Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 186
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
CONTROL OF DIETARY ENERGY LEVEL AND VITAMIN E INTRAMUSCULAR SUPPLEMENTATION TO OPTIMIZE LAMB MEAT PRODUCTION AND QUALITY. I. FEEDLOT PERFORMANCE AND CARCASS QUANTITATIVE AND QUALITATIVE CHARACTERISTICS 1-gen-2002 Filetti, Federica; Maiorano, Giuseppe; Cavone, C; Prisciantelli, A; Gambacorta, Mario; Manchisi, Angelo
Performance riproduttive di coniglie Bianca di Nuova Zelanda sincronizzate in primavera e in estate con PMSG e/o prostaglandina 1-gen-2002 Gambacorta, Mario; Iaffaldano, Nicolaia; Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Manchisi, Angelo
Influence of genotype on lamb meat quality. 1. Carcass and meat qualitative traits 1-gen-2002 Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Gambacorta, Mario; Centoducati, P.; Prisciantelli, Antonio; Ciarlariello, Antonia
Influence of genotype on lamb meat quality. 2. Intramuscular collagen properties 1-gen-2002 Filetti, Federica; Maiorano, Giuseppe; Gambacorta, Mario; Ciarlariello, Antonia; Prisciantelli, Antonio; Manchisi, Angelo
Impiego della vitamina E nel controllo ormonale degli estri in pecore da carne 1-gen-2002 Gambacorta, Mario; Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Ciarlariello, Antonia; Manchisi, Angelo
IRON, ZINC, AND alpha-TOCOPHEROL CONTENT OF BOVINE EMOPOIETIC MARROW 1-gen-2002 Field, R. A.; Deligeersang, ; Gebault, R. A.; Maiorano, Giuseppe; Mccormick, R. J.
COMPARISON OF MUSCLE FATTY ACID PROFILES AND CHOLESTEROL CONCENTRATIONS OF BISON, BEEF CATTLE, ELK, AND CHICKEN 1-gen-2002 Rule, D. C.; Broughton, K. S.; Shellito, S. M.; Maiorano, Giuseppe
CONTROL OF DIETARY ENERGY LEVEL AND DL-alpha-TOCOPHERYL ACETATE TREATMENT CAN IMPROVE LIPID COMPOSITION OF LAMB MEAT 1-gen-2003 Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Pantaleo, L; Brienza, A; Filetti, Federica; Manchisi, A; Oriani, G.
Effects of rearing system and genotype on skeletal growth and carcass traits of pigs 1-gen-2003 Filetti, Federica; Maiorano, Giuseppe; Gambacorta, E.; Palazzo, Marisa; Manchisi, Angelo
Control of Dietary Energy Level and dl-a-Tocopheryl Acetate Treatment Can Improve Lipid Composition of Lamb Meat 1-gen-2003 Salvatori, Giancarlo; Maiorano, Giuseppe; Pantaleo, L; Brienza, A; Filetti, Federica; Manchisi, Angelo; Oriani, G.
Effects of rearing system and genotype on intramuscular collagen properties of pigs 1-gen-2003 Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Gambacorta, Mario; Ciarlariello, Antonia; Cavone, Christiana
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF FRESH MEAT PRODUCTS STORED UNDER MODIFIED ATMOSPHERES 1-gen-2004 Tremonte, Patrizio; Sorrentino, Elena; Succi, Mariantonietta; DI RENZO, T.; Reale, A.; Maiorano, Giuseppe; Coppola, Raffaele
Sensorial and nutritional characterization of horse meat produced and marketed in Molise 1-gen-2004 Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Salvatori, Giancarlo; Ciarlariello, Antonia; Cavone, Christiana; DI CESARE, Cinzia; Gambacorta, Mario
Effect de l'age sur la composition lipidique de la viande d'agneau allaitant italien merino 1-gen-2004 DI CESARE, C.; Filetti, Federica; Mourot, J.; Maiorano, Giuseppe; Salvatori, Giancarlo; Oriani, G.
Effetti del DL-α-tocoferil acetato sulle performance riproduttive di pecore sottoposte a sincronizzazione degli estri 1-gen-2004 Gambacorta, Mario; Cavone, Christiana; Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Manchisi, Angelo
Skeletal development and productive performance of Italian Merino lambs as related to age 1-gen-2004 Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Ciarlariello, Antonia; Gambacorta, Mario; Manchisi, Angelo
Effet de l'âge sur la composition lipidique de la viande d’agneau allaitant Italien Merino 1-gen-2004 DI CESARE, C.; Filetti, Federica; Mourot, J.; Maiorano, Giuseppe; Salvatori, Giancarlo; Oriani, G. .
Extracellular matrix (ECM) properties of lamb skeletal muscle as related to age and muscle 1-gen-2004 Filetti, Federica; Maiorano, Giuseppe; Ciarlariello, A; Gambacorta, Mario; Manchisi, Angelo
Influence of dietary conjugated linoleic acids (CLA) and age at slaughtering on meat quality and intramuscular collagen in rabbits 1-gen-2004 Corino, C.; Filetti, Federica; Gambacorta, Mario; Manchisi, Angelo; Magni, S.; Pastorelli, G.; Rossi, R.; Maiorano, Giuseppe
Fatty Acid Composition and Cholesterol Content of Muscles as Related to Genotype and Vitamin E Treatment in Crossbred Lambs 1-gen-2004 Salvatori, Giancarlo; Pantaleo, L; DI CESARE, C; Maiorano, Giuseppe; Filetti, Federica; Oriani, G.
Mostrati risultati da 41 a 60 di 186
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile