Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching
2001-01-01 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Baiano, Antonietta; Mastrocola, D.; Massini, R.
Prevention of enzymatic browning in sliced potatoes by blanching in boiling saline solutions
2003-01-01 Severini, C.; Baiano, A.; De Pilli, T.; Romaniello, R.; Derossi, A.
Could the 3D Printing Technology be a Useful strategy to Obtain Customized Nutrition?
2016-01-01 Severini, Carla; Derossi, Antonio
Uso di farine non convenzionali per la realizzazione di prodotti estrusi: studio su trattamenti enzimatici
2002-01-01 De Pilli, Teresa; Severini, Carla
Rheological properties, dispensing force and printing fidelity of starchy-gels modulated by concentration, temperature and resting time
2021-01-01 Paolillo, M.; Derossi, A.; Van Bommel, K.; Noort, M.; Severini, C.
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects
2017-01-01 Fiore, A. G.; Palmieri, Leonarda Maria Cleopatra; Lo Voi, A.; Orlando, I.; Normanno, G.; Derossi, A.; Severini, C
Effects of high pressure on olive oil oxidation and the Maillard reaction in model and food systems
2002-01-01 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Rovere, P.; Dallaglio, G.; Massini, R.
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes
2004-01-01 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Del Nobile, Matteo Alessandro; Mocci, G.; De Pilli, Teresa
Studio delle condizioni ottimali per lo stoccaggio di frumento duro destinato alla pastificazione
2013-01-01 De Pilli, Teresa; Aurelia De, Filippis; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione
2003-01-01 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Vecera, C.; Fiore, A.
APPLE SLICES ENRICHED WITH ALOE VERA BY VACUUM IMPREGNATION
2018-01-01 Derossi, A; Ricci, I; Fiore, Ag; Severini, C
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta
2009-01-01 De Pilli, Teresa; Giuliani, Roma; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Interazione tra imbrunimento non enzimatico (NEB) e ossidazione lipidica negli alimenti: studio sulla nocciola (Corylus avellana) tostata
1995-01-01 Severini, Carla; Romani, S; Lerici, C. R.
Mass transfer during osmotic dehydration of apples
2008-01-01 Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa; Severini, Carla; Mccarthy, M. J.
Cinetiche di formazione delle sostanze volatili durante la tostatura del caffè
1997-01-01 Munari, M; Mastrocola, D; Nicoli, M. C.; Severini, Carla
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution
2011-01-01 Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa; Giuliani, Roma; Orlando, I.; Palmieri, L.; Severini, Carla
Characterizing the Rheological and Bread-Making Properties of Wheat Flour Treated by “Gluten FriendlyTM” Technology
2021-01-01 Lamacchia, Carmela; Landriscina, Loretta; Severini, Carla; Caporizzi, Rossella; Derossi, Antonio
Dynamic shape changes of dried pasta during cooking via designed surface grooves
2025-01-01 Di Palma, E.; Derossi, A.; Zhang, T.; Yao, L.; Caporizzi, R.; Severini, C.
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat
2007-01-01 De Pilli, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Fiore, A.; Severini, Carla
Study and optimization of osmotic dehydration of cherry tomatoes in complex solution by response surface methodology and desiderability approach
2015-01-01 Derossi, Antonio; Severini, Carla; Del Mastro, A.; De Pilli, Teresa
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista18521
- 2 Contributo in Volume1
Data di pubblicazione
- In corso di stampa32
- 2020 - 20264823
- 2010 - 20196821
- 2000 - 20094243
- 1990 - 19992077
- 1980 - 1989501
- 1973 - 197925
Editore
- IOBC/OILB2
- Accademia Nazonalke Italiana di Entomologia1
- Associazione Italiana di Telerilevamento1
- BHCICOP1
- Edizioni Scientifiche Italiane1
- Edizioni Università degli Studi di Cassino1
- Iovene1
- Istituto Superiore di Sanità1
- J. Martin-Gil1
- M & B Publishing1
Rivista
- PHYSICAL REVIEW LETTERS351
- PHYSICAL REVIEW D, PARTICLES, FIELDS, GRAVITATION, AND COSMOLOGY204
- IL FALLIMENTO E LE ALTRE PROCEDURE CONCORSUALI95
- SUSTAINABILITY86
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES83
- PLOS ONE81
- LA RADIOLOGIA MEDICA80
- IL FORO ITALIANO73
- PLANT BIOSYSTEMS71
- SCIENTIFIC REPORTS68
Keyword
- Humans439
- Female216
- Male210
- Italy169
- COVID-19126
- Medicine (all)112
- Aged103
- Middle Aged100
- Animals98
- Adult95
Lingua
- eng10956
- ita4797
- fre83
- spa55
- por38
- und27
- ger20
- lat11
- grc6
- hrv2
Accesso al fulltext
- no fulltext18502
- open14
- reserved4
- restricted2
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI3342
- DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO4017
- DIPARTIMENTO DI ECONOMIA1500
- DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE6696
- DIPARTIMENTO DI SCIENZE UMANISTICHE, SOCIALI E DELLA FORMAZIONE1920
- DIPARTIMENTO GIURIDICO1421