Sfoglia per Autore
Performance of Tintilia grapevine (Vitis Vinifera L.) under summer pruning treatments.
2007-01-01 Marchesani, D; Cinquanta, Luciano; Iannini, Caterina
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module
2007-01-01 I., Sebastiani; Messia, Maria Cristina; M., Bruno; Cinquanta, Luciano; Marconi, Emanuele; M., Moresi
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes.
2007-01-01 M., Farina; Albanese, D.; Cinquanta, Luciano; G., Cuccurullo; M., DI MATTEO
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module
2007-01-01 Sebastiani, I; Messia, Maria Cristina; Bruno, M; Cinquanta, Luciano; Marconi, Emanuele; Moresi, M.
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale.
2007-01-01 Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Cinquanta, Luciano; Gammariello, D; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale
2007-01-01 Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Cinquanta, Luciano; Gammariello, D; Sorrentino, Elena; Panfili, G.
Effectiveness of microwave pasteurization on model liquid solution
2007-01-01 Cuccurullo, G.; Cinquanta, Luciano; M., Farina; M., DI MATTEO
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage
2007-01-01 Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; Brasiello, A; Di Matteo, M.
Effects of an innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples
2007-01-01 Albanese, D; Cinquanta, Luciano; Matteo, M.
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods
2007-01-01 G., Cuccurullo; G., Sorrentino; Cinquanta, Luciano
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino.
2008-01-01 Sebastiani, I; Messia, Maria Cristina; Cinquanta, Luciano; Marconi, Emanuele; Moresi, M.
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production
2008-01-01 Sebastiani, I; Moresi, M; Messia, Maria Cristina; Cinquanta, Luciano; Marconi, Emanuele
Drying of plums
2008-01-01 M., DI MATTEO; Cinquanta, Luciano; S., Crescitelli
Effects of microwave pasteurization on orange juice quality.
2008-01-01 Cinquanta, Luciano; Cuccurullo, G.; D., Albanese
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments
2009-01-01 Cinquanta, Luciano; Fratianni, A; Stoduto, L; Panfili, Gianfranco
Effect on Orange Juice of Batch Pasteurization in an Improved Pilot-Scale Microwave Oven
2010-01-01 Cinquanta, Luciano; Albanese, D; Cuccurullo, G; Di Matteo, M.
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating
2010-01-01 Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Panfili, G.
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams
2010-01-01 Di Criscio, T; Fratianni, A; Mignogna, R; Cinquanta, Luciano; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco
EFFETTO DELLA TEMPERATURA SULLA QUALITÀ DI MELANZANE ESSICCATE MEDIANTE MICROONDE.
2012-01-01 G., Adiletta; D., Albanese; Cinquanta, Luciano; G., Cuccurullo; M., DI MATTEO
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA.
2012-01-01 Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Mignogna, R; Albanese, D.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Performance of Tintilia grapevine (Vitis Vinifera L.) under summer pruning treatments. | 1-gen-2007 | Marchesani, D; Cinquanta, Luciano; Iannini, Caterina | |
Ultrafiltration of water buffalo whey: performance and modelling of a tubular ceramic module | 1-gen-2007 | I., Sebastiani; Messia, Maria Cristina; M., Bruno; Cinquanta, Luciano; Marconi, Emanuele; M., Moresi | |
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes. | 1-gen-2007 | M., Farina; Albanese, D.; Cinquanta, Luciano; G., Cuccurullo; M., DI MATTEO | |
Ultrafiltration of water buffalo whey: peformance and modeling of a tubular ceramic module | 1-gen-2007 | Sebastiani, I; Messia, Maria Cristina; Bruno, M; Cinquanta, Luciano; Marconi, Emanuele; Moresi, M. | |
Microrganismi probiotici e inulina per la produzione di gelato ad alta valenza funzionale. | 1-gen-2007 | Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Cinquanta, Luciano; Gammariello, D; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
Microrganismi probiotici e inulina per gelato ad alta valenza funzionale | 1-gen-2007 | Fratianni, A; DI CRISCIO, T; Cinquanta, Luciano; Gammariello, D; Sorrentino, Elena; Panfili, G. | |
Effectiveness of microwave pasteurization on model liquid solution | 1-gen-2007 | Cuccurullo, G.; Cinquanta, Luciano; M., Farina; M., DI MATTEO | |
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage | 1-gen-2007 | Albanese, D; Russo, L; Cinquanta, Luciano; Brasiello, A; Di Matteo, M. | |
Effects of an innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples | 1-gen-2007 | Albanese, D; Cinquanta, Luciano; Matteo, M. | |
A procedure to achieve fine control in MW processing of foods | 1-gen-2007 | G., Cuccurullo; G., Sorrentino; Cinquanta, Luciano | |
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino. | 1-gen-2008 | Sebastiani, I; Messia, Maria Cristina; Cinquanta, Luciano; Marconi, Emanuele; Moresi, M. | |
Produzione di concentrati proteici da siero di latte bufalino/Water buffalo whey protein concentrate production | 1-gen-2008 | Sebastiani, I; Moresi, M; Messia, Maria Cristina; Cinquanta, Luciano; Marconi, Emanuele | |
Drying of plums | 1-gen-2008 | M., DI MATTEO; Cinquanta, Luciano; S., Crescitelli | |
Effects of microwave pasteurization on orange juice quality. | 1-gen-2008 | Cinquanta, Luciano; Cuccurullo, G.; D., Albanese | |
Effect of microwave pasteurization on orange juice color and carotenoid pigments | 1-gen-2009 | Cinquanta, Luciano; Fratianni, A; Stoduto, L; Panfili, Gianfranco | |
Effect on Orange Juice of Batch Pasteurization in an Improved Pilot-Scale Microwave Oven | 1-gen-2010 | Cinquanta, Luciano; Albanese, D; Cuccurullo, G; Di Matteo, M. | |
Degradation of carotenoids in orange juice during microwave heating | 1-gen-2010 | Fratianni, A; Cinquanta, Luciano; Panfili, G. | |
Production of functional probiotic, prebiotic, and synbiotic ice creams | 1-gen-2010 | Di Criscio, T; Fratianni, A; Mignogna, R; Cinquanta, Luciano; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Panfili, Gianfranco | |
EFFETTO DELLA TEMPERATURA SULLA QUALITÀ DI MELANZANE ESSICCATE MEDIANTE MICROONDE. | 1-gen-2012 | G., Adiletta; D., Albanese; Cinquanta, Luciano; G., Cuccurullo; M., DI MATTEO | |
EVOLUZIONE DEI CAROTENOIDI NEL CORSO DELLA MATURAZIONE DI UVE TINTILIA. | 1-gen-2012 | Cinquanta, Luciano; Panfili, Gianfranco; Mignogna, R; Albanese, D. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile