SUCCI, Mariantonietta

SUCCI, Mariantonietta  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

Risultati 1 - 20 di 129 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Akkermansia muciniphila, a commensal of intestinal microbiota, protects from enteropatogenic Escherichia coli infection in the Galleria mellonella host-model 1-gen-2018 Vergalito, Franca; Cutuli, Marco Alfio; Magnifico, Irene; Venditti, Noemi; Cozzolino, Autilia; Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; DI MARCO, Roberto
Alla scoperta del pane 1-gen-2001 Coppola, Raffaele; Sorrentino, A; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Torelli, M; Sorrentino, Elena; Grazia, L.
Allevamenti Tecniche e Tecnologie 1-gen-2007 Coppola, Raffaele; Salimei, E; Maglieri, C; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio
Antagonistic Activity against Ascosphaera apis and Functional Properties of Lactobacillus kunkeei Strains 1-gen-2020 Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; Ganassi, Sonia; Testa, Bruno; Ianiro, Mario; Letizia, Francesco; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Vergalito, Franca; Cozzolino, Autilia; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Petrarca, Sonia; Mancini, Massimo; Cristofaro, Antonio De
Antibiotic susceptibility of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 1-gen-2005 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Salzano, G; Sorrentino, Elena
Antimicrobial activity against paenibacillus larvae and functional properties of lactiplantibacillus plantarum strains: Potential benefits for honeybee health 1-gen-2020 Iorizzo, M.; Testa, B.; Lombardi, S. J.; Ganassi, S.; Ianiro, M.; Letizia, F.; Succi, M.; Tremonte, P.; Vergalito, F.; Cozzolino, A.; Sorrentino, E.; Coppola, R.; Petrarca, S.; Mancini, M.; De Cristofaro, A.
Antimicrobial activity of gallic acid against food-related Pseudomonas strains and its use as biocontrol tool to improve the shelf life of fresh black truffles 1-gen-2018 Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Maiuro, Lucia; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains isolated from different environments: A preliminary study 1-gen-2017 Tremonte, Patrizio; Pannella, Gianfranco; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Sturchio, Marina; Coppola, Raffaele; Luongo, D.; Sorrentino, Elena
Antimicrobial activity of phenolic compounds 1-gen-2011 Tipaldi, Luca; Di Renzo, T; Succi, Mariantonietta; Tremonte, P; Reale, A; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Antimicrobial effect of Malpighia punicifolia and extension of water buffalo steak shelf-life 1-gen-2016 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; Ibañez, E.; Mendiola, J. A.; Di Renzo, T.; Reale, A.; Coppola, Raffaele
Approcci biotecnologici per la conservazione di carni bufaline 1-gen-2008 Tremonte, P; Amadoro, C; Lombardi, V; Tipaldi, L; Di Renzo, T; Reale, A; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Attività fitasica espressa da batteri lattici e lieviti durante la fermentazione di impasti di grano tenero: uno studio 31P NMR 1-gen-2005 Reale, A; Mannina, L; Tremonte, P; SOBOLEV A., P; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Attività proteolitica espressa da lieviti e batteri lattici in impasti acidi 1-gen-2005 Sorrentino, Elena; Tremonte, P; Reale, A; Succi, Mariantonietta; Coppola, Raffaele
Azione antimicrobica espressa da Lactobacillus sakei nei confronti di Brochothrix thermosphacta e Pseudomonas spp. 1-gen-2008 Tremonte, P; Succi, Mariantonietta; Reale, A; Tipaldi, L; Florio, C; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Behaviour of lactic acid bacteria populations in Pecorino di Carmasciano cheese samples submitted to environmental conditions prevailing in the gastrointestinal tract: Evaluation by means of a polyphasic approach. 1-gen-2014 Ricciardi, A; Blaiotta, G; Di Cerbo, A; Succi, Mariantonietta; Aponte, M.
Behaviour of Lactobacillus rhamnosus strains in ass's milk 1-gen-2002 Coppola, Raffaele; Salimei, Elisabetta; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Nanni, M; Ranieri, P; Blanes, Rb; Grazia, L.
Bile salt and acid tolerance of Lactobacillus rhamnosus strains isolated from Parmigiano Reggiano cheese 1-gen-2005 Succi, Mariantonietta; Tremonte, Patrizio; Reale, A; Sorrentino, Elena; Grazia, L; Pacifico, S; Coppola, Raffaele
Biodiversita’ microbica in impasti acidi molisani 1-gen-2003 Coppola, Raffaele; Reale, A.; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta
Biodiversity of Lactobacillus plantarum from traditional Italian wines 1-gen-2014 Testa, B; Lombardi, Sj; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Tipaldi, L; Pannella, G; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Coppola, Raffaele
Capacità di sviluppo e specificità del pattern proteico di parete di batteri lattici in presenza di differenti sostanze prebiotiche 1-gen-2008 Succi, Mariantonietta; Tremonte, P; Reale, A; Pannella, G; Florio, C; Damico, I; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena