CINQUANTA, Luciano
CINQUANTA, Luciano
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying
2003-01-01 Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S.
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods
2007-01-01 G., Cuccurullo; G., Sorrentino; Cinquanta, Luciano
A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life
2006-01-01 Cuccurullo, G.; Sorrentino, G; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M.
A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes
2012-01-01 Corduas, M; Cinquanta, Luciano; Ievoli, Corrado
Active packaging of fish products
2004-01-01 Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M.
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results
2005-01-01 Lamberti, N.; Ardia, L.; Cinquanta, Luciano; Albanese, D.; DI MATTEO, M.
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating
2013-01-01 Cinquanta, Luciano; D., Albanese; Fratianni, Alessandra; LA FIANZA, Giovanna; M., DI MATTEO
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione
2003-01-01 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Aspetti qualitativi di castagne trasformate
2000-01-01 Albanese, D.; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; Naddeo, C.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments
2015-01-01 Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Colavita, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments
2015-01-01 Fratianni, A; Niro, S; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments
2015-01-01 Niro, S; Fratianni, A; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet
2020-01-01 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura.
1999-01-01 DE GIORGI, A; DE MARTINO, E; Palmieri, L; DI MATTEO, M; Cinquanta, Luciano; Donsi', G.
Coating chocolate: characterization and stability prevision.
2004-01-01 DI MATTEO, M.; Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; DEL VAGLIO, M.
Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise
1996-01-01 M., Esti; Cinquanta, Luciano; A., Carrone; M. C., Trivisonno; E., La Notte; G., Gambacorta
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti.
1998-01-01 DI MATTEO, M; Cinquanta, Luciano; Albanese, D; Rotundo, A; Capogrossi, A.
Conservazione di lattuga Ninjia (lactuca sativa L.) in atmosfera modificata.
1998-01-01 DI MATTEO, M.; Ciambelli, P; Cinquanta, Luciano; Palo, M.
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process
2013-01-01 Fratianni, Alessandra; Albanese, D; Mignogna, R; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Di Matteo, M.
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating
2010-01-01 Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Panfili, G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A mathematical model of mass transfer in spherical geometry: plum (Prunus domestica) drying | 1-gen-2003 | Di Matteo, M; Cinquanta, Luciano; Galiero, G; Crescitelli, S. | |
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods | 1-gen-2007 | G., Cuccurullo; G., Sorrentino; Cinquanta, Luciano | |
A procedure to control surface drying for improving citrus shelf life | 1-gen-2006 | Cuccurullo, G.; Sorrentino, G; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M. | |
A statistical analysis of consumers’ perception of wine attributes | 1-gen-2012 | Corduas, M; Cinquanta, Luciano; Ievoli, Corrado | |
Active packaging of fish products | 1-gen-2004 | Albanese, D; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M. | |
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results | 1-gen-2005 | Lamberti, N.; Ardia, L.; Cinquanta, Luciano; Albanese, D.; DI MATTEO, M. | |
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating | 1-gen-2013 | Cinquanta, Luciano; D., Albanese; Fratianni, Alessandra; LA FIANZA, Giovanna; M., DI MATTEO | |
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione | 1-gen-2003 | Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F. | |
Aspetti qualitativi di castagne trasformate | 1-gen-2000 | Albanese, D.; Cinquanta, Luciano; DI MATTEO, M; Naddeo, C. | |
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments | 1-gen-2015 | Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Colavita, G. | |
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments | 1-gen-2015 | Fratianni, A; Niro, S; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano | |
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments | 1-gen-2015 | Niro, S; Fratianni, A; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco | |
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet | 1-gen-2020 | Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L. | |
Caratteristiche di qualità di pesche allo sciroppo: valutazione dell’impiego di trealosio nella formulazione dello sciroppo di colmatura. | 1-gen-1999 | DE GIORGI, A; DE MARTINO, E; Palmieri, L; DI MATTEO, M; Cinquanta, Luciano; Donsi', G. | |
Coating chocolate: characterization and stability prevision. | 1-gen-2004 | DI MATTEO, M.; Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; DEL VAGLIO, M. | |
Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise | 1-gen-1996 | M., Esti; Cinquanta, Luciano; A., Carrone; M. C., Trivisonno; E., La Notte; G., Gambacorta | |
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti. | 1-gen-1998 | DI MATTEO, M; Cinquanta, Luciano; Albanese, D; Rotundo, A; Capogrossi, A. | |
Conservazione di lattuga Ninjia (lactuca sativa L.) in atmosfera modificata. | 1-gen-1998 | DI MATTEO, M.; Ciambelli, P; Cinquanta, Luciano; Palo, M. | |
Degradation of carotenoids in apricot (Prunus armeniaca L.) during drying process | 1-gen-2013 | Fratianni, Alessandra; Albanese, D; Mignogna, R; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Di Matteo, M. | |
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating | 1-gen-2010 | Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Panfili, G. |