SALVATORI, Giancarlo
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.195
NA - Nord America 4.590
AS - Asia 1.249
AF - Africa 325
SA - Sud America 246
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 11.617
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.493
RU - Federazione Russa 1.810
IE - Irlanda 966
IT - Italia 819
SG - Singapore 553
CN - Cina 355
UA - Ucraina 296
CI - Costa d'Avorio 279
SE - Svezia 264
DE - Germania 261
FI - Finlandia 249
BR - Brasile 202
GB - Regno Unito 150
AT - Austria 131
IN - India 83
VN - Vietnam 68
FR - Francia 59
CA - Canada 50
PL - Polonia 40
BE - Belgio 38
JP - Giappone 36
MX - Messico 35
AR - Argentina 21
BD - Bangladesh 21
IR - Iran 21
ES - Italia 20
NL - Olanda 19
HK - Hong Kong 18
ZA - Sudafrica 17
SA - Arabia Saudita 13
TR - Turchia 12
LT - Lituania 11
PK - Pakistan 11
RO - Romania 11
CH - Svizzera 10
HR - Croazia 10
IL - Israele 8
IQ - Iraq 7
PT - Portogallo 7
AE - Emirati Arabi Uniti 6
CZ - Repubblica Ceca 6
GR - Grecia 6
EC - Ecuador 5
MA - Marocco 5
NZ - Nuova Zelanda 5
TN - Tunisia 5
VE - Venezuela 5
AU - Australia 4
CL - Cile 4
DZ - Algeria 4
ID - Indonesia 4
JM - Giamaica 4
JO - Giordania 4
PH - Filippine 4
UZ - Uzbekistan 4
BG - Bulgaria 3
CO - Colombia 3
EG - Egitto 3
EU - Europa 3
GH - Ghana 3
KG - Kirghizistan 3
KR - Corea 3
MY - Malesia 3
NO - Norvegia 3
PE - Perù 3
UG - Uganda 3
AM - Armenia 2
CR - Costa Rica 2
HN - Honduras 2
KE - Kenya 2
NP - Nepal 2
SC - Seychelles 2
TH - Thailandia 2
UY - Uruguay 2
AL - Albania 1
AO - Angola 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
CY - Cipro 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
GD - Grenada 1
GE - Georgia 1
HU - Ungheria 1
KW - Kuwait 1
MD - Moldavia 1
PA - Panama 1
PS - Palestinian Territory 1
PY - Paraguay 1
QA - Qatar 1
RS - Serbia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
TW - Taiwan 1
Totale 11.617
Città #
Dublin 966
Jacksonville 728
Chandler 696
Moscow 597
Dallas 478
Abidjan 279
Singapore 260
Ashburn 211
Wilmington 208
Beijing 201
Ann Arbor 177
Helsinki 158
Rome 146
Vienna 130
San Mateo 124
Woodbridge 106
Boardman 104
Princeton 93
Houston 86
New York 66
Molise 61
Los Angeles 60
The Dalles 51
Munich 49
Brussels 33
Milan 32
São Paulo 30
Warsaw 29
Dearborn 28
Columbus 24
Fremont 23
Ho Chi Minh City 23
Redwood City 20
Tokyo 20
Auburn Hills 17
Brooklyn 17
Hong Kong 17
Leawood 17
Toronto 17
Hanoi 15
Council Bluffs 14
Montreal 14
Palermo 14
Denver 13
Campobasso 12
London 12
Mumbai 12
Poplar 12
Santa Clara 12
Verona 12
Ardabil 11
Falkenstein 11
Frankfurt am Main 11
Johannesburg 11
Mountain View 11
Boston 10
Chennai 10
Norwalk 10
Phoenix 10
Stockholm 10
Catania 9
Chicago 9
Mexico City 9
Naples 9
Napoli 9
Querétaro 9
San Francisco 9
Seattle 9
Ankara 8
Bologna 8
Florence 8
Guangzhou 8
Rio de Janeiro 8
Terzigno 8
Turin 8
Zagreb 8
Augusta 7
Orem 7
Pescara 7
Torino 7
Atlanta 6
Bari 6
Focşani 6
Giulianova 6
Hefei 6
Latina 6
Nanjing 6
Riyadh 6
Washington 6
Zhengzhou 6
Chieti 5
Dhaka 5
Guarulhos 5
Islamabad 5
Manchester 5
Misilmeri 5
Montesilvano Marina 5
New Delhi 5
Padova 5
Paris 5
Totale 6.903
Nome #
Alimenti “biologici” e regime alimentare equilibrato 384
Quality and safety of meat from wild boar hunted in Molise region 290
The dietary adequacy of organic vs conventional food consumers 268
Effetti dell'esercizio fisico aerobico su alcuni parametri antropometrici, metabolici ed infiammatori in soggetti affetti da obesità severa con o senza sindrome metabolica. Dati preliminari 230
ANORESSIA SENILE E MALNUTRIZIONE NELL’ANZIANO 200
Prevalenza di patologie cardiache in una popolazione anziana molisana 182
Effect of galactooligosaccharides delivered in ovo on meat quality traits of broiler chickens exposed to heat stress 176
Tratti della personalità legati al cibo e stato di nutrizione in anziani del molise non istituzionalizzati 165
Fatty Acid Composition and Cholesterol Content of Muscles as Related to Genotype and Vitamin E Treatment in Crossbred Lambs 163
Analisi dei Fattori di Variabilità del Profilo Metabolico in Ovini di Razza Sopravissana. II-Profilo Metabolico Minerale. 163
Lipid composition of meat and backfat from Casertana purebred and crossbred pigs reared outdoors 162
Considerazioni Biologiche su Felis Molisana (Altobello, 1923) 161
Concentrazione e Solubilità del Collagene Intramuscolare nell’Agnello. 161
Dietary Polyphenol Supplementation in Food Producing Animals: Effects on the Quality of Derived Products 161
L'obesità, malattia epidemica 160
Analisi dei Fattori di Variabilità del Profilo Metabolico in Ovini di Razza Sopravissana. I-Profilo Metabolico non Minerale. 157
Conventional and organic food styles in a multidimensional perspective of sustainability 155
Control of Dietary Energy Level and dl-a-Tocopheryl Acetate Treatment Can Improve Lipid Composition of Lamb Meat 154
Analisi molecolare del gene dell'adiponectina in pazienti del Sud Italia affetti da grave obesità 154
Growth Slaughter and Intra-Muscular Collagen Characteristics in Garganica Kids 152
Influence of vitamin E and sex on lamb meat quality. 2. Properties of skeletal muscle extracellular matrix 149
Effect of age on fatty acid composition of Italian Merino suckling lambs 149
Effect of Dietary Vitamin E on Parma Ham Composition and Sensory Properties 148
Mineral essential elements for nutrition in different chocolate products 148
Convenzionale o biologico: analisi nutrizionale delle scelte alimentari 146
GROWTH, SLAUGHTER AND INTRA-MUSCULAR COLLAGEN CHARACTERISTICS IN GARAGANICA KIDS 144
Controllo motorio durante camminata retropodalica: analisi cinetica e metabolica in relazione a precedente attività motoria 144
Influence of multiple injections of vitamin E on intramuscular collagen and bone characteristics in suckling lambs 142
Analisi molecolare del gene dell'adiponectina in pazienti del Sud Italia affetti da grave obesità 142
Effet de l'âge sur la composition lipidique de la viande d’agneau allaitant Italien Merino 142
CONTROL OF DIETARY ENERGY LEVEL AND DL-alpha-TOCOPHERYL ACETATE TREATMENT CAN IMPROVE LIPID COMPOSITION OF LAMB MEAT 137
Effect de l'age sur la composition lipidique de la viande d'agneau allaitant italien merino 137
Polyphenols, methylxanthines, fatty acids and minerals in cocoa beans and cocoa products 136
VITAMIN E NUTRITIONAL STATUS AND SERUM LIPID PATTERN IN NORMAL WEANLING RABBITS 133
Analisi molecolare del gene dell'adiponectina in pazienti del Sud Italia affetti da grave obesità 133
Concentrazioni Plasmatiche e Tissutali di -Tocoferolo nell’Agnello dopo Somministrazioni Intramuscolari di DL--Tocoferil Acetato. 132
Effetti del DL--Tocoferil Acetato sul Collagene Intramuscolare e Loro Correlazioni con la Concentrazione Plasmatica e Muscolare di -Tocoferolo nell’Agnello. 132
Sensorial and nutritional characterization of horse meat produced and marketed in Molise 127
Food Consumption Patterns of Elderly Individuals From a Small Inland Community in Southern Italy. 125
Effect of Dietary Vitamin E on the Colour Stability of Rabbit Meat. 124
Some blood parameters of water buffalo in different physiological conditions. 113
Stato nutrizionale in una popolazione anziana di successo: esperienza molisana 113
Influence of vitamin E and sex on lamb meat quality. 1. In vivo and post mortem productive performance 113
VALUTAZIONE DI UN INTERVENTO DI EDUCAZIONE ALIMENTARE NELLE SCUOLE MATERNE E ELEMENTARI DEL MOLISE 112
Effect Of Dietary Vitamin E Supplementation To Finishing Heavy Pigs On Composition And Sensory Properties Of Parma Ham. 111
Influenza del Tempo di Refrigerazione Post-Mortem sul Collagene Intramuscolare di Bovini da Carne. 111
Valore prognostico della malnutrizione in pazienti anziani sottoposti ad un programma di riabilitazione cardiologica post-chirurgica 109
Molecular analysis of adiponectin gene in severe obese patients from Southern Italy 107
Influenza del genotipo e del trattamento con vitamina E sulla composizione lipidica della carne di agnello 107
Effects of the Zone-diet on training parameters in recreational master athletes 106
Stili alimentari: biologico e convenzionale a confronto 106
Indagine sui Consumi Alimentari di Abitanti della Città di Campobasso. 106
Influence of Vitamin E Multiple Injections on Intramuscular Collagen and Bone Characteristics in Suckling Lambs 105
Vitamin E nutritional status and serum lipidic pattern in normal weanling rabbit 104
Metabolic syndrome and ADRB3 gene polymorphism in severely obese patients from South Italy 102
Profilo Metabolico in Pecore Sopravissane in Trattamento Ormonale per il Controllo dell'Estro. 102
Time course of total and distrectual weight gain after refeeding in anorexia nervosa. 101
Influenza di Differenti Livelli di Integrazioni in Vitamina E sulla Concentrazione nei Tessuti e sull’Ossidazione Lipidica del Tessuto Magro. 101
Prevalenza di polimorfismi genetici [SNPs] correlati alla sindrome metabolica in gravi obesi del sud Italia 101
Hormonal control of oestrus in Spopravissana and Gentile di Puglia breeds by means of FGA, PGF2α, PMSG 100
Validazione di un nuovo sistema low cost per la misura della densità corporea mediante scanner 3D:validazione e prospettive 99
Valutazione di un Intervento di Educazione Alimentare nelle Scuole Elementari e Materne del Molise. 98
Effet de la Nature Lipidique des Regimes sur la Composition en Acides Gras du Jambon Chez le Porc Lourd. 98
EFFECTS OF INTRAMUSCULAR INJECTION OF alpha-TOCOPHERYL ACETATE ON FATTY ACID PROFILE IN LAMB LIVER 98
Effetti di Somministrazioni di -Tocoferil Acetato sulle Caratteristiche del Collagene Intramuscolare dell’Agnello. 97
Effetti dell'Integrazione con Livelli Crescenti di Vitamina E nel Suino Pesante in Fase Finale di Ingrasso. 96
Valutazione di un Intervento di Educazione Alimentare nella Scuola dell’Obbligo nel Comune di Campobasso. 96
Facteurs de Variation de la Lipogenese dans les Adipocytes et les Tissus Adipeux Chez le Porc. 96
Effects of the Zone-diet on training parameters in recreational master athletes 95
Effects of physical exsercise treatment in subjects affected by obesity 95
Vitamin E Dietary Supplementation for a Maximum Alpha-Tocopherol Concentration in Muscle of Growing-Finishing or Heavy Pigs. 95
Ischemic preconditioning in elderly with acute myocardial infarction: role of physical activity and body mass index 94
Vitamin E Supplementation in Rabbit Diet. Effects on Muscular -Tocopherol and Color of Meat. 93
Impiego di un Lievito Arricchito in Cr in Alimentazione Suina: Effetti sulle Caratteristiche delle Carcasse e su Alcuni Parametri Metabolici. 93
Oxidative Status of Plasma and Muscle in Rabbits Supplemented with Dietary Vitamin E 92
Influence of Dietary Vitamin E Supplementation on “Heavy” Pig Carcass Characteristics, Meat Quality, and Vitamin E Status 92
Effects of Intramuscular Injection of a-Tocopheryl Acetate on Fatty Acid Profile in Lamb Liver 92
Finger tremor and the central nervous system 92
Effetti di Somministrazioni IM di -Tocoferolo Acetato sull'Assetto Lipidico e sui Processi di Perossidazione nell'Agnello. 91
Prevalenza di malattie tiroidee in due popolazioni anziane molisane 90
Nutritional Status and Bone Mineral Mass in Children Treated with Ketogenic Diet. 90
Malnutrizione in pazienti anziani ammessi in un setting di riabilitazione cardiologica 90
Ethyl alcohol induced skin temperature changes evaluated by thermography. Preliminary results. 89
Effetti di una Dieta Priva di Vitamina E su Enzimi Muscolari, Assetto Lipidico Sierico e Cartilagine Metafisaria, nel Coniglio. 88
Effetti di Supplementi di Vitamina E sull'Assetto Lipidico di Conigli in Accrescimento. 88
Lipogenesis in Isolated Adipocytes of Growing Large White Pigs: Comparison Between Adipose Tissue and Muscle 86
Vitamin E Supplementation in Rabbit Diet. Effects on Muscular and Sieric Oxidation. 86
Nutritional status in a successfull elderly population: Molise experience 84
Effects of intramuscular injection of α-tocopheryl acetate on fatty acid profile in lamb liver 83
Evaluation of Boswellia serrata enriched diet on cytokine gene expression and reactive oxygen metabolites in weaning piglets 83
Effect of different training programs on body composition in young volley athletes 76
Effetti dell’Integrazione Alimentare con Vitamina E sul Quadro Lipidico Sierico e sulla Perossidazione Lipidica Muscolare nel Suino. 73
Pilot Study: Does Contamination with Enniatin B and Beauvericin Affect the Antioxidant Capacity of Cereals Commonly Used in Animal Feeding? 68
Totale 11.674
Categoria #
all - tutte 50.948
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 50.948


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021698 0 0 0 0 0 133 118 29 151 21 201 45
2021/2022606 50 115 16 48 60 57 22 70 87 29 18 34
2022/20232.569 274 102 71 219 162 224 20 145 1.180 75 51 46
2023/2024607 151 69 40 33 38 88 38 36 15 22 9 68
2024/20251.585 299 78 202 45 284 29 29 87 122 12 153 245
2025/20263.284 222 481 237 336 1.520 488 0 0 0 0 0 0
Totale 11.674