Sfoglia per Autore
Impiego di chitosano per la salvaguardia della freschezza di gamberetti freschi
2008-01-01 Reale, A; Iaffaldano, Nicolaia; Rosato, Mp; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Goglia, C; Capilongo, Valeria; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Impiego di Saccharomyces cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina nella birra
2009-01-01 Vergalito, F; DE FELICE, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, Gianfranco; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena
Caratteristiche di vini Tintilia ottenuti con lieviti autoctoni della Regione Molise
2009-01-01 Iorizzo, Massimo; Romano, S; Lombardi, S. J.
Impiego di Saccharomices cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina A nella birra
2009-01-01 Vergalito, F; DE FELICE, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, G; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni
2010-01-01 Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E
Presence of lactic acid bacteria in wines from Southern Italy
2010-01-01 Sorrentino, Elena; Tipaldi, L; Lombardi, Sj; Testa, B; Tremonte, Patrizio; Iorizzo, Massimo
Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia
2012-01-01 Pannella, G; Tipaldi, Luca; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Di Renzo, T; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni
2012-01-01 Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Testa, Bruno; Pannella, G; Tipaldi, Luca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo
Presenza di lattobacilli in vini rossi tradizionali dell’Italia meridionale
2012-01-01 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; Tipaldi, Luca; Pannela, G; Tremonte, P; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Physicochemical and sensory characteristics of red wines from the rediscovered autochthonous Tintilia grapevine grown in the Molise region (Italy)
2014-01-01 Iorizzo, Massimo; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines
2014-01-01 Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Yeast autolysis in sparkling wine aging: Use of kille and sensitive Saccharomyces cerevisiae strains in co-culture
2015-01-01 Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella; Lustrato, Giuseppe; Testa, Bruno; Iorizzo, Massimo
Technological potential of lactobacillus strains isolated from fermented green olives: In vitro studies with emphasis on oleuropein-degrading capability
2016-01-01 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lustrato, Giuseppe; Lopez, Francesco; DE LEONARDIS, Antonella
SELECTION AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF LACTOBACILLUS PLANTARUM MALOLACTIC STARTERS ABLE TO RELEASE WINE ODORANT AGLYCONES FROM GRAPE GLYCOSIDIC AROMA PRECURSORS
2016-01-01 Bruno, Testa; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Almudena García, Ruiz; Carolina Muñoz, González; Begoña, Bartolomé; M., Victoria Moreno Arribas
Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma release
2016-01-01 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; García Ruiz, Almudena; Muñoz González, Carolina; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, M. Victoria
Exploring enzyme and microbial technology for the preparation of green table olives
2016-01-01 DE LEONARDIS, Antonella; Testa, Bruno; Macciola, Vincenzo; Lombardi, Silvia Jane; Iorizzo, Massimo
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses
2016-01-01 Succi, Mariantonietta; Aponte, Maria; Tremonte, Patrizio; Niro, Serena; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Coppola, Raffaele
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium
2017-01-01 Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Sorrentino, Elena
Effect of different storage conditions on the shelf life of natural green table olives
2018-01-01 Lombardi, S. J.; Macciola, V.; Iorizzo, M.; DE LEONARDIS, A.
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model
2018-01-01 Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Impiego di chitosano per la salvaguardia della freschezza di gamberetti freschi | 1-gen-2008 | Reale, A; Iaffaldano, Nicolaia; Rosato, Mp; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Goglia, C; Capilongo, Valeria; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Impiego di Saccharomyces cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina nella birra | 1-gen-2009 | Vergalito, F; DE FELICE, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, Gianfranco; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena | |
Caratteristiche di vini Tintilia ottenuti con lieviti autoctoni della Regione Molise | 1-gen-2009 | Iorizzo, Massimo; Romano, S; Lombardi, S. J. | |
Impiego di Saccharomices cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina A nella birra | 1-gen-2009 | Vergalito, F; DE FELICE, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, G; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena | |
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni | 1-gen-2010 | Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E | |
Presence of lactic acid bacteria in wines from Southern Italy | 1-gen-2010 | Sorrentino, Elena; Tipaldi, L; Lombardi, Sj; Testa, B; Tremonte, Patrizio; Iorizzo, Massimo | |
Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia | 1-gen-2012 | Pannella, G; Tipaldi, Luca; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Di Renzo, T; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio | |
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni | 1-gen-2012 | Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Testa, Bruno; Pannella, G; Tipaldi, Luca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo | |
Presenza di lattobacilli in vini rossi tradizionali dell’Italia meridionale | 1-gen-2012 | Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; Tipaldi, Luca; Pannela, G; Tremonte, P; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
Physicochemical and sensory characteristics of red wines from the rediscovered autochthonous Tintilia grapevine grown in the Molise region (Italy) | 1-gen-2014 | Iorizzo, Massimo; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella | |
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines | 1-gen-2014 | Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele | |
Yeast autolysis in sparkling wine aging: Use of kille and sensitive Saccharomyces cerevisiae strains in co-culture | 1-gen-2015 | Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella; Lustrato, Giuseppe; Testa, Bruno; Iorizzo, Massimo | |
Technological potential of lactobacillus strains isolated from fermented green olives: In vitro studies with emphasis on oleuropein-degrading capability | 1-gen-2016 | Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lustrato, Giuseppe; Lopez, Francesco; DE LEONARDIS, Antonella | |
SELECTION AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF LACTOBACILLUS PLANTARUM MALOLACTIC STARTERS ABLE TO RELEASE WINE ODORANT AGLYCONES FROM GRAPE GLYCOSIDIC AROMA PRECURSORS | 1-gen-2016 | Bruno, Testa; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Almudena García, Ruiz; Carolina Muñoz, González; Begoña, Bartolomé; M., Victoria Moreno Arribas | |
Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma release | 1-gen-2016 | Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; García Ruiz, Almudena; Muñoz González, Carolina; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, M. Victoria | |
Exploring enzyme and microbial technology for the preparation of green table olives | 1-gen-2016 | DE LEONARDIS, Antonella; Testa, Bruno; Macciola, Vincenzo; Lombardi, Silvia Jane; Iorizzo, Massimo | |
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses | 1-gen-2016 | Succi, Mariantonietta; Aponte, Maria; Tremonte, Patrizio; Niro, Serena; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Coppola, Raffaele | |
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium | 1-gen-2017 | Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Sorrentino, Elena | |
Effect of different storage conditions on the shelf life of natural green table olives | 1-gen-2018 | Lombardi, S. J.; Macciola, V.; Iorizzo, M.; DE LEONARDIS, A. | |
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model | 1-gen-2018 | Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile