AMADORO, Carmela
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 701
NA - Nord America 415
AS - Asia 42
AF - Africa 1
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
SA - Sud America 1
Totale 1.161
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 412
IT - Italia 230
IE - Irlanda 137
PL - Polonia 112
SE - Svezia 64
UA - Ucraina 32
FI - Finlandia 30
BE - Belgio 27
AT - Austria 25
CN - Cina 20
DE - Germania 20
GB - Regno Unito 13
FR - Francia 9
TR - Turchia 9
IN - India 8
HK - Hong Kong 3
MX - Messico 2
CA - Canada 1
DK - Danimarca 1
EC - Ecuador 1
EU - Europa 1
NG - Nigeria 1
NL - Olanda 1
PH - Filippine 1
VN - Vietnam 1
Totale 1.161
Città #
Dublin 137
Warsaw 112
Chandler 103
Jacksonville 72
Ann Arbor 30
Brussels 27
Helsinki 26
New York 26
Vienna 25
Woodbridge 21
Rome 19
Wilmington 18
Molise 13
Ancona 10
San Mateo 10
Princeton 9
Bari 8
Vicenza 8
Villa Guardia 8
Dearborn 7
Kocaeli 7
Milan 7
Parma 7
Beijing 6
Boardman 6
Palermo 6
Falls Church 4
Montesilvano Marina 4
Nanjing 4
Pune 4
Redwood City 4
Toritto 4
Fasano 3
Isernia 3
Napoli 3
San Benedetto del Tronto 3
Sarcedo 3
Spin 3
Turin 3
Udine 3
Verona 3
Benevento 2
Cassino 2
Catania 2
Colorno 2
Cotignola 2
Duncan 2
Florence 2
Haikou 2
Naples 2
Reggio Calabria 2
Rockville 2
Salerno 2
Sant'elpidio A Mare 2
Seregno 2
Sessa Aurunca 2
Shanghai 2
Shenzhen 2
Torricella Verzate 2
Uboldo 2
Alfonsine 1
Arienzo 1
Auburn Hills 1
Bangalore 1
Bellante 1
Bologna 1
Bore 1
Casier 1
Castellarano 1
Clearwater 1
Den Haag 1
Dong Ket 1
Esslingen am Neckar 1
Falkenstein 1
Frattamaggiore 1
Hacienda Ibarra 1
Hanover 1
Hebei 1
Hefei 1
Houston 1
Huzhou 1
Latina 1
Lucca 1
Manila 1
Marco 1
Mexico City 1
Modena 1
Montegaldella 1
Nanchang 1
Nemoli 1
New Delhi 1
Norwalk 1
Noto 1
Pianengo 1
Pieve 1
Redmond 1
Reggio Emilia 1
Rovato 1
San Francisco 1
San Giovanni del Dosso 1
Totale 857
Nome #
Influenza della tecnologia di produzione sulle caratteristiche microbiologiche e chimiche della ventricina 362
Hygienic characteristics and microbiological hazard identification in horse and donkey raw milk. 121
Traditional dairy products can supply beneficial microorganisms able to survive in the gastrointestinal tract 114
Influenza della tecnologia di produzione sulle caratteristiche tecnologiche, chimiche e microbiologiche del “Ventricina Vastese” 107
Allergeni Fondamentale formare e informare 104
Tetragenococcus koreensis is part of the microbiota in a traditional Italian raw fermented sausage 84
Features of Lactobacillus sakei isolated from Italian sausages: focus on strains from Ventricina del Vastese 77
Members of the Lactobacillus Genus Complex (LGC) as Opportunistic Pathogens: A Review 63
Occurrence, Diversity of Listeria spp. Isolates from Food and Food‐Contact Surfaces and the Presence of Virulence Genes 62
Virulence Characteristics and Distribution of the Pathogen Listeria ivanovii in the Environment and in Food 44
Variability of Genetic Characters Associated with Probiotic Functions in Lacticaseibacillus Species 23
Lactobacilli Infection Case Reports in the Last Three Years and Safety Implications. 20
Recent Records on Bacterial Opportunistic Infections via the Dietary Route 1
Lactobacilli Infection Case Reports in the Last Three Years and Safety Implications 1
Totale 1.183
Categoria #
all - tutte 3.489
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other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.489


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201915 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7 5 3
2019/2020138 6 2 17 3 10 10 24 12 17 9 12 16
2020/2021177 6 13 1 18 23 15 27 13 16 15 22 8
2021/2022161 7 12 4 45 15 13 6 15 18 12 6 8
2022/2023394 28 21 16 35 40 50 4 17 154 12 9 8
2023/2024101 16 18 6 14 8 31 1 0 4 3 0 0
Totale 1.183