RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough
1996-01-01 Coppola, R; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Survival of commercial probiotic strains in dark chocolate with high cocoa and phenols content during the storage and in a static in vitro digestion model
2017-01-01 Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Cozzolino, Autilia; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano]
2005-01-01 Capobianco, F; Pacifico, S; Panfili, G; Salimei, E; Coppola, R
The importance of lactic acid bacteria for phytate degradation during cereal dough fermentation
2007-01-01 Reale, A; Konietzny, U; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Greiner, R.
The use of probiotic strains in the production of a donkey milk-based functional beverage
2010-01-01 Nazzaro, Filomena; Fratianni, Florinda; Orlando, Pierangelo; Coppola, Raffaele
Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract
2015-01-01 Reale, A; Di Renzo, T; Rossi, F; Zotta, T; Iacumin, L; Preziuso, M; Parente, E; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Truffles decontamination treatment by ionizing radiation
2004-01-01 Adamo, M.; Capitani, D.; Mannina, L.; Cristinzio, M.; Ragni, P.; Tata, A.; Coppola, Raffaele
UN DECENNIO DI OSSERVAZIONI SULL'EVOLUZIONE DELL’INQUINAMENTO DEL FIUME SABATO
2000-01-01 Sorrentino, Elena; Galasso, M; Manganiello, D; Muscetta, K; Coppola, Raffaele
Use of alginate and cryo-protective sugars to improve the viability of lactic acid bacteria after freezing and freeze-drying
2005-01-01 De Giulio, B; Orlando, P; Barba, G; Coppola, Raffaele; De Rosa, M; Sada, A; De Prisco, Pp; Nazzaro, F.
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages
2003-01-01 Salimei, Elisabetta; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Fantuz, F; Varisco, G; Coppola, Raffaele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Survival after freezing of mesophilic lactobacilli isolated from fermented meat and sourdough | 1-gen-1996 | Coppola, R; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L. | |
Survival of commercial probiotic strains in dark chocolate with high cocoa and phenols content during the storage and in a static in vitro digestion model | 1-gen-2017 | Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Tipaldi, Luca; Cozzolino, Autilia; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena | |
Technological and microbiological aspects of Pecorino Carmasciano [Aspetti tecnologici e microbiologici del Pecorino Carmasciano] | 1-gen-2005 | Capobianco, F; Pacifico, S; Panfili, G; Salimei, E; Coppola, R | |
The importance of lactic acid bacteria for phytate degradation during cereal dough fermentation | 1-gen-2007 | Reale, A; Konietzny, U; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Greiner, R. | |
The use of probiotic strains in the production of a donkey milk-based functional beverage | 1-gen-2010 | Nazzaro, Filomena; Fratianni, Florinda; Orlando, Pierangelo; Coppola, Raffaele | |
Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract | 1-gen-2015 | Reale, A; Di Renzo, T; Rossi, F; Zotta, T; Iacumin, L; Preziuso, M; Parente, E; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele | |
Truffles decontamination treatment by ionizing radiation | 1-gen-2004 | Adamo, M.; Capitani, D.; Mannina, L.; Cristinzio, M.; Ragni, P.; Tata, A.; Coppola, Raffaele | |
UN DECENNIO DI OSSERVAZIONI SULL'EVOLUZIONE DELL’INQUINAMENTO DEL FIUME SABATO | 1-gen-2000 | Sorrentino, Elena; Galasso, M; Manganiello, D; Muscetta, K; Coppola, Raffaele | |
Use of alginate and cryo-protective sugars to improve the viability of lactic acid bacteria after freezing and freeze-drying | 1-gen-2005 | De Giulio, B; Orlando, P; Barba, G; Coppola, Raffaele; De Rosa, M; Sada, A; De Prisco, Pp; Nazzaro, F. | |
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages | 1-gen-2003 | Salimei, Elisabetta; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Fantuz, F; Varisco, G; Coppola, Raffaele |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 170
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Articolo in rivista 167
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abstract in rivista 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 29
- 2010 - 2019 80
- 2000 - 2009 45
- 1990 - 1999 15
- 1989 - 1989 1
Rivista
- INDUSTRIE ALIMENTARI 18
- FOOD CHEMISTRY 6
- FOOD MICROBIOLOGY 6
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 6
- JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 6
- MICROORGANISMS 6
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 5
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5
- LAIT 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE 5
Keyword
- Food Science 23
- Polyphenols 9
- Applied Microbiology and Biotechnology 6
- biofilm 6
- Microbiology 6
- Nutrition and Dietetics 6
- Antimicrobial activity 5
- Probiotic 5
- Probiotics 5
- Antimicrobial 4
Lingua
- eng 117
- ita 26
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 166
- open 2
- reserved 2
Appartenenza
- DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI 170
- DIPARTIMENTO DI BIOSCIENZE E TERRITORIO 2
- DIPARTIMENTO DI MEDICINA E DI SCIENZE DELLA SALUTE 7