CIAFARDINI, Gino
CIAFARDINI, Gino
DIPARTIMENTO AGRICOLTURA, AMBIENTE E ALIMENTI
An ecological study of the pig slurry in storage lagoons
1982-01-01 Ciafardini, Gino; Barbieri, C.
Analizzatore di campioni opachi
2002-01-01 Ciafardini, Gino
Antimicrobial activity of oil-mill waste water polyphenols on the phytopathogen Xanthomonas campestris spp
2003-01-01 Ciafardini, Gino; B. A., Zullo
Aspetti microbiologici della valorizzazione dei residui di lavorazione delle olive
2012-01-01 Zullo, B. A.; Ciafardini, Gino
Aspetti tecnologici della valorizzazione dei residui di lavorazione delle olive
2012-01-01 Ciafardini, Gino; Zullo, B. A.
Assay of Microbial Enzymes in opaque samples
1998-01-01 Ciafardini, Gino; B. A., Zullo
Beta-glucosidase activity in Leuconostoc mesenteroides associated with fermentation of table olives
2001-01-01 Ciafardini, Gino; B. A., Zullo
Candida adriatica sp. nov. and Candida molendinolei sp. nov., two novel yeast species isolated from olive oil and its by-products
2012-01-01 Cadez, N; Raspor, P; Turchetti, B; Cardinali, G; Ciafardini, Gino; Veneziani, G; Peter, G.
Caratteristiche dei mieli molisani
2002-01-01 Ciafardini, Gino; G., Cioccia
Caratteristiche e possibilità applicative di un metodo per la valutazione di Polymyxa betae kes associato o non con il virus BNYV.
1990-01-01 Arena, L. M. R.; Lodi, D; Ciafardini, Gino
Caratterizzazione di una beta-glucosidasi prodotta dal Leuconostoc mesenteroides attiva sulla oleuropeina delle olive
2001-01-01 Zullo, B. A.; Cioccia, G.; Ciafardini, Gino
Changes in physicochemical and microbiological parameters of short and long-lived veiled (cloudy) virgin olive oil upon storage in the dark
2018-01-01 Zullo, Biagi Angelo; Ciafardini, Gino
Come migliorare e preservare la qualità degli oli extravergini di oliva
2014-01-01 Ciafardini, Gino; Zullo, B. A.
Complemention of Nod Rhizobium fredii USDA 122 DES genes bank
1988-01-01 Ciafardini, Gino; Barbieri, C; Vannini, C; M., Zuber
Deamarizzazione delle olive da tavola per via microbiologica, mediante l'impiego di microrganismi oleuropeinolitici selezioanti
1998-01-01 Ciafardini, Gino
Dispensatore di acido formico e timolo usati nella lotta alla varroasi ed acariosi delle api
1999-01-01 Ciafardini, Gino
Distribution of dimorphic yeast species in commercial extra virgin olive oil
2010-01-01 Zullo, B. A.; Cioccia, Giuseppe; Ciafardini, Gino
Dynamics of some biological parameters in the purification of pig slurry in storage lagoons
1982-01-01 Ciafardini, Gino; C., Barbieri
Effect of lipase-producing yeast on oily fraction of the table olive debittered microbiologically
2005-01-01 Ciafardini, Gino; B. A., Zullo; G., Cioccia
Effect of lipolytic activity of Candida adriatica, Candida diddensiae and Yamadazyma terventina on the acidity of extra-virgin olive oil with a different polyphenol and water content
2015-01-01 Ciafardini, Gino; Zullo, B. A.