Sfoglia per Autore
Structure and Dynamic of polymer-like reverse micelles
2000-01-01 Angelico, Ruggero; Ambrosone, Luigi; A., Ceglie; G., Palazzo; K. MORTENSEN AND U., Olsson
Structure and dynamics of polymer-like reverse micelles
2000-01-01 Angelico, Ruggero; Ambrosone, Luigi; Ceglie, Andrea; G., Palazzo; K., Mortensen; U., Olsson
Resolving Complex Mixtures by Means of Pulsed Gradient Spin Echo NMR Experiments
2002-01-01 Ambrosone, L.; Ceglie, Andrea; Colafemmina, G.; Palazzo, G.
The Role of Water in the Oxidation Process of Veiled Extravirgin Olive Oils
2002-01-01 Ambrosone, L.; Angelico, Ruggero; Ceglie, Andrea; Cinelli, G.; Dilorenzo, V.
INATTIVAZIONE DI CEPPI DI CEPPI DI L. monocytogenes IN SISTEMI MODELLO AVENTI PARAMETRI TECNOLOGICI DELLE ALICI MARINATE
2002-01-01 Vergara, A.; Losito, P.; Colavita, Giampaolo; Ambrosone, L.; Ianieri, A.
IGIENIC CONDITIONS OF PIG CARCASSES IN SLAUGHTERHOUSE ACCORDING TO THE 2001/471/CE DECISION
2002-01-01 Vergara, A; Losito, P; Giacomoni, S; Colavita, Giampaolo; Ambrosone, L; Ianieri, A.
Effect of heterogeneity in the distribution of ligands and proteins among disconnected particles: the binding of ubiquinone to bacterial reaction cente
2002-01-01 Ambrosone, Luigi; A., Mallardi; G., Palazzo; AND G., Venturoli
The Role of Water in the Oxidation Process of Veiled ExtraVirgin Olive Oil
2002-01-01 Ambrosone, Luigi; Angelico, Ruggero; G., Cinelli; V. DI LORENZO AND A., Ceglie
Resolving complex mixtures by means of pulsed field gradient NMR experiments
2002-01-01 Ambrosone, Luigi; A., Ceglie; G., Colafemmina; G., Palazzo
The role of water in the oxidation process of extra virgin olive oils
2002-01-01 Ambrosone, Luigi; Angelico, Ruggero; Cinelli, G.; Di Lorenzo, V.; Ceglie, Andrea
Restricted diffusion: an effective tool to investigate food emulsions
2002-01-01 G., Colafemmina; G., Palazzo; Ceglie, Andrea; Ambrosone, Luigi; G., Cinelli; V., Dilorenzo
MATERIALE ADSORBENTE E SUOI USI NEI PROCESSI DI BONIFICA DI FALDE ACQUIFERE INQUINATE DA PRODOTTI CHIMICI
2003-01-01 Ambrosone, L.; Ceglie, Andrea
Dinamica e struttura di Sistemi Ternari Acqua-olio-Lecitina
2003-01-01 R. ANGELICO L., Ambrosone; A., Ceglie; Ambrosone, Luigi
Gel stabili contenenti gelatina
2003-01-01 Ambrosone, Luigi; A., Ceglie
Materiale adsorbente e metodi nuovi per il miglioramento delle prestazioni dei metodi utilizzati nella bonifica di falde acquifere inquinate da prodotti chimici
2003-01-01 Ambrosone, Luigi; A., Ceglie
The Local Potential as a tool to study the spontaneous emulsification phenomenon
2003-01-01 Ambrosone, Luigi; G., Palazzo; AND A., Ceglie
Enzymatic activity of lipase entrapped in CTAB/water/pentanol/hexane
2003-01-01 F., Lopez; G., Palazzo; G., Colafemmina; G., Cinelli; Ambrosone, Luigi; A., Ceglie
NMR for free and restricted diffusion studies in soft matter systems: applications and perspectives
2003-01-01 Ceglie, Andrea; Ambrosone, Luigi; Palazzo, G.; Colafemmina, G.
Preparation and Characterization of an Organogel Based on Microemulsion Containing a positively Charged Surfactant
2004-01-01 Lopez, Francesco; F., Venditti; Ambrosone, Luigi; G., Colafemmina; A., Ceglie; G., Palazzo
Preparazione e caratterizzazione di un nuovo organogel ottenuto con microemulsione a tensioattivo cationico
2004-01-01 Lopez, F.; Venditti, F.; Ambrosone, Luigi; Colafemmina, G.; Ceglie, A.; Palazzo, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile