112
HK - Hong Kong 93
TR - Turchia 73
JP - Giappone 58
PL - Polonia 53
MX - Messico 49
NL - Olanda 48
BE - Belgio 47
ES - Italia 47
AR - Argentina 45
BD - Bangladesh 44
ZA - Sudafrica 41
IR - Iran 34
CZ - Repubblica Ceca 30
IQ - Iraq 29
KR - Corea 27
LT - Lituania 27
EU - Europa 23
PE - Perù 23
PK - Pakistan 22
CH - Svizzera 21
EC - Ecuador 20
ID - Indonesia 20
CL - Cile 15
IL - Israele 14
AU - Australia 13
SA - Arabia Saudita 12
CO - Colombia 11
EG - Egitto 11
RO - Romania 11
MA - Marocco 10
UZ - Uzbekistan 10
VE - Venezuela 9
NZ - Nuova Zelanda 8
AE - Emirati Arabi Uniti 7
BG - Bulgaria 7
GR - Grecia 7
HN - Honduras 7
PT - Portogallo 7
TH - Thailandia 7
TW - Taiwan 7
KE - Kenya 6
TN - Tunisia 6
BA - Bosnia-Erzegovina 5
BH - Bahrain 5
DZ - Algeria 5
LV - Lettonia 5
MY - Malesia 5
PH - Filippine 5
UY - Uruguay 5
AL - Albania 4
AZ - Azerbaigian 4
DK - Danimarca 4
ET - Etiopia 4
HR - Croazia 4
JO - Giordania 4
KZ - Kazakistan 4
AO - Angola 3
EE - Estonia 3
GE - Georgia 3
KG - Kirghizistan 3
KH - Cambogia 3
LB - Libano 3
MD - Moldavia 3
NP - Nepal 3
PA - Panama 3
PS - Palestinian Territory 3
PY - Paraguay 3
SI - Slovenia 3
BW - Botswana 2
CR - Costa Rica 2
CY - Cipro 2
HU - Ungheria 2
JM - Giamaica 2
LK - Sri Lanka 2
LU - Lussemburgo 2
NO - Norvegia 2
SC - Seychelles 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AM - Armenia 1
BF - Burkina Faso 1
BY - Bielorussia 1
Totale 25.185
Città #
Dublin 2.175
Dallas 1.663
Jacksonville 1.583
Chandler 1.567
Moscow 1.144
Singapore 603
Wilmington 450
Dearborn 382
Ashburn 362
Helsinki 299
Beijing 291
San Mateo 264
New York 263
Vienna 252
Ann Arbor 241
Abidjan 226
Princeton 208
Boardman 188
Woodbridge 164
Houston 161
Los Angeles 139
Rome 125
The Dalles 114
Hong Kong 89
Milan 85
Molise 76
Ho Chi Minh City 50
São Paulo 50
Santa Clara 49
Montreal 44
Redwood City 43
Brussels 39
Columbus 39
Tokyo 39
Bari 38
Florence 38
Jinan 35
Nanjing 35
Campobasso 34
Council Bluffs 34
London 34
Mountain View 34
San Giovanni Rotondo 33
Toronto 32
Warsaw 32
Brooklyn 30
Hefei 30
Falls Church 29
Johannesburg 26
Norwalk 25
San Francisco 25
Kunming 24
Stockholm 24
Denver 23
Shenyang 23
Poplar 22
Ankara 20
Chicago 20
Napoli 20
Atlanta 19
Bologna 19
Chennai 19
Hanoi 18
Manchester 18
Oratino 18
Palermo 18
Amsterdam 17
Boston 17
Falkenstein 17
Guangzhou 17
Orem 17
Frankfurt am Main 16
Leawood 16
Mexico City 16
Munich 16
Istanbul 15
Naples 15
San Marcellino 15
Zhengzhou 15
Hebei 14
Lima 14
Seattle 14
Stuttgart 14
Augusta 13
Perugia 13
Phoenix 13
Rio de Janeiro 13
Auburn Hills 12
Belo Horizonte 12
Catania 12
Hangzhou 12
Nanchang 12
Nuremberg 12
Reggio Calabria 12
Shanghai 12
Curitiba 11
Gaziantep 11
Isola Vicentina 11
Ottawa 11
Seoul 11
Totale 14.784
Nome #
Determinazione dell'amido danneggiato e gelatinizzato in prodotti a base di cereali mediante un biosensore elettrochimico a maltosio 421
Sviluppo di cous cous funzionale a base di orzo 232
Effective assay for olive vinegar production from olive oil mill wastewaters 222
Arabinoxylans and β-glucans assessment in cereals 208
Antioxidant Effect of Vitamins in Olive Oil Emulsion 205
Pasta from non traditional raw materials 203
Caratterizzazione delle proprietà chimico-fisiche e reologiche di beta-glucani di varietà d'orzo waxy 199
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 191
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics 189
Technological and nutritional aspects in emmer and spelt 187
Assessment of Phytochemical Compounds in Functional Couscous: Determination of Free and Bound Phenols and Alkylresorcinols 187
Verso un utilizzo sostenibile della quinoa: Studio dell'attiVità antimicrobica dell'estratto acquoso di scarti 181
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 180
VALUTAZIONE DELLA QUALITA' DI COTTURA DI PASTA FRESCA DI SEMOLA DI GRANO DURO 178
Pasta made from non traditional raw materials: technological and nutritional aspects 178
Gelatinization and pasta making conditions for buckwheat gluten-free pasta 177
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 171
A chemometric approach to determine the phenolic compounds in different barley samples by two different stationary phases: A comparison between C18 and pentafluorophenyl core shell columns 169
Milling and rheological properties of high amylose wheat 169
Aflatoxin M1 determination in raw milk using a flow-injection immunoassay system 168
Air classification of barley flours to produce phenolic enriched ingredients: Comparative study among MEKC-UV, RP-HPLC-DAD-MS and spectrophotometric determinations 168
Utilizzo di sfarinati d’orzo impoveriti in beta glucani per la produzione di birra 168
Applicazione di un biosensore elettrochimico a maltosio per la misura dell'amido danneggiato e gelatinizzato e dell'attività amilasica nei cereali e derivati 167
A study on acetification process to produce olive vinegar from oil mill wastewaters 165
A maltose biosensor for determining gelatinized starch in processed cereal foods 164
Development of functional couscous enriched in barley β-glucans 164
Effect of additives on chia mucilage suspensions: A rheological approach 164
A new enzymatic spectrophotometric assay for the determination of lactulose in milk 158
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 158
Air classification as a useful technology to obtain phenolics-enriched buckwheat flour fractions 158
Aflatoxin M1 detrmination in raw milk using a flow injection immunoassay system 155
Analisi e identificazione dei fitosteroli infrumenti esaploidi e tetraploidi 154
La furosina quale marker innovativo per valutare l’autenticità e la qualità della gelatina reale 154
BIOCHEMICAL AND TECHNOLOGICAL INDICATORS OF PASTA QUALITY 152
Nutritional and technological quality of high protein pasta 152
Yield and quality characteristics of Chenopodium quinoa Willd. grown in open field under different saline and non-saline irrigation regimes 151
Produzione di birra con farro dicocco "Molise" 151
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 150
Use of air classification technology as green process to produce functional barley flours naturally enriched of alkylresorcinols, β-glucans and phenolic compounds 150
Analysis of oligomer proanthocyanidins in different barley genotypes using high-performance liquid chromatography-fluorescence detection-mass spectrometry and near-infrared methodologies 149
Concerns and solutions for raw milk from vending machines 149
Analyisis of fatty acid steryl esters in tetraploid and hexaploid wheats: identification and comparison between chromatographic methods 148
Antioxidant phenols in barley (Hordeum vulgare L.) flour: comparative spectrophotometric study among extraction methods of free and bound phenolic compounds 146
Dietary fiber and flavan-3-ols in shortbread biscuits enriched with barley flours co-products 146
Effect of gaseous ozone treatments on DON, microbial contaminants and technological parameters of wheat and semolina 146
Enhanced Curcumin Bioavailability through Nonionic Surfactant/Caseinate Mixed Nanoemulsions 143
Valutazione della freschezza della gelatina reale 142
Effetto della pre-fermentazione di crusca sugli aspetti tecnologici e qualitativi del pane 142
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 141
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 141
Assessment of quality and technological characterization of lactose-hydrolyzed milk 141
Artisanal production of Naple-type salami: chemical and microbiological aspects 141
Biosensors for assessing some technological properties of wheat flours and cereal processed foods 139
Determinazione di amilosio in differenti campioni di mais mediante titolazione amperometrica 138
Sustainable Re-Use of Brewer's Spent Grain for the Production of High Protein and Fibre Pasta 138
Effect of Three Bakery Products Formulated with High-Amylose Wheat Flour on Post-Prandial Glycaemia in Healthy Volunteers 137
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 137
Structure analysis of β-glucan in barley and effects of wheat β-glucanase 137
Variation of polysaccharides profiles in developing kernels of different barley cultivars 136
Emmer wheat 135
Analisi e identificazione degli esteri degli steroli in frumenti tetraploidi ed esaploidi 135
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 135
Claims salutistici, tutela del consumatore e sviluppo della scienza: il caso dei betaglucani. 134
Production of ß-glucan enriched flour from waxy barley 134
Durum wheat milling by-products for the production of pasta with high nutritional and cooking quality 133
Valutazione del contenuto di acrilammide in prodotti a base cerealicola mediante GC-ECD 133
Valutazione del trattamento termico e dello stato di conservazione del miele attraverso indicatori di processo 131
Assessment of Nutritional Value and Maillard Reaction in Different Gluten-Free Pasta 130
Valutazione qualitativa di ovoprodotti impiegati nella preparazione di prodotti a base di cereali 130
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production 130
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 130
Atti del 7° Convegno AISTEC “Cereali tra tradizione e innovazione: il contributo della Scienza”, Campobasso 3-5 ottobre 2007 129
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module 127
Furosine as innovative marker to assess authenticity and quality of royal jelly 127
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 127
Caratterizzazione qualitativa e tecnologica dei latti delattosati 126
Effetti di una dieta arricchita di inulina in giovani volontari sani 125
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module 123
Quali-quantitative assessment of cereal arabinoxylans by HPAEC-PAD 122
Effect of processing on the beta-glucan physicochemical properties in barley and semolina pasta 122
Effetti della decorticazione sulle rese di macinazione e caratteristiche degli sfarinati di grano duro 121
Contenuti in Ocratossina A in paste di diversa provenienza 121
Phenolic Compounds and Saponins in Quinoa Samples (Chenopodium quinoa Willd.) Grown under Different Saline and Nonsaline Irrigation Regimens 120
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 120
Atti dell' 11° Convegno AISTEC I CEREALI per un sistema agroalimentare di qualità 118
VITAL WHEAT GLUTEN: CHEMICAL AND FUNCTIONAL ASPECTS 117
Satiating effect of a barley beta-glucan enriched snack 115
Utilizzazione del grano saraceno per la produzione di pane, pasta, biscotti ed estrusi cotti ad elevato valore nutrizionale 115
Cereali e pseudocereali come fonte di folati 115
I prodotti di ossidazione del colesterolo e la shelf life della pasta all'uovo 113
Mitigation of Maillard reaction in spaghetti by optimization of the drying conditions 113
Rheological and nutritional assessment of dysphagia—oriented new food preparations 111
Quality requirements of durum wheat semolina for pasta making 110
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 110
Influence of pearling process on phenolic and saponin content in quinoa (Chenopodium quinoa Willd) 109
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 109
Caratterizzazione qualitativa e tecnologica di latti delattosati 109
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods 108
Storage stability assessment of freeze-dried royal jelly by furosine determination 108
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline 107
Totale 14.842
Categoria #
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Totale 116.291


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.137 0 0 0 0 0 198 231 32 225 29 319 103
2021/20221.432 106 256 36 62 110 121 25 161 225 146 84 100
2022/20235.909 641 201 161 530 370 505 37 355 2.684 182 106 137
2023/20241.177 210 119 116 63 56 258 64 71 13 45 35 127
2024/20253.180 325 166 387 107 534 74 114 245 287 67 393 481
2025/20266.994 432 892 1.121 536 3.218 795 0 0 0 0 0 0
Totale 25.413