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Characterization of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage 1-gen-1998 Coppola, R.; Giagnacovo, B.; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Conservazione per congelamento di Lactobacillus rhamnosus 1-gen-2000 Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A; Ranieri, P; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of ripening 1-gen-2000 Coppola, R.; Nanni, M.; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A.; Chiavari, C.; Grazia, L.
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of the ripening 1-gen-2000 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Chiavari, C; Grazia, L.
Influence of Lactobacillus sakei 121 on some microbiological and chemical parameters of "Soppressata Molisana" sausage 1-gen-2001 Coppola, Raffaele; Giagnacovo, Barbara; Iorizzo, Massimo; Grazia, Luigi; Nazzaro, F; De Giulio, B; Maurelli, L.
Volatile compounds in “Soppressata Molisana” style salami fermented by Lactobacillus sakei 1-gen-2001 Luongo, D; Giagnacovo, Barbara; Fiume, I; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses manufactured from raw milk 1-gen-2001 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, A; Iorizzo, Massimo; Chiavari, C; Grazia, L.
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses produced from raw milk 1-gen-2001 Coppola, R.; Nanni, M.; Iorizzo, Massimo; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, E.; Chiavari, C.; Grazia, L.
Volatile compounds in soppressata molisana style salami fermented by L. sakei 1-gen-2001 Luongo, D.; Giagnacovo, B.; Fiume, I.; Iorizzo, Massimo; Coppola, R.
Effects of low electric tretment on yeast microflora 1-gen-2002 Ranalli, Giancarlo; Iorizzo, Massimo; Lustrato, Giuseppe; Zanardini, E.; Grazia, L.
EFFECTS OF LOW ELECTRIC TREATMENT ON YEAST MICROFLORA 1-gen-2002 Ranalli, Giancarlo; Iorizzo, Massimo; Lustrato, G.; Zanardini, E.; Grazia, L.
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise 1-gen-2003 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Controlling grape must fermentation in early winemaking phases: the role of electrochemical treatment 1-gen-2003 Lustrato, Giuseppe; G., Alfano; C., Belli; L., Grazia; Iorizzo, Massimo; Maiuro, Lucia; F., Massarella; E., Zanardini; Ranalli, Giancarlo
Isolamento, identificazione e prima caratterizzazione di lieviti di interesse enologico 1-gen-2004 F., Massarella; F., Bonifacio; Iorizzo, Massimo
Selezione di lieviti per la produzione di birra da Triticum dicoccum 1-gen-2005 Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Ortenzio, M; Grazia, L.
Influence of Phenolic compounds on the growth of Oenococcus oeni strains 1-gen-2005 Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Ferrara, P; DI RENZO, T; Coppola, Raffaele
Scaling-up in industrial winemaking using low electric current as an alternative to sulfur dioxide addition 1-gen-2006 Lustrato, G; Alfano, G; Belli, C; Grazia, L; Iorizzo, Massimo; Ranalli, Giancarlo
Impiego di Saccharomyces cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina A nella birra 1-gen-2007 Vergalito, F; de Felice, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, Gianfranco; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena
I lieviti autoctoni della Tintilia 1-gen-2007 Iorizzo, Massimo
Impiego di chitosano per la salvaguardia della freschezza di gamberetti freschi 1-gen-2008 Reale, A; Iaffaldano, Nicolaia; Rosato, Mp; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Goglia, C; Capilongo, Valeria; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
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