TESTA, Bruno

TESTA, Bruno  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 34 (tempo di esecuzione: 0.043 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 1-gen-2020 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 1-gen-2023 Letizia, Francesco; Fratianni, Alessandra; Cofelice, Martina; Testa, Bruno; Albanese, Gianluca; Di Martino, Catello; Panfili, Gianfranco; Lopez, Francesco; Iorizzo, Massimo
Cryobanking of native Mediterranean brown trout semen as a tool for the safeguard of genetic resources 1-gen-2021 Iaffaldano, N.; Rusco, G.; Esposito, S.; Antenucci, E.; Testa, B.; DI IORIO, M.
Ecology and biodiversity of Mediterranean trout in the main basins of Molise (Italy) 1-gen-2019 Iaffaldano, N.; DE ZIO, E.; Palombo, V.; Bănăduc, D.; Testa, B.; Gibertoni, P. P.; D’Andrea, M. S.
Effect of exogenous proline on the ethanolic tolerance and malolactic performance of Oenococcus oeni 1-gen-2020 Di Martino, C.; Testa, B.; Letizia, F.; Iorizzo, M.; Lombardi, S. J.; Ianiro, M.; Di Renzo, M.; Strollo, D.; Coppola, R.
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 1-gen-2010 Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 1-gen-2012 Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Testa, Bruno; Pannella, G; Tipaldi, Luca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo
Efficacy of olive leaf extract (Olea europaea L. cv Gentile di Larino) in marinated anchovies (Engraulis encrasicolus, L.) process 1-gen-2019 Testa, B.; Lombardi, S. J.; Macciola, E.; Succi, M.; Tremonte, P.; Iorizzo, M.
Fast and Reliable Multiresidue Analysis of Aromas in Wine by Means of Gas Chromatography Coupled with Triple Quadrupole Mass Spectrometry 1-gen-2021 Guerriero, Ettore; Iorizzo, Massimo; Cerasa, Marina; Notardonato, Ivan; Testa, Bruno; Letizia, Francesco; Di Fiore, Cristina; Russo, Mario Vincenzo; Avino, Pasquale
Functional Properties and Antimicrobial Activity from Lactic Acid Bacteria as Resources to Improve the Health and Welfare of Honey Bees 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Letizia, Francesco; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Petrarca, Sonia; Albanese, Gianluca; Di Criscio, Dalila; De Cristofaro, Antonio
Impiego del lievito criotollerante Saccharomyces cerevisiae 41CM nella produzione di birra lager. 1-gen-2022 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Tremonte, Patrizio; Lombardi, Silvia Jane; Succi, Mariantonietta; Letizia, Francesco; Albanese, Gianluca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
In Vitro Assessment of Bio-Functional Properties from Lactiplantibacillus plantarum Strains 1-gen-2022 Letizia, Francesco; Albanese, Gianluca; Testa, Bruno; Vergalito, Franca; Bagnoli, Diletta; Di Martino, Catello; Carillo, Petronia; Verrillo, Lucia; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio; Lombardi, Silvia Jane; Di Marco, Roberto; Iorizzo, Massimo
Influence of hanseniaspora uvarum as27 on chemical and sensorial characteristics of aglianico wine 1-gen-2021 Testa, B.; Coppola, F.; Lombardi, S. J.; Iorizzo, M.; Letizia, F.; Di Renzo, M.; Succi, M.; Tremonte, P.
Inoculum Strategies and Performances of Malolactic Starter Lactobacillus plantarum M10: Impact on Chemical and Sensorial Characteristics of Fiano Wine 1-gen-2020 Lombardi, Silvia Jane; Pannella, Gianfranco; Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Di Renzo, Massimo; Strollo, Daniela; Coppola, Raffaele
Inter-and intra-species diversity of lactic acid bacteria in apis mellifera ligustica colonies 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Pannella, G.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Testa, B.; Succi, M.; Sorrentino, E.; Petrarca, S.; De Cristofaro, A.; Coppola, R.; Tremonte, P.
Isolamento, identificazione e caratterizzazione tecnologica di Lactobacillus plantarum da vini rossi tradizionali dell'Italia meridionale 15-apr-2014 Testa, Bruno
Measurement of the Effect of Pulsed Electric Fields on the Inactivation of Wine Yeasts 1-gen-2022 Albanese, Gianluca; Delle Femine, Antonio; Gallo, Daniele; Iodice, Claudio; Iorizzo, Massimo; Landi, Carmine; Letizia, Francesco; Luiso, Mario; Testa, Bruno
Natural Fiano Wines Fermented in Stainless Steel Tanks, Oak Barrels, and Earthenware Amphora 1-gen-2023 Di Renzo, Massimo; Letizia, Francesco; Di Martino, Catello; Karaulli, Julian; Kongoli, Renata; Testa, Bruno; Avino, Pasquale; Guerriero, Ettore; Albanese, Gianluca; Monaco, Mario; Iorizzo, Massimo
Physicochemical and sensory characteristics of red wines from the rediscovered autochthonous Tintilia grapevine grown in the Molise region (Italy) 1-gen-2014 Iorizzo, Massimo; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella