Sfoglia per Autore
Assessment of microbial content of turkey (Meleagris gallopavo) semen after cryopreservation by the pellet method
2009-01-01 Iaffaldano, N; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Rosato, Mp
Effect of the pellet cryopreservation method on the post‐thaw recovery of Salmonella spp. experimentally inoculated in turkey (Meleagris gallopavo) semen
2009-01-01 Iaffaldano, Nicolaia; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Rosato, Mp
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine
2009-01-01 Di Criscio, T; Fratianni, A; Niro, S; Tremonte, Patrizio; Di Renzo, T; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Attività antifungina espressa da batteri lattici isolati da impasti acidi
2009-01-01 Reale, A; Maiuro, Lucia; Tremonte, Patrizio; Amadoro, C; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Effect of the pellet cryopreservation method on the post-thaw recovery of Salmonella spp. experimentally inoculated in turkey (Meleagris gallopavo) semen
2009-01-01 Iaffaldano, Nicolaia; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Rosato, M. P.
Impiego di Saccharomices cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina A nella birra
2009-01-01 Vergalito, F; DE FELICE, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, G; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena
Caratteristiche microbiologiche e tecnologiche di lieviti commerciali per panificazione
2009-01-01 Reale, A; Amadoro, C; Tremonte, P; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy
2009-01-01 Di Renzo, T; Grasso, Ml; Niro, S; Reale, A; Tremonte, P; Panfili, Gianfranco; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta
Assessment of microbial content of turkey (Meleagris gallopavo) semen after cryopreservation by the pellet method
2009-01-01 Iaffaldano, Nicolaia; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Rosato, M. P.
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures. Profilo aromatico della Mozzarella: confronto fra colture naturali e selezionate
2009-01-01 T., DI RENZO; A., DI LUCCIA; Succi, Mariantonietta; A., Reale; P., Tremonte; A., Trani; Capilongo, Valeria; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Irradiation Treatments to Improve the Shelf Life of Fresh Black Truffles (Truffles Preservation by Gamma-Rays)
2009-01-01 Reale, A; Sorrentino, Elena; Iacumin, L; Tremonte, Patrizio; Manzano, M; Maiuro, Lucia; Comi, G; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta
Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity
2010-01-01 Tremonte, Patrizio; Reale, A; Di Renzo, T; Tipaldi, Luca; Di Luccia, A; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta
Hygiene and health parameters of donkey’s milk
2010-01-01 Colavita, Giampaolo; Amadoro, C; Maglieri, C; Sorrentino, Elena; Varisco, G; Salimei, Elisabetta
Valutazione della shelf-life di tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) conservato in differenti modalità
2010-01-01 Comi, G; Reale, A; Giusto, C; Tremonte, Patrizio; Iacumin, L; Succi, Mariantonietta; Manzano, M; DI RENZO, T; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Risk of Salmonella transmission via cryopreserved semen in turkey flocks
2010-01-01 Iaffaldano, Nicolaia; Reale, Anna; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; DI IORIO, Michele; Rosato, Maria Pina
Microbiological characteristics of raw ass’s milk: manual vs. machine milking
2010-01-01 Sorrentino, Elena; DI RENZO, T; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Salimei, Elisabetta; Colavita, Giampaolo
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latti di diversa origine
2010-01-01 DI CRISCIO, T; Fratianni, A; Niro, S; Tremonte, Patrizio; DI RENZO, T; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams
2010-01-01 Di Criscio, T; Fratianni, A; Mignogna, R; Cinquanta, Luciano; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni
2010-01-01 Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E
Presence of lactic acid bacteria in wines from Southern Italy
2010-01-01 Sorrentino, Elena; Tipaldi, L; Lombardi, Sj; Testa, B; Tremonte, Patrizio; Iorizzo, Massimo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Assessment of microbial content of turkey (Meleagris gallopavo) semen after cryopreservation by the pellet method | 1-gen-2009 | Iaffaldano, N; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Rosato, Mp | |
Effect of the pellet cryopreservation method on the post‐thaw recovery of Salmonella spp. experimentally inoculated in turkey (Meleagris gallopavo) semen | 1-gen-2009 | Iaffaldano, Nicolaia; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Rosato, Mp | |
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latte di diversa origine | 1-gen-2009 | Di Criscio, T; Fratianni, A; Niro, S; Tremonte, Patrizio; Di Renzo, T; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
Attività antifungina espressa da batteri lattici isolati da impasti acidi | 1-gen-2009 | Reale, A; Maiuro, Lucia; Tremonte, Patrizio; Amadoro, C; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
Effect of the pellet cryopreservation method on the post-thaw recovery of Salmonella spp. experimentally inoculated in turkey (Meleagris gallopavo) semen | 1-gen-2009 | Iaffaldano, Nicolaia; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Rosato, M. P. | |
Impiego di Saccharomices cerevisiae per il contenimento dei livelli di ocratossina A nella birra | 1-gen-2009 | Vergalito, F; DE FELICE, D. V.; Pacifico, S; Romano, S; Iorizzo, Massimo; Panfili, G; Coppola, Raffaele; Castoria, Raffaello; Sorrentino, Elena | |
Caratteristiche microbiologiche e tecnologiche di lieviti commerciali per panificazione | 1-gen-2009 | Reale, A; Amadoro, C; Tremonte, P; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Diversity of Caciocavallo cheese produced in different regions of Southern Italy | 1-gen-2009 | Di Renzo, T; Grasso, Ml; Niro, S; Reale, A; Tremonte, P; Panfili, Gianfranco; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta | |
Assessment of microbial content of turkey (Meleagris gallopavo) semen after cryopreservation by the pellet method | 1-gen-2009 | Iaffaldano, Nicolaia; Reale, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Rosato, M. P. | |
The flavour profile of mozzarella cheese: natural vs. defined starter cultures. Profilo aromatico della Mozzarella: confronto fra colture naturali e selezionate | 1-gen-2009 | T., DI RENZO; A., DI LUCCIA; Succi, Mariantonietta; A., Reale; P., Tremonte; A., Trani; Capilongo, Valeria; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Irradiation Treatments to Improve the Shelf Life of Fresh Black Truffles (Truffles Preservation by Gamma-Rays) | 1-gen-2009 | Reale, A; Sorrentino, Elena; Iacumin, L; Tremonte, Patrizio; Manzano, M; Maiuro, Lucia; Comi, G; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta | |
Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity | 1-gen-2010 | Tremonte, Patrizio; Reale, A; Di Renzo, T; Tipaldi, Luca; Di Luccia, A; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta | |
Hygiene and health parameters of donkey’s milk | 1-gen-2010 | Colavita, Giampaolo; Amadoro, C; Maglieri, C; Sorrentino, Elena; Varisco, G; Salimei, Elisabetta | |
Valutazione della shelf-life di tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) conservato in differenti modalità | 1-gen-2010 | Comi, G; Reale, A; Giusto, C; Tremonte, Patrizio; Iacumin, L; Succi, Mariantonietta; Manzano, M; DI RENZO, T; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Risk of Salmonella transmission via cryopreserved semen in turkey flocks | 1-gen-2010 | Iaffaldano, Nicolaia; Reale, Anna; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; DI IORIO, Michele; Rosato, Maria Pina | |
Microbiological characteristics of raw ass’s milk: manual vs. machine milking | 1-gen-2010 | Sorrentino, Elena; DI RENZO, T; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Salimei, Elisabetta; Colavita, Giampaolo | |
Produzione di formaggi tradizionali a pasta filata a partire da latti di diversa origine | 1-gen-2010 | DI CRISCIO, T; Fratianni, A; Niro, S; Tremonte, Patrizio; DI RENZO, T; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams | 1-gen-2010 | Di Criscio, T; Fratianni, A; Mignogna, R; Cinquanta, Luciano; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni | 1-gen-2010 | Iorizzo, M; Lombardi, Silvia Jane; Di Renzo, T; Testa, B; Coppola, R; Sorrentino, E | |
Presence of lactic acid bacteria in wines from Southern Italy | 1-gen-2010 | Sorrentino, Elena; Tipaldi, L; Lombardi, Sj; Testa, B; Tremonte, Patrizio; Iorizzo, Massimo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile