RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder
1998-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco
Chemical evaluation of wild under-exploited Vigna spp. seeds
1997-01-01 Marconi, Emanuele; Ruggeri, S; Carnovale, E.
Claims salutistici, tutela del consumatore e sviluppo della scienza: il caso dei betaglucani.
2012-01-01 Marconi, E; Bruno, F
Combination of empirical and fundamental rheology for the characterization of dough from wheat flours with different extraction rate.
2024-01-01 Iacovino, Silvio; Trivisonno, Maria Carmela; Messia, Maria Cristina; Cuomo, Francesca; Lopez, Francesco; Marconi, Emanuele
Comparative study on microwave and conventional methods for protein hydrolysis in food
1995-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, G; Bruschi, L; Vivanti, V; Pizzoferrato, L.; Panfili, Gianfranco
Composition and utilization of barley pearling by-products for making functional pastas rich in dietary fiber and beta-glucans
2000-01-01 Marconi, Emanuele; Graziano, M; Cubadda, R.
Concerns and solutions for raw milk from vending machines
2019-01-01 Pannella, G.; Messia, M. C.; Tremonte, P.; Tipaldi, L.; La Gatta, B.; Lombardi, S. J.; Succi, M.; Marconi, E.; Coppola, R.; Sorrentino, E.
Cooking quality of commercial spaghetti: effect of the water-to-dried pasta ratio
2019-01-01 Cimini, Alessio; Cibelli, Matteo; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Moresi, Mauro
Design of Cereal Products Naturally Enriched in Folate from Barley Pearling By-Products
2022-01-01 Ruggeri, S.; De Arcangelis, E.; Aguzzi, A.; Messia, M. C.; Marconi, E.
Determination of damaged starch in wheat flour using an electrochemical bienzyme maltose probe
1998-01-01 Marconi, Emanuele; Baldino, C; Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Moscone, D; Palleschi, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder | 1-gen-1998 | Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco | |
Chemical evaluation of wild under-exploited Vigna spp. seeds | 1-gen-1997 | Marconi, Emanuele; Ruggeri, S; Carnovale, E. | |
Claims salutistici, tutela del consumatore e sviluppo della scienza: il caso dei betaglucani. | 1-gen-2012 | Marconi, E; Bruno, F | |
Combination of empirical and fundamental rheology for the characterization of dough from wheat flours with different extraction rate. | 1-gen-2024 | Iacovino, Silvio; Trivisonno, Maria Carmela; Messia, Maria Cristina; Cuomo, Francesca; Lopez, Francesco; Marconi, Emanuele | |
Comparative study on microwave and conventional methods for protein hydrolysis in food | 1-gen-1995 | Marconi, Emanuele; Panfili, G; Bruschi, L; Vivanti, V; Pizzoferrato, L.; Panfili, Gianfranco | |
Composition and utilization of barley pearling by-products for making functional pastas rich in dietary fiber and beta-glucans | 1-gen-2000 | Marconi, Emanuele; Graziano, M; Cubadda, R. | |
Concerns and solutions for raw milk from vending machines | 1-gen-2019 | Pannella, G.; Messia, M. C.; Tremonte, P.; Tipaldi, L.; La Gatta, B.; Lombardi, S. J.; Succi, M.; Marconi, E.; Coppola, R.; Sorrentino, E. | |
Cooking quality of commercial spaghetti: effect of the water-to-dried pasta ratio | 1-gen-2019 | Cimini, Alessio; Cibelli, Matteo; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Moresi, Mauro | |
Design of Cereal Products Naturally Enriched in Folate from Barley Pearling By-Products | 1-gen-2022 | Ruggeri, S.; De Arcangelis, E.; Aguzzi, A.; Messia, M. C.; Marconi, E. | |
Determination of damaged starch in wheat flour using an electrochemical bienzyme maltose probe | 1-gen-1998 | Marconi, Emanuele; Baldino, C; Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Moscone, D; Palleschi, G. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 124
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 124
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 25
- 2010 - 2019 43
- 2000 - 2009 39
- 1991 - 1999 17
Rivista
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 15
- JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 11
- FOODS 10
- FOOD CHEMISTRY 9
- TECNICA MOLITORIA 9
- CEREAL CHEMISTRY 6
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 4
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 4
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 4
- FOOD HYDROCOLLOIDS 3
Keyword
- Food Science 10
- Biochemistry 6
- Air classification 5
- Barley 5
- Chemistry (all) 4
- Industrial and Manufacturing Engineering 3
- Starch 3
- barley 2
- Biotechnology 2
- biscuits 2
Lingua
- eng 108
- ita 11
Accesso al fulltext
- no fulltext 124
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 124