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Il ferro in oli vergini di oliva prodotti con il sistema classico. 1-gen-2000 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Palmucci, Michele
Copper and iron determination in edible vegetable oils by graphite furnace atomic absorption spectrometry after extraction with diluted nitric acid 1-gen-2000 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Changes in lipids of germinating rape-seeds (Brassica napus) 1-gen-2000 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Il ferro negli oli vergini d’oliva 1-gen-2001 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, V; DE FELICE, M.
Applicazioni biotecnologiche dei frutti del carrubo (Ceratonia Siliqua L.) nell’industria alimentare 1-gen-2001 DE LEONARDIS, Antonella; DI ROCCO, A; Macciola, V.
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termo-ossidazione di un olio di pesce 1-gen-2001 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, V; DE FELICE, M.
Changes in olive oils used as covering in preserves of eggplants (Solanum Melongena) in relation to the time and the condition of storage 1-gen-2001 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Chemical and commercial characteristics of pressed sunflower seed oils 1-gen-2001 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; De Felice, Martino
Alternative technologies to extract oil from oilseeds. Influence on oil quality and commercial aspects 1-gen-2002 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Effetto protettivo di alcune sostanze fenoliche nella termossidazione di un olio di pesce 1-gen-2002 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DE FELICE, Martino Antonio
Catalytic effect of the Cu(II)- and Fe(III)-cyclohexanebutyrates on olive oil oxidation measured by Rancimat 1-gen-2002 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Oxidative stabilization of different edible fats by gallic acid extracted from carob pods (Ceratonia siliqua L.) 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; DI ROCCO, Antonietta
Contributo alla valorizzazione del pesce azzurro: proprietà nutrizionali della frazione lipidica delle sardine marinate (Sardina pilchardus) 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, V.
Contributo alla valorizzazione del pesce azzurro: proprietà nutrizionali della frazione lipidica delle sardine marinate (Sardina pilchardus) 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Oxidative stabilization of cold-pressed sunflower oil using phenolic compounds of the same seeds 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Di Rocco, Antonietta
Effectiveness of caffeic acid as an anti-oxidant for cod liver oil 1-gen-2003 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Studio degli acidi grassi omega-3 nelle sardine marinate (Sardina pilchardus) 1-gen-2003 Macciola, Vincenzo; DE LEONARDIS, Antonella; Nichilo, Alessandro
A study on the lipid fraction of Adriatic sardine filets (Sardina pilchardus) 1-gen-2004 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo
Indagine sulla realtà viti-vinicola del Molise attraverso la caratterizzazione di vini rossi di qualità 1-gen-2005 De Leonardis, Antonella; Macciola, Vincenzo
Chemical changes of the chlorogenic acid observed in different alkaline solutions 1-gen-2005 DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Di Domenico, Nicoletta
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