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Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma
2003-01-01 Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Reale, A; Di Luccia, A.
Studio della capacità di ceppi di Lactobacillus plantarum di ridurre la concentrazione dell' ocratossina A in "Malvasia delle Lipari"
2008-01-01 Vergalito, F; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Coppola, Raffaele; Randazzo, C. L.; Restuccia, C; Caggia, C.
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: Microbial dynamics and volatilome profile
2020-01-01 Garofalo, C.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Sabbatini, R.; Milanovic, V.; Alkic-Subasic, M.; Boscaino, F.; Aquilanti, L.; Pasquini, M.; Trombetta, M. F.; Tavoletti, S.; Coppola, R.; Cocolin, L.; Blesic, M.; Saric, Z.; Clementi, F.; Osimani, A.
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium
2017-01-01 Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Sorrentino, Elena
Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus
2014-01-01 Rossi, Franca; Di Renzo, Tiziana; Preziuso, Marco; Zotta, Teresa; Iacumin, Lucilla; Coppola, Raffaele; Reale, Anna
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise
2003-01-01 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Survey of lactic acid bacteria isolated during the advanced stages of the ripening of Parmigiano Reggiano cheese
1997-01-01 Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.; Coppola, Raffaele
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough
1996-01-01 Coppola, R; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Survival of commercial probiotic strains in dark chocolate with high cocoa and phenols content during the storage and in a static in vitro digestion model
2017-01-01 Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Cozzolino, Autilia; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Sviluppo di un sistema di idrolisi a microonde per la rapida determinazione dell’acido meso-diamminopimelico nei batteri lattici
1999-01-01 Marconi, Emanuele; Sorrentino, Elena; Mastrocola, L; Coppola, Raffaele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma | 1-gen-2003 | Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Reale, A; Di Luccia, A. | |
Studio della capacità di ceppi di Lactobacillus plantarum di ridurre la concentrazione dell' ocratossina A in "Malvasia delle Lipari" | 1-gen-2008 | Vergalito, F; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Coppola, Raffaele; Randazzo, C. L.; Restuccia, C; Caggia, C. | |
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: Microbial dynamics and volatilome profile | 1-gen-2020 | Garofalo, C.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Sabbatini, R.; Milanovic, V.; Alkic-Subasic, M.; Boscaino, F.; Aquilanti, L.; Pasquini, M.; Trombetta, M. F.; Tavoletti, S.; Coppola, R.; Cocolin, L.; Blesic, M.; Saric, Z.; Clementi, F.; Osimani, A. | |
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium | 1-gen-2017 | Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Sorrentino, Elena | |
Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus | 1-gen-2014 | Rossi, Franca; Di Renzo, Tiziana; Preziuso, Marco; Zotta, Teresa; Iacumin, Lucilla; Coppola, Raffaele; Reale, Anna | |
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise | 1-gen-2003 | Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Survey of lactic acid bacteria isolated during the advanced stages of the ripening of Parmigiano Reggiano cheese | 1-gen-1997 | Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.; Coppola, Raffaele | |
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough | 1-gen-1996 | Coppola, R; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
Survival of commercial probiotic strains in dark chocolate with high cocoa and phenols content during the storage and in a static in vitro digestion model | 1-gen-2017 | Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Cozzolino, Autilia; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Sviluppo di un sistema di idrolisi a microonde per la rapida determinazione dell’acido meso-diamminopimelico nei batteri lattici | 1-gen-1999 | Marconi, Emanuele; Sorrentino, Elena; Mastrocola, L; Coppola, Raffaele |
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- 4 Contributo in Atti di Convegno (Proceeding)::4.3 Poster 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 32
- 2010 - 2019 112
- 2000 - 2009 103
- 1990 - 1999 26
- 1989 - 1989 1
Editore
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- Brown Walker Press. Boca, Raton FL. 1
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- Claudio Graenzi Editore 1
- Claudio Grenzi Editore 1
- Edizioni INIPA 1
- Edizioni Quadrifoglio 1
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