MESSIA, Maria Cristina
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.897
NA - Nord America 7.249
AS - Asia 2.080
SA - Sud America 430
AF - Africa 256
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 19
OC - Oceania 9
Totale 17.940
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.098
RU - Federazione Russa 3.095
IT - Italia 1.433
IE - Irlanda 1.348
SG - Singapore 818
CN - Cina 661
UA - Ucraina 388
BR - Brasile 350
DE - Germania 325
FI - Finlandia 311
SE - Svezia 269
GB - Regno Unito 209
AT - Austria 201
CI - Costa d'Avorio 187
HK - Hong Kong 95
IN - India 94
CA - Canada 90
VN - Vietnam 90
TR - Turchia 68
FR - Francia 57
MX - Messico 49
PL - Polonia 44
JP - Giappone 39
BE - Belgio 38
ES - Italia 36
NL - Olanda 33
AR - Argentina 31
BD - Bangladesh 31
IR - Iran 29
ZA - Sudafrica 26
LT - Lituania 24
CZ - Repubblica Ceca 22
IQ - Iraq 21
EU - Europa 17
CH - Svizzera 16
SA - Arabia Saudita 15
EC - Ecuador 13
EG - Egitto 13
KR - Corea 13
ID - Indonesia 12
PE - Perù 12
PK - Pakistan 12
IL - Israele 10
TH - Thailandia 8
AE - Emirati Arabi Uniti 7
KE - Kenya 7
RO - Romania 7
VE - Venezuela 7
CL - Cile 6
CO - Colombia 6
MY - Malesia 6
TW - Taiwan 6
UZ - Uzbekistan 6
AL - Albania 5
AU - Australia 5
MA - Marocco 5
BG - Bulgaria 4
BH - Bahrain 4
DK - Danimarca 4
DZ - Algeria 4
GE - Georgia 4
GR - Grecia 4
JO - Giordania 4
LV - Lettonia 4
TN - Tunisia 4
BY - Bielorussia 3
EE - Estonia 3
HN - Honduras 3
LB - Libano 3
LK - Sri Lanka 3
NO - Norvegia 3
SI - Slovenia 3
UY - Uruguay 3
AO - Angola 2
AZ - Azerbaigian 2
ET - Etiopia 2
HR - Croazia 2
JM - Giamaica 2
KG - Kirghizistan 2
MD - Moldavia 2
MN - Mongolia 2
NP - Nepal 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PS - Palestinian Territory 2
PY - Paraguay 2
QA - Qatar 2
SC - Seychelles 2
SY - Repubblica araba siriana 2
TT - Trinidad e Tobago 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AM - Armenia 1
BJ - Benin 1
CR - Costa Rica 1
CY - Cipro 1
DM - Dominica 1
DO - Repubblica Dominicana 1
GD - Grenada 1
GH - Ghana 1
GT - Guatemala 1
HU - Ungheria 1
Totale 17.927
Città #
Dublin 1.348
Dallas 1.176
Chandler 981
Moscow 961
Jacksonville 894
Singapore 424
Dearborn 414
Ashburn 297
Beijing 259
Wilmington 228
Helsinki 211
New York 195
Vienna 193
Abidjan 187
Ann Arbor 175
San Mateo 145
Boardman 121
Princeton 121
Woodbridge 112
Los Angeles 95
Hong Kong 92
Rome 86
The Dalles 86
Houston 69
Milan 60
Molise 56
São Paulo 45
Bari 38
San Giovanni Rotondo 38
Ho Chi Minh City 35
Montreal 34
Tokyo 34
Hefei 33
London 33
Santa Clara 33
Columbus 32
Toronto 32
Brussels 31
Warsaw 31
Denver 27
Florence 27
Mountain View 27
Nanjing 27
Redwood City 26
Kunming 25
San Francisco 24
Ankara 23
Jinan 23
Brooklyn 22
Stockholm 22
Poplar 21
Campobasso 20
Chicago 20
Council Bluffs 20
Johannesburg 20
Orem 20
Falls Church 19
Manchester 19
Shenyang 19
Atlanta 18
Mexico City 18
Falkenstein 17
Guangzhou 17
Norwalk 17
Boston 16
Frankfurt am Main 16
Munich 16
San Marcellino 15
Nanchang 14
Napoli 14
Oratino 14
Bologna 13
Chennai 13
Seattle 13
Belo Horizonte 12
Hanoi 12
Leawood 12
Naples 12
Nuremberg 12
Padova 12
Gaziantep 11
Isola Vicentina 11
Venice 11
Ardabil 10
Charlotte 10
Shanghai 10
Torino 10
Amsterdam 9
Fuzhou 9
Hangzhou 9
Hebei 9
Mumbai 9
Palermo 9
Rio de Janeiro 9
Wuhan 9
Zhengzhou 9
Zurich 9
Esslingen am Neckar 8
Isernia 8
Lima 8
Totale 10.376
Nome #
Determinazione dell'amido danneggiato e gelatinizzato in prodotti a base di cereali mediante un biosensore elettrochimico a maltosio 424
Sviluppo di cous cous funzionale a base di orzo 239
Arabinoxylans and β-glucans assessment in cereals 213
Kinetics of carotenoids degradation and furosine formation in dried apricots (Prunus armeniaca L.) 209
Caratterizzazione delle proprietà chimico-fisiche e reologiche di beta-glucani di varietà d'orzo waxy 204
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors 198
Valorizzazione di un sottoprodotto dell'industria molitoria: il germe di grano 197
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics 195
Assessment of Phytochemical Compounds in Functional Couscous: Determination of Free and Bound Phenols and Alkylresorcinols 192
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici 185
A bienzyme electrode probe for malate 183
Verso un utilizzo sostenibile della quinoa: Studio dell'attiVità antimicrobica dell'estratto acquoso di scarti 183
Influenza della tecnologia di produzione sulle caratteristiche tecnologiche, chimiche e microbiologiche del “Ventricina Vastese” 183
VALUTAZIONE DELLA QUALITA' DI COTTURA DI PASTA FRESCA DI SEMOLA DI GRANO DURO 182
Gelatinization and pasta making conditions for buckwheat gluten-free pasta 181
Pasta made from non traditional raw materials: technological and nutritional aspects 180
Milling and rheological properties of high amylose wheat 173
Applicazione di un biosensore elettrochimico a maltosio per la misura dell'amido danneggiato e gelatinizzato e dell'attività amilasica nei cereali e derivati 172
Utilizzo di sfarinati d’orzo impoveriti in beta glucani per la produzione di birra 172
Aflatoxin M1 determination in raw milk using a flow-injection immunoassay system 171
Development of functional couscous enriched in barley β-glucans 169
Effect of additives on chia mucilage suspensions: A rheological approach 167
A maltose biosensor for determining gelatinized starch in processed cereal foods 166
Air classification as a useful technology to obtain phenolics-enriched buckwheat flour fractions 163
Biosensori elettrochimici per la valutazione della qualità di pesche e kiwi 162
Aflatoxin M1 detrmination in raw milk using a flow injection immunoassay system 159
La furosina quale marker innovativo per valutare l’autenticità e la qualità della gelatina reale 158
Evaluation of carotenoids and furosine content in air dried carrots and parsnips pre-treated with pulsed electric field (PEF) 157
Nutritional and technological quality of high protein pasta 157
BIOCHEMICAL AND TECHNOLOGICAL INDICATORS OF PASTA QUALITY 156
Produzione di birra con farro dicocco "Molise" 155
Concerns and solutions for raw milk from vending machines 152
Dietary fiber and flavan-3-ols in shortbread biscuits enriched with barley flours co-products 150
Effect of gaseous ozone treatments on DON, microbial contaminants and technological parameters of wheat and semolina 150
Enhanced Curcumin Bioavailability through Nonionic Surfactant/Caseinate Mixed Nanoemulsions 147
Assessment of quality and technological characterization of lactose-hydrolyzed milk 146
Stabilization of sourdough starter by spray drying technique: New breadmaking perspective 145
Valutazione della freschezza della gelatina reale 144
Effetto della pre-fermentazione di crusca sugli aspetti tecnologici e qualitativi del pane 144
Metodi innovativi per la determinazione della lisina in paste alimentari 143
Biosensori elettrochimici per la valutazione della qualità di pesche e kiwi 143
Effect of Three Bakery Products Formulated with High-Amylose Wheat Flour on Post-Prandial Glycaemia in Healthy Volunteers 142
Determinazione di amilosio in differenti campioni di mais mediante titolazione amperometrica 142
Sustainable Re-Use of Brewer's Spent Grain for the Production of High Protein and Fibre Pasta 142
Biosensors for assessing some technological properties of wheat flours and cereal processed foods 141
Structure analysis of β-glucan in barley and effects of wheat β-glucanase 140
Variation of polysaccharides profiles in developing kernels of different barley cultivars 139
Production of ß-glucan enriched flour from waxy barley 139
Durum wheat milling by-products for the production of pasta with high nutritional and cooking quality 138
Assessment of Nutritional Value and Maillard Reaction in Different Gluten-Free Pasta 136
Development of a biosensor for monitoring of glycerol during alcoholic fermentation 134
Valutazione del contenuto di acrilammide in prodotti a base cerealicola mediante GC-ECD 134
Valutazione qualitativa di ovoprodotti impiegati nella preparazione di prodotti a base di cereali 133
Determinazione degli amminoacidi liberi nei formaggi freschi e stagionati mediante HPAEC-PAD 132
Furosine as innovative marker to assess authenticity and quality of royal jelly 132
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production 132
Biosensors and biosensing for analysis of lactate and malate in wines with electrochemical procedures 131
RICERCHE PER LA MESSA A PUNTO DI METODI RAPIDI PER LA DETERMINAZIONE DI FUROSINA E LISINA NEGLI ALIMENTI MEDIANTE IMMUNOSENSORI E BIOSENSORI ELETTROCHIMICI 130
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module 129
Effetto dei processi di trasformazione sulla qualità di ovoprodotti ed alimenti confezionati con uova 129
Application of Lactiplantibacillus plantarum LP95 as a Functional Starter Culture in Fermented Tofu Production 128
Caratterizzazione qualitativa e tecnologica dei latti delattosati 127
Protective action of lemongrass essential oil on mucilage from chia (Salvia hispanica) seeds 127
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module 126
Effect of processing on the beta-glucan physicochemical properties in barley and semolina pasta 126
Alginate-Based Emulsions and Hydrogels for Extending the Shelf Life of Banana Fruit 124
Versatility of Saccharomyces cerevisiae 41CM in the Brewery Sector: Use as a Starter for “Ale” and “Lager” Craft Beer Production 124
Quali-quantitative assessment of cereal arabinoxylans by HPAEC-PAD 124
IMPIEGO DI ATMOSFERE PROTETTIVE PER IL PROLUNGAMENTO DELLA SHELF-LIFE DI PRODOTTI LATTIERO-CASEARI FRESCHI 123
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico 121
Mitigation of Maillard reaction in spaghetti by optimization of the drying conditions 120
VITAL WHEAT GLUTEN: CHEMICAL AND FUNCTIONAL ASPECTS 119
Utilizzazione del grano saraceno per la produzione di pane, pasta, biscotti ed estrusi cotti ad elevato valore nutrizionale 119
Satiating effect of a barley beta-glucan enriched snack 117
Quality evaluation of peaches and nectarines by electrochemical and multivariate analyses: Relationships between analytical measurements and sensory attributes 114
I prodotti di ossidazione del colesterolo e la shelf life della pasta all'uovo 114
Rheological and nutritional assessment of dysphagia—oriented new food preparations 114
Confronto tra metodiche cromatografiche con derivatizzazione a ninidrina e rivelazione IPAD per la determinazione di amminoacidi 112
Caratterizzazione qualitativa e tecnologica di latti delattosati 111
Effect of processing and storage on the chemical quality markers of spray-dried whole egg 110
High-amylose bread wheat and its effects on cooking quality and nutritional properties of pasta 109
Physico-chemical and nutritional properties of different high-amylose wheat breads 109
Storage stability assessment of freeze-dried royal jelly by furosine determination 109
Effect of processing on phenolic acids composition and radical scavenging capacity of barley pasta 109
Commercial short-cut extruded pasta: Cooking quality and carbon footprint vs. water-to-pasta ratio 109
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline 108
SVILUPPO DI PASTE GLUEN FREE DI ELEVATA QUALITA' NUTRIZIONALE E SENSORIALE A BASE DI GRANO SARACENO 108
Standardizzazione di un metodo rapido e innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 107
HPAEC-PAD per la caratterizzazione quali-quantitativa di arabinoxilani in sfarinati di cereali 105
Combination of empirical and fundamental rheology for the characterization of dough from wheat flours with different extraction rate 104
Characterization of lactose-hydrolised milks by using variours process and product indicators 104
Geographical and qualitative discrimination of royal jelly by NMR HR-MASS and furosine and (E)-10-hydroxy-2-decenoic acid determination 104
Effect of the xanthan gum on the rheological properties of alginate hydrogels 102
Standardizzazione di un metodo rapido ed innovativo per la determinazione di collagene in prodotti a base di carne 102
Development of Functional Spaghetti Enriched in Bioactive Compounds Using Barley Coarse Fraction Obtained by Air Classification 102
Flavoring Production in Kamut®, Quinoa and Wheat Doughs Fermented by Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus brevis: a SPME-GC/MS Study 101
Caratterizzazione di amido e beta-glucani in differenti genotipi d'orzo 100
Electrochemical biosensors for food analysis 100
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino. 100
Valutazione quali-quantitativa di arabinoxilani in cereali mediante HPAEC-PAD 99
Totale 14.335
Categoria #
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Totale 78.546


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021716 0 0 0 0 0 128 133 26 136 24 197 72
2021/2022924 66 137 25 38 68 64 14 107 148 114 63 80
2022/20233.716 372 158 109 350 217 292 27 219 1.665 136 68 103
2023/2024835 129 80 67 43 52 194 37 53 6 31 46 97
2024/20252.526 275 118 307 98 449 86 125 156 229 54 294 335
2025/20265.761 330 642 839 485 2.483 982 0 0 0 0 0 0
Totale 18.148