Sfoglia per Autore
Protein quality and antinutritional factors in wild and cultivated species of Vigna spp
1991-01-01 Carnovale, E; Lugaro, E; Marconi, Emanuele
NMR study of seed hydration: the role of the seed anatomical structures in water uptake of soaked cowpeas
1992-01-01 Brosio, E; DI NOLA, A; Fracassi, M; Carnovale, E; Marconi, Emanuele
NMR assessment of water uptake in different Vigna spp. seeds
1993-01-01 Marconi, Emanuele; Carnovale, E; DI NOLA, A; Brosio, E.
Protease inhibitors and lectins in cowpea
1993-01-01 Marconi, Emanuele; Ng, N. Q.; Carnovale, E.
Artisanal production of Naple-type salami: chemical and microbiological aspects
1995-01-01 Coppola, R; Marconi, Emanuele; Rossi, F; Dellaglio, F.
Comparative study on microwave and conventional methods for protein hydrolysis in food
1995-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, G; Bruschi, L; Vivanti, V; Pizzoferrato, L.; Panfili, Gianfranco
Artisanal production of Naples-type salami: chemical and microbiological aspects
1995-01-01 Coppola, Raffaele; Marconi, Emanuele; Rossi, F.; Dellaglio, F.
Technological and nutritional aspects in emmer and spelt
1996-01-01 Cubadda, R; Marconi, Emanuele
Rapida determinazione della lisina negli alimenti utilizzando la tecnica dell'idrolisi a microonde ed un biosensore elettrochimico
1996-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Messia, Maria Cristina; CUBADDA R., COMPAGNONE D; Palleschi, G.
Application of the microwave hydrolysis to furosine determination in cereal and dairy foods
1996-01-01 Acquistucci, R; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele
Fast analysis of lysine in food using protein microwave hydrolysis and an electrochemical biosensor
1996-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, G; Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Compagnone, D; Palleschi, G.; Panfili, Gianfranco
Chemical evaluation of wild under-exploited Vigna spp. seeds
1997-01-01 Marconi, Emanuele; Ruggeri, S; Carnovale, E.
Microwave hydrolysis for the rapid analysis of furosine in foods
1997-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco; Acquistucci, R.
Valorization of the honeys from the Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment
1997-01-01 Esti, M; Panfili, Gianfranco; Marconi, Emanuele; Trivisonno, Mc
Determinazione dell'amido danneggiato e gelatinizzato in prodotti a base di cereali mediante un biosensore elettrochimico a maltosio
1998-01-01 Messia, Maria Cristina; Parrillo, E; Marconi, Emanuele; Cubadda, R; Palleschi, G.
Chemical composition and nutritional properties of commercial products of mare milk powder
1998-01-01 Marconi, Emanuele; Panfili, Gianfranco
Determination of damaged starch in wheat flour using an electrochemical bienzyme maltose probe
1998-01-01 Marconi, Emanuele; Baldino, C; Messia, Maria Cristina; Cubadda, R; Moscone, D; Palleschi, G.
Sviluppo di un sistema di idrolisi a microonde per la rapida determinazione dell’acido meso-diamminopimelico nei batteri lattici
1999-01-01 Marconi, Emanuele; Sorrentino, Elena; Mastrocola, L; Coppola, Raffaele
Ottimizzazione della procedura di idrolisi a microonde per l’analisi rapida della furosina nel latte e nei prodotti lattiero-caseari
1999-01-01 Marconi, Emanuele; Mastrocola, L.; Panfili, Gianfranco
Rapid determination of lactulose in milk by microdialysis and biosensors
1999-01-01 Moscone, D.; Bernardo, R. A.; Marconi, Emanuele; Amine, A.; Palleschi, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile