1.1 Articolo in rivista: [18522] Home page tipologia

Sfoglia
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 221 a 240 di 18.522
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 1-gen-2010 Derossi, Antonio; La Penna, Maria Pina; De Pilli, Teresa; Severini, Carla
Variables affecting the printability of foods: Preliminary tests on cereal-based products 1-gen-2016 Severini, Carla; Derossi, Antonio; Azzollini, D.
Influence of different blanching methods on colour, ascorbic acid and phenolics content of broccoli 1-gen-2016 Severini, Carla; Giuliani, R.; De Filippis, A.; Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa
Measuring the food microstructure by two-point cluster function 1-gen-2016 Derossi, Antonio; Severini, Carla; De Pilli, Teresa
Imbrunimento enzimatico della frutta: valutazione per via colorimetrica 1-gen-1989 Mastrocola, D; Severini, Carla; Lerici, C. R.
Study on physical and physicochemical changes in coffee beans during roasting 1-gen-1991 Da Porto, C; Nicoli, M. C.; Severini, Carla; Sensidoni, A. And Lerici C. R.
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 1-gen-2004 Severini, Carla; Derossi, Antonio; Palmieri, L.; De Pilli, Teresa; Loiudice, R.
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffé. Nota 1. Cinetica di estrazione della caffeina e delle sostanze solide 1-gen-1987 Nicoli, M. C.; Dalla Rosa, M; Severini, Carla; Lerici, C. R.
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles 1-gen-2015 Derossi, Antonio; Iliceto, A.; De Pilli, Teresa; Severini, Carla
Air drying of plums. A comparison among twelve cultivars 1-gen-1994 Barbanti, D; Mastrocola, D; Severini, Carla
Cooking quality characterisation of 'spaghetti' based on soft wheat flour enriched with oat flour 1-gen-2013 De Pilli, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 1-gen-2002 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Cannito, G; Baiano, Antonietta
Effects of formulation and process conditions on microstructure, texture and digestibility of extruded insect-riched snacks 1-gen-2018 Azzollini, D.; Derossi, A.; Fogliano, V.; Lakemond, C. M. M.; Severini, C.
On printability, quality and nutritional properties of 3D printed cereal based snacks enriched with edible insects 1-gen-2018 Severini, C.; Azzollini, D.; Albenzio, M.; Derossi, A.
Starch–lipid complex formation during extrusion-cooking of model system (rice starch and oleic acid) and real food (rice starch and pistachio nut flour) 1-gen-2012 De Pilli, Teresa; Derossi, Antonio; Talja, R. A.; Jouppila, K.; Severini, Carla
Extending 3D food printing application: Apple tissue microstructure as a digital model to create innovative cereal-based snacks 1-gen-2021 Derossi, A.; Paolillo, M.; Verboven, P.; Nicolai, B.; Severini, C.
Interaction between Maillard reaction and lipid oxidation in model systems during high temperature treatment 1-gen-1995 Severini, Carla; Lerici, C. R.
Changes in the aromatic profile of espresso coffee as a function of the grinding grade and extraction time: a study by the electronic nose system 1-gen-2015 Severini, Carla; Ricci, I; Marone, M; Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa
Partial substitution of pork backfat with extra-virgin olive oil in « Salami » products: effects on chemical, physical and sensorial quality 1-gen-2003 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Baiano, Antonietta
A review on acidifying treatments for vegetable canned food 1-gen-2011 Derossi, Antonio; Fiore, A.; De Pilli, Teresa; Severini, Carla
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 221 a 240 di 18.522
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Scopri
Tipologia
  • 1 Contributo su Rivista18521
  • 2 Contributo in Volume1
Autore
  • PIACENTINO, Giovanni Maria653
  • PATRUNO, Cataldo469
  • COSTAGLIOLA, Ciro353
  • MARCHETTI, Marco333
  • CITRO, Rodolfo326
  • TREMATERRA, Pasquale316
  • TOGNETTI, Roberto262
  • RINALDI, Luca254
  • LUBRANO DI SCORPANIELLO, Ennio235
  • BRUNESE, Luca229
Data di pubblicazione
  • In corso di stampa32
  • 2020 - 20264823
  • 2010 - 20196821
  • 2000 - 20094243
  • 1990 - 19992077
  • 1980 - 1989501
  • 1973 - 197925
Editore
  • IOBC/OILB2
  • Accademia Nazonalke Italiana di Entomologia1
  • Associazione Italiana di Telerilevamento1
  • BHCICOP1
  • Edizioni Scientifiche Italiane1
  • Edizioni Università degli Studi di Cassino1
  • Iovene1
  • Istituto Superiore di Sanità1
  • J. Martin-Gil1
  • M & B Publishing1
Rivista
  • PHYSICAL REVIEW LETTERS351
  • PHYSICAL REVIEW D, PARTICLES, FIELDS, GRAVITATION, AND COSMOLOGY204
  • IL FALLIMENTO E LE ALTRE PROCEDURE CONCORSUALI95
  • SUSTAINABILITY86
  • INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES83
  • PLOS ONE81
  • LA RADIOLOGIA MEDICA80
  • IL FORO ITALIANO73
  • PLANT BIOSYSTEMS71
  • SCIENTIFIC REPORTS68
Keyword
  • Humans439
  • Female216
  • Male210
  • Italy169
  • COVID-19126
  • Medicine (all)112
  • Aged103
  • Middle Aged100
  • Animals98
  • Adult95
Lingua
  • eng10956
  • ita4797
  • fre83
  • spa55
  • por38
  • und27
  • ger20
  • lat11
  • grc6
  • hrv2
Accesso al fulltext
  • no fulltext18502
  • open14
  • reserved4
  • restricted2
Appartenenza
  • DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI3342
  • DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO4017
  • DIPARTIMENTO DI ECONOMIA1500
  • DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE6696
  • DIPARTIMENTO DI SCIENZE UMANISTICHE, SOCIALI E DELLA FORMAZIONE1920
  • DIPARTIMENTO GIURIDICO1421