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Microbiological quality in pizza production 1-gen-2001 Reale, A; Torelli, M; Romano, C; Sorrentino, Elena; Grazia, L; Coppola, Raffaele
Influence of Lactobacillus sakei 121 on some microbiological and chemical parameters of "Soppressata Molisana" sausage 1-gen-2001 Coppola, Raffaele; Giagnacovo, Barbara; Iorizzo, Massimo; Grazia, Luigi; Nazzaro, F; De Giulio, B; Maurelli, L.
Glucosio e nitrati nella stagionatura delle soppressate 1-gen-2002 Coppola, Raffaele; Tremonte, Patrizio; Grazia, L.
Composizione e peculiarità del latte di asina, un alimento per l'infanzia 1-gen-2002 Salimei, Elisabetta; Coppola, Raffaele; Fantuz, F; Chiofalo, B; Palazzo, M; Belli Blanes, R.
Ruolo della microflora lattica mesofila sulla proteolisi dei formaggi tipo Grana 1-gen-2002 Chiavari, Cristiana; Ferri, Giovanni; Nanni, Mauro; Coppola, Raffaele; Ranucci, Carmine; Pugliano, Giovanni; Chianese, Lina
I FORMAGGI A LUNGA STAGIONATURA PRODOTTI CON LATTE CRUDO: UNA FONTE DI BATTERI UTILI 1-gen-2002 Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele; Nanni, M; Chiavari, C; Grazia, L.
Monitoring of Staphylococcus xylosus DSM 20266 added as starter during fermentation and ripening of soppressata molisana, a typical Italian sausage 1-gen-2002 Di Maria, S; Basso, Al; Santoro, E; Grazia, L; Coppola, Raffaele
Behaviour of Lactobacillus rhamnosus strains in ass's milk 1-gen-2002 Coppola, Raffaele; Salimei, Elisabetta; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Nanni, M; Ranieri, P; Blanes, Rb; Grazia, L.
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma 1-gen-2003 Nazzaro, F; Fratianni, F; Coppola, Raffaele; Sorrentino, Elena; Reale, A; Di Luccia, A.
Use of ass’s milk for novel probiotic beverages 1-gen-2003 Salimei, Elisabetta; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; Fantuz, F; Varisco, G; Coppola, Raffaele
Analisi digitale dell’immagine di pani prodotti con differenti starter microbici e tecnologie di cottura 1-gen-2003 Reale, A.; Coppola, Raffaele; Cipriano, L.; Dacierno, A.; Sorrentino, A.; Addeo, F.
Biodiversita’ microbica in impasti acidi molisani 1-gen-2003 Coppola, Raffaele; Reale, A.; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta
Proteolytic and phytasic activities of lactic acid bacteria and yeasts isolated from artisanal italian sourdoughs 1-gen-2003 Reale, A.; Sorrentino, Elena; Mannina, L.; Panfili, Gianfranco; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele
Characteristics of donkey milk: lipid and nitrogen fractions 1-gen-2003 Salimei, Elisabetta; Fantuz, F; Coppola, Raffaele; Chiofalo, B; Vincenzetti, S; Polidori, P; Varisco, G.
Ass's milk as a hypoallergenic food 1-gen-2003 Salimei, Elisabetta; Fantuz, F; Polidori, P; Coppola, Raffaele; Chiofalo, B; Varisco, G.
Presence of yeasts in southern Italian sourdoughs from Triticum aestivum flour 1-gen-2003 Succi, Mariantonietta; Reale, A; Andrighetto, C; Lombardi, A; Sorrentino, Elena; Coppola, Raffaele
Survey of lactic acid bacteria during the ripening of Caciocavallo cheese produced in Molise 1-gen-2003 Coppola, Raffaele; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Iorizzo, Massimo; Grazia, L.
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FRESH MEAT PRODUCTS STORED UNDER MODIFIED ATMOSPHERES 1-gen-2004 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; DI RENZO, T.; Reale, A.; Maiorano, Giuseppe; Coppola, Raffaele
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma. 1-gen-2004 Nazzaro, F; Fratianni, F; Sorrentino, Elena; Reale, A; Coppola, Raffaele; Di Luccia, A.
Exploitation and differentiation of beef meat as a traditional product in Alto Tammaro and Fortore area: preliminary results of an exploratory research 1-gen-2004 Maglieri, C; Cappuccio, A; Coppola, Raffaele; Salimei, Elisabetta
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