COLAVITA, Giampaolo

COLAVITA, Giampaolo  

DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 119 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A versatile approach to evaluate the occurrence of microfibers in mussels Mytilus galloprovincialis 1-gen-2022 Volgare, M.; Santonicola, S.; Cocca, M.; Avolio, R.; Castaldo, R.; Errico, M. E.; Gentile, G.; Raimo, G.; Gasperi, M.; Colavita, G.
Abundance and Characteristics of Fibrous Microplastics and Microfibers Isolated in Mullus barbatus from the Adriatic Sea—Preliminary Investigation 1-gen-2023 Santonicola, Serena; Volgare, Michela; Cocca, Mariacristina; Colavita, Giampaolo
ADEMPIMENTI ALLE DEROGHE COMUNITARIE PER GLI STABILIMENTI DI TRATTAMENTO E TRASFORMAZIONE DEL LATTE 1-gen-1993 Colavita, G; Mazzeo, Alessandra
Agenti zoonosici nella filiera carni 1-gen-2007 Colavita, Giampaolo; Paoletti, M.
Allergeni Fondamentale formare e informare 1-gen-2013 Zeolla, G.; Amadoro, Carmela; Colavita, Giampaolo
Apicoltura e flora apistica del XIXmo secolo in Molise attraverso i documenti storici 1-gen-2007 Brugiapaglia, Elisabetta; DI STASI, M; Colavita, G.
Bacillus Cereus 1-gen-2008 Colavita, Giampaolo
BAClLLUS SPP. E IGIENE DEGLI ALIMENTI 1-gen-1994 Giaccone, V; Mazzeo, Alessandra; Colavita, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments 1-gen-2015 Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Colavita, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments 1-gen-2015 Fratianni, A; Niro, S; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments 1-gen-2015 Niro, S; Fratianni, A; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Behaviour of Listeria monocytogenes in Anchovies during Marination 1-gen-2003 Vergara, A; Ianieri, A; Colavita, Giampaolo; Paparella, A.
Candidate probiotic strains, with immunomodulatory and antioxidant effects, isolated from traditional Italian dairy products 1-gen-2016 Pallotta, Maria Luigia; Rossi, Franca; Amodoro, Carmela; Pizzuto, Roberto; Gasperi, Maurizio; Colavita, Giampaolo
CARATTERISTICHE TECNOLOGICHE E QUALITA' IGIENICA DELLA VENTRICINA 1-gen-2008 Piccirilli, M; Colavita, Giampaolo
CARATTERIZZAZIONE DI BATTERI LATTICI ISOLATI DA ORATE (Sparus Aurata) CONFEZIONATE IN ATMOSFERA PROTETTIVA 1-gen-2007 Colavita, Giampaolo; Reale, A; Vergara, A; Ciocca, R. M.
COMPARAZIONE TRA DUE SISTEMI DI PRELIEVO NON DISTRUTTIVI PER LA VALUTAZIONE DELLE CONDIZIONI IGIENICHE DI CARCASSE BOVINE 1-gen-2003 Colavita, Giampaolo; Losito, P.; Vergara, A.; Giacomoni, S.
Conataminazioni da Escherichia coli O157 1-gen-2007 Colavita, Giampaolo; Paoletti, M.
Contaminazione da microplastiche fibrose in mitili (Mytilus galloprovincialis) e alici (Engraulis encrasicolous) provenienti dal mar Tirreno. 1-gen-2021 Santonicola, S.; Volgare, Michela; Di Pace, Emilia; Cocca, Mariacristina; Mercogliano, Raffaelina; Colavita, Giampaolo
Contaminazioni da Escherichia coli O157: il ruolo dell'igiene e il rischio entibiotico-resistenza 1-gen-2007 Colavita, Giampaolo; Paoletti, M.
Deferment of slaughtering in swine affected by cutaneous erysipelas 1-gen-2006 Colavita, Giampaolo; Vergara, A; Ianieri, A.