1.1 Articolo in rivista: [18521] Home page tipologia

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Discover hidden value of almond by-products: Nutritional, sensory, technological and microbiological aspects 1-gen-2024 Lacivita, Valentina; Derossi, Antonio; Caporizzi, Rossella; Lamacchia, Carmela; Speranza, Barbara; Guerrieri, Angela; Racioppo, Angela; Corbo, Maria Rosaria; Sinigaglia, Milena; Severini, Carla
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 1-gen-1999 Falcone, P.; Anese, M.; Severini, Carla; Massini, R.
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 1-gen-2012 Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa; Severini, Carla
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffè. Nota 2. Cinetica di estrazione delle sostanze volatili 1-gen-1988 Severini, Carla; Mastrocola, D; Nicoli, M. C.; Dalla Rosa, M.
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 1-gen-2005 De Pilli, Teresa; Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Arhaliass, A; Legrand, J.
Prediction of heating lenght to obtain a definite F values during pasteurization of canned food 1-gen-2013 Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa; La Penna, Maria Pina; Severini, Carla
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 1-gen-2004 Severini, Carla; Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa; Baiano, Antonietta
Autoxidation of packaged almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting 1-gen-2000 Severini, Carla; Gomes, T.; De Pilli, Teresa; Romani, S.; Massini, R.
Could 3D food printing help to improve the food supply chain resilience against disruptions such as caused by pandemic crises? 1-gen-2021 Derossi, A.; Bhandari, B.; Van Bommel, K.; Noort, M.; Severini, C.
Ultrasound - assisted extraction to improvethe recovery of phenols and antioxidants from spent espresso coffee ground:a study byresponse surface methodoligy and desirability approach 1-gen-2016 Severini, Carla; Derossi, Antonio; Fiore, A. G.
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 1-gen-2002 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Derossi, Antonio; De Lorenzo, E.
Food processing nello spazio: applicazione delle inflatable technologies 1-gen-2010 Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa; Severini, Carla
Manufacturing personalized food for people uniqueness. An overview from traditional to emerging technologies 1-gen-2020 Derossi, Antonio; Husain, Ahmad; Caporizzi, Rossella; Severini, Carla
How the variance of some extraction variables may affect the quality of espresso coffees served in coffee shops 1-gen-2016 Severini, Carla; Derossi, Antonio; Fiore, Anna G; De Pilli, Teresa; Alessandrino, Ofelia; Del Mastro, Arcangela
Study and optimization of osmotic dehydration of cherry tomatoes in complex solution by response surface methodology and desirability approach 1-gen-2014 Derossi, Antonio; Severini, Carla; De Mastro, A.; De Pilli, Teresa
Valutazione della nicotinammide in alimenti a base di cereali mediante diversi metodi analitici 1-gen-2012 De Pilli, Teresa; De Filippis, A.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Effects of Drying Processing Conditions on the Quality of Uncooked and Cooked Pasta Made Up of Nonconventional Raw Material 1-gen-2015 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Derossi, Antonio; Giuliani, Roma
Studio sulle caratteristiche qualitative del caffè espresso all’italiana attraverso una indagine negli esercizi di vendita 1-gen-1999 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Romani, S.; Pinnavaia, G. G.
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology 1-gen-2011 De Pilli, Teresa; Derossi, Antonio; Talja, R. A.; Jouppila, K.; Severini, Carla
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 1-gen-2001 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Baiano, Antonietta; Mastrocola, D.; Massini, R.
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Tipologia
  • 1 Contributo su Rivista18520
  • 2 Contributo in Volume1
Autore
  • PIACENTINO, Giovanni Maria653
  • PATRUNO, Cataldo469
  • COSTAGLIOLA, Ciro353
  • MARCHETTI, Marco333
  • CITRO, Rodolfo326
  • TREMATERRA, Pasquale316
  • TOGNETTI, Roberto262
  • RINALDI, Luca254
  • LUBRANO DI SCORPANIELLO, Ennio235
  • BRUNESE, Luca229
Data di pubblicazione
  • In corso di stampa32
  • 2020 - 20264822
  • 2010 - 20196821
  • 2000 - 20094243
  • 1990 - 19992077
  • 1980 - 1989501
  • 1973 - 197925
Editore
  • IOBC/OILB2
  • Accademia Nazonalke Italiana di Entomologia1
  • Associazione Italiana di Telerilevamento1
  • BHCICOP1
  • Edizioni Scientifiche Italiane1
  • Edizioni Università degli Studi di Cassino1
  • Iovene1
  • Istituto Superiore di Sanità1
  • J. Martin-Gil1
  • M & B Publishing1
Rivista
  • PHYSICAL REVIEW LETTERS351
  • PHYSICAL REVIEW D, PARTICLES, FIELDS, GRAVITATION, AND COSMOLOGY204
  • IL FALLIMENTO E LE ALTRE PROCEDURE CONCORSUALI95
  • SUSTAINABILITY86
  • INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES83
  • PLOS ONE81
  • LA RADIOLOGIA MEDICA80
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Keyword
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Accesso al fulltext
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Appartenenza
  • DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI3342
  • DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO4017
  • DIPARTIMENTO DI ECONOMIA1499
  • DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE6696
  • DIPARTIMENTO DI SCIENZE UMANISTICHE, SOCIALI E DELLA FORMAZIONE1920
  • DIPARTIMENTO GIURIDICO1421