SALIMEI, Elisabetta
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 11.842
NA - Nord America 11.038
AS - Asia 2.664
SA - Sud America 693
AF - Africa 340
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 40
OC - Oceania 13
Totale 26.630
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.859
RU - Federazione Russa 3.785
IE - Irlanda 2.572
IT - Italia 1.589
SG - Singapore 1.216
UA - Ucraina 790
CN - Cina 728
SE - Svezia 714
FI - Finlandia 637
BR - Brasile 565
DE - Germania 540
GB - Regno Unito 346
FR - Francia 309
CI - Costa d'Avorio 251
IN - India 169
AT - Austria 162
VN - Vietnam 129
HK - Hong Kong 109
CA - Canada 98
BE - Belgio 67
MX - Messico 52
NL - Olanda 50
AR - Argentina 43
ES - Italia 43
PL - Polonia 40
BD - Bangladesh 37
TR - Turchia 37
EU - Europa 35
CZ - Repubblica Ceca 32
LT - Lituania 32
GR - Grecia 31
IR - Iran 30
JP - Giappone 30
EC - Ecuador 25
IL - Israele 25
RO - Romania 24
ZA - Sudafrica 23
MA - Marocco 22
IQ - Iraq 21
CO - Colombia 18
CH - Svizzera 14
ID - Indonesia 14
UZ - Uzbekistan 13
PK - Pakistan 12
SA - Arabia Saudita 12
EG - Egitto 11
PE - Perù 11
KR - Corea 10
PY - Paraguay 10
RS - Serbia 10
BG - Bulgaria 9
CL - Cile 9
JO - Giordania 9
TN - Tunisia 9
AE - Emirati Arabi Uniti 8
KG - Kirghizistan 8
PT - Portogallo 8
AL - Albania 7
AU - Australia 7
AZ - Azerbaigian 7
VE - Venezuela 7
CM - Camerun 6
KE - Kenya 6
MY - Malesia 6
NZ - Nuova Zelanda 6
SI - Slovenia 6
CR - Costa Rica 5
CY - Cipro 5
LV - Lettonia 5
NP - Nepal 5
PH - Filippine 5
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 4
BW - Botswana 4
NI - Nicaragua 4
TT - Trinidad e Tobago 4
BO - Bolivia 3
BY - Bielorussia 3
CU - Cuba 3
DZ - Algeria 3
KZ - Kazakistan 3
ME - Montenegro 3
AM - Armenia 2
BB - Barbados 2
DK - Danimarca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
GE - Georgia 2
GT - Guatemala 2
JM - Giamaica 2
NO - Norvegia 2
OM - Oman 2
PA - Panama 2
PS - Palestinian Territory 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TH - Thailandia 2
UY - Uruguay 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BF - Burkina Faso 1
BH - Bahrain 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
Totale 26.612
Città #
Dublin 2.568
Jacksonville 1.877
Chandler 1.766
Dallas 1.559
Moscow 1.152
Singapore 632
Wilmington 498
Ashburn 417
Helsinki 390
San Mateo 301
Beijing 280
Rome 278
Abidjan 251
Princeton 243
Boardman 238
Ann Arbor 191
Houston 172
Woodbridge 163
Vienna 156
The Dalles 149
New York 147
Los Angeles 134
Molise 120
Dearborn 84
Munich 70
São Paulo 64
Brussels 57
Florence 53
Hong Kong 52
Milan 50
Jinan 43
Ho Chi Minh City 41
Napoli 40
Redwood City 40
Treia 38
Santa Clara 37
Council Bluffs 33
Montreal 33
Shenyang 33
Warsaw 28
Denver 27
Leawood 27
London 27
Tokyo 27
Brooklyn 26
Nanjing 26
Stockholm 24
Hanoi 23
Toronto 23
Columbus 21
San Francisco 21
Camerino 20
Norwalk 20
Phoenix 20
Chennai 19
Mountain View 19
Hangzhou 18
Auburn Hills 17
Campobasso 17
Torino 17
Bari 16
Boston 16
Rio de Janeiro 16
Turku 16
Amsterdam 15
Athens 15
Hebei 15
Mexico City 15
Olomouc 15
Orem 15
Zhengzhou 15
Augusta 14
Chicago 14
Guangzhou 14
Haikou 14
Manchester 14
Naples 14
Ottawa 14
Serra 14
Fano 13
Mumbai 13
Redmond 13
Johannesburg 12
Lanzhou 12
New Delhi 12
Nuremberg 12
Seattle 12
Ancona 11
Ankara 11
Bollate 11
Cluj-napoca 11
Dhaka 11
Falkenstein 11
Frankfurt am Main 11
Fremont 11
Hefei 11
Monmouth Junction 11
Ningbo 11
Poplar 11
Salvador 11
Totale 15.440
Nome #
Apennine pasture as potential ecosystem services source: a case study 325
Animals that produce dairy foods – Donkey 251
Environmental impacts of a dairy cheese chain including whey feeding: an Italian case study. 226
Hygienic characteristics and microbiological hazard identification in horse and donkey raw milk. 208
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 202
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] 193
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 193
Behaviour of Lactobacillus rhamnosus strains in ass's milk 192
Stresses in pasture areas in South-Central Apennines, Italy, and evolution at landscape level 192
Aree pascolive in Molise: gestione del carico animale quale mezzo di difesa idrogeologica e di valorizzazione delle risorse del territorio 188
Impiego di Nicotiana tabacum L., cv. Solaris come foraggio: considerazioni preliminari sulle componenti analitiche. 178
ASPA 24th Congress Book of Abstract 174
Allevamenti, Tecniche e Tecnologie 174
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 174
Allevamento ecosostenibile della capra: II. Misure somatiche in un ecotipo molisano 169
Andamento degli acidi grassi nel latte di asina nel corso della lattazione 166
Lactobacillus rhamnosus as additive for maize and sorghum ensiling 163
A review of feeding strategies, feeds and management of equines in Central-Southern Italy 162
Ass's machine milking: first results on residual milk 160
A spreadsheet model for the assessment of sustainable stocking rate in semi-arid and sub-humid regions of Southern Africa 159
A holistic characterization of pasture area of Centre-South Italy 158
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages 156
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 156
Animals that Produce Dairy Foods: Donkey 156
Acidi grassi del latte di asina: proprietà bionutrizionali ed extranutrizionali 155
Andamento di alcuni parametri ruminali in bovine in lattazione alimentate con diete integrate con bentonite sodica 151
Tamponamento del rumine e capacità di scambio cationico degli alimenti 150
Affezioni muscolari del cavallo correlate a disordini nutrizionali : II. Profilassi dietetica delle recidive 150
La produzione di latte di asina in una innovativa filiera latte per consumatori di fascia sensibile 150
Differences of essential minerals and trace elements in cow and buffalo milk 150
Impiego di latte di asina in sostituzione di lisozima da uovo nella produzione del formaggio grana padano DOP: prime esperienze 149
Cheese whey recycling in traditional dairy food chain: effects of vinegar from whey in dairy cow nutrition 149
Allevamento ecosostenibile della capra: I. Performance di capretti allattati naturalmente 147
The Eco-Efficiency of the Dairy Cheese Chain: an Italian case study 147
Study on Nicotiana tabacum L. cv Solaris as a source of biomass for animal feeding 147
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 145
Distribution of calcium, phosphorus, sulfur, magnesium, potassium, and sodium in major fractions of donkey milk 144
Affezioni muscolari del cavallo correlate a disordini nutrizionali : III. Profilassi farmacologia e nutrizionale 143
Uso di probiotici come additivi nell’alimentazione della spigola (Dicentrarchus labrax): primi risultati sperimentali 140
Ensiled biomass of Solaris tobacco variety used as forage: chemical characteristics and effects on growth, welfare, and follow-up of Holstein heifers 140
Produzione quanti-qualitativa di latte di asina: risultati di due lattazioni 138
Nicotiana tabacum L. cv. Solaris: an innovative forage for dairy heifers 138
Study on analytical characteristics of Nicotiana tabacum L., cv. Solaris biomass for potential uses in nutrition and biomethane production 138
Apennine Natural Pasture Areas: Soil, Plant, and Livestock Interactions and Ecosystem Characterization 137
Soil, carbon dynamics and biodiversity in pasture areas of Southern Italy 136
Antibacterial potential of donkey's milk disclosed by untargeted proteomics 136
Affezioni muscolari del cavallo correlate a disordini nutrizionali : I. Eziologia e trattamento 133
Carcass and Meat Quality Traits of Medium-Growing Broiler Chickens Fed Soybean or Pea Bean and Raised under Semi-Intensive Conditions 129
Dairy mare's milk: II. Fat and protein characteristics of milk 129
Impiego di latte di asina in sostituzione di lisozima da uovo nella produzione del formaggio duro italiano: prime esperienze 129
Distribution of minor trace elements in different fractions of donkey milk. 126
Effetti della sostituzione isoenergetica ed isoproteica di una quota di cereali con saponi di calcio sulle fermentazioni ruminalidelle bovine da latte 124
Cheese whey recycling in dairy food chain: effects of vinegar from whey in dairy cow nutrition 124
Equid milk for human consumption 123
Capacità di idratazione di foraggi destinati all'alimentazione del cavallo 123
Thyroid hormones in milk and blood of lactating donkeys as affected by stage of lactation and dietary supplementation with trace elements 122
Il Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania 122
Variazioni annuali nei parametri ematici di oche 120
Impiego di un liquid feed distribuito attraverso dispensatore a richiesta nell'alimentazione della capra da latte: effetti sulla produzione quanti-qualitativa di latte 120
Latte di asina: un substrato ideale per la preparazione di bevande probiotiche 120
Produzione e composizione di latte equino: osservazioni sperimentali 119
Donkey milk and dairy donkey farming in Mediterranean Countries: current situation, challenges and prospects 119
Studi sulla immunoreattivita' somatostatinosimile del plasma di polli Hubbard maschi adulti 118
Ulcera gastrica e suoi rapporti con gli aspetti del management del cavallo sportivo: considerazioni preliminari 118
Twenty-four-hour variations in rabbit liver composition: influence of feeding schedule. 118
Evaluation of inhibitory effect of donkey milk on Bordetella pertussis 118
Hygiene and health parameters of donkey’s milk 118
Valutazione della composizione del latte in bovine di razza frisona italiana trattate con rbST 116
Study on selected minor trace elements in donkey milk: first results 115
Soybean vs. Pea Bean in the Diet of Medium‐Growing Broiler Chickens Raised under Semi‐Intensive Conditions of Inner Mediterranean Areas: Growth Performance and Environmental Impact 115
Other utilisation of mare’s and ass’s milk 113
Effetti dell'impiego di somatotropina bovina ricombinante (rbST) e di diversi livelli nutritivi della dieta sulle performances di bovine in lattazione 113
La tracciabilità nell’azienda agro-zootecnica per l’allevamento di bovini da carne: innovazioni tecnologiche e competitività 113
Simultaneous determination of organophosphorus pesticides and phthalates in baby food samples by ultrasound-vortex-assisted liquid-liquid microextraction and GC-IT/MS 112
Uso di probiotici come additivi nell’alimentazione di spigole 111
Il Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania Convegno 111
Utilization of Saccharomyces cerevisiae and Yucca schidigera extract in veal calves nutrition 109
Effect of genotype and diet on growth performances of broiler chickens and environmental parameters 108
Macro-and Micronutrients in Non-cow Milk and Products and Their Impact on Human Health 108
Influenza di alcune variabili sull'assunzione di sostanza secca in bovine da latte 107
Furosamide ed analapril nella terapia del cane cardiopatico 107
Technological use of donkey milk in cheesemaking 107
Basi teoriche del sistema "Cornell" e razionamento della bovina da latte 106
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 105
Responses of dairy cows to bovine somatotropin and protein sources with different rumen degradability 105
Asses: milk yield and composition 105
Influenza dell'integrazione con solfato di zinco sulla dermatite digitale di manze frisone italiane 105
Relazione tra i fattori nutrizionali ed alimentari e la diffusione delle lesioni digitali nella bovina da latte: risultati di un'indagine condotta in Lombardia 104
Ass's milk as a hypoallergenic food 104
Ensiled tobacco cv. Solaris biomass: chemical, microbiological, phytopathological and nutritional characteristics 103
Influenza della somministrazione di grassi protetti sulla concentrazione di GH, somatostatina e metaboliti plasmatici in bovine da latte 103
Variazioni di alcuni parametri ematochimici in suinetti sottoscrofa: effetti dell'integrazione della dieta con latte ricostituito 103
Life cycle assessment (LCA) of conventional and organic milk production. 103
Latte di asina: preliminari osservazioni sperimentali sulle caratteristiche quanti-qualitative della produzione 102
Milking parlour and routine and characteristics of ass's milk yield, an hypoallergenic food for infants 102
Influenza sulle caratteristiche quanti-qualitative del latte dell'aggiunta, alla razione di bovine, di un liquid feed a base di melasso 102
Composizione e peculiarità del latte di asina, un alimento per l'infanzia 102
Variazioni circadiane dei parametri ematici di conigli N.Z.W. 101
Studio e modifiche di un programma su elaboratore per l'ottimizzazione di diete per bovini da latte ed estensione del programma anche per tori da carne 100
Massima assunzione di sostanza secca ed efficiente utilizzo dei cereali 98
Totale 13.745
Categoria #
all - tutte 122.831
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 122.831


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.422 0 0 0 0 0 231 311 56 280 37 395 112
2021/20221.529 136 293 32 126 111 119 54 139 250 116 58 95
2022/20236.650 694 187 217 466 545 550 29 376 3.143 212 124 107
2023/20241.302 327 131 84 46 72 147 61 103 19 57 113 142
2024/20253.318 321 158 444 58 516 74 131 312 250 49 370 635
2025/20267.029 477 1.031 848 565 3.294 814 0 0 0 0 0 0
Totale 26.788