SALIMEI, Elisabetta
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 13.207
NA - Nord America 11.186
AS - Asia 2.752
SA - Sud America 743
AF - Africa 354
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 40
OC - Oceania 13
Totale 28.295
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.991
RU - Federazione Russa 5.124
IE - Irlanda 2.572
IT - Italia 1.591
SG - Singapore 1.231
UA - Ucraina 790
CN - Cina 729
SE - Svezia 718
FI - Finlandia 637
BR - Brasile 600
DE - Germania 541
GB - Regno Unito 355
FR - Francia 310
CI - Costa d'Avorio 251
IN - India 185
AT - Austria 162
VN - Vietnam 131
HK - Hong Kong 110
CA - Canada 102
BE - Belgio 67
MX - Messico 63
NL - Olanda 50
BD - Bangladesh 47
AR - Argentina 46
ES - Italia 44
PL - Polonia 43
TR - Turchia 38
IQ - Iraq 36
EU - Europa 35
LT - Lituania 34
CZ - Repubblica Ceca 32
GR - Grecia 31
JP - Giappone 31
IR - Iran 30
ZA - Sudafrica 30
EC - Ecuador 27
IL - Israele 25
MA - Marocco 24
RO - Romania 24
CO - Colombia 18
ID - Indonesia 16
SA - Arabia Saudita 16
PK - Pakistan 15
UZ - Uzbekistan 15
CH - Svizzera 14
EG - Egitto 12
JO - Giordania 12
PE - Perù 12
PY - Paraguay 12
VE - Venezuela 12
RS - Serbia 11
AZ - Azerbaigian 10
CL - Cile 10
KR - Corea 10
TN - Tunisia 10
AE - Emirati Arabi Uniti 9
BG - Bulgaria 9
AL - Albania 8
KG - Kirghizistan 8
MY - Malesia 8
PT - Portogallo 8
AU - Australia 7
KE - Kenya 7
CM - Camerun 6
CR - Costa Rica 6
NP - Nepal 6
NZ - Nuova Zelanda 6
PH - Filippine 6
SI - Slovenia 6
CY - Cipro 5
DZ - Algeria 5
LV - Lettonia 5
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 4
BO - Bolivia 4
BW - Botswana 4
BY - Bielorussia 4
KZ - Kazakistan 4
NI - Nicaragua 4
TT - Trinidad e Tobago 4
CU - Cuba 3
ME - Montenegro 3
PS - Palestinian Territory 3
AM - Armenia 2
BB - Barbados 2
DK - Danimarca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
GE - Georgia 2
GT - Guatemala 2
JM - Giamaica 2
NO - Norvegia 2
OM - Oman 2
PA - Panama 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
SY - Repubblica araba siriana 2
TH - Thailandia 2
UY - Uruguay 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BF - Burkina Faso 1
BH - Bahrain 1
EE - Estonia 1
Totale 28.276
Città #
Dublin 2.568
Jacksonville 1.877
Chandler 1.766
Moscow 1.705
Dallas 1.559
Singapore 645
Wilmington 498
Ashburn 447
Helsinki 390
San Mateo 301
Beijing 280
Rome 279
Abidjan 251
Princeton 243
Boardman 238
Ann Arbor 191
Houston 174
Woodbridge 163
New York 156
Vienna 156
The Dalles 154
Los Angeles 146
Molise 120
Dearborn 84
Munich 70
São Paulo 69
Brussels 57
Florence 53
Hong Kong 53
Milan 50
Jinan 43
Ho Chi Minh City 42
Napoli 40
Redwood City 40
Santa Clara 38
Treia 38
Montreal 35
Council Bluffs 33
Shenyang 33
Warsaw 31
Brooklyn 30
London 29
Denver 28
Stockholm 28
Tokyo 28
Leawood 27
Nanjing 26
Orem 26
Chennai 25
Hanoi 24
Toronto 23
Columbus 21
Phoenix 21
San Francisco 21
Camerino 20
Norwalk 20
Mountain View 19
San Jose 19
Boston 18
Hangzhou 18
Rio de Janeiro 18
Auburn Hills 17
Campobasso 17
Mexico City 17
Poplar 17
Torino 17
Bari 16
Chicago 16
Johannesburg 16
Turku 16
Amsterdam 15
Athens 15
Hebei 15
Manchester 15
Mumbai 15
Olomouc 15
Zhengzhou 15
Augusta 14
Guangzhou 14
Haikou 14
Naples 14
Ottawa 14
Serra 14
Atlanta 13
Dhaka 13
Fano 13
New Delhi 13
Nuremberg 13
Redmond 13
Tashkent 13
Ankara 12
Baghdad 12
Lanzhou 12
Seattle 12
Amman 11
Ancona 11
Bollate 11
Cluj-napoca 11
Falkenstein 11
Frankfurt am Main 11
Totale 16.148
Nome #
Apennine pasture as potential ecosystem services source: a case study 336
Animals that produce dairy foods – Donkey 261
Environmental impacts of a dairy cheese chain including whey feeding: an Italian case study. 241
Hygienic characteristics and microbiological hazard identification in horse and donkey raw milk. 219
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 213
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] 205
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 203
Behaviour of Lactobacillus rhamnosus strains in ass's milk 202
Stresses in pasture areas in South-Central Apennines, Italy, and evolution at landscape level 200
Aree pascolive in Molise: gestione del carico animale quale mezzo di difesa idrogeologica e di valorizzazione delle risorse del territorio 197
Impiego di Nicotiana tabacum L., cv. Solaris come foraggio: considerazioni preliminari sulle componenti analitiche. 188
ASPA 24th Congress Book of Abstract 187
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 187
Allevamenti, Tecniche e Tecnologie 186
Allevamento ecosostenibile della capra: II. Misure somatiche in un ecotipo molisano 178
Andamento degli acidi grassi nel latte di asina nel corso della lattazione 176
Lactobacillus rhamnosus as additive for maize and sorghum ensiling 176
A review of feeding strategies, feeds and management of equines in Central-Southern Italy 174
Ass's machine milking: first results on residual milk 171
A holistic characterization of pasture area of Centre-South Italy 169
A spreadsheet model for the assessment of sustainable stocking rate in semi-arid and sub-humid regions of Southern Africa 168
Animals that Produce Dairy Foods: Donkey 167
Heat treatment of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 165
Acidi grassi del latte di asina: proprietà bionutrizionali ed extranutrizionali 164
Affezioni muscolari del cavallo correlate a disordini nutrizionali : II. Profilassi dietetica delle recidive 163
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages 162
Andamento di alcuni parametri ruminali in bovine in lattazione alimentate con diete integrate con bentonite sodica 160
The Eco-Efficiency of the Dairy Cheese Chain: an Italian case study 159
Differences of essential minerals and trace elements in cow and buffalo milk 159
Tamponamento del rumine e capacità di scambio cationico degli alimenti 158
Allevamento ecosostenibile della capra: I. Performance di capretti allattati naturalmente 158
Cheese whey recycling in traditional dairy food chain: effects of vinegar from whey in dairy cow nutrition 158
Study on Nicotiana tabacum L. cv Solaris as a source of biomass for animal feeding 157
Affezioni muscolari del cavallo correlate a disordini nutrizionali : III. Profilassi farmacologia e nutrizionale 156
La produzione di latte di asina in una innovativa filiera latte per consumatori di fascia sensibile 156
Profilo amminoacidico in formaggi a pasta filata prodotti da latte misto 156
Impiego di latte di asina in sostituzione di lisozima da uovo nella produzione del formaggio grana padano DOP: prime esperienze 154
Distribution of calcium, phosphorus, sulfur, magnesium, potassium, and sodium in major fractions of donkey milk 154
Apennine Natural Pasture Areas: Soil, Plant, and Livestock Interactions and Ecosystem Characterization 150
Nicotiana tabacum L. cv. Solaris: an innovative forage for dairy heifers 150
Study on analytical characteristics of Nicotiana tabacum L., cv. Solaris biomass for potential uses in nutrition and biomethane production 150
Uso di probiotici come additivi nell’alimentazione della spigola (Dicentrarchus labrax): primi risultati sperimentali 149
Produzione quanti-qualitativa di latte di asina: risultati di due lattazioni 147
Ensiled biomass of Solaris tobacco variety used as forage: chemical characteristics and effects on growth, welfare, and follow-up of Holstein heifers 147
Antibacterial potential of donkey's milk disclosed by untargeted proteomics 146
Affezioni muscolari del cavallo correlate a disordini nutrizionali : I. Eziologia e trattamento 144
Soil, carbon dynamics and biodiversity in pasture areas of Southern Italy 142
Carcass and Meat Quality Traits of Medium-Growing Broiler Chickens Fed Soybean or Pea Bean and Raised under Semi-Intensive Conditions 139
Impiego di latte di asina in sostituzione di lisozima da uovo nella produzione del formaggio duro italiano: prime esperienze 138
Dairy mare's milk: II. Fat and protein characteristics of milk 136
Distribution of minor trace elements in different fractions of donkey milk. 136
Capacità di idratazione di foraggi destinati all'alimentazione del cavallo 133
Effetti della sostituzione isoenergetica ed isoproteica di una quota di cereali con saponi di calcio sulle fermentazioni ruminalidelle bovine da latte 132
Cheese whey recycling in dairy food chain: effects of vinegar from whey in dairy cow nutrition 132
Thyroid hormones in milk and blood of lactating donkeys as affected by stage of lactation and dietary supplementation with trace elements 131
Il Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania 130
Equid milk for human consumption 129
Variazioni annuali nei parametri ematici di oche 128
Studi sulla immunoreattivita' somatostatinosimile del plasma di polli Hubbard maschi adulti 127
Impiego di un liquid feed distribuito attraverso dispensatore a richiesta nell'alimentazione della capra da latte: effetti sulla produzione quanti-qualitativa di latte 127
Hygiene and health parameters of donkey’s milk 127
Donkey milk and dairy donkey farming in Mediterranean Countries: current situation, challenges and prospects 126
Ulcera gastrica e suoi rapporti con gli aspetti del management del cavallo sportivo: considerazioni preliminari 125
Latte di asina: un substrato ideale per la preparazione di bevande probiotiche 125
Produzione e composizione di latte equino: osservazioni sperimentali 125
Twenty-four-hour variations in rabbit liver composition: influence of feeding schedule. 125
Evaluation of inhibitory effect of donkey milk on Bordetella pertussis 122
La tracciabilità nell’azienda agro-zootecnica per l’allevamento di bovini da carne: innovazioni tecnologiche e competitività 122
Soybean vs. Pea Bean in the Diet of Medium‐Growing Broiler Chickens Raised under Semi‐Intensive Conditions of Inner Mediterranean Areas: Growth Performance and Environmental Impact 122
Study on selected minor trace elements in donkey milk: first results 121
Valutazione della composizione del latte in bovine di razza frisona italiana trattate con rbST 120
Effetti dell'impiego di somatotropina bovina ricombinante (rbST) e di diversi livelli nutritivi della dieta sulle performances di bovine in lattazione 120
Effect of genotype and diet on growth performances of broiler chickens and environmental parameters 119
Uso di probiotici come additivi nell’alimentazione di spigole 119
Il Progetto: Valorizzazione di prodotti da acquacoltura in Campania Convegno 119
Simultaneous determination of organophosphorus pesticides and phthalates in baby food samples by ultrasound-vortex-assisted liquid-liquid microextraction and GC-IT/MS 119
Other utilisation of mare’s and ass’s milk 118
Utilization of Saccharomyces cerevisiae and Yucca schidigera extract in veal calves nutrition 117
Furosamide ed analapril nella terapia del cane cardiopatico 116
Basi teoriche del sistema "Cornell" e razionamento della bovina da latte 115
Macro-and Micronutrients in Non-cow Milk and Products and Their Impact on Human Health 115
Influenza dell'integrazione con solfato di zinco sulla dermatite digitale di manze frisone italiane 113
Life cycle assessment (LCA) of conventional and organic milk production. 113
Technological use of donkey milk in cheesemaking 113
Ensiled tobacco cv. Solaris biomass: chemical, microbiological, phytopathological and nutritional characteristics 112
Influenza di alcune variabili sull'assunzione di sostanza secca in bovine da latte 112
Responses of dairy cows to bovine somatotropin and protein sources with different rumen degradability 112
Relazione tra i fattori nutrizionali ed alimentari e la diffusione delle lesioni digitali nella bovina da latte: risultati di un'indagine condotta in Lombardia 111
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy 111
Influenza della somministrazione di grassi protetti sulla concentrazione di GH, somatostatina e metaboliti plasmatici in bovine da latte 110
Ass's milk as a hypoallergenic food 110
Influenza sulle caratteristiche quanti-qualitative del latte dell'aggiunta, alla razione di bovine, di un liquid feed a base di melasso 110
Asses: milk yield and composition 110
Latte di asina: preliminari osservazioni sperimentali sulle caratteristiche quanti-qualitative della produzione 109
Milking parlour and routine and characteristics of ass's milk yield, an hypoallergenic food for infants 109
Variazioni circadiane dei parametri ematici di conigli N.Z.W. 109
Variazioni di alcuni parametri ematochimici in suinetti sottoscrofa: effetti dell'integrazione della dieta con latte ricostituito 108
Macro Minerals and Trace Elements in Milk of Dairy Buffaloes and Cows Reared in Mediterranean Areas 107
Composizione e peculiarità del latte di asina, un alimento per l'infanzia 107
Studio e modifiche di un programma su elaboratore per l'ottimizzazione di diete per bovini da latte ed estensione del programma anche per tori da carne 106
Totale 14.615
Categoria #
all - tutte 126.057
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 126.057


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.422 0 0 0 0 0 231 311 56 280 37 395 112
2021/20221.529 136 293 32 126 111 119 54 139 250 116 58 95
2022/20236.650 694 187 217 466 545 550 29 376 3.143 212 124 107
2023/20241.302 327 131 84 46 72 147 61 103 19 57 113 142
2024/20253.318 321 158 444 58 516 74 131 312 250 49 370 635
2025/20268.694 477 1.031 848 565 3.294 2.479 0 0 0 0 0 0
Totale 28.453