1.1 Articolo in rivista: [18522] Home page tipologia

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Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 181 a 200 di 18.522
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 1-gen-2001 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Baiano, Antonietta; Mastrocola, D.; Massini, R.
Prevention of enzymatic browning in sliced potatoes by blanching in boiling saline solutions 1-gen-2003 Severini, C.; Baiano, A.; De Pilli, T.; Romaniello, R.; Derossi, A.
Could the 3D Printing Technology be a Useful strategy to Obtain Customized Nutrition? 1-gen-2016 Severini, Carla; Derossi, Antonio
Uso di farine non convenzionali per la realizzazione di prodotti estrusi: studio su trattamenti enzimatici 1-gen-2002 De Pilli, Teresa; Severini, Carla
Rheological properties, dispensing force and printing fidelity of starchy-gels modulated by concentration, temperature and resting time 1-gen-2021 Paolillo, M.; Derossi, A.; Van Bommel, K.; Noort, M.; Severini, C.
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects 1-gen-2017 Fiore, A. G.; Palmieri, Leonarda Maria Cleopatra; Lo Voi, A.; Orlando, I.; Normanno, G.; Derossi, A.; Severini, C
Effects of high pressure on olive oil oxidation and the Maillard reaction in model and food systems 1-gen-2002 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Rovere, P.; Dallaglio, G.; Massini, R.
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 1-gen-2004 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Del Nobile, Matteo Alessandro; Mocci, G.; De Pilli, Teresa
Studio delle condizioni ottimali per lo stoccaggio di frumento duro destinato alla pastificazione 1-gen-2013 De Pilli, Teresa; Aurelia De, Filippis; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 1-gen-2003 Severini, Carla; De Pilli, Teresa; Vecera, C.; Fiore, A.
APPLE SLICES ENRICHED WITH ALOE VERA BY VACUUM IMPREGNATION 1-gen-2018 Derossi, A; Ricci, I; Fiore, Ag; Severini, C
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 1-gen-2009 De Pilli, Teresa; Giuliani, Roma; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Interazione tra imbrunimento non enzimatico (NEB) e ossidazione lipidica negli alimenti: studio sulla nocciola (Corylus avellana) tostata 1-gen-1995 Severini, Carla; Romani, S; Lerici, C. R.
Mass transfer during osmotic dehydration of apples 1-gen-2008 Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa; Severini, Carla; Mccarthy, M. J.
Cinetiche di formazione delle sostanze volatili durante la tostatura del caffè 1-gen-1997 Munari, M; Mastrocola, D; Nicoli, M. C.; Severini, Carla
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution 1-gen-2011 Derossi, Antonio; De Pilli, Teresa; Giuliani, Roma; Orlando, I.; Palmieri, L.; Severini, Carla
Characterizing the Rheological and Bread-Making Properties of Wheat Flour Treated by “Gluten FriendlyTM” Technology 1-gen-2021 Lamacchia, Carmela; Landriscina, Loretta; Severini, Carla; Caporizzi, Rossella; Derossi, Antonio
Dynamic shape changes of dried pasta during cooking via designed surface grooves 1-gen-2025 Di Palma, E.; Derossi, A.; Zhang, T.; Yao, L.; Caporizzi, R.; Severini, C.
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 1-gen-2007 De Pilli, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Fiore, A.; Severini, Carla
Study and optimization of osmotic dehydration of cherry tomatoes in complex solution by response surface methodology and desiderability approach 1-gen-2015 Derossi, Antonio; Severini, Carla; Del Mastro, A.; De Pilli, Teresa
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Tipologia
  • 1 Contributo su Rivista18521
  • 2 Contributo in Volume1
Autore
  • PIACENTINO, Giovanni Maria653
  • PATRUNO, Cataldo469
  • COSTAGLIOLA, Ciro353
  • MARCHETTI, Marco333
  • CITRO, Rodolfo326
  • TREMATERRA, Pasquale316
  • TOGNETTI, Roberto262
  • RINALDI, Luca254
  • LUBRANO DI SCORPANIELLO, Ennio235
  • BRUNESE, Luca229
Data di pubblicazione
  • In corso di stampa32
  • 2020 - 20264823
  • 2010 - 20196821
  • 2000 - 20094243
  • 1990 - 19992077
  • 1980 - 1989501
  • 1973 - 197925
Editore
  • IOBC/OILB2
  • Accademia Nazonalke Italiana di Entomologia1
  • Associazione Italiana di Telerilevamento1
  • BHCICOP1
  • Edizioni Scientifiche Italiane1
  • Edizioni Università degli Studi di Cassino1
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  • Istituto Superiore di Sanità1
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  • M & B Publishing1
Rivista
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Accesso al fulltext
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  • DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI3342
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  • DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE6696
  • DIPARTIMENTO DI SCIENZE UMANISTICHE, SOCIALI E DELLA FORMAZIONE1920
  • DIPARTIMENTO GIURIDICO1421