Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 99
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Impiego di chitosano per la salvaguardia della freschezza di gamberetti freschi 1-gen-2008 Reale, A; Iaffaldano, Nicolaia; Rosato, Mp; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Goglia, C; Capilongo, Valeria; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Impiego di Saccharomyces cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina nella birra 1-gen-2009 Vergalito, F; DE FELICE, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, Gianfranco; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena
Caratteristiche di vini Tintilia ottenuti con lieviti autoctoni della Regione Molise 1-gen-2009 Iorizzo, Massimo; Romano, S; Lombardi, S. J.
Impiego di Saccharomices cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina A nella birra 1-gen-2009 Vergalito, F; DE FELICE, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, G; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 1-gen-2010 Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E
Presence of lactic acid bacteria in wines from Southern Italy 1-gen-2010 Sorrentino, Elena; Tipaldi, L; Lombardi, Sj; Testa, B; Tremonte, Patrizio; Iorizzo, Massimo
Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia 1-gen-2012 Pannella, G; Tipaldi, Luca; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Di Renzo, T; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni 1-gen-2012 Lombardi, Silvia Jane; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Testa, Bruno; Pannella, G; Tipaldi, Luca; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo
Presenza di lattobacilli in vini rossi tradizionali dell’Italia meridionale 1-gen-2012 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; Tipaldi, Luca; Pannela, G; Tremonte, P; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Physicochemical and sensory characteristics of red wines from the rediscovered autochthonous Tintilia grapevine grown in the Molise region (Italy) 1-gen-2014 Iorizzo, Massimo; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines 1-gen-2014 Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Yeast autolysis in sparkling wine aging: Use of kille and sensitive Saccharomyces cerevisiae strains in co-culture 1-gen-2015 Lombardi, Silvia Jane; DE LEONARDIS, Antonella; Lustrato, Giuseppe; Testa, Bruno; Iorizzo, Massimo
Technological potential of lactobacillus strains isolated from fermented green olives: In vitro studies with emphasis on oleuropein-degrading capability 1-gen-2016 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Macciola, Vincenzo; Testa, Bruno; Lustrato, Giuseppe; Lopez, Francesco; DE LEONARDIS, Antonella
SELECTION AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF LACTOBACILLUS PLANTARUM MALOLACTIC STARTERS ABLE TO RELEASE WINE ODORANT AGLYCONES FROM GRAPE GLYCOSIDIC AROMA PRECURSORS 1-gen-2016 Bruno, Testa; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Almudena García, Ruiz; Carolina Muñoz, González; Begoña, Bartolomé; M., Victoria Moreno Arribas
Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma release 1-gen-2016 Iorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; García Ruiz, Almudena; Muñoz González, Carolina; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, M. Victoria
Exploring enzyme and microbial technology for the preparation of green table olives 1-gen-2016 DE LEONARDIS, Antonella; Testa, Bruno; Macciola, Vincenzo; Lombardi, Silvia Jane; Iorizzo, Massimo
Variability in chemical and microbiological profiles of long-ripened Caciocavallo cheeses 1-gen-2016 Succi, Mariantonietta; Aponte, Maria; Tremonte, Patrizio; Niro, Serena; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Panfili, Gianfranco; Fratianni, Alessandra; Coppola, Raffaele
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium 1-gen-2017 Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Sorrentino, Elena
Effect of different storage conditions on the shelf life of natural green table olives 1-gen-2018 Lombardi, S. J.; Macciola, V.; Iorizzo, M.; DE LEONARDIS, A.
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model 1-gen-2018 Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele
Mostrati risultati da 41 a 60 di 99
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile