DI NOCERA, Angela
DI NOCERA, Angela
DIPARTIMENTO DI ECONOMIA
Assessing the efficiency of aquaculture cooperatives. A country case study
2018-01-01 Bonaventura Forleo, Maria; Romagnoli, Luca; Palmieri, Nadia; Di Nocera, Angela
Assessing the efficiency of the Italian aquaculture firms
2019-01-01 Forleo, Maria Bonaventura; Romagnoli, Luca; Fanelli, Rosa Maria; Palmieri &, Nadia; DI NOCERA, Angela
Customer perceptions of Japanese foods in Italy
2018-01-01 Fanelli, Rosa M.; DI NOCERA, Angela
Differences and analogies in the environmental aspects among agricultural sectors of the European Union countries
2020-01-01 Fanelli, Rosa Maria; DI NOCERA, Angela
How to implement new educational campaign against food waste: An analysis of best practices in European Countries
2017-01-01 Fanelli, R. M.; Di Nocera, A.
L'economia e la politica della pesca in Molise
2012-01-01 Forleo, M. B.; Di Nocera, A.
L'indagine sugli stili alimentari
2015-01-01 Forleo, M. B.; Fanelli, R.; Di Nocera, A.; Pallotta, L.
L'OCM del pomodoro da industria in Italia
2001-01-01 Forleo, M.; Di Nocera, A.
La presenza delle donne nel settore europeo della ricerca scientifica e tecnologica
2015-01-01 Fanelli, Rosa Maria; DI NOCERA, Angela
Pesca marittima e acquacoltura: aspetti economici ed ambientali
2005-01-01 Forleo, Maria Bonaventura; Rosskopf, Carmen Maria; Aucelli, P; DI NOCERA, Angela; Iannantuono, E.
THE CONTRIBUTION OF THE AGRI-FOOD SECTOR TO SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN ITALY
2015-01-01 Forleo, Maria Bonaventura; Palmieri, Nadia; DI NOCERA, Angela; Giaccio, Vincenzo; Fanelli, Rosa Maria; Marino, Davide; Mastronardi, Luigi
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Assessing the efficiency of aquaculture cooperatives. A country case study | 1-gen-2018 | Bonaventura Forleo, Maria; Romagnoli, Luca; Palmieri, Nadia; Di Nocera, Angela | |
Assessing the efficiency of the Italian aquaculture firms | 1-gen-2019 | Forleo, Maria Bonaventura; Romagnoli, Luca; Fanelli, Rosa Maria; Palmieri &, Nadia; DI NOCERA, Angela | |
Customer perceptions of Japanese foods in Italy | 1-gen-2018 | Fanelli, Rosa M.; DI NOCERA, Angela | |
Differences and analogies in the environmental aspects among agricultural sectors of the European Union countries | 1-gen-2020 | Fanelli, Rosa Maria; DI NOCERA, Angela | |
How to implement new educational campaign against food waste: An analysis of best practices in European Countries | 1-gen-2017 | Fanelli, R. M.; Di Nocera, A. | |
L'economia e la politica della pesca in Molise | 1-gen-2012 | Forleo, M. B.; Di Nocera, A. | |
L'indagine sugli stili alimentari | 1-gen-2015 | Forleo, M. B.; Fanelli, R.; Di Nocera, A.; Pallotta, L. | |
L'OCM del pomodoro da industria in Italia | 1-gen-2001 | Forleo, M.; Di Nocera, A. | |
La presenza delle donne nel settore europeo della ricerca scientifica e tecnologica | 1-gen-2015 | Fanelli, Rosa Maria; DI NOCERA, Angela | |
Pesca marittima e acquacoltura: aspetti economici ed ambientali | 1-gen-2005 | Forleo, Maria Bonaventura; Rosskopf, Carmen Maria; Aucelli, P; DI NOCERA, Angela; Iannantuono, E. | |
THE CONTRIBUTION OF THE AGRI-FOOD SECTOR TO SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN ITALY | 1-gen-2015 | Forleo, Maria Bonaventura; Palmieri, Nadia; DI NOCERA, Angela; Giaccio, Vincenzo; Fanelli, Rosa Maria; Marino, Davide; Mastronardi, Luigi |