REALE, Anna

REALE, Anna  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

Mostra records
Risultati 1 - 14 di 14 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alginate-assisted lemongrass (Cymbopogon nardus) essential oil dispersions for antifungal activity 1-gen-2021 Cofelice, M.; Cinelli, G.; Lopez, F.; Di Renzo, T.; Coppola, R.; Reale, A.
Diabetes and obesity as independent risk factors for osteoporosis in postmenopausal women: A population study 1-gen-2014 Neglia, C.; Argentiero, A.; Chitano, G.; Agnello, N.; Giolli, L.; Di Tanna, G.; Paladini, D.; Amati, A.; Marsico, A.; Caiaffa, V.; Conte, Pierfranco; La Selva, G.; Crafa, S.; Coll, G.; Ciccarese, R.; Vigilanza, A.; Distante, C.; Argentiero, D.; Pantile, V.; Benvenuto, M.; Di Renzo, T.; Reale, A.; Coppola, R.; Distante, A.; Colao, A.; Di Somma, C.; Migliore, Alessia; Auriemma, R.; Piscitelli, P.
Effect of Different Hydrocolloids on the Qualitative Characteristics of Fermented Gluten-Free Quinoa Dough and Bread 1-gen-2024 Di Renzo, T.; Trivisonno, M. C.; Nazzaro, S.; Reale, A.; Messia, M. C.
Effects of pre-fermented wheat bran on dough and bread characteristics 1-gen-2016 Messia, Maria Cristina; Reale, Anna; Maiuro, Lucia; Candigliota, Tiziana; Sorrentino, Elena; Marconi, Emanuele
Evoluzione delle comunità microbiche durante il processo di produzione di birra artigianale. 1-gen-2011 Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Tipaldi, Luca; Reale, Anna; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Factors affecting viability of selected probiotics during cheese-making of pasta filata dairy products obtained by direct-to-vat inoculation system 1-gen-2019 Reale, A.; Di Renzo, T.; Coppola, R.
Functional proteomics analysis of Triticum durum germ 1-gen-2024 Di Stasio, L.; Messia, M. C.; De Caro, S.; Marulo, S.; Reale, A.; Mamone, G.; Marconi, E.
Microbial and Qualitative Traits of Quinoa and Amaranth Seeds from Experimental Fields in Southern Italy 1-gen-2023 Reale, A.; Messia, M. C.; Pulvento, C.; Lavini, A.; Nazzaro, S.; Di Renzo, T.
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) 1-gen-2015 Catalano, Pasquale; Tremonte, Patrizio; Reale, Anna; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Succi, Mariantonietta; LA FIANZA, Giovanna; Giametta, Ferruccio; Sorrentino, Elena
Modified atmosphere packaging, ultrasound and chitosan: Effect of co-treatments on the shelf-life of black truffle (Tuber aestivum) 1-gen-2015 Catalano, Pasquale; Tremonte, Patrizio; Reale, Anna; Tipaldi, Luca; Pannella, Gianfranco; DI RENZO, Tiziana; Succi, Mariantonietta; LA FIANZA, Giovanna; Giametta, Ferruccio; Sorrentino, Elena
Risk of Salmonella transmission via cryopreserved semen in turkey flocks 1-gen-2010 Iaffaldano, Nicolaia; Reale, Anna; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; DI IORIO, Michele; Rosato, Maria Pina
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: Microbial dynamics and volatilome profile 1-gen-2020 Garofalo, C.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Sabbatini, R.; Milanovic, V.; Alkic-Subasic, M.; Boscaino, F.; Aquilanti, L.; Pasquini, M.; Trombetta, M. F.; Tavoletti, S.; Coppola, R.; Cocolin, L.; Blesic, M.; Saric, Z.; Clementi, F.; Osimani, A.
Study of kefir drinks produced by backslopping method using kefir grains from Bosnia and Herzegovina: Microbial dynamics and volatilome profile 1-gen-2020 Garofalo, C.; Ferrocino, I.; Reale, A.; Sabbatini, R.; Milanovic, V.; Alkic-Subasic, M.; Boscaino, F.; Aquilanti, L.; Pasquini, M.; Trombetta, M. F.; Tavoletti, S.; Coppola, R.; Cocolin, L.; Blesic, M.; Saric, Z.; Clementi, F.; Osimani, A.
Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus 1-gen-2014 Rossi, Franca; Di Renzo, Tiziana; Preziuso, Marco; Zotta, Teresa; Iacumin, Lucilla; Coppola, Raffaele; Reale, Anna