RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Biochemical Composition, Antimicrobial Activities, and Anti-Quorum-Sensing Activities of Ethanol and Ethyl Acetate Extracts from Hypericum connatum Lam. (Guttiferae)
2013-01-01 Fratianni, F; Nazzaro, F; Marandino, A; del Rosario Fusco, M; Coppola, Raffaele; De Feo, V; De Martino, L.
Biochemical traits, survival and biological properties of the probiotic Lactobacillus plantarum grown in the presence of prebiotic inulin and pectin as energy source
2012-01-01 Nazzaro, Filomena; Fratianni, Florinda; Orlando, Pierangelo; Coppola, Raffaele
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines
2014-01-01 Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Biospeckle Analysis and Biofilm Electrostatic Tests, Two Useful Methods in Microbiology
2021-01-01 Oleandro, Emilia; Grilli, Simonetta; Rega, Romina; Mugnano, Martina; Bianco, Vittorio; Valentino, Marika; Mandracchia, Biagio; Nazzaro, Filomena; Coppola, Raffaele; Ferraro, Pietro
Caratterizzazione Biochimica, Attività Antimicrobica ED Antiouorum Sensing Dell'estratto Metanolico di Noce
2011-01-01 Fratianni, Florinda; Coppola, Raffaele; Nazzaro, Filomena
Caratterizzazione microbiologica di un formaggio della tradizione irpina: il pecorino carmasciano
2006-01-01 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Sorrentino, Elena
Changes in visual quality, physiological and biochemical parameters assessed during the postharvest storage at chilling or non-chilling temperatures of three sweet basil (Ocimum basilicum L.) cultivars
2017-01-01 Fratianni, Florinda; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Cozzolino, Rosaria; De Giulio, Beatrice; Cozzolino, Autilia; D'Acierno, Antonio; Coppola, Raffaele; Logrieco, Antonio Francesco; Nazzaro, Filomena
Characterisation of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage
1998-01-01 Coppola, Raffaele; Giagnacovo, B; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
CHARACTERISATION OF WINE YEASTS ISOLATED AT DIFFERENT TEMPERATURES USING THE ENRICHMENT TECHNIQUE
2000-01-01 Passarelli, P.; Zambonelli, C.; Tini, V.; Rainieri, S.; Coppola, Raffaele
Characterisazion of Micrococcaceae isolated from soppressata molisana, a southern Italy fermented sausage
1997-01-01 Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Saotta, R.; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Biochemical Composition, Antimicrobial Activities, and Anti-Quorum-Sensing Activities of Ethanol and Ethyl Acetate Extracts from Hypericum connatum Lam. (Guttiferae) | 1-gen-2013 | Fratianni, F; Nazzaro, F; Marandino, A; del Rosario Fusco, M; Coppola, Raffaele; De Feo, V; De Martino, L. | |
Biochemical traits, survival and biological properties of the probiotic Lactobacillus plantarum grown in the presence of prebiotic inulin and pectin as energy source | 1-gen-2012 | Nazzaro, Filomena; Fratianni, Florinda; Orlando, Pierangelo; Coppola, Raffaele | |
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines | 1-gen-2014 | Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele | |
Biospeckle Analysis and Biofilm Electrostatic Tests, Two Useful Methods in Microbiology | 1-gen-2021 | Oleandro, Emilia; Grilli, Simonetta; Rega, Romina; Mugnano, Martina; Bianco, Vittorio; Valentino, Marika; Mandracchia, Biagio; Nazzaro, Filomena; Coppola, Raffaele; Ferraro, Pietro | |
Caratterizzazione Biochimica, Attività Antimicrobica ED Antiouorum Sensing Dell'estratto Metanolico di Noce | 1-gen-2011 | Fratianni, Florinda; Coppola, Raffaele; Nazzaro, Filomena | |
Caratterizzazione microbiologica di un formaggio della tradizione irpina: il pecorino carmasciano | 1-gen-2006 | Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Sorrentino, Elena | |
Changes in visual quality, physiological and biochemical parameters assessed during the postharvest storage at chilling or non-chilling temperatures of three sweet basil (Ocimum basilicum L.) cultivars | 1-gen-2017 | Fratianni, Florinda; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Cozzolino, Rosaria; De Giulio, Beatrice; Cozzolino, Autilia; D'Acierno, Antonio; Coppola, Raffaele; Logrieco, Antonio Francesco; Nazzaro, Filomena | |
Characterisation of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage | 1-gen-1998 | Coppola, Raffaele; Giagnacovo, B; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
CHARACTERISATION OF WINE YEASTS ISOLATED AT DIFFERENT TEMPERATURES USING THE ENRICHMENT TECHNIQUE | 1-gen-2000 | Passarelli, P.; Zambonelli, C.; Tini, V.; Rainieri, S.; Coppola, Raffaele | |
Characterisazion of Micrococcaceae isolated from soppressata molisana, a southern Italy fermented sausage | 1-gen-1997 | Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Saotta, R.; Sorrentino, Elena; Grazia, L. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 166
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 166
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 28
- 2010 - 2019 80
- 2000 - 2009 42
- 1990 - 1999 15
- 1989 - 1989 1
Rivista
- INDUSTRIE ALIMENTARI 18
- FOOD CHEMISTRY 6
- FOOD MICROBIOLOGY 6
- MICROORGANISMS 6
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 5
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 5
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 5
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- LAIT 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE 5
Keyword
- Food Science 23
- Polyphenols 9
- Applied Microbiology and Biotechnology 6
- biofilm 6
- Microbiology 6
- Nutrition and Dietetics 6
- Antimicrobial activity 5
- Probiotic 5
- Probiotics 5
- Antimicrobial 4
Lingua
- eng 114
- ita 26
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 162
- open 2
- reserved 2
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 166
- DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO 2
- DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE 7