LETIZIA, FRANCESCO

LETIZIA, FRANCESCO  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 23 (tempo di esecuzione: 0.032 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 1-gen-2020 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 1-gen-2023 Letizia, Francesco; Fratianni, Alessandra; Cofelice, Martina; Testa, Bruno; Albanese, Gianluca; Di Martino, Catello; Panfili, Gianfranco; Lopez, Francesco; Iorizzo, Massimo
Effect of exogenous proline on the ethanolic tolerance and malolactic performance of Oenococcus oeni 1-gen-2020 Di Martino, C.; Testa, B.; Letizia, F.; Iorizzo, M.; Lombardi, S. J.; Ianiro, M.; Di Renzo, M.; Strollo, D.; Coppola, R.
Environmental sustainability fruit quality and production in mycorrhizal tomato plants without p fertilizing 1-gen-2020 Palumbo, G.; Carfagna, S.; Stoleru, V.; Torino, V.; Romano, P. M.; Letizia, F.; Di Martino, C.
Fast and Reliable Multiresidue Analysis of Aromas in Wine by Means of Gas Chromatography Coupled with Triple Quadrupole Mass Spectrometry 1-gen-2021 Guerriero, Ettore; Iorizzo, Massimo; Cerasa, Marina; Notardonato, Ivan; Testa, Bruno; Letizia, Francesco; Di Fiore, Cristina; Russo, Mario Vincenzo; Avino, Pasquale
Functional Properties and Antimicrobial Activity from Lactic Acid Bacteria as Resources to Improve the Health and Welfare of Honey Bees 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Letizia, Francesco; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Petrarca, Sonia; Albanese, Gianluca; Di Criscio, Dalila; De Cristofaro, Antonio
Impiego del lievito criotollerante Saccharomyces cerevisiae 41CM nella produzione di birra lager. 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Tremonte, Patrizio; Lombardi, Silvia Jane; Succi, Mariantonietta; Letizia, Francesco; Albanese, Gianluca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
In Vitro Assessment of Bio-Functional Properties from Lactiplantibacillus plantarum Strains 1-gen-2022 Letizia, Francesco; Albanese, Gianluca; Testa, Bruno; Vergalito, Franca; Bagnoli, Diletta; Di Martino, Catello; Carillo, Petronia; Verrillo, Lucia; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio; Lombardi, Silvia Jane; Di Marco, Roberto; Iorizzo, Massimo
Influence of hanseniaspora uvarum as27 on chemical and sensorial characteristics of aglianico wine 1-gen-2021 Testa, B.; Coppola, F.; Lombardi, S. J.; Iorizzo, M.; Letizia, F.; Di Renzo, M.; Succi, M.; Tremonte, P.
Measurement of the Effect of Pulsed Electric Fields on the Inactivation of Wine Yeasts 1-gen-2022 Albanese, Gianluca; Delle Femine, Antonio; Gallo, Daniele; Iodice, Claudio; Iorizzo, Massimo; Landi, Carmine; Letizia, Francesco; Luiso, Mario; Testa, Bruno
Natural Fiano Wines Fermented in Stainless Steel Tanks, Oak Barrels, and Earthenware Amphora 1-gen-2023 Di Renzo, Massimo; Letizia, Francesco; Di Martino, Catello; Karaulli, Julian; Kongoli, Renata; Testa, Bruno; Avino, Pasquale; Guerriero, Ettore; Albanese, Gianluca; Monaco, Mario; Iorizzo, Massimo
Potential application of Apilactobacillus kunkeei for human use: Evaluation of probiotic and functional properties 1-gen-2020 Vergalito, F.; Testa, B.; Cozzolino, A.; Letizia, F.; Succi, M.; Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, P.; Pannella, G.; Di Marco, R.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Iorizzo, M.
Potential for lager beer production from saccharomyces cerevisiae strains isolated from the vineyard environment 1-gen-2021 Iorizzo, M.; Letizia, F.; Albanese, G.; Coppola, F.; Gambuti, A.; Testa, B.; Aversano, R.; Forino, M.; Coppola, R.
Presence of lactic acid bacteria in the intestinal tract of the mediterranean trout (Salmo macrostigma) in its natural environment 1-gen-2021 Iorizzo, M.; Albanese, G.; Testa, B.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; D'Andrea, M.; Iaffaldano, N.; Coppola, R.
Probiotic Potentiality from Versatile Lactiplantibacillus plantarum Strains as Resource to Enhance Freshwater Fish Health 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Albanese, Gianluca; Letizia, Francesco; Testa, Bruno; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Lombardi, Silvia Jane; Succi, Mariantonietta; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Production of Conjugated Linoleic Acid (CLA) by Lactiplantibacillus plantarum: A Review with Emphasis on Fermented Foods 1-gen-2024 Iorizzo, M.; Di Martino, C.; Letizia, F.; Crawford, T. W.; Paventi, G.
Recent Advances in the Biocontrol of Nosemosis in Honey Bees (Apis mellifera L.) 1-gen-2022 Iorizzo, M.; Letizia, F.; Ganassi, S.; Testa, B.; Petrarca, S.; Albanese, G.; Di Criscio, D.; De Cristofaro, A.
Reduce and Recycle for new croissant, impiego di residui lattiero caseari 1-gen-2022 Tremonte, Patrizio; Caturano, Costantino; Letizia, Francesco; Lombardi, Silvia Jane; Vergalito, Franca; Pannella, Gianfranco; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Role of yeasts in the brewing process: Tradition and innovation 1-gen-2021 Iorizzo, M.; Coppola, F.; Letizia, F.; Testa, B.; Sorrentino, E.