FALASCA, Luisa
Dettaglio
FALASCA, Luisa
DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI
Pubblicazioni
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | |
---|---|---|---|
1 | Bioactive Compounds in Wild Asteraceae Edible Plants Consumed in the Mediterranean Diet | 2020 | Panfili, G.; Niro, S.; Bufano, A.; D'Agostino, A.; Fratianni, A.; Paura, B.; Falasca, L.; Cinquanta, L. |
2 | Dietary fiber and flavan-3-ols in shortbread biscuits enriched with barley flours co-products | 2011 | Verardo V; Riciputi Y; Messia M; Vallicelli M; Falasca L; Marconi E; Caboni MF |
3 | Effect of gaseous ozone treatments on DON, microbial contaminants and technological parameters of wheat and semolina | 2018 | Piemontese, L.; Messia, M. C.; Marconi, E.; Falasca, L.; Zivoli, R.; Gambacorta, L.; Perrone, G.; Solfrizzo, M. |
4 | Milling and rheological properties of high amylose wheat | 2021 | De Arcangelis, E.; Trivisonno, M. C.; Angelicola, M.; Quiquero, M.; Di Nardo, V.; Falasca, L.; Sestili, F.; Messia, M. C.; Marconi, E. |
5 | Nutritional and technological quality of high protein pasta | 2021 | Messia, M. C.; Cuomo, F.; Falasca, L.; Trivisonno, M. C.; Arcangelis, E. D.; Marconi, E. |
6 | NUTRITIONAL EVALUATION OF FRESH AND DRIED GOJI BERRIES CULTIVATED IN ITALY | 2017 | Niro, Serena; Fratianni, Alessandra; Panfili, Gianfranco; Falasca, Luisa; Cinquanta, Luciano; Alam, Md Rizvi |
7 | Raw milk from vending machine: effects of boiling, microwave treatment and refrigeration on microbiological quality | 2014 | Tremonte, Patrizio; Tipaldi, Luca; Succi, Mariantonietta; Pannella, Gianfranco; Falasca, Luisa; Capilongo, Valeria; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena |
8 | Sviluppo di cous cous funzionale a base di orzo | 2018 | Oriente, Manuela; Messia, M. C.; Falasca, L.; Angelicola, M.; Marconi, E. |
9 | Tocoli e acidi grassi come marker per la verifica dell'origine degli oli e grassi vegetali nei prodotti da forno | 2018 | Niro, S.; Fratianni, A.; Falasca, L.; Avino, P.; Notardonato, I.; Panfili, G. |
10 | VALUTAZIONE DELLA QUALITA' DI COTTURA DI PASTA FRESCA DI SEMOLA DI GRANO DURO | 2011 | Messia, M; Esposito, T; Falasca, L; Greco Miani, M; Marconi, E. |