RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model
2018-01-01 Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele
Detection of different microenvironments and Lactobacillus sakei biotypes in Ventricina, a traditional fermented sausage from central Italy
2017-01-01 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Masucci, A.; Maiuro, Lucia; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta
Determination and assessments of selected heavy metals in eye shadow cosmetics from China, Italy, and USA
2012-01-01 Volpe, M. G; Nazzaro, M.; Coppola, Raffaele; Rapuano, F.; Aquino, R. P.
Diabetes and obesity as independent risk factors for osteoporosis in postmenopausal women: A population study
2014-01-01 Neglia, C.; Argentiero, A.; Chitano, G.; Agnello, N.; Giolli, L.; Di Tanna, G.; Paladini, D.; Amati, A.; Marsico, A.; Caiaffa, V.; Conte, Pierfranco; La Selva, G.; Crafa, S.; Coll, G.; Ciccarese, R.; Vigilanza, A.; Distante, C.; Argentiero, D.; Pantile, V.; Benvenuto, M.; Di Renzo, T.; Reale, A.; Coppola, R.; Distante, A.; Colao, A.; Di Somma, C.; Migliore, Alessia; Auriemma, R.; Piscitelli, P.
Dietary effect of dried bay leaves (Laurus nobilis) meal on some biochemical parameters and on plasma oxidative status in New Zealand White growing rabbit.
2016-01-01 Casamassima, Donato Vito; Palazzo, Marisa; Vizzarri, Francesco; Coppola, Raffaele; Costagliola, Ciro; Corino, C; DI COSTANZO, Alfonso
Diversity of fungal communities on Cabernet and Aglianico grapes from vineyards located in Southern Italy
2024-01-01 Iorizzo, M.; Bagnoli, D.; Vergalito, F.; Testa, B.; Tremonte, P.; Succi, M.; Pannella, G.; Letizia, F.; Albanese, G.; Lombardi, S. J.; Coppola, R.
Effect of Biofilm Formation by Lactobacillus plantarum on the Malolactic Fermentation in Model Wine
2020-01-01 Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Coppola, Francesca; Vergalito, Franca; Iorizzo, Massimo; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Iannini, Caterina; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Effect of chestnut extract and chestnut fiber on viability of potential probiotic Lactobacillus strains under gastrointestinal tract conditions
2013-01-01 Blaiotta, G; La Gatta, B; Di Capua, M; Di Luccia, A; Coppola, Raffaele; Aponte, M.
Effect of essential oils on pathogenic bacteria.
2013-01-01 Nazzaro, F; Fratianni, F; De Martino, L; Coppola, Raffaele; De Feo, V.
Effect of exogenous proline on the ethanolic tolerance and malolactic performance of Oenococcus oeni
2020-01-01 Di Martino, C.; Testa, B.; Letizia, F.; Iorizzo, M.; Lombardi, S. J.; Ianiro, M.; Di Renzo, M.; Strollo, D.; Coppola, R.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Detection of antilisterial activity of 3-Phenyllactic acid using Listeria innocua as a model | 1-gen-2018 | Sorrentino, Elena; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Iorizzo, Massimo; Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele | |
Detection of different microenvironments and Lactobacillus sakei biotypes in Ventricina, a traditional fermented sausage from central Italy | 1-gen-2017 | Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Masucci, A.; Maiuro, Lucia; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta | |
Determination and assessments of selected heavy metals in eye shadow cosmetics from China, Italy, and USA | 1-gen-2012 | Volpe, M. G; Nazzaro, M.; Coppola, Raffaele; Rapuano, F.; Aquino, R. P. | |
Diabetes and obesity as independent risk factors for osteoporosis in postmenopausal women: A population study | 1-gen-2014 | Neglia, C.; Argentiero, A.; Chitano, G.; Agnello, N.; Giolli, L.; Di Tanna, G.; Paladini, D.; Amati, A.; Marsico, A.; Caiaffa, V.; Conte, Pierfranco; La Selva, G.; Crafa, S.; Coll, G.; Ciccarese, R.; Vigilanza, A.; Distante, C.; Argentiero, D.; Pantile, V.; Benvenuto, M.; Di Renzo, T.; Reale, A.; Coppola, R.; Distante, A.; Colao, A.; Di Somma, C.; Migliore, Alessia; Auriemma, R.; Piscitelli, P. | |
Dietary effect of dried bay leaves (Laurus nobilis) meal on some biochemical parameters and on plasma oxidative status in New Zealand White growing rabbit. | 1-gen-2016 | Casamassima, Donato Vito; Palazzo, Marisa; Vizzarri, Francesco; Coppola, Raffaele; Costagliola, Ciro; Corino, C; DI COSTANZO, Alfonso | |
Diversity of fungal communities on Cabernet and Aglianico grapes from vineyards located in Southern Italy | 1-gen-2024 | Iorizzo, M.; Bagnoli, D.; Vergalito, F.; Testa, B.; Tremonte, P.; Succi, M.; Pannella, G.; Letizia, F.; Albanese, G.; Lombardi, S. J.; Coppola, R. | |
Effect of Biofilm Formation by Lactobacillus plantarum on the Malolactic Fermentation in Model Wine | 1-gen-2020 | Pannella, Gianfranco; Lombardi, Silvia Jane; Coppola, Francesca; Vergalito, Franca; Iorizzo, Massimo; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Iannini, Caterina; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
Effect of chestnut extract and chestnut fiber on viability of potential probiotic Lactobacillus strains under gastrointestinal tract conditions | 1-gen-2013 | Blaiotta, G; La Gatta, B; Di Capua, M; Di Luccia, A; Coppola, Raffaele; Aponte, M. | |
Effect of essential oils on pathogenic bacteria. | 1-gen-2013 | Nazzaro, F; Fratianni, F; De Martino, L; Coppola, Raffaele; De Feo, V. | |
Effect of exogenous proline on the ethanolic tolerance and malolactic performance of Oenococcus oeni | 1-gen-2020 | Di Martino, C.; Testa, B.; Letizia, F.; Iorizzo, M.; Lombardi, S. J.; Ianiro, M.; Di Renzo, M.; Strollo, D.; Coppola, R. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 170
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 167
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abstract in rivista 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 29
- 2010 - 2019 80
- 2000 - 2009 45
- 1990 - 1999 15
- 1989 - 1989 1
Rivista
- INDUSTRIE ALIMENTARI 18
- FOOD CHEMISTRY 6
- FOOD MICROBIOLOGY 6
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 6
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 6
- MICROORGANISMS 6
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 5
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- LAIT 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE 5
Keyword
- Food Science 23
- Polyphenols 9
- Applied Microbiology and Biotechnology 6
- biofilm 6
- Microbiology 6
- Nutrition and Dietetics 6
- Antimicrobial activity 5
- Probiotic 5
- Probiotics 5
- Antimicrobial 4
Lingua
- eng 117
- ita 26
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 166
- open 2
- reserved 2
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 170
- DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO 2
- DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE 7