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Shelf life of fresh sausages stored under modified atmospheres
2005-01-01 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Maiorano, Giuseppe; Coppola, Raffaele
Shelf-life of extra virgin olive oils from southern Italy
2014-01-01 Barbarisi, Costantina; Di Stasio, Michele; La Cara, Francesco; Nazzaro, Melissa; Siano, Francesco; Coppola, Raffaele; Volpe, Filomena; De Mattia, Anna; Volpe, Maria Grazia
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures
1995-01-01 Coppola, R; Sorrentino, Elena; Cinquanta, Luciano; Rossi, F; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Spray-dried chestnut extract containing Lactobacillus rhamnosus cells as novel ingredient for a probiotic chestnut mousse
2014-01-01 Romano, A.; Blaiotta, G.; Di Cerbo, A.; Coppola, Raffaele; Masi, P.; Aponte, M.
Studio della capacità di ceppi di Lactobacillus plantarum di ridurre la concentrazione dell' ocratossina A in "Malvasia delle Lipari"
2008-01-01 Vergalito, F; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Coppola, Raffaele; Randazzo, C. L.; Restuccia, C; Caggia, C.
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: Microbial dynamics and volatilome profile
2020-01-01 Garofalo, C.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Sabbatini, R.; Milanovic, V.; Alkic-Subasic, M.; Boscaino, F.; Aquilanti, L.; Pasquini, M.; Trombetta, M. F.; Tavoletti, S.; Coppola, R.; Cocolin, L.; Blesic, M.; Saric, Z.; Clementi, F.; Osimani, A.
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium
2017-01-01 Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Sorrentino, Elena
Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus
2014-01-01 Rossi, Franca; Di Renzo, Tiziana; Preziuso, Marco; Zotta, Teresa; Iacumin, Lucilla; Coppola, Raffaele; Reale, Anna
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise
2003-01-01 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
Survey of lactic acid bacteria isolated during the advanced stages of the ripening of Parmigiano Reggiano cheese
1997-01-01 Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.; Coppola, Raffaele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Shelf life of fresh sausages stored under modified atmospheres | 1-gen-2005 | Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Maiorano, Giuseppe; Coppola, Raffaele | |
Shelf-life of extra virgin olive oils from southern Italy | 1-gen-2014 | Barbarisi, Costantina; Di Stasio, Michele; La Cara, Francesco; Nazzaro, Melissa; Siano, Francesco; Coppola, Raffaele; Volpe, Filomena; De Mattia, Anna; Volpe, Maria Grazia | |
Shelf-life of mozzarella cheese samples packaged without liquid and stored at different temperatures | 1-gen-1995 | Coppola, R; Sorrentino, Elena; Cinquanta, Luciano; Rossi, F; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Spray-dried chestnut extract containing Lactobacillus rhamnosus cells as novel ingredient for a probiotic chestnut mousse | 1-gen-2014 | Romano, A.; Blaiotta, G.; Di Cerbo, A.; Coppola, Raffaele; Masi, P.; Aponte, M. | |
Studio della capacità di ceppi di Lactobacillus plantarum di ridurre la concentrazione dell' ocratossina A in "Malvasia delle Lipari" | 1-gen-2008 | Vergalito, F; Reale, A; Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Pacifico, S; Coppola, Raffaele; Randazzo, C. L.; Restuccia, C; Caggia, C. | |
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: Microbial dynamics and volatilome profile | 1-gen-2020 | Garofalo, C.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Sabbatini, R.; Milanovic, V.; Alkic-Subasic, M.; Boscaino, F.; Aquilanti, L.; Pasquini, M.; Trombetta, M. F.; Tavoletti, S.; Coppola, R.; Cocolin, L.; Blesic, M.; Saric, Z.; Clementi, F.; Osimani, A. | |
Sub-optimal pH Preadaptation Improves the Survival of Lactobacillus plantarum Strains and the Malic Acid Consumption in Wine-Like Medium | 1-gen-2017 | Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Coppola, Raffaele; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Sorrentino, Elena | |
Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus | 1-gen-2014 | Rossi, Franca; Di Renzo, Tiziana; Preziuso, Marco; Zotta, Teresa; Iacumin, Lucilla; Coppola, Raffaele; Reale, Anna | |
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise | 1-gen-2003 | Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L. | |
Survey of lactic acid bacteria isolated during the advanced stages of the ripening of Parmigiano Reggiano cheese | 1-gen-1997 | Nanni, M; Iorizzo, Massimo; Sorrentino, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L.; Coppola, Raffaele |
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- 2010 - 2019 80
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- 1990 - 1999 15
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