Sfoglia per Autore
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline
2008-01-01 Messia, Maria Cristina; Di Falco, T; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
I prodotti di ossidazione del colesterolo e la shelf life della pasta all'uovo
2009-01-01 Verardo, V; Pasini, F; Messia, Maria Cristina; Iafelice, G; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F.
Caratterizzazione di amido e beta-glucani in differenti genotipi d'orzo
2009-01-01 Sica, F; Candigliota, T; Messia, Maria Cristina; Fanelli, M; Cecconi, D; Marconi, Emanuele
Quali-quantitative assessment of cereal arabinoxylans by HPAEC-PAD
2009-01-01 Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Fanelli, M; Marconi, Emanuele
HPAEC-PAD per la caratterizzazione quali-quantitativa di arabinoxilani in sfarinati di cereali
2009-01-01 Messia, Maria Cristina; Fanelli, M; Falasca, L; Marconi, Emanuele
Direct electrochemical detection of trichothecenes in wheat samples using a 96-well electrochemical plate coupled with microwave hydrolysis
2009-01-01 Ricci, F; Flavio, P; Abagnale, M; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Volpe, G; Moscone, D; Palleschi, G.
La furosina quale marker innovativo per valutare l’autenticità e la qualità della gelatina reale
2009-01-01 Recchia, L; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele
Furosine as innovative marker to assess authenticity and quality of royal jelly
2009-01-01 Recchia, Laura; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele
Influence of storage conditions on cholesterol oxidation in dried egg pasta
2010-01-01 Verardo, V; Pasini, F; Iafelice, G; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, Mf
Satiating effect of a barley beta-glucan enriched snack
2010-01-01 Vitaglione, P; Lumaga, Rb; Montagnese, C; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Scalfi, L.
Effetto della pre-fermentazione di crusca sugli aspetti tecnologici e qualitativi del pane
2011-01-01 Messia, Maria Cristina; Fanelli, M.; Reale, A.; Maiuro, Lucia; Trivisonno M., C.; Cubadda, R.; Marconi, Emanuele
Development of Functional Spaghetti Enriched in Bioactive Compounds Using Barley Coarse Fraction Obtained by Air Classification
2011-01-01 Verardo, V; Gomez Caravaca, Am; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, Mf
EFFETTO DELL'ATTIVITA' DELL'ACQUA SULLE PROPRIETA' TERMODINAMICHE E REOMETRICHE DI CRACKER
2011-01-01 Messia, Maria Cristina; Moresi, M.; DE SANTIS, D.; Marconi, Emanuele
Use of barley by-products (from air classification) to develop functional spaghetti enriched of phenolic compounds and dietary fiber
2011-01-01 Verardo, V; GÓMEZ CARAVACA, A. M.; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F.
Caratterizzazione delle proprietà chimico-fisiche e reologiche di beta-glucani di varietà d'orzo waxy
2011-01-01 Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; De Paula, R.; Marconi, Emanuele
VALUTAZIONE DELLA QUALITA' DI COTTURA DI PASTA FRESCA DI SEMOLA DI GRANO DURO
2011-01-01 Messia, Maria Cristina; Esposito, T; Falasca, Luisa; Greco Miani, M; Marconi, Emanuele
SVILUPPO DI PASTE GLUEN FREE DI ELEVATA QUALITA' NUTRIZIONALE E SENSORIALE A BASE DI GRANO SARACENO
2011-01-01 Trivisonno, M. C.; Messia, Maria Cristina; DE LISIO, L.; Iafelice, G.; Marconi, Emanuele; Virtucio, L.; Cubadda, R.
Influenza della tecnologia di produzione sulle caratteristiche tecnologiche, chimiche e microbiologiche del “Ventricina Vastese”
2011-01-01 Amadoro, Carmela; DI RENZO, T; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Messia, Maria Cristina; Capilongo, Valeria; Colavita, Giampaolo
Geographical and qualitative discrimination of royal jelly by NMR HR-MASS and furosine and (E)-10-hydroxy-2-decenoic acid determination
2011-01-01 Mannina, L; Sobolev, A. P.; Damico, I; Lamanna, R; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F.; GÓMEZ CARAVACA, A. M.
Dietary fiber and flavan-3-ols in shortbread biscuits enriched with barley flours co-products
2011-01-01 Verardo, V; Riciputi, Y; Messia, Maria Cristina; Vallicelli, M; Falasca, Luisa; Marconi, Emanuele; Caboni, Mf
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Rapid determination of collagen in meat-based foods by microwave hydrolysis of proteins and HPAEC-PAD analysis of 4-hydroxyproline | 1-gen-2008 | Messia, Maria Cristina; Di Falco, T; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele | |
I prodotti di ossidazione del colesterolo e la shelf life della pasta all'uovo | 1-gen-2009 | Verardo, V; Pasini, F; Messia, Maria Cristina; Iafelice, G; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F. | |
Caratterizzazione di amido e beta-glucani in differenti genotipi d'orzo | 1-gen-2009 | Sica, F; Candigliota, T; Messia, Maria Cristina; Fanelli, M; Cecconi, D; Marconi, Emanuele | |
Quali-quantitative assessment of cereal arabinoxylans by HPAEC-PAD | 1-gen-2009 | Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Fanelli, M; Marconi, Emanuele | |
HPAEC-PAD per la caratterizzazione quali-quantitativa di arabinoxilani in sfarinati di cereali | 1-gen-2009 | Messia, Maria Cristina; Fanelli, M; Falasca, L; Marconi, Emanuele | |
Direct electrochemical detection of trichothecenes in wheat samples using a 96-well electrochemical plate coupled with microwave hydrolysis | 1-gen-2009 | Ricci, F; Flavio, P; Abagnale, M; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Volpe, G; Moscone, D; Palleschi, G. | |
La furosina quale marker innovativo per valutare l’autenticità e la qualità della gelatina reale | 1-gen-2009 | Recchia, L; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele | |
Furosine as innovative marker to assess authenticity and quality of royal jelly | 1-gen-2009 | Recchia, Laura; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele | |
Influence of storage conditions on cholesterol oxidation in dried egg pasta | 1-gen-2010 | Verardo, V; Pasini, F; Iafelice, G; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, Mf | |
Satiating effect of a barley beta-glucan enriched snack | 1-gen-2010 | Vitaglione, P; Lumaga, Rb; Montagnese, C; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Scalfi, L. | |
Effetto della pre-fermentazione di crusca sugli aspetti tecnologici e qualitativi del pane | 1-gen-2011 | Messia, Maria Cristina; Fanelli, M.; Reale, A.; Maiuro, Lucia; Trivisonno M., C.; Cubadda, R.; Marconi, Emanuele | |
Development of Functional Spaghetti Enriched in Bioactive Compounds Using Barley Coarse Fraction Obtained by Air Classification | 1-gen-2011 | Verardo, V; Gomez Caravaca, Am; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, Mf | |
EFFETTO DELL'ATTIVITA' DELL'ACQUA SULLE PROPRIETA' TERMODINAMICHE E REOMETRICHE DI CRACKER | 1-gen-2011 | Messia, Maria Cristina; Moresi, M.; DE SANTIS, D.; Marconi, Emanuele | |
Use of barley by-products (from air classification) to develop functional spaghetti enriched of phenolic compounds and dietary fiber | 1-gen-2011 | Verardo, V; GÓMEZ CARAVACA, A. M.; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F. | |
Caratterizzazione delle proprietà chimico-fisiche e reologiche di beta-glucani di varietà d'orzo waxy | 1-gen-2011 | Candigliota, Tiziana; Messia, Maria Cristina; De Paula, R.; Marconi, Emanuele | |
VALUTAZIONE DELLA QUALITA' DI COTTURA DI PASTA FRESCA DI SEMOLA DI GRANO DURO | 1-gen-2011 | Messia, Maria Cristina; Esposito, T; Falasca, Luisa; Greco Miani, M; Marconi, Emanuele | |
SVILUPPO DI PASTE GLUEN FREE DI ELEVATA QUALITA' NUTRIZIONALE E SENSORIALE A BASE DI GRANO SARACENO | 1-gen-2011 | Trivisonno, M. C.; Messia, Maria Cristina; DE LISIO, L.; Iafelice, G.; Marconi, Emanuele; Virtucio, L.; Cubadda, R. | |
Influenza della tecnologia di produzione sulle caratteristiche tecnologiche, chimiche e microbiologiche del “Ventricina Vastese” | 1-gen-2011 | Amadoro, Carmela; DI RENZO, T; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Messia, Maria Cristina; Capilongo, Valeria; Colavita, Giampaolo | |
Geographical and qualitative discrimination of royal jelly by NMR HR-MASS and furosine and (E)-10-hydroxy-2-decenoic acid determination | 1-gen-2011 | Mannina, L; Sobolev, A. P.; Damico, I; Lamanna, R; Messia, Maria Cristina; Marconi, Emanuele; Caboni, M. F.; GÓMEZ CARAVACA, A. M. | |
Dietary fiber and flavan-3-ols in shortbread biscuits enriched with barley flours co-products | 1-gen-2011 | Verardo, V; Riciputi, Y; Messia, Maria Cristina; Vallicelli, M; Falasca, Luisa; Marconi, Emanuele; Caboni, Mf |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile