IORIZZO, Massimo
Dettaglio
IORIZZO, Massimo
DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI
Pubblicazioni
Risultati 1 - 20 di 72 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | |
---|---|---|---|
1 | Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains | 2020 | Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De |
2 | Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health | 2020 | Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A. |
3 | Biodiversità microbica in Soppressata Molisana | 1995 | Salzano G; Coppola R; Sorrentino E; Iorizzo M; Maddonni F; Grazia L |
4 | Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines | 2014 | Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele |
5 | Caratteristiche di vini Tintilia ottenuti con lieviti autoctoni della Regione Molise | 2009 | IORIZZO M; ROMANO S; LOMBARDI S.J |
6 | Characterisation of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage | 1998 | COPPOLA R; GIAGNACOVO B; IORIZZO M; GRAZIA L |
7 | Characterisazion of Micrococcaceae isolated from soppressata molisana, a southern Italy fermented sausage | 1997 | Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Saotta, R.; Sorrentino, Elena; Grazia, L. |
8 | Characterization of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage | 1998 | COPPOLA R.; GIAGNACOVO B.; IORIZZO M; GRAZIA L. |
9 | Characterization of micrococci and staphylococci isolated from soppressata molisana, a Southern Italy fermented sausage | 1997 | Coppola, R; Iorizzo, M; Saotta, R; Sorrentino, Elena; Grazia, L. |
10 | Conservazione per congelamento di Lactobacillus rhamnosus | 2000 | Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A; Ranieri, P; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele |
11 | Controlling grape must fermentation in early winemaking phases: the role of electrochemical treatment | 2003 | Lustrato, Giuseppe; Alfano, G.; Belli, C.; Grazia, L.; Iorizzo, Massimo; Maiuro, Lucia; Massarella, F.; Zanardini, E.; Ranalli, Giancarlo |
12 | Controllo delle alterazioni microbiche delle uve e qualità dei vini | 1993 | Iorizzo, Massimo; Dellaglio, F. |
13 | Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model | 2018 | Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele |
14 | Effect of Biofilm Formation by Lactobacillus plantarum on the Malolactic Fermentation in Model Wine | 2020 | Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Coppola, Francesca; Vergalito, Franca; Iorizzo, Massimo; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Iannini, Caterina; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele |
15 | Effect of different storage conditions on the shelf life of natural green table olives | 2018 | Lombardi, S. J.; Macciola, V.; Iorizzo, M.; DE LEONARDIS, A. |
16 | Effect of exogenous proline on the ethanolic tolerance and malolactic performance of Oenococcus oeni | 2020 | Di Martino, C.; Testa, B.; Letizia, F.; Iorizzo, M.; Lombardi, S. J.; Ianiro, M.; Di Renzo, M.; Strollo, D.; Coppola, R. |
17 | Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni | 2012 | Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Testa, Bruno; Pannella, G; Tipaldi, Luca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo |
18 | Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni | 2010 | Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E |
19 | Effective assay for olive vinegar production from olive oil mill wastewaters | 2018 | DE LEONARDIS, Antonella; Macciola, Vincenzo; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Lopez, Francesco; Marconi, Emanuele |
20 | EFFECTS OF LOW ELECTRIC TREATMENT ON YEAST MICROFLORA | 2002 | RANALLI G; IORIZZO M.; LUSTRATO G.; ZANARDINI E.; GRAZIA L. |