VITONE, CAROLINE
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 118
NA - Nord America 63
AS - Asia 58
SA - Sud America 36
AF - Africa 9
Totale 284
Nazione #
RU - Federazione Russa 93
US - Stati Uniti d'America 59
BR - Brasile 28
SG - Singapore 24
CN - Cina 10
IT - Italia 10
PH - Filippine 8
VN - Vietnam 7
CI - Costa d'Avorio 6
AR - Argentina 4
CA - Canada 3
DE - Germania 3
EC - Ecuador 3
GB - Regno Unito 3
IR - Iran 3
UA - Ucraina 3
IN - India 2
ZA - Sudafrica 2
CZ - Repubblica Ceca 1
ES - Italia 1
FI - Finlandia 1
IL - Israele 1
IQ - Iraq 1
JP - Giappone 1
MX - Messico 1
NL - Olanda 1
PL - Polonia 1
SE - Svezia 1
TN - Tunisia 1
TR - Turchia 1
UY - Uruguay 1
Totale 284
Città #
Moscow 28
Singapore 17
Dallas 15
Ashburn 8
Beijing 7
São Paulo 7
Abidjan 6
Los Angeles 5
New York 4
Guayaquil 3
Nuremberg 3
San Juan 3
Tehran 3
Brooklyn 2
Buenos Aires 2
Caserta 2
Ferrara 2
Montreal 2
Phoenix 2
Poplar 2
Salvador 2
Visakhapatnam 2
Amsterdam 1
Ankara 1
Atlanta 1
Bellante 1
Berehove 1
Boardman 1
Braintree 1
Butiá 1
Bắc Ninh 1
Cajazeiras 1
Caloocan City 1
Campobasso 1
Cataguases 1
Caxias do Sul 1
Congonhas 1
Contagem 1
Cornélio Procópio 1
Curitiba 1
Denver 1
Dubuque 1
Erbil 1
Fortaleza 1
Guarulhos 1
Haiphong 1
Hanoi 1
Hillsboro 1
Ho Chi Minh City 1
Hollywood 1
Hải Dương 1
Ilhéus 1
Johannesburg 1
Krasnodar 1
Kyiv 1
Lagoa Bonita do Sul 1
Lappeenranta 1
Las Piñas 1
London 1
Manassas 1
Mauá 1
Montevideo 1
Ninh Bình 1
Olomouc 1
Orem 1
Palm Beach Gardens 1
Palmdale 1
Pittsburgh 1
Porto Alegre 1
Pretoria 1
Querétaro 1
Quezon City 1
Ribeirão Preto 1
Rosario 1
San Francisco 1
San Jose 1
Santa Clara 1
Senador Canedo 1
Stockholm 1
Sumaré 1
São Luiz 1
Tietê 1
Tokyo 1
Toronto 1
Trento 1
Tunis 1
Villa Ángela 1
Vĩnh Tường 1
Warsaw 1
Totale 194
Nome #
Development of functional pasta enriched with green leafy vegetables: impact on liposoluble compounds, nutritional, technological and sensorial quality 107
Evaluation of the Content of Minerals, B-Group Vitamins, Tocols, and Carotenoids in Raw and In-House Cooked Wild Edible Plants 72
Tocols as Antioxidant Molecules in the Agro-Food Field 59
Diplotaxis erucoides and Oxalis pes-caprae: Two Wild Edible Plants as a New and Valuable Source of Carotenoids, Tocols and B1 and B2 Vitamins 51
Totale 289
Categoria #
all - tutte 1.284
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conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.284


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2023/202420 0 0 0 5 0 4 0 8 0 0 1 2
2024/202582 10 6 6 5 15 4 6 6 5 0 8 11
2025/2026187 8 19 16 36 95 13 0 0 0 0 0 0
Totale 289