DI RENZO, Tiziana
DI RENZO, Tiziana
Alginate-assisted lemongrass (Cymbopogon nardus) essential oil dispersions for antifungal activity
2021-01-01 Cofelice, M.; Cinelli, G.; Lopez, F.; Di Renzo, T.; Coppola, R.; Reale, A.
Diabetes and obesity as independent risk factors for osteoporosis in postmenopausal women: A population study
2014-01-01 Neglia, C.; Argentiero, A.; Chitano, G.; Agnello, N.; Giolli, L.; Di Tanna, G.; Paladini, D.; Amati, A.; Marsico, A.; Caiaffa, V.; Conte, Pierfranco; La Selva, G.; Crafa, S.; Coll, G.; Ciccarese, R.; Vigilanza, A.; Distante, C.; Argentiero, D.; Pantile, V.; Benvenuto, M.; Di Renzo, T.; Reale, A.; Coppola, R.; Distante, A.; Colao, A.; Di Somma, C.; Migliore, Alessia; Auriemma, R.; Piscitelli, P.
Effect of Different Hydrocolloids on the Qualitative Characteristics of Fermented Gluten-Free Quinoa Dough and Bread
2024-01-01 Di Renzo, T.; Trivisonno, M. C.; Nazzaro, S.; Reale, A.; Messia, M. C.
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni
2010-01-01 Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E
Evoluzione delle comunità microbiche durante il processo di produzione di birra artigianale.
2011-01-01 Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Tipaldi, Luca; Reale, Anna; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Extract of Malpighia punicifolia as preservative agent in fresh buffalo steaks
2011-01-01 Tipaldi, Luca; Di Renzo, T; Tremonte, P; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Factors affecting viability of selected probiotics during cheese-making of pasta filata dairy products obtained by direct-to-vat inoculation system
2019-01-01 Reale, A.; Di Renzo, T.; Coppola, R.
Microbial and Qualitative Traits of Quinoa and Amaranth Seeds from Experimental Fields in Southern Italy
2023-01-01 Reale, A.; Messia, M. C.; Pulvento, C.; Lavini, A.; Nazzaro, S.; Di Renzo, T.
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: Effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum)
2015-01-01 Catalano, Pasquale; Tremonte, Patrizio; Reale, Anna; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Succi, Mariantonietta; LA FIANZA, Giovanna; Giametta, Ferruccio; Sorrentino, Elena
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum)
2015-01-01 Catalano, Pasquale; Tremonte, Patrizio; Reale, Anna; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Succi, Mariantonietta; LA FIANZA, Giovanna; Giametta, Ferruccio; Sorrentino, Elena
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Alginate-assisted lemongrass (Cymbopogon nardus) essential oil dispersions for antifungal activity | 1-gen-2021 | Cofelice, M.; Cinelli, G.; Lopez, F.; Di Renzo, T.; Coppola, R.; Reale, A. | |
Diabetes and obesity as independent risk factors for osteoporosis in postmenopausal women: A population study | 1-gen-2014 | Neglia, C.; Argentiero, A.; Chitano, G.; Agnello, N.; Giolli, L.; Di Tanna, G.; Paladini, D.; Amati, A.; Marsico, A.; Caiaffa, V.; Conte, Pierfranco; La Selva, G.; Crafa, S.; Coll, G.; Ciccarese, R.; Vigilanza, A.; Distante, C.; Argentiero, D.; Pantile, V.; Benvenuto, M.; Di Renzo, T.; Reale, A.; Coppola, R.; Distante, A.; Colao, A.; Di Somma, C.; Migliore, Alessia; Auriemma, R.; Piscitelli, P. | |
Effect of Different Hydrocolloids on the Qualitative Characteristics of Fermented Gluten-Free Quinoa Dough and Bread | 1-gen-2024 | Di Renzo, T.; Trivisonno, M. C.; Nazzaro, S.; Reale, A.; Messia, M. C. | |
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni | 1-gen-2010 | Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E | |
Evoluzione delle comunità microbiche durante il processo di produzione di birra artigianale. | 1-gen-2011 | Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Tipaldi, Luca; Reale, Anna; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Extract of Malpighia punicifolia as preservative agent in fresh buffalo steaks | 1-gen-2011 | Tipaldi, Luca; Di Renzo, T; Tremonte, P; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
Factors affecting viability of selected probiotics during cheese-making of pasta filata dairy products obtained by direct-to-vat inoculation system | 1-gen-2019 | Reale, A.; Di Renzo, T.; Coppola, R. | |
Microbial and Qualitative Traits of Quinoa and Amaranth Seeds from Experimental Fields in Southern Italy | 1-gen-2023 | Reale, A.; Messia, M. C.; Pulvento, C.; Lavini, A.; Nazzaro, S.; Di Renzo, T. | |
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: Effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) | 1-gen-2015 | Catalano, Pasquale; Tremonte, Patrizio; Reale, Anna; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Succi, Mariantonietta; LA FIANZA, Giovanna; Giametta, Ferruccio; Sorrentino, Elena | |
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) | 1-gen-2015 | Catalano, Pasquale; Tremonte, Patrizio; Reale, Anna; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Succi, Mariantonietta; LA FIANZA, Giovanna; Giametta, Ferruccio; Sorrentino, Elena |