FALASCA, Luisa

FALASCA, Luisa  

DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet 1-gen-2020 Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L.
Development of functional pasta enriched with green leafy vegetables: impact on liposoluble compounds, nutritional, technological and sensorial quality 1-gen-2023 Fratianni, A; Vitone, C; D'Agostino, A; Trivisonno, Mc; Falasca, L; Panfili, G
Dietary fiber and flavan-3-ols in shortbread biscuits enriched with barley flours co-products 1-gen-2011 Verardo, V; Riciputi, Y; Messia, Maria Cristina; Vallicelli, M; Falasca, Luisa; Marconi, Emanuele; Caboni, Mf
Effect of gaseous ozone treatments on DON, microbial contaminants and technological parameters of wheat and semolina 1-gen-2018 Piemontese, L.; Messia, M. C.; Marconi, E.; Falasca, L.; Zivoli, R.; Gambacorta, L.; Perrone, G.; Solfrizzo, M.
High-amylose bread wheat and its effects on cooking quality and nutritional properties of pasta 1-gen-2022 De Arcangelis, E.; Angelicola, M.; Trivisonno, M. C.; Iacovino, S.; Falasca, L.; Lafiandra, D.; Sestili, F.; Messia, M. C.; Marconi, E.
Milling and rheological properties of high amylose wheat 1-gen-2021 De Arcangelis, E.; Trivisonno, M. C.; Angelicola, M.; Quiquero, M.; Di Nardo, V.; Falasca, L.; Sestili, F.; Messia, M. C.; Marconi, E.
Nutritional and technological quality of high protein pasta 1-gen-2021 Messia, M. C.; Cuomo, F.; Falasca, L.; Trivisonno, M. C.; Arcangelis, E. D.; Marconi, E.
NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY 1-gen-2017 Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Panfili, Gianfranco; Falasca, Luisa; Cinquanta, Luciano; Alam, Md Rizvi
Raw milk from vending machine: effects of boiling, microwave treatment and refrigeration on microbiological quality 1-gen-2014 Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Falasca, Luisa; Capilongo, Valeria; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena
Sviluppo di cous cous funzionale a base di orzo 1-gen-2018 Oriente, Manuela; Messia, M. C.; Falasca, L.; Angelicola, M.; Marconi, E.
Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno 1-gen-2018 Niro, S.; Fratianni, A.; Falasca, L.; Avino, P.; Notardonato, I.; Panfili, G.
VALUTAZIONE DELLA QUALITA' DI COTTURA DI PASTA FRESCA DI SEMOLA DI GRANO DURO 1-gen-2011 Messia, Maria Cristina; Esposito, T; Falasca, Luisa; Greco Miani, M; Marconi, Emanuele