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The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures
2009-01-01 Di Renzo, T; Di Luccia, A; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Trani, A; Capilongo, Valeria; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures. Profilo aromatico della Mozzarella: confronto fra colture naturali e selezionate
2009-01-01 T., DI RENZO; A., DI LUCCIA; Succi, Mariantonietta; A., Reale; P., Tremonte; A., Trani; Capilongo, Valeria; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
The importance of lactic acid bacteria for phytate degradation during cereal dough fermentation
2007-01-01 Reale, A; Konietzny, U; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Greiner, R.
The safeguard and conservation of S. macrostigma through the first european semen cryobank
2019-01-01 Iaffaldano, N.; Rusco, G.; DI IORIO, M.; Iampietro, R.; Espostio, S.; D’Andrea, M. S.; Manchisi, A.; Bănăduc, A.; Vulpe, V.; Coppola, R.
The use of probiotic strains in the production of a donkey milk-based functional beverage
2010-01-01 Nazzaro, Filomena; Fratianni, Florinda; Orlando, Pierangelo; Coppola, Raffaele
Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract
2015-01-01 Reale, A; Di Renzo, T; Rossi, F; Zotta, T; Iacumin, L; Preziuso, M; Parente, E; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
TOWARDS BIOINFORMATICS TOOLS TO ASCERTAIN THE AUTHENTICITY OF TRADITIONAL FOOD
2012-01-01 Pannella, G.; Pardo, R.; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Fraternali, F.
Truffles decontamination treatment by ionizing radiation
2004-01-01 Adamo, M.; Capitani, D.; Mannina, L.; Cristinzio, M.; Ragni, P.; Tata, A.; Coppola, Raffaele
UN DECENNIO DI OSSERVAZIONI SULL'EVOLUZIONE DELL’INQUINAMENTO DEL FIUME SABATO
2000-01-01 Sorrentino, Elena; Galasso, M; Manganiello, D; Muscetta, K; Coppola, Raffaele
Use of alginate and cryo-protective sugars to improve the viability of lactic acid bacteria after freezing and freeze-drying
2005-01-01 De Giulio, B; Orlando, P; Barba, G; Coppola, Raffaele; De Rosa, M; Sada, A; De Prisco, Pp; Nazzaro, F.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures | 1-gen-2009 | Di Renzo, T; Di Luccia, A; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Trani, A; Capilongo, Valeria; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures. Profilo aromatico della Mozzarella: confronto fra colture naturali e selezionate | 1-gen-2009 | T., DI RENZO; A., DI LUCCIA; Succi, Mariantonietta; A., Reale; P., Tremonte; A., Trani; Capilongo, Valeria; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
The importance of lactic acid bacteria for phytate degradation during cereal dough fermentation | 1-gen-2007 | Reale, A; Konietzny, U; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Greiner, R. | |
The safeguard and conservation of S. macrostigma through the first european semen cryobank | 1-gen-2019 | Iaffaldano, N.; Rusco, G.; DI IORIO, M.; Iampietro, R.; Espostio, S.; D’Andrea, M. S.; Manchisi, A.; Bănăduc, A.; Vulpe, V.; Coppola, R. | |
The use of probiotic strains in the production of a donkey milk-based functional beverage | 1-gen-2010 | Nazzaro, Filomena; Fratianni, Florinda; Orlando, Pierangelo; Coppola, Raffaele | |
Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract | 1-gen-2015 | Reale, A; Di Renzo, T; Rossi, F; Zotta, T; Iacumin, L; Preziuso, M; Parente, E; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
TOWARDS BIOINFORMATICS TOOLS TO ASCERTAIN THE AUTHENTICITY OF TRADITIONAL FOOD | 1-gen-2012 | Pannella, G.; Pardo, R.; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Fraternali, F. | |
Truffles decontamination treatment by ionizing radiation | 1-gen-2004 | Adamo, M.; Capitani, D.; Mannina, L.; Cristinzio, M.; Ragni, P.; Tata, A.; Coppola, Raffaele | |
UN DECENNIO DI OSSERVAZIONI SULL'EVOLUZIONE DELL’INQUINAMENTO DEL FIUME SABATO | 1-gen-2000 | Sorrentino, Elena; Galasso, M; Manganiello, D; Muscetta, K; Coppola, Raffaele | |
Use of alginate and cryo-protective sugars to improve the viability of lactic acid bacteria after freezing and freeze-drying | 1-gen-2005 | De Giulio, B; Orlando, P; Barba, G; Coppola, Raffaele; De Rosa, M; Sada, A; De Prisco, Pp; Nazzaro, F. |
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- 4 Contributo in Atti di Convegno (Proceeding)::4.3 Poster 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 31
- 2010 - 2019 112
- 2000 - 2009 103
- 1990 - 1999 26
- 1989 - 1989 1
Editore
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