PANFILI, Gianfranco
PANFILI, Gianfranco
DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI
A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010
2002-01-01 Fratianni, Alessandra; Caboni, Mf; Irano, M; Panfili, Gianfranco
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici
2004-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Gandolfi, I; Besia, G; Moscone, D; Micheli, L; Palleschi, G.
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION
1989-01-01 Fanelli, C; Fabbri, Aa; Panfili, Gianfranco; Castoria, Raffaello; Deluca, C; Passi, S.
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors
2003-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Moscone, D; Micheli, L; Palleschi, G.
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses
2012-01-01 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Mignogna, R; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95
2023-01-01 Letizia, Francesco; Fratianni, Alessandra; Cofelice, Martina; Testa, Bruno; Albanese, Gianluca; Di Martino, Catello; Panfili, Gianfranco; Lopez, Francesco; Iorizzo, Massimo
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods
1996-01-01 Acquistucci, R; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione
2003-01-01 Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F.
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili
1992-01-01 Bruschi, L.; Manzi, P.; Panfili, Gianfranco; Quattrucci, E.
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide"
2013-01-01 Acquistucci, R; D'Egidio, Mg; Panfili, Gianfranco; Redaelli, R.
Atti dell' 11° Convegno AISTEC I CEREALI per un sistema agroalimentare di qualità
2018-01-01 Acquistucci, R.; Blandino, M.; Carcea, M.; D'Egidio, M. G.; Marconi, E.; Marti, A.; Pagani, M. A.; Panfili, G.; Pinnavaia, G:g:; Redaelli, R.
Attività antiossidante di semole di frumento
2009-01-01 Siconolfi, T; DI CRISCIO, T; Fratianni, A; Panfili, Gianfranco
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats
2010-01-01 Merendino, N; Daquino, M; Manzi, L; Molinari, R; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Papeschi, C; Tomassi, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments
2015-01-01 Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Colavita, G.
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments
2015-01-01 Fratianni, A; Niro, S; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments
2015-01-01 Niro, S; Fratianni, A; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking
2019-01-01 Melini, Valentina; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Acquistucci, Rita
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet
2020-01-01 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes
2012-01-01 Fratianni, Alessandra; Di Criscio, T; Mignogna, R; Panfili, Gianfranco
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process
2015-01-01 Fratianni, A; Panfili, Gianfranco; Cubadda, R.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A critical comparison between traditional methods and supercritical carbon dioxide extraction for the determination of tocochromanols in cereals RID B-1128-2010 | 1-gen-2002 | Fratianni, Alessandra; Caboni, Mf; Irano, M; Panfili, Gianfranco | |
Aflatossina M1 nel latte: disamina di metodi analitici | 1-gen-2004 | Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Gandolfi, I; Besia, G; Moscone, D; Micheli, L; Palleschi, G. | |
AFLATOXIN CONGENER BIOSYNTHESIS INDUCED BY LIPOPEROXIDATION | 1-gen-1989 | Fanelli, C; Fabbri, Aa; Panfili, Gianfranco; Castoria, Raffaello; Deluca, C; Passi, S. | |
Aflatoxin M1 analysis in milk: reference methods for the validation of electrochemical immunosensors | 1-gen-2003 | Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; Candigliota, T; Moscone, D; Micheli, L; Palleschi, G. | |
An innovative pre-ripening drying method to improve the quality of pasta filata cheeses | 1-gen-2012 | Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Mignogna, R; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 | 1-gen-2023 | Letizia, Francesco; Fratianni, Alessandra; Cofelice, Martina; Testa, Bruno; Albanese, Gianluca; Di Martino, Catello; Panfili, Gianfranco; Lopez, Francesco; Iorizzo, Massimo | |
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods | 1-gen-1996 | Acquistucci, R; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele | |
Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione | 1-gen-2003 | Esti, M; Moneta, E; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Sinesio, F. | |
Aspetti metodologici della determinazione chimica di nuovi prodotti lattiero caseari: vitamine liposolubili | 1-gen-1992 | Bruschi, L.; Manzi, P.; Panfili, Gianfranco; Quattrucci, E. | |
Atti del 9° convegno AISTEC "Un mondo di cereali. Potenzialità e sfide" | 1-gen-2013 | Acquistucci, R; D'Egidio, Mg; Panfili, Gianfranco; Redaelli, R. | |
Atti dell' 11° Convegno AISTEC I CEREALI per un sistema agroalimentare di qualità | 1-gen-2018 | Acquistucci, R.; Blandino, M.; Carcea, M.; D'Egidio, M. G.; Marconi, E.; Marti, A.; Pagani, M. A.; Panfili, G.; Pinnavaia, G:g:; Redaelli, R. | |
Attività antiossidante di semole di frumento | 1-gen-2009 | Siconolfi, T; DI CRISCIO, T; Fratianni, A; Panfili, Gianfranco | |
Barley and emmer improve redox status and modulate immune parameters in rats | 1-gen-2010 | Merendino, N; Daquino, M; Manzi, L; Molinari, R; Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Papeschi, C; Tomassi, G. | |
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: I. microbiological evaluations of different thermal treatments | 1-gen-2015 | Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Colavita, G. | |
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: II. Effects on physicochemical, chemical and nutritional characteristics after different thermal treatments | 1-gen-2015 | Fratianni, A; Niro, S; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Panfili, Gianfranco; Cinquanta, Luciano | |
Batch pasteurization of donkey milk by pilot-scale microwave oven: III. Effects on nitrogenous components after different thermal treatments | 1-gen-2015 | Niro, S; Fratianni, A; Amadoro, C; Salimei, Elisabetta; Cuccurullo, G; Colavita, G; Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco | |
Bioactive compounds in rice on Italian market: pigmented varieties as a source of carotenoids, total phenolic compounds and anthocyanins, before and after cooking | 1-gen-2019 | Melini, Valentina; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Acquistucci, Rita | |
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet | 1-gen-2020 | Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L. | |
Carotenoids, tocols and retinols evolution during egg pasta - making processes | 1-gen-2012 | Fratianni, Alessandra; Di Criscio, T; Mignogna, R; Panfili, Gianfranco | |
Carotenoids, Tocols, and retinols during the Pasta making Process | 1-gen-2015 | Fratianni, A; Panfili, Gianfranco; Cubadda, R. |