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Il ferro in oli vergini di oliva prodotti con il sistema classico.
2000-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Palmucci, Michele
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid
2000-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Changes in lipids of germinating rape-seeds (Brassica napus)
2000-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Il ferro negli oli vergini d’oliva
2001-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, V; DE FELICE, M.
Applicazioni biotecnologiche dei frutti del carrubo (Ceratonia Siliqua L.) nell’industria alimentare
2001-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; DI ROCCO, A; Macciola, V.
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termo-ossidazione di un olio di pesce
2001-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, V; DE FELICE, M.
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage
2001-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Chemical and commercial characteristics of pressed sunflower seed oils
2001-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; De Felice, Martino
Alternative technologies to extract oil from oilseeds. Influence on oil quality and commercial aspects
2002-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce
2002-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Catalytic effect of the Cu(II)- and Fe(III)-cyclohexanebutyrates on olive oil oxidation measured by Rancimat
2002-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Oxidative stabilization of different edible fats by gallic acid extracted from carob pods (Ceratonia siliqua L.)
2003-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DI ROCCO, Antonietta
Contributo alla valorizzazione del pesce azzurro: proprietà nutrizionali della frazione lipidica delle sardine marinate (Sardina pilchardus)
2003-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, V.
Contributo alla valorizzazione del pesce azzurro: proprietà nutrizionali della frazione lipidica delle sardine marinate (Sardina pilchardus)
2003-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Oxidative stabilization of cold-pressed sunflower oil using phenolic compounds of the same seeds
2003-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Di Rocco, Antonietta
Effectiveness of caffeic acid as an anti-oxidant for cod liver oil
2003-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Studio degli acidi grassi omega-3 nelle sardine marinate (Sardina pilchardus)
2003-01-01 Macciola, Vincenzo; DE LEONARDIS, Antonella; Nichilo, Alessandro
A study on the lipid fraction of Adriatic sardine filets (Sardina pilchardus)
2004-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Indagine sulla realtà viti-vinicola del Molise attraverso la caratterizzazione di vini rossi di qualità
2005-01-01 De Leonardis, Antonella; Macciola, Vincenzo
Chemical changes of the chlorogenic acid observed in different alkaline solutions
2005-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Di Domenico, Nicoletta
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