TESTA, BRUNO

TESTA, BRUNO  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

Risultati 1 - 20 di 25 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 1-gen-2020 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Effect of exogenous proline on the ethanolic tolerance and malolactic performance of Oenococcus oeni 1-gen-2020 Di Martino, C.; Testa, B.; Letizia, F.; Iorizzo, M.; Lombardi, S. J.; Ianiro, M.; Di Renzo, M.; Strollo, D.; Coppola, R.
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 1-gen-2010 Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 1-gen-2012 Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Testa, Bruno; Pannella, G; Tipaldi, Luca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo
Efficacy of olive leaf extract (Olea europaea L. cv Gentile di Larino) in marinated anchovies (Engraulis encrasicolus, L.) process 1-gen-2019 Testa, B.; Lombardi, S. J.; Macciola, E.; Succi, M.; Tremonte, P.; Iorizzo, M.
Fast and Reliable Multiresidue Analysis of Aromas in Wine by Means of Gas Chromatography Coupled with Triple Quadrupole Mass Spectrometry 1-gen-2021 Guerriero, Ettore; Iorizzo, Massimo; Cerasa, Marina; Notardonato, Ivan; Testa, Bruno; Letizia, Francesco; Di Fiore, Cristina; Russo, Mario Vincenzo; Avino, Pasquale
Functional Properties and Antimicrobial Activity from Lactic Acid Bacteria as Resources to Improve the Health and Welfare of Honey Bees 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Letizia, Francesco; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Petrarca, Sonia; Albanese, Gianluca; Di Criscio, Dalila; De Cristofaro, Antonio
In Vitro Assessment of Bio-Functional Properties from Lactiplantibacillus plantarum Strains 1-gen-2022 Letizia, Francesco; Albanese, Gianluca; Testa, Bruno; Vergalito, Franca; Bagnoli, Diletta; Di Martino, Catello; Carillo, Petronia; Verrillo, Lucia; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio; Lombardi, Silvia Jane; Di Marco, Roberto; Iorizzo, Massimo; Letizia, Francesco; Albanese, Gianluca; Testa, Bruno; Vergalito, Franca; Bagnoli, Diletta; Di Martino, Catello; Carillo, Petronia; Verrillo, Lucia; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio; Lombardi, Silvia Jane; Di Marco, Roberto; Iorizzo, Massimo
Influence of hanseniaspora uvarum as27 on chemical and sensorial characteristics of aglianico wine 1-gen-2021 Testa, B.; Coppola, F.; Lombardi, S. J.; Iorizzo, M.; Letizia, F.; Di Renzo, M.; Succi, M.; Tremonte, P.
Inoculum Strategies and Performances of Malolactic Starter Lactobacillus plantarum M10: Impact on Chemical and Sensorial Characteristics of Fiano Wine 1-gen-2020 Lombardi, Silvia Jane; Pannella, Gianfranco; Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Di Renzo, Massimo; Strollo, Daniela; Coppola, Raffaele
Inter-and intra-species diversity of lactic acid bacteria in apis mellifera ligustica colonies 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Pannella, G.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Testa, B.; Succi, M.; Sorrentino, E.; Petrarca, S.; De Cristofaro, A.; Coppola, R.; Tremonte, P.
Isolamento, identificazione e caratterizzazione tecnologica di Lactobacillus plantarum da vini rossi tradizionali dell'Italia meridionale 15-apr-2014 Testa, Bruno
Physicochemical and sensory characteristics of red wines from the rediscovered autochthonous Tintilia grapevine grown in the Molise region (Italy) 1-gen-2014 Iorizzo, Massimo; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella
Potential application of Apilactobacillus kunkeei for human use: Evaluation of probiotic and functional properties 1-gen-2020 Vergalito, F.; Testa, B.; Cozzolino, A.; Letizia, F.; Succi, M.; Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, P.; Pannella, G.; Di Marco, R.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Iorizzo, M.
Potential for lager beer production from saccharomyces cerevisiae strains isolated from the vineyard environment 1-gen-2021 Iorizzo, M.; Letizia, F.; Albanese, G.; Coppola, F.; Gambuti, A.; Testa, B.; Aversano, R.; Forino, M.; Coppola, R.
Presence of lactic acid bacteria in the intestinal tract of the mediterranean trout (Salmo macrostigma) in its natural environment 1-gen-2021 Iorizzo, M.; Albanese, G.; Testa, B.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; D'Andrea, M.; Iaffaldano, N.; Coppola, R.
Presenza di lattobacilli in vini rossi tradizionali dell’Italia meridionale 1-gen-2012 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; Tipaldi, Luca; Pannela, G; Tremonte, P; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Probiotic Potentiality from Versatile Lactiplantibacillus plantarum Strains as Resource to Enhance Freshwater Fish Health 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Albanese, Gianluca; Letizia, Francesco; Testa, Bruno; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Lombardi, Silvia Jane; Succi, Mariantonietta; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Recent Advances in the Biocontrol of Nosemosis in Honey Bees (Apis mellifera L.) 1-gen-2022 Iorizzo, M.; Letizia, F.; Ganassi, S.; Testa, B.; Petrarca, S.; Albanese, G.; Di Criscio, D.; De Cristofaro, A.