DI NOCERA, Angela

DI NOCERA, Angela  

DIPARTIMENTO DI ECONOMIA  

Mostra records
Risultati 1 - 11 di 11 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Assessing the efficiency of aquaculture cooperatives. A country case study 1-gen-2018 Bonaventura Forleo, Maria; Romagnoli, Luca; Palmieri, Nadia; Di Nocera, Angela
Assessing the efficiency of the Italian aquaculture firms 1-gen-2019 Forleo, Maria Bonaventura; Romagnoli, Luca; Fanelli, Rosa Maria; Palmieri &, Nadia; DI NOCERA, Angela
Customer perceptions of Japanese foods in Italy 1-gen-2018 Fanelli, Rosa M.; DI NOCERA, Angela
Differences and analogies in the environmental aspects among agricultural sectors of the European Union countries 1-gen-2020 Fanelli, Rosa Maria; DI NOCERA, Angela
How to implement new educational campaign against food waste: An analysis of best practices in European Countries 1-gen-2017 Fanelli, R. M.; Di Nocera, A.
L'economia e la politica della pesca in Molise 1-gen-2012 Forleo, M. B.; Di Nocera, A.
L'indagine sugli stili alimentari 1-gen-2015 Forleo, M. B.; Fanelli, R.; Di Nocera, A.; Pallotta, L.
L'OCM del pomodoro da industria in Italia 1-gen-2001 Forleo, M.; Di Nocera, A.
La presenza delle donne nel settore europeo della ricerca scientifica e tecnologica 1-gen-2015 Fanelli, Rosa Maria; DI NOCERA, Angela
Pesca marittima e acquacoltura: aspetti economici ed ambientali 1-gen-2005 Forleo, Maria Bonaventura; Rosskopf, Carmen Maria; Aucelli, P; DI NOCERA, Angela; Iannantuono, E.
THE CONTRIBUTION OF THE AGRI-FOOD SECTOR TO SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN ITALY 1-gen-2015 Forleo, Maria Bonaventura; Palmieri, Nadia; DI NOCERA, Angela; Giaccio, Vincenzo; Fanelli, Rosa Maria; Marino, Davide; Mastronardi, Luigi