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I FORMAGGI A LUNGA STAGIONATURA PRODOTTI CON LATTE CRUDO: UNA FONTE DI BATTERI UTILI
2002-01-01 Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Nanni, M; Chiavari, C; Grazia, L.
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma
2003-01-01 Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Reale, A; Di Luccia, A.
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages
2003-01-01 Salimei, Elisabetta; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Fantuz, F; Varisco, G; Coppola, Raffaele
Biodiversita’ microbica in impasti acidi molisani
2003-01-01 Coppola, Raffaele; Reale, A.; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs
2003-01-01 Reale, A.; Sorrentino, Elena; Mannina, L.; Panfili, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise
2003-01-01 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Presence of yeasts in southern Italian sourdoughs from Triticum aestivum flour
2003-01-01 Succi, Mariantonietta; Reale, A; Andrighetto, C; Lombardi, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma.
2004-01-01 Nazzaro, F; Fratianni, F; Sorrentino, Elena; Reale, A; Coppola, Raffaele; Di Luccia, A.
Evaluation of proteolytic activity of Staphylococcus xylosus strains in Soppressata Molisana, a typical Southern Italy fermented sausage
2004-01-01 Nazzaro, F; Di Luccia, A; Grazia, L; Sorrentino, Elena; Maurelli, L; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Phytate degradation by lactic acid bacteria and yeasts during the wholemeal dough fermentation: a P-31 NMR study
2004-01-01 Reale, A; Mannina, L; Tremonte, Patrizio; Sobolev, Ap; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FRESH MEAT PRODUCTS STORED UNDER MODIFIED ATMOSPHERES
2004-01-01 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; DI RENZO, T.; Reale, A.; Maiorano, Giuseppe; Coppola, Raffaele
Pilot study to rationalize the vineyard management of Aglianico in Campania region
2005-01-01 Iannini, C; Sorrentino, Elena; Vergalito, F.
Influenza dei processi di produzione e dello sviluppo microbico sul grado di isomerizzazione del retinolo nel latte e derivat
2005-01-01 Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Di Criscio, T; Gammariello, D; Sorrentino, Elena
Latte di asina e benessere: il futuro è già iniziato
2005-01-01 Salimei, Elisabetta; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Grazia, L; Gammariello, D; Maglieri, C; Coppola, Raffaele
Influence of Phenolic compounds on the growth of Oenococcus oeni strains
2005-01-01 Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Ferrara, P; DI RENZO, T; Coppola, Raffaele
MAP e irraggiamento: nuove tecnologie di conservazione per prodotti ittici
2005-01-01 Sorrentino, Elena; Reale, A; Mazzeo, Alessandra; Coppola, Raffaele
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy
2005-01-01 Sorrentino, Elena; Salimei, Elisabetta; Succi, Mariantonietta; Gammariello, D; DI CRISCIO, T; Panfili, Gianfranco; Coppola, Raffaele
Sviluppo e applicazione di nuove tecnologie di conservazione per tartufi
2005-01-01 Reale, A; Sorrentino, Elena; Maiuro, Lucia; Coppola, R.
SEM: a tool to investigate the microbial contamination of truffles
2005-01-01 Maiuro, Lucia; Reale, A; Gammariello, D; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Valutazione della shelf-life di impasti acidi conservati in differenti condizioni
2005-01-01 Reale, A; Pacifico, S; Vergalito, F; Romano, M. C.; Tavani, G; Sorrentino, Elena
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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I FORMAGGI A LUNGA STAGIONATURA PRODOTTI CON LATTE CRUDO: UNA FONTE DI BATTERI UTILI | 1-gen-2002 | Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Nanni, M; Chiavari, C; Grazia, L. | |
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma | 1-gen-2003 | Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Reale, A; Di Luccia, A. | |
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages | 1-gen-2003 | Salimei, Elisabetta; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Fantuz, F; Varisco, G; Coppola, Raffaele | |
Biodiversita’ microbica in impasti acidi molisani | 1-gen-2003 | Coppola, Raffaele; Reale, A.; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta | |
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs | 1-gen-2003 | Reale, A.; Sorrentino, Elena; Mannina, L.; Panfili, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele | |
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise | 1-gen-2003 | Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Presence of yeasts in southern Italian sourdoughs from Triticum aestivum flour | 1-gen-2003 | Succi, Mariantonietta; Reale, A; Andrighetto, C; Lombardi, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma. | 1-gen-2004 | Nazzaro, F; Fratianni, F; Sorrentino, Elena; Reale, A; Coppola, Raffaele; Di Luccia, A. | |
Evaluation of proteolytic activity of Staphylococcus xylosus strains in Soppressata Molisana, a typical Southern Italy fermented sausage | 1-gen-2004 | Nazzaro, F; Di Luccia, A; Grazia, L; Sorrentino, Elena; Maurelli, L; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio | |
Phytate degradation by lactic acid bacteria and yeasts during the wholemeal dough fermentation: a P-31 NMR study | 1-gen-2004 | Reale, A; Mannina, L; Tremonte, Patrizio; Sobolev, Ap; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FRESH MEAT PRODUCTS STORED UNDER MODIFIED ATMOSPHERES | 1-gen-2004 | Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; DI RENZO, T.; Reale, A.; Maiorano, Giuseppe; Coppola, Raffaele | |
Pilot study to rationalize the vineyard management of Aglianico in Campania region | 1-gen-2005 | Iannini, C; Sorrentino, Elena; Vergalito, F. | |
Influenza dei processi di produzione e dello sviluppo microbico sul grado di isomerizzazione del retinolo nel latte e derivat | 1-gen-2005 | Panfili, Gianfranco; Fratianni, A; Di Criscio, T; Gammariello, D; Sorrentino, Elena | |
Latte di asina e benessere: il futuro è già iniziato | 1-gen-2005 | Salimei, Elisabetta; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Grazia, L; Gammariello, D; Maglieri, C; Coppola, Raffaele | |
Influence of Phenolic compounds on the growth of Oenococcus oeni strains | 1-gen-2005 | Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Ferrara, P; DI RENZO, T; Coppola, Raffaele | |
MAP e irraggiamento: nuove tecnologie di conservazione per prodotti ittici | 1-gen-2005 | Sorrentino, Elena; Reale, A; Mazzeo, Alessandra; Coppola, Raffaele | |
Heat treatement of ass’s milk, a hypoallergenic food for infancy | 1-gen-2005 | Sorrentino, Elena; Salimei, Elisabetta; Succi, Mariantonietta; Gammariello, D; DI CRISCIO, T; Panfili, Gianfranco; Coppola, Raffaele | |
Sviluppo e applicazione di nuove tecnologie di conservazione per tartufi | 1-gen-2005 | Reale, A; Sorrentino, Elena; Maiuro, Lucia; Coppola, R. | |
SEM: a tool to investigate the microbial contamination of truffles | 1-gen-2005 | Maiuro, Lucia; Reale, A; Gammariello, D; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Valutazione della shelf-life di impasti acidi conservati in differenti condizioni | 1-gen-2005 | Reale, A; Pacifico, S; Vergalito, F; Romano, M. C.; Tavani, G; Sorrentino, Elena |
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