Sfoglia per Autore
Characterization of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage
1998-01-01 Coppola, R.; Giagnacovo, B.; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Conservazione per congelamento di Lactobacillus rhamnosus
2000-01-01 Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A; Ranieri, P; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of ripening
2000-01-01 Coppola, R.; Nanni, M.; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A.; Chiavari, C.; Grazia, L.
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of the ripening
2000-01-01 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Chiavari, C; Grazia, L.
Influence of Lactobacillus sakei 121 on some microbiological and chemical parameters of "Soppressata Molisana" sausage
2001-01-01 Coppola, Raffaele; Giagnacovo, Barbara; Iorizzo, Massimo; Grazia, Luigi; Nazzaro, F; De Giulio, B; Maurelli, L.
Volatile compounds in “Soppressata Molisana” style salami fermented by Lactobacillus sakei
2001-01-01 Luongo, D; Giagnacovo, Barbara; Fiume, I; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses manufactured from raw milk
2001-01-01 Coppola, Raffaele; Nanni, M; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, A; Iorizzo, Massimo; Chiavari, C; Grazia, L.
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses produced from raw milk
2001-01-01 Coppola, R.; Nanni, M.; Iorizzo, Massimo; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, E.; Chiavari, C.; Grazia, L.
Volatile compounds in soppressata molisana style salami fermented by L. sakei
2001-01-01 Luongo, D.; Giagnacovo, B.; Fiume, I.; Iorizzo, Massimo; Coppola, R.
Effects of low electric tretment on yeast microflora
2002-01-01 Ranalli, Giancarlo; Iorizzo, Massimo; Lustrato, Giuseppe; Zanardini, E.; Grazia, L.
EFFECTS OF LOW ELECTRIC TREATMENT ON YEAST MICROFLORA
2002-01-01 Ranalli, Giancarlo; Iorizzo, Massimo; Lustrato, G.; Zanardini, E.; Grazia, L.
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise
2003-01-01 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Controlling grape must fermentation in early winemaking phases: the role of electrochemical treatment
2003-01-01 Lustrato, Giuseppe; G., Alfano; C., Belli; L., Grazia; Iorizzo, Massimo; Maiuro, Lucia; F., Massarella; E., Zanardini; Ranalli, Giancarlo
Isolamento, identificazione e prima caratterizzazione di lieviti di interesse enologico
2004-01-01 F., Massarella; F., Bonifacio; Iorizzo, Massimo
Selezione di lieviti per la produzione di birra da Triticum dicoccum
2005-01-01 Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Ortenzio, M; Grazia, L.
Influence of Phenolic compounds on the growth of Oenococcus oeni strains
2005-01-01 Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Ferrara, P; DI RENZO, T; Coppola, Raffaele
Scaling-up in industrial winemaking using low electric current as an alternative to sulfur dioxide addition
2006-01-01 Lustrato, G; Alfano, G; Belli, C; Grazia, L; Iorizzo, Massimo; Ranalli, Giancarlo
Impiego di Saccharomyces cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina A nella birra
2007-01-01 Vergalito, F; de Felice, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, Gianfranco; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena
I lieviti autoctoni della Tintilia
2007-01-01 Iorizzo, Massimo
Impiego di chitosano per la salvaguardia della freschezza di gamberetti freschi
2008-01-01 Reale, A; Iaffaldano, Nicolaia; Rosato, Mp; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Goglia, C; Capilongo, Valeria; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Characterization of lactobacilli involved in the ripening of soppressata molisana, a typical southern Italy fermented sausage | 1-gen-1998 | Coppola, R.; Giagnacovo, B.; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Conservazione per congelamento di Lactobacillus rhamnosus | 1-gen-2000 | Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A; Ranieri, P; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele | |
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of ripening | 1-gen-2000 | Coppola, R.; Nanni, M.; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, Elena; Sorrentino, A.; Chiavari, C.; Grazia, L. | |
Microbiological characteristics of Parmigiano Reggiano cheese during the cheesemaking and the first months of the ripening | 1-gen-2000 | Coppola, Raffaele; Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Chiavari, C; Grazia, L. | |
Influence of Lactobacillus sakei 121 on some microbiological and chemical parameters of "Soppressata Molisana" sausage | 1-gen-2001 | Coppola, Raffaele; Giagnacovo, Barbara; Iorizzo, Massimo; Grazia, Luigi; Nazzaro, F; De Giulio, B; Maurelli, L. | |
Volatile compounds in “Soppressata Molisana” style salami fermented by Lactobacillus sakei | 1-gen-2001 | Luongo, D; Giagnacovo, Barbara; Fiume, I; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele | |
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses manufactured from raw milk | 1-gen-2001 | Coppola, Raffaele; Nanni, M; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, A; Iorizzo, Massimo; Chiavari, C; Grazia, L. | |
Enumeration of thermophilic lactic acid bacteria in ripened cheeses produced from raw milk | 1-gen-2001 | Coppola, R.; Nanni, M.; Iorizzo, Massimo; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, E.; Chiavari, C.; Grazia, L. | |
Volatile compounds in soppressata molisana style salami fermented by L. sakei | 1-gen-2001 | Luongo, D.; Giagnacovo, B.; Fiume, I.; Iorizzo, Massimo; Coppola, R. | |
Effects of low electric tretment on yeast microflora | 1-gen-2002 | Ranalli, Giancarlo; Iorizzo, Massimo; Lustrato, Giuseppe; Zanardini, E.; Grazia, L. | |
EFFECTS OF LOW ELECTRIC TREATMENT ON YEAST MICROFLORA | 1-gen-2002 | Ranalli, Giancarlo; Iorizzo, Massimo; Lustrato, G.; Zanardini, E.; Grazia, L. | |
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise | 1-gen-2003 | Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Controlling grape must fermentation in early winemaking phases: the role of electrochemical treatment | 1-gen-2003 | Lustrato, Giuseppe; G., Alfano; C., Belli; L., Grazia; Iorizzo, Massimo; Maiuro, Lucia; F., Massarella; E., Zanardini; Ranalli, Giancarlo | |
Isolamento, identificazione e prima caratterizzazione di lieviti di interesse enologico | 1-gen-2004 | F., Massarella; F., Bonifacio; Iorizzo, Massimo | |
Selezione di lieviti per la produzione di birra da Triticum dicoccum | 1-gen-2005 | Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Ortenzio, M; Grazia, L. | |
Influence of Phenolic compounds on the growth of Oenococcus oeni strains | 1-gen-2005 | Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Ferrara, P; DI RENZO, T; Coppola, Raffaele | |
Scaling-up in industrial winemaking using low electric current as an alternative to sulfur dioxide addition | 1-gen-2006 | Lustrato, G; Alfano, G; Belli, C; Grazia, L; Iorizzo, Massimo; Ranalli, Giancarlo | |
Impiego di Saccharomyces cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina A nella birra | 1-gen-2007 | Vergalito, F; de Felice, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, Gianfranco; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena | |
I lieviti autoctoni della Tintilia | 1-gen-2007 | Iorizzo, Massimo | |
Impiego di chitosano per la salvaguardia della freschezza di gamberetti freschi | 1-gen-2008 | Reale, A; Iaffaldano, Nicolaia; Rosato, Mp; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Goglia, C; Capilongo, Valeria; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile