MARCONI, Emanuele
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7.847
EU - Europa 7.226
AS - Asia 1.183
AF - Africa 251
SA - Sud America 74
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 24
OC - Oceania 20
Totale 16.625
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.787
IE - Irlanda 2.175
IT - Italia 1.697
UA - Ucraina 653
CN - Cina 509
FI - Finlandia 481
DE - Germania 466
SE - Svezia 462
RU - Federazione Russa 458
SG - Singapore 396
AT - Austria 250
GB - Regno Unito 225
CI - Costa d'Avorio 224
FR - Francia 104
IN - India 70
CA - Canada 51
BE - Belgio 45
TR - Turchia 45
NL - Olanda 34
IR - Iran 31
CZ - Repubblica Ceca 29
ES - Italia 23
EU - Europa 23
BR - Brasile 22
JP - Giappone 22
CH - Svizzera 21
HK - Hong Kong 20
PL - Polonia 19
PE - Perù 17
KR - Corea 14
LT - Lituania 14
AR - Argentina 13
AU - Australia 12
IL - Israele 11
RO - Romania 11
ID - Indonesia 10
CL - Cile 8
EC - Ecuador 8
NZ - Nuova Zelanda 8
BG - Bulgaria 7
GR - Grecia 7
VN - Vietnam 7
CO - Colombia 6
PK - Pakistan 6
PT - Portogallo 6
TW - Taiwan 6
BA - Bosnia-Erzegovina 5
DZ - Algeria 5
LV - Lettonia 5
MA - Marocco 5
MX - Messico 5
MY - Malesia 5
PH - Filippine 5
EG - Egitto 4
HR - Croazia 4
ZA - Sudafrica 4
AL - Albania 3
DK - Danimarca 3
EE - Estonia 3
ET - Etiopia 3
KG - Kirghizistan 3
KH - Cambogia 3
SI - Slovenia 3
TH - Thailandia 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BD - Bangladesh 2
BW - Botswana 2
GE - Georgia 2
HN - Honduras 2
HU - Ungheria 2
LK - Sri Lanka 2
LU - Lussemburgo 2
MD - Moldavia 2
NO - Norvegia 2
SA - Arabia Saudita 2
SC - Seychelles 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
BF - Burkina Faso 1
BY - Bielorussia 1
CY - Cipro 1
IS - Islanda 1
JM - Giamaica 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LB - Libano 1
PA - Panama 1
PS - Palestinian Territory 1
RS - Serbia 1
SY - Repubblica araba siriana 1
TJ - Tagikistan 1
TN - Tunisia 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 16.625
Città #
Dublin 2.175
Jacksonville 1.582
Chandler 1.567
Wilmington 450
Dearborn 382
Helsinki 295
San Mateo 264
Vienna 250
Ann Arbor 241
Singapore 237
Abidjan 224
Princeton 208
New York 196
Boardman 187
Woodbridge 164
Houston 147
Ashburn 135
Rome 121
Beijing 110
Molise 76
Milan 75
Los Angeles 65
Dallas 47
Redwood City 43
Brussels 37
Nanjing 35
Campobasso 34
Florence 34
Jinan 34
Mountain View 34
San Giovanni Rotondo 33
Bari 31
Hefei 30
Falls Church 29
Norwalk 25
Kunming 24
Shenyang 23
Napoli 20
Toronto 20
Bologna 19
Oratino 18
Palermo 18
Guangzhou 17
Hong Kong 16
Leawood 16
Frankfurt am Main 15
Naples 15
San Marcellino 15
Hebei 14
Moscow 14
Stuttgart 14
Zhengzhou 14
Istanbul 13
Perugia 13
Amsterdam 12
Auburn Hills 12
Augusta 12
Hangzhou 12
Nanchang 12
Reggio Calabria 12
Falkenstein 11
Gaziantep 11
Isola Vicentina 11
Lima 11
San Francisco 11
Wuhan 11
Ardabil 10
Bangalore 10
Ningbo 10
Ottawa 10
Parma 10
Shanghai 10
Genova 9
London 9
Monmouth Junction 9
Padova 9
Santa Clara 9
Torino 9
Turin 9
Zurich 9
Bern 8
Camerino 8
Duncan 8
Ferrara 8
Göttingen 8
Modena 8
Cassino 7
Centrale 7
Esslingen am Neckar 7
Fuzhou 7
Gangnam-gu 7
Kiel 7
Mumbai 7
Rockville 7
Salerno 7
St Petersburg 7
Taiyuan 7
Termini Imerese 7
Tianjin 7
Toongabbie 7
Totale 10.331
Nome #
Determinazione dell'amido danneggiato e gelatinizzato in prodotti a base di cereali mediante un biosensore elettrochimico a maltosio 383
Pasta from non traditional raw materials 175
Sviluppo di cous cous funzionale a base di orzo 175
Technological and nutritional aspects in emmer and spelt 166
Effective assay for olive vinegar production from olive oil mill wastewaters 157
Verso un utilizzo sostenibile della quinoa: Studio dell'attiVità antimicrobica dell'estratto acquoso di scarti 148
Pasta made from non traditional raw materials: technological and nutritional aspects 141
Caratterizzazione delle proprietà chimico-fisiche e reologiche di beta-glucani di varietà d'orzo waxy 136
VALUTAZIONE DELLA QUALITA' DI COTTURA DI PASTA FRESCA DI SEMOLA DI GRANO DURO 124
Arabinoxylans and β-glucans assessment in cereals 124
Utilizzo di sfarinati d’orzo impoveriti in beta glucani per la produzione di birra 123
Inpiego di farine d'orzo arricchite in beta-glucani e tococromanoli per la produzione di pane e pasta con valenza funzionale 122
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics 122
Yield and quality characteristics of Chenopodium quinoa Willd. grown in open field under different saline and non-saline irrigation regimes 113
Valutazione della freschezza della gelatina reale 112
Gelatinization and pasta making conditions for buckwheat gluten-free pasta 109
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 108
Emmer wheat 107
Tocol and beta-glucan levels in barley varieties and in pearling by-products 106
Produzione di birra con farro dicocco "Molise" 105
Antioxidant Effect of Vitamins in Olive Oil Emulsion 104
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module 103
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment 102
Effetti di una dieta arricchita di inulina in giovani volontari sani 102
Caratterizzazione qualitativa e tecnologica dei latti delattosati 102
Effetti dei trattamenti tecnologici sul contenuto di vitamine del grano saraceno e dei prodotti derivati 102
Atti del 7° Convegno AISTEC “Cereali tra tradizione e innovazione: il contributo della Scienza”, Campobasso 3-5 ottobre 2007 101
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 101
Enhanced Curcumin Bioavailability through Nonionic Surfactant/Caseinate Mixed Nanoemulsions 101
Valutazione del contenuto di acrilammide in prodotti a base cerealicola mediante GC-ECD 100
Valutazione del trattamento termico e dello stato di conservazione del miele attraverso indicatori di processo 100
Determinazione di amilosio in differenti campioni di mais mediante titolazione amperometrica 99
Use of air classification technology as green process to produce functional barley flours naturally enriched of alkylresorcinols, β-glucans and phenolic compounds 99
Assessment of Phytochemical Compounds in Functional Couscous: Determination of Free and Bound Phenols and Alkylresorcinols 99
La furosina quale marker innovativo per valutare l’autenticità e la qualità della gelatina reale 98
Valutazione qualitativa di ovoprodotti impiegati nella preparazione di prodotti a base di cereali 97
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 97
Dietary fiber and flavan-3-ols in shortbread biscuits enriched with barley flours co-products 97
Quali-quantitative assessment of cereal arabinoxylans by HPAEC-PAD 96
Effect of gaseous ozone treatments on DON, microbial contaminants and technological parameters of wheat and semolina 96
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production 95
Development of functional couscous enriched in barley β-glucans 94
Phenolic Compounds and Saponins in Quinoa Samples (Chenopodium quinoa Willd.) Grown under Different Saline and Nonsaline Irrigation Regimens 93
Claims salutistici, tutela del consumatore e sviluppo della scienza: il caso dei betaglucani. 93
VITAL WHEAT GLUTEN: CHEMICAL AND FUNCTIONAL ASPECTS 92
Cereali e pseudocereali come fonte di folati 92
Aflatoxin M1 determination in raw milk using a flow-injection immunoassay system 91
Utilizzazione del grano saraceno per la produzione di pane, pasta, biscotti ed estrusi cotti ad elevato valore nutrizionale 91
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 91
Effetti della decorticazione sulle rese di macinazione e caratteristiche degli sfarinati di grano duro 90
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module 90
Effetto della pre-fermentazione di crusca sugli aspetti tecnologici e qualitativi del pane 90
Milling and rheological properties of high amylose wheat 90
Air classification of barley flours to produce phenolic enriched ingredients: Comparative study among MEKC-UV, RP-HPLC-DAD-MS and spectrophotometric determinations 89
Valutazione della variazione genetica per caratteri quali-quantitativi in frumento duro 89
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 89
Concerns and solutions for raw milk from vending machines 89
Analisi e identificazione dei fitosteroli infrumenti esaploidi e tetraploidi 88
Applicazione di un biosensore elettrochimico a maltosio per la misura dell'amido danneggiato e gelatinizzato e dell'attività amilasica nei cereali e derivati 88
Caratterizzazione qualitativa e tecnologica di latti delattosati 88
Variation of polysaccharides profiles in developing kernels of different barley cultivars 88
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder 88
A new enzymatic spectrophotometric assay for the determination of lactulose in milk 87
I prodotti di ossidazione del colesterolo e la shelf life della pasta all'uovo 87
Functional pastas and bakery products from barley flour enriched in bioactive compounds 87
A chemometric approach to determine the phenolic compounds in different barley samples by two different stationary phases: A comparison between C18 and pentafluorophenyl core shell columns 86
Antioxidant phenols in barley (Hordeum vulgare L.) flour: comparative spectrophotometric study among extraction methods of free and bound phenolic compounds 84
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods 84
Farine d'orzo arricchite in folati per la produzione di alimenti funzionali 84
Nutritional and technological quality of high protein pasta 84
Quality requirements of durum wheat semolina for pasta making 83
Storage stability assessment of freeze-dried royal jelly by furosine determination 83
Aflatoxin M1 detrmination in raw milk using a flow injection immunoassay system 83
Sviluppo mdi alimenti funzionali mediante l'utilizzo di sfarinati d'orzo arricchiti in beta-glucani 83
A maltose biosensor for determining gelatinized starch in processed cereal foods 82
SVILUPPO DI PASTE GLUEN FREE DI ELEVATA QUALITA' NUTRIZIONALE E SENSORIALE A BASE DI GRANO SARACENO 82
Sviluppo di un sistema di idrolisi a microonde per la rapida determinazione dell’acido meso-diamminopimelico nei batteri lattici 82
Effect of additives on chia mucilage suspensions: A rheological approach 82
Standardizzazione di un metodo rapido e innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 81
HPAEC-PAD per la caratterizzazione quali-quantitativa di arabinoxilani in sfarinati di cereali 81
Contenuti di ocratossina A in paste di diversa provenienza 81
BIOCHEMICAL AND TECHNOLOGICAL INDICATORS OF PASTA QUALITY 81
Le risorse genetiche vegetali autoctone di interesse agrario in Molise. Recupero, conservazione e caratterizzazione 81
Satiating effect of a barley beta-glucan enriched snack 80
Caratterizzazione di amido e beta-glucani in differenti genotipi d'orzo 80
Effect of processing on the beta-glucan physicochemical properties in barley and semolina pasta 80
Air classification as a useful technology to obtain phenolics-enriched buckwheat flour fractions 80
Furosine as innovative marker to assess authenticity and quality of royal jelly 79
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari 79
Structure analysis of β-glucan in barley and effects of wheat β-glucanase 79
Analyisis of fatty acid steryl esters in tetraploid and hexaploid wheats: identification and comparison between chromatographic methods 79
Geographical and qualitative discrimination of royal jelly by NMR HR-MASS and furosine and (E)-10-hydroxy-2-decenoic acid determination 78
Sviluppo di alimenti funzionali mediante l’utilizzo di sfarinati d’orzo arricchiti in beta-glucani 78
Analysis of oligomer proanthocyanidins in different barley genotypes using high-performance liquid chromatography-fluorescence detection-mass spectrometry and near-infrared methodologies 78
Assessment of quality and technological characterization of lactose-hydrolyzed milk 78
Production of ß-glucan enriched flour from waxy barley 78
Artisanal production of Naple-type salami: chemical and microbiological aspects 78
Sviluppo di alimenti funzionali a base di cereali arricchiti con β-glucani naturali dell'orzo 77
Biosensors for assessing some technological properties of wheat flours and cereal processed foods 77
Standardizzazione di un metodo rapido ed innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 77
Totale 9.923
Categoria #
all - tutte 79.000
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 79.000


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.480 0 0 0 0 0 226 449 168 245 117 41 234
2020/20211.993 28 205 36 317 270 198 231 32 225 29 319 103
2021/20221.432 106 256 36 62 110 121 25 161 225 146 84 100
2022/20235.909 641 201 161 530 370 505 37 355 2.684 182 106 137
2023/20241.177 210 119 116 63 56 258 64 71 13 45 35 127
2024/20251.584 325 166 387 107 534 65 0 0 0 0 0 0
Totale 16.823