IORIZZO, Massimo
IORIZZO, Massimo
DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains
2020-01-01 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health
2020-01-01 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Antimicrobial Activity from Putative Probiotic Lactic Acid Bacteria for the Biological Control of American and European Foulbrood Diseases
2022-01-01 Iorizzo, Massimo; Ganassi, Sonia; Albanese, Gianluca; Letizia, Francesco; Testa, Bruno; Tedino, Cosimo; Petrarca, Sonia; Mutinelli, Franco; Mazzeo, Alessandra; De Cristofaro, Antonio
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95
2023-01-01 Letizia, Francesco; Fratianni, Alessandra; Cofelice, Martina; Testa, Bruno; Albanese, Gianluca; Di Martino, Catello; Panfili, Gianfranco; Lopez, Francesco; Iorizzo, Massimo
Application of Lactiplantibacillus plantarum LP95 as a Functional Starter Culture in Fermented Tofu Production
2024-01-01 Letizia, F.; Fusco, G. M.; Fratianni, A.; Gaeta, I.; Carillo, P.; Messia, M. C.; Iorizzo, M.
Biocontrollo della peste americana ed europea mediante batteri lattici isolati dal tratto gastrointestinale dell'ape
2023-01-01 Albanese, G.; Di Criscio, D.; Ganassi, S.; Letizia, F.; Mutinelli, F.; Petrarca, S.; Tedino, C.; Testa, B.; Iorizzo, M.; De Cristofaro, A.
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines
2014-01-01 Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Biodiversità microbica in Soppressata Molisana
1995-01-01 Salzano, G; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Maddonni, F; Grazia, L.
Bioprospecting of Metschnikowia pulcherrima Strains, Isolated from a Vineyard Ecosystem, as Novel Starter Cultures for Craft Beer Production
2024-01-01 Karaulli, Julian; Xhaferaj, Nertil; Coppola, Francesca; Testa, Bruno; Letizia, Francesco; Kyçyk, Onejda; Kongoli, Renata; Ruci, Mamica; Lamçe, Fatbardha; Kapllan, Sulaj; Iorizzo, Massimo
Biosynthesis of Gamma-Aminobutyric Acid (GABA) by Lactiplantibacillus plantarum in Fermented Food Production
2024-01-01 Iorizzo, Massimo; Paventi, Gianluca; Di Martino, Catello
Caratteristiche di vini Tintilia ottenuti con lieviti autoctoni della Regione Molise
2009-01-01 Iorizzo, Massimo; Romano, S; Lombardi, S. J.
Characterisation of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage
1998-01-01 Coppola, Raffaele; Giagnacovo, B; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Characterisazion of Micrococcaceae isolated from soppressata molisana, a southern Italy fermented sausage
1997-01-01 Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Saotta, R.; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Characterization of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage
1998-01-01 Coppola, R.; Giagnacovo, B.; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage
1997-01-01 Coppola, R; Iorizzo, M; Saotta, R; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Conservazione per congelamento di Lactobacillus rhamnosus
2000-01-01 Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A; Ranieri, P; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Controlling grape must fermentation in early winemaking phases: the role of electrochemical treatment
2003-01-01 Lustrato, Giuseppe; G., Alfano; C., Belli; L., Grazia; Iorizzo, Massimo; Maiuro, Lucia; F., Massarella; E., Zanardini; Ranalli, Giancarlo
Controllo delle alterazioni microbiche delle uve e qualità dei vini
1993-01-01 Iorizzo, Massimo; Dellaglio, F.
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model
2018-01-01 Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele
Diversity of fungal communities on Cabernet and Aglianico grapes from vineyards located in Southern Italy
2024-01-01 Iorizzo, M.; Bagnoli, D.; Vergalito, F.; Testa, B.; Tremonte, P.; Succi, M.; Pannella, G.; Letizia, F.; Albanese, G.; Lombardi, S. J.; Coppola, R.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains | 1-gen-2020 | Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De | |
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health | 1-gen-2020 | Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A. | |
Antimicrobial Activity from Putative Probiotic Lactic Acid Bacteria for the Biological Control of American and European Foulbrood Diseases | 1-gen-2022 | Iorizzo, Massimo; Ganassi, Sonia; Albanese, Gianluca; Letizia, Francesco; Testa, Bruno; Tedino, Cosimo; Petrarca, Sonia; Mutinelli, Franco; Mazzeo, Alessandra; De Cristofaro, Antonio | |
Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95 | 1-gen-2023 | Letizia, Francesco; Fratianni, Alessandra; Cofelice, Martina; Testa, Bruno; Albanese, Gianluca; Di Martino, Catello; Panfili, Gianfranco; Lopez, Francesco; Iorizzo, Massimo | |
Application of Lactiplantibacillus plantarum LP95 as a Functional Starter Culture in Fermented Tofu Production | 1-gen-2024 | Letizia, F.; Fusco, G. M.; Fratianni, A.; Gaeta, I.; Carillo, P.; Messia, M. C.; Iorizzo, M. | |
Biocontrollo della peste americana ed europea mediante batteri lattici isolati dal tratto gastrointestinale dell'ape | 1-gen-2023 | Albanese, G.; Di Criscio, D.; Ganassi, S.; Letizia, F.; Mutinelli, F.; Petrarca, S.; Tedino, C.; Testa, B.; Iorizzo, M.; De Cristofaro, A. | |
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines | 1-gen-2014 | Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele | |
Biodiversità microbica in Soppressata Molisana | 1-gen-1995 | Salzano, G; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Maddonni, F; Grazia, L. | |
Bioprospecting of Metschnikowia pulcherrima Strains, Isolated from a Vineyard Ecosystem, as Novel Starter Cultures for Craft Beer Production | 1-gen-2024 | Karaulli, Julian; Xhaferaj, Nertil; Coppola, Francesca; Testa, Bruno; Letizia, Francesco; Kyçyk, Onejda; Kongoli, Renata; Ruci, Mamica; Lamçe, Fatbardha; Kapllan, Sulaj; Iorizzo, Massimo | |
Biosynthesis of Gamma-Aminobutyric Acid (GABA) by Lactiplantibacillus plantarum in Fermented Food Production | 1-gen-2024 | Iorizzo, Massimo; Paventi, Gianluca; Di Martino, Catello | |
Caratteristiche di vini Tintilia ottenuti con lieviti autoctoni della Regione Molise | 1-gen-2009 | Iorizzo, Massimo; Romano, S; Lombardi, S. J. | |
Characterisation of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage | 1-gen-1998 | Coppola, Raffaele; Giagnacovo, B; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Characterisazion of Micrococcaceae isolated from soppressata molisana, a southern Italy fermented sausage | 1-gen-1997 | Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Saotta, R.; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
Characterization of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage | 1-gen-1998 | Coppola, R.; Giagnacovo, B.; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage | 1-gen-1997 | Coppola, R; Iorizzo, M; Saotta, R; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
Conservazione per congelamento di Lactobacillus rhamnosus | 1-gen-2000 | Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A; Ranieri, P; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele | |
Controlling grape must fermentation in early winemaking phases: the role of electrochemical treatment | 1-gen-2003 | Lustrato, Giuseppe; G., Alfano; C., Belli; L., Grazia; Iorizzo, Massimo; Maiuro, Lucia; F., Massarella; E., Zanardini; Ranalli, Giancarlo | |
Controllo delle alterazioni microbiche delle uve e qualità dei vini | 1-gen-1993 | Iorizzo, Massimo; Dellaglio, F. | |
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model | 1-gen-2018 | Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele | |
Diversity of fungal communities on Cabernet and Aglianico grapes from vineyards located in Southern Italy | 1-gen-2024 | Iorizzo, M.; Bagnoli, D.; Vergalito, F.; Testa, B.; Tremonte, P.; Succi, M.; Pannella, G.; Letizia, F.; Albanese, G.; Lombardi, S. J.; Coppola, R. |