RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Antioxidant phenols in barley (Hordeum vulgare L.) flour: comparative spectrophotometric study among extraction methods of free and bound phenolic compounds
2004-01-01 Bonoli, M; Verardo, V; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F.
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods
1996-01-01 Acquistucci, R; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
Arabinoxylans and β-glucans assessment in cereals
2017-01-01 Messia, Maria Cristina; Candigliota, Tiziana; DE ARCANGELIS, Elisa; Marconi, Emanuele
Artisanal production of Naple-type salami: chemical and microbiological aspects
1995-01-01 Coppola, R; Marconi, Emanuele; Rossi, F; Dellaglio, F.
Artisanal production of Naples-type salami: chemical and microbiological aspects
1995-01-01 Coppola, Raffaele; Marconi, Emanuele; Rossi, F.; Dellaglio, F.
Assessment of Nutritional Value and Maillard Reaction in Different Gluten-Free Pasta
2023-01-01 Messia, M. C.; Cuomo, F.; Quiquero, M.; Verardo, V.; Marconi, E.
Assessment of Phytochemical Compounds in Functional Couscous: Determination of Free and Bound Phenols and Alkylresorcinols
2020-01-01 Oriente, Manuela; Díaz-de-Cerio, Elixabet; Verardo, Vito; Cristina Messia, Maria; María Gómez-Caravaca, Ana; Marconi, Emanuele
Assessment of quality and technological characterization of lactose-hydrolyzed milk
2007-01-01 Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Marconi, Emanuele
Characterization of the phospholipid fraction of hulled and naked tetraploid and hexaploid wheats
2010-01-01 Pelillo, M; Ferioli, F; Iafelice, G; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F.
Characterization of total, free and esterified phytosterols in tetraploid and hexaploid wheats
2009-01-01 Iafelice, G; Verardo, V; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 124
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 124
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 25
- 2010 - 2019 43
- 2000 - 2009 39
- 1991 - 1999 17
Rivista
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 15
- JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 11
- FOODS 10
- FOOD CHEMISTRY 9
- TECNICA MOLITORIA 9
- CEREAL CHEMISTRY 6
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 4
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 4
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 4
- FOOD HYDROCOLLOIDS 3
Keyword
- Food Science 10
- Biochemistry 6
- Air classification 5
- Barley 5
- Chemistry (all) 4
- Industrial and Manufacturing Engineering 3
- Starch 3
- barley 2
- Biotechnology 2
- biscuits 2
Lingua
- eng 108
- ita 11
Accesso al fulltext
- no fulltext 124
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 124